מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
.....
-
יש לאחי לוח אם G7 7S748 של GIGABYTE עכשיו כשקניתי אותו אמרו לי שהוא מיתחמם מהר הטמפרטורות שלו עומדות על 70 מעלות ברגוע עכשיו עשיתי לו UPDATE לBIOS והוא ירד קצת ל-60. מה אתם אומרים אני צריך לעשות כדי לתקן את זה כי אני לא רוצה שהוא ישרף!!!??
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני יודע שהלוחות שיש נכון להיום ל 775 של INTEL תומכים רק PCI-E . האם ידוע לכם שאמורים לצאת לוחות בקרוב שיתמכו AGP או שניהם יחד ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים ...יש לי זכרונות CL2 של GEIL מהדגם של מה שמופיע בחתימה שלי אני רוצה לדעת ככה,אם אני רוצה להוסיף זכרונות על שלי אני פשוט צריך זכרונות עם אותם תיזמונים ושיהיו 400 MHZ או שאני חייב גם אותה חברה ואותו דגם פשוט החברה לא מייצרת את הדגם הזה יותר ובגלל זה קניתי אותם בלי אחריות ב600 שח במקום בסביבות 2000 ....ועוד משהוא אפשר אולי הסבר אם יהיו לי 4 סטיקים זה לא מוריד לי מהמהירות של הזכרון למשל והאם זה עובד ב-dual? תודה לכל העוזרים במיוחד לכל צוות האתר....
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ראיתי מעבדים באינטרנט ולא הבנתי משהו אחד ליד כל מעבד היה רשום או box או oem או tray מה הפירוש של הסימנים האלו?????
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ראיתי באתר שלהם שיש 3 גיראסות ללוח האם (1,1.1,2) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2639,2533,2625 למרות שההבדלים קטנים מאוד (למשל ב USB 2.0) , אני כמובן מעדיף את הגירסה האחרונה . איך אפשר לדעת איזה גירסה מוכרים לך ? זה כתוב על הלוח ? ב BIOS ? תודה
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הוא עולה 710 ש"ח... זה קצת לא נתפס לי איך הוא זול יותר מ NFORCE3? הוא פחות טוב?או מה? כי אני רוצה לקנות לוח מבוסס PCI-E,רוב הסיכויים NF4,ואני חושב שאם זה לוח מספיק טוב אקח אותו... או שעדיף ללכת על ASUS A8N SLI או אפילו לחכות ל MSI K8N NEO4 ULTRA... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לשדרג את הזיכרון הפנימי שלי (500MBx2 667MHZ) עם זיכרון נוסף (1GBx2 800MHZ), אבל משום מה כאשר אני מוסיף את הזיכרון זה מראה לי רק 2GB זיכרון. וכאשר אני מוריד אחד מה500 זה מראה לי 2.5GB יש לי וינדוס XP והלוח אם שלי הוא (P5B Intel P965 Chipset Sock). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בשולחניים זה קל: יש סוקט מסויים ויש מעבדים שמתחברים לסוקט הזה, מקסימום אם לא בטוחים באתר היצרן של הלוח אם בד"כ יש רשימה של מעבדים נתמכים. ובניידים איך זה עובד בדיוק? איך אני יכול לדעת איזה מעבד אני יכול לשים ואיזה מעבד לא? יש אפשרות מעבר מדור לדור ? אם שאם אני עם מעבד מדור 4XXX של אינטל אז אני תקוע רק איתם?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורות על המודלים האלו: GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader 333Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 6ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1304541537.htm
-
אני רוצה לקנות לוח מבוסס amd nforce2 כולל כרטיס מסך על הלוח (המחשב מיועד לאינטרנט אופיס ומשחקים חלשים יחסית ) מעבד אני רוצה את ה2000xp מבחינת vule 435 ש"ח הוא נראה לי הכי מתאים וזיכרון של מושקין 512mb או twinmos 512mb ש"ח שניהם pc2700 ועולים באזור 360 ש"ח תנו חוות דעת לגבי לוח מומלץ ולא יקר ומה דעתכם על המעבד והזיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שמתאים למערכת AMD 3200 939 ולוח msi k8n neo4 ultra אני צריך 2*512 המחשב מיועד לאינטרנט PHOTOSHOP ומשחקים חשוב שתיהיה איזה אופציה לעשות לזה קצת OC בעתיד שהמחשב יחשב ישן קצת..
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה מהם יותר טוב ולמה amd נקרא 3000 כש הוא 1800mhz? תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שמעתי שבגלל ש-AMD מוציאה ליין חדש יופסק הייצור של כל המעבדים המסומנים כ2700+ ומטה... זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן חברה אחרי שהחלטתי שהמעבד כבר די חלש AMD 3200 וראיתי שהמחירים די ירדו אני חושב לקנות מעבד חדש עכשיו השאלה אם זה בכלל כדאי או ששוה לסחוב שנה ולהלחליף הכל בכל אופן אלה הדגמים AMD Opteron 170 AMD Opteron 165 AMD Athlon 64 X2 4200 הם עולים בדולרים 115, 95, 70 אני חשבתי ללכת על אחד מה מהשניים הראשונים ולעשות OC אבל גם השלישי נראה לא רע אבל אני ישמח לעצות בנושא תודה וחג שמח לכולכם
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי לכולם למי שעדיין לא יודע אני בונה מערכת משרדי + HTPC ולאחר דיי סרבתי להקשיב לעצות חכמים פה (למשל TMPUSR?) וכמעט כבר קניתי מפרט המבוסס על E6750 +P35 משהו אמר לי שאני לחלוטין מגזימה וגם לעוד 3 שנים אין כל צורך וטובתי כדי שאעבור ל- AMD4800+ דבר שלא יפריע לי כלל כעת, יקל עלי לשדרג בעתיד היות ובניגוד ל- INTEL, AMD לא מחליפה תושבת כל דור +היא זולה יותר וכמובן יעזור לי מאוד באזור הארנק (אמור לצאת מעבד+לוח בכמעט מחיר של מעבד בלבד). היות וכך ובהתאם לזאת יצאתי במשא חיפושים אחר הלוח האופטימלי. מצד אחד ראיתי בפורומים המוטן המלצות על M2A-VA-HDMI שגם מכיל המון יציאות נחמדות שיקלו עלי בעת חיפוש כרטיס מסך (הבנתי שלכרטיסים המובנים קשה להתמודד לבד עם פענוח HD וקודקים למיניהם) מצד…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום!!! גם לי יש את הלוח הזה ואני מרוצה מאוד!!! עכשיו יש בלוח הזה פיצר של כרטיסי זיכרון!!!! אם אלא ביטלתם את האפשרות הזאת הביצועים של המחשב שלכם ירדו בצורה דראסטית!!! לי יש את ההרקולס ובמקום לקבל 8900 קיבלתי 6800 בקושי! ניכנסתי לביוס ביטלתי את זה והתחלתי לקבל 8900!!! בטלו את זה ויכול להיות שכל הבעיות שלכם יפתרו (אני מקווה)....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי את המעבד AMD AthlonXP-M 2500+, שמתי אותו בלוח אם, איפסתי ביוס והלוח לא זיהה אותו. הוא רק רושם "מעבד לא ידוע" ובביוס אין לי אפשרות לשים ערכים אוטומטייים(אין DEFULT), אבל בתוכנות AIDA32 ובCPU-Z יש זיהוי שזה מעבד נייד, אבל השם אינו. זה בעיה? או שזה נורמאלי אם המעבד הנייד הזה? ומה הערכים הסטנדרטיים של המעבד הזה, כמו מכפלה, באס ומתח? במעבד הקודם AXP2400+(לא MOBILE) לא היתה תופעה כזאת ד"א הלוח שלי זה ABIT NF7-S REV 2.0 BIOS VERSION 25
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב אם מעבד A6 3650, השאלה היא איזה צ'יפסטים יש בלוחות אם למעבדים האלה (הבנתי שזה סוקט FM1) ? מוזר מאוד, אבל פה : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3045 רשום שזה ערכת שבבים אינטל, אבל בכותרת רשום שזה AMD A75, אז זה של אינטל או AMD ? מה שעוד יותר מוזר זה שבאתר של AMD אין שום זכר לצ'יפסטים A75 : http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/Pages/desktop-chipsets.aspx
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תהיתי, האם במערכות שבהן תדר המעבד זהה, אך ה-FSB שונה, הן שוות במהירותן? (בהנחה ושאר הנתונים שווים, כמובן). האם FSB גבוה יותר לא עדיף, אפילו אם בחישוב הסופי תדר המעבד דומה (כי מכפלתו נמוכה יותר)?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! אח שלי עובד במוזיקה והוא צריך מחשב חזק שריץ תוכנות כמו CUBASE במהירות. המחשב לא יומהר בכלל אפילו לא בעתיד, ושהלוח אם יהיה בלי כרטיס מסך וכ.קול וכמובן שיהיה C2D עם תמיכה ב-PCI-E. תודה, דור לוי
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX (קאש גדול יותר) או Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 1333FSB 6MB Box 45nm (קאש מהיר יותר) (שני המעבדים אותו מחיר בערך) אני לא משתמש במשחקי מחשב, אלא בתוכנות סימולציה כבדות של 2GB כמו מטלב, ספייס, שכלל לא בטוח שהן נתמכות ע"י 4 ליבות. בנוסף אני נוטה להריץ מספר תוכניות בו זמנית. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תוכלו גם לצרף מקור שאומר זאת? אני רוצה להראות למוכר בחנות כמה שנים צריך להיות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-