עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. hello. i need the following parts for my new computer. i prefer the platform will be amd 64 with socket 939 but i dont mind taking 754 as well. i want a 400 mhz memory with 512mb(one stick). also i dont mind taking the parts from ksp. thanks.

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  2. אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by Goadzilla,

למה לי לקנות לוח אם של די אפ איי? אני פשוט לא מבין למה אנשים מתלהבים ממנו לאסוס יש לוחות מפציצים מפוצצים פיצרים אז למה לעזאזל אנשים נדבקים בלוחות המכוערים של די אף איי? משהו נוסף עד 1800 שקל איזה לוחא אם כדאי לקנות בשביל קונרו?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by ngc224,

שלום ! האים PCI-E X16 זה אותו דבר כמו PCI-E 2.0 ? זה מה שרושמים באתר של Gigabyte : The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp תמיד חשבתי ש X16 זו מהירות ו PCI-E 2.0 זה תקן חדש... האם זה באמת אותו דבר ?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by kobibo,

שיתאים למעבד AMD 3000 64bit . אודה לדגם מדוייק ומחיר ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by PaceDawg,

שלום, יצא לי לדבר עם חנות SKYPC בקשר לזכרונות SUPERTALENT שאין להם כרגע במלאי והאיש מכירות הציע לי זכרונות של חברה בשם TRANSET. אולי אני לא מאיית את זה נכון, אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר, שמע וממליץ עליהם? הדבר היחידי שאני יודע שיש עליהם אחריות לכל החיים. תודה!

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  7. זמן לא רב אחרי שהגחיכה את הטכנולוגיה של AMD, אינטל מכריזה על מעבד 48 ליבות אימתני חדש - שיהיה מורכב למעשה משני שבבים נפרדים שחוברו להם יחדיו לכתבה

8. Started by tdavidi,

Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur. Please refer "Memory Support List" for memory support information. ראיתי את זה במפרט של לוח אם של ג'יגהבייט: Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 אם יש לי מעבד עם בס של 1333 אז מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. הגרף אף פעם לא יציב, תמיד תמיד תמיד יש כאלה קפיצות ואי יציבות ולפי מה שהבנתי מגוגל זה סממן לוירוס, אז עשיתי VIRUS SCAN בNOD32 ועדיין זה לא יציב, יש לכם מושג למה?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by semca,

שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !! איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי , ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל) עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by avid,

שלום, בהמשך להודעה הקודמת שלי אני פותח דיון חדש. בהזמנת מחשב באחת החנויות המומלצות שאלתי מה ההבדל בין גרסאות של אותו לוח. נאמר לי שיש הבדל בביוס בלבד ואין אפשרות לדעת איזה גרסת לוח תגיע מכיוון שזה תלוי ביבואן. בבדיקה שעשיתי עכשיו גיליתי שיש הבדל פיזי בין הלוחות. בכל אחד יש חיבור שונה ע"ג הלוח. 8 פינים לעומת 4 פינים. האם שאתם מזמינים לוח אתם לא דורשים לקבל גרסה מסויימת? האם החנות לא יכולה לבדוק זאת ולא להסכים לקבל לוח שאינו בגרסה המתאימה ללקוח? אשמח לשמוע את דעתכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מחפש לוח אם למעבד אינטל שתומך בAGP וגם ב PCIe למעבד 64 ביט ליבה כפולה וגם SATA2 תודה

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by rmeidan,

שלום עד היום היה לי במחשב זיכרונות של OCZ שני ג'יגה במהירות 800 mhz (שעבדו ב- DC) היום קניתי ג'יגה נוסף של kingstone (גם כן 800MHZ ) וכשחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה על שינוי התדרים של הזכרונות ולאחר בדיקה גיליתי שהתדר של הזכרונות בכלליות ירד ל- 667mhz... עכשיו רציתי לדעת למה זה , הרי שני הזכרונות הם 800mhz והאם אפשר להעלות את התדר בחזרה בביוס? דרך אגב הלוח אם הוא MSI P35 NEO תודה מראש לעוזרים בדחיפות!!!

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by k-o-b-y,

אני מתכנן לשדרג את המחשב (כנראה בפסח) לפנטיום 4 2.4 (לא סגור). המחשב ישמש הרבה למשחקים, קצת לעריכת גרפיקה. חשבתי ללכת על זיכרונות של Geilורציתי לשאול: אם ההבדל בביצועים במשחקים בין הזיכרונות הוא גדול? מה ההבדל והאם הוא שווה את הבדלי המחירים (256MB ddr400 עולה כמו 512MB ddr333). ועוד שאלה קטנה: האם יש הבדלים בין תיזמוני הזיכרונות, וכמה הם משפיעים? בקשר לOC אני עדיין לא בטוח, וגם עם כן אז קטן. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  15. מהתמונה שלו נראה כאילו חיבור הPCIE קרוב מאוד לזכרונות ולגוף קירור שצמוד אליו(ראו תמונה בקישור). האם הכרטיס יכנס שם? אני יודע גם שיש כרטיסים יותר ארוכים, האם הם יצרו בעיה? תודה! קישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gun007,

תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ כרטיס מסך 7300GS '' ספק EZCOOL 300W לוח אם של msi דגם rc410m2-l עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק? דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו? דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם …

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי תאימות של זכרונות ולוחות: ראיתי הרבה פעמים שיש למשל גם באתר של ASUS בצד שמאל שנכנסים ללוח מסוים, את המושג: "QVL DOWNALAD", וקראתי שזה אומר על סוגים ודגמים של זכרונות שתומכים בלוח הזה (יותר נכון להפך...), וראיתי שלמשל ב- KINGSTONE זה מאוד קצת ואילו ברשימה באתר של קינגסטון, יש עוד הרבה יותר דגמים. אז רציתי לשאול האם מה שכתוב באתר של הלוח, זה אומר שהלוח תומך רק בדגמי הזיכורונות שנכתבו ואילו האחרים שקיימים וכתובים באתר של הזכרונות - לא יתמוך כלל או יתמך אבל לא תמיד, או מה? מדוע לא נכתבו כולם. אני מקוה שהבתנם את השאלה שלי ואודה מאוד למי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 422 צפיות
  18. שלום למומחים אני עומד לקנות מחשב ומתלבט מאוד בין המעבדים הנ"ל. האם סדרה 8XXX של אנטל אכן טובה ואמינה יותר מסדרה 6XXX ? התקציב: ללא מסך כ-3500-4000 ש"ח כולל כרטיס מסך 8800 נ וידיה 4 ג'יגה זיכרון (אבל עם XP 32 ביט) השימוש-מגוון: אינטרנט מוסיקה וורד הורדות משחקים לא מעוניין באובר קלוק מעוניים במעבד אמין מהיר שלא סובל מהתחממות יתר סדרה 8XXX חדשה ולא נכללת בסקירה שלכם ואני ספקן לגביה אני לא מקודד ועורך וידאו אז מראש ויתרתי על המרובע-6600 (שמאוד מתחמם לפי הידוע לי) מה דעתכם? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by itelon,

צריך לוח ל OC עד 690 ש"ח 333-350 באס

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by abcdjkh,

שלום רב, Q6600, GA-P35-DS3 מיועד ל OC. מתלבט בין הזכרונות הבאים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6257 (מה אומר המספר האחרון? יכול להיות שמ15 ירד ל5) או שבכלל עדיף ללכת על תזמונים נמוכים טיפה, אך 1000MHZ? הם יהיו בסופו של דבר מהירים יותר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7012#detailed

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by noam-r,

שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב מדיה עם לוח GA-B75M-D3H, לפני כמה ימים נראה שהמחשב נכנס לסוג של boot loops (המאווררים נדלקים לכמה שניות ואז נכבים ונדלקים שוב), ניסיתי את העצות שמסתובבות באינטרנט כדי לפתור את הבעיה (להוציא את הבטרייה, לנתק מהחשמל, לעשות reset...) אבל לא ממש עזר. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הלוח הזה ? כנראה שאצטרך להחליף אותו, למישהו יש המלצה על לוח דומה שיעשה את העבודה עם שאר החומרה (I5 DDR4 )?

22. Started by idanoosh10,

איזה לוח אם עדיף? אני יכול להשיג את שניהם במחיר די דומה.. ואני מתכנן OC למעבד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Swed,

שלום.. יש לי לוח אם EP35C-DS3R יש לי אפשרות ל-8 גיגה DDR2 ו4 גיגה DDR3 עכשיו יש לי את זה http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm ואני רוצה לקנות את זה http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPI~15~0.htm האם תהיה לי איזה שהיא בעיית תאימות ? או שאני צריך לקנות אותו זכרון ?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by bennyye1,

מחשב נייח: i5 3450 3.1GHz 4GB Ram Radeon HD 5450 512MB הארד דיסק רגיל 5400rpm מחשב נייד: i3 3120M 2.5GHz 8GB Ram Intel HD 4000 הארד דיסק SSD איזה מחשב ייתן ביצועים טובים יותר עבור תוכנות כגון Revit, SketchUp , Photoshop??

• 5 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.