עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Shiker,

היי חברים זקוק להמלצה לזכרונות חדשים מעבד q6600 quad לוח אם asus p5kc ווינדוס ויסטה 32BIT הלוח אם תומך ב- 800, 1066, 1333 MHZ אני רוצה זכרונות טובים ומהירים

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by arkadur,

טוב.. אני פותח עוד ת'ארד אתמול שלחתי את p4s800 שלי ליבואן וקצת עבדתי לפי מה שהבנתי הלוח הזה שווה 70$ יש לי עכשיו ביד עוד 200 שקל\ אני עושה על הלוח טרייד - ורוצה להביא לוח טוב יותר יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by VortexD,

שיתמוך קונרו וDDR2 1000

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by Thant,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אבי למבוסס I5 וזקוק להמלצה על לוח אם וזכרונות, המחשב ישמש בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט עם קצת עריכת תמונות, כך שמספיק לוח וזכרונות mid-end. כמובן שלפחות 4G מבחינת הזכרונות. המעבד ככל הנראה יהיה Core i5 2310 2.9Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם להמלצה על קירור שקט ויעיל בשבילו. יש לו כרטיס מסך כך שאין צורך בonboard אין תקציב מוגדר, אך אני מניח שלוח בתחום המחירים של 500-600 שקל יהיה יותר ממספיק. תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. היי ;D אני קונה מחשב חדש זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro לוח אם: ? זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כח: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU אני לא כלכך מבין בלוחות אם ובגלל זה אני זקוק לעזרתכם אני לא זקוק לOC אני רק מחפש לוח טוב שיחזיק לי את המחשב וישאר לאורך זמן בלי בעיות רצוי צ'יפסט P43 כי לא ניראה לי שאני צריך יותר ועדיף (אבל לא חייב) מפה : http://www.…

6. לפרויקט בעבודה אני מתכנן להעביר מידע בזמן אמת מה-PCIe ישירות ל-RAM ואח"כ ב-offline ל-SSD גדול. לשם כך אני צריך: 1. קצב העברת מידע בפועל של 2.5Gbps כמינימום. מעשי, לא שיווקי. 2. נפח RAM גדול ככל האפשר - 64G מינימום. * עדיף לוח ATX אבל אפשר גם גדול יותר וגם לוחות שרתים אפשריים כל עוד לא מתפרעים במחיר. * צריך מעבד חזק בשביל זה? הוא ככל הנראה לא יהיה ממש מעורב בתהליך... * האם לפלטפורמת 2011 יש יתרון בגלל ה-QUAD CHANNEL? * בכמה RAM תומכים לוחות של 1366? * איזו מהירות RAM צריך? * יש סטיקים של 16G במחיר סביר? המחיר גמיש - עד כמה אלפי דולרים ללוח+RAM+SSD+CPU תודה!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by dana25,

אני מתכנן לקנות מעבד אינטל פנטיום 4. הייתי מעוניין בהמלצה על לוח אם מתאים. תקציב - 400 עד 600 ש"ח בערך.

• 12 תגובות
    • 700 צפיות
  8. הדרישות שלי מהמערכת: אפשרות לאוברקלוק מהלוח עד באס 400. חשבתי על השילוש הבא: לוח אם: ABIT AB 9 PRO/GIGABYTE 965P-DS3, מעבד: E4400,זיכרונות: 2GB Value DDR2 800MHZ. איזה לוח יותר עדיף ממה שכתבתי למעלה? ואם יש הצעות לשיפור אשמח לשמוע. על המעבד והזיכרון אני סגור כבר. חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות שמערכת ממוצעת של היום לא יכולה לספק. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  9. ערב טוב ושבוע טוב לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מפרט מצד ימין ) בתקציב של 2000 שקל בערך. פתחתי ת'רד בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388086.0 אבקש ברשותכם לקרוא את הת'רד האמור לפני השאת העצות. בפורום מפרטים הציעו לי קודם כל לברר אם הלוח אם שלי תומך במרובעי ליבה או לא. חוץ מזה, אין לי איזו שהיא אג'נדה בנושא השידרוג מלבד הרצון להגיע לתוספת הביצועים הגדולה ביותר האפשרית למפרט שלי, בתקציב הנתון. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  11. על איזה מן המעבדים כדאי לבסס מחשב חדש המיועד לרמת גיימינג נמוכה (NBA2K, FIFA 2010)+ זקוק להמלצה ללוחות המתאימים למעבדים. Intel QUAD CORE , Q 8300 או Intel Core i3 -530 תקציב מעבד+לוח כ-1000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  12. זקוק לקיט של 2X2G מ-IQPC כי יש לי שם זיכוי.. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=195 מיועד לפלטפורמת 775 (לוח X38 עם E8500) המיועדת לעבור OC לסביבות ה-4GHZ בערך (ואולי יותר). ניתן לחרוג מעט אם יש הבדל של ממש אבל רצוי דווקא לחסוך אם אין צורך. יש לי MUGEN במארז אז יתכן שתהיה בעיה עם היטסינקים גדולים... לא בטוח. תודה מראש, גונן.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  13. רצוי מ-IQPC, אבל לא חובה. אם אפשר בפחות - מה טוב. יעבדו עם I7-930 על לוח X58 (לא ברור עוד אם משהו של GB או P6T-SE של אסוס). תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  15. יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by !_Evil_!,

יש לי פנטיום 4 פרסקוט 3 ג'יגה ארטז.. עכשיו אני רוצה לוח אם חדש תציעו לי משהו טוב עד 600 שקל לא צריך pci-e כי הבנתי שזה חרא ללוחות אם של 478 אז תציעו משהו טוב.. חשוב שיהיה 4 סלוטים של זיכרון

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

חשבתי על המעבד הזה: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box בפנדה הוא עולה 1,175 ש"ח זה נראה לי בסדר לא? ולוח אם תואם לא חייב להגזים עם הסכום העיקר שיהיה סבבה...

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  18. ברשותי Radeon 9600XT ואני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב ממש... זאת הסיבה שאני צריך גם AGP. אני חושב שאני יחליף את הכרטיס עוד חצי שנה בערך. אני זקוק למעבד Daul Core 3.0/3.2/3.4 ולוח אם שיתאים, שלא יהיו יקרים יותר מידי. יש לי משהו כמו 2000 ש"ח לקניית מחשב ומשהו כמו 1200 ש"ח למעבד ולוח אם, אולי אפילו יותר. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  19. שלום לכולכם כבר המון זמן שלא הייתי פעיל בפורומים פה ואני קצת חלוד בכל הקשור למחשבים אני צריך לשדרג לאחי את המחשב שלו ואני זקוק למעבד ,לוח וזיכרון בישביל מחשב שיהיה לעבודה גרפית ועיבוד קבצי פוטושופ של מעל ל600 MB לא רוצה לחרוג את ה3000 ומעדיף לוח עם כרטיס מובנה כי אין צורך בכרטיס מסך טוב אני לא יודע אם מישתלם יותר לקחת את ה5200 של AMD ואז המיפרט יוצא זול יותר המחשב שיש לו כעת: P4 2.4C@3.2 4X512 MB ASUS P4P800 2X250GB 16MB WD וכרטיס גיפה4 מארז HEC 400W תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום לכם! אני מעוניין לקנות מעבד Athlon64 Socket 939, זכרונות 500MHZ ולוח אם תואם ויש לי כמובן גם שאלות: *האם יש הבדל ביצועים גדול יחסית בין ה A64 3500 לבין הA64 3000\3200? (תזכרו שאני מדבר על אלה שבסוקט 939). *מהם הזכרונות הכי משתלמים ונותנים יחס ביצועים-כסף הכי טוב? (וכמובן שגם טובים לאוברקלוק). *מהו הלוח-אם תואם סוקט 939 שהכי טוב לאוברקלוק הקיים בארץ? ומהו הלוח-אם התואם סוקט 939 שהכי טוב לאוברקלוק הקיים בעולם? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  21. בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב שיורכב מהרכיבים הבאים: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מעבד BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E כרטיס מסך Thermaltake EUREKA black מארז OCZ StealthXStream 600W Power Supply ספק Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler גוף קירור למעבד 3X Sata Hard drives 3X IDE Hard drives DVD Burner צורב דיוידי Creative Audigy2 ZX כרטיס קול אני לא ממש מבין בלוחות האחרונים שיצאו לשוק, ממה שקצת הסתכלתי ראיתי שחלק תומכים בDDR3 וחלק לא, בכל מקרה אני זקוק ללוח טוב ואמין, בעל חיבורים של IDE ישן (להארדיסקים הישנים שלי), כמובן SATA, ו-LAN, ויכלול כמה שיותר טכנולוגיות מתקדמות ותמיכה קדימה למען שדרוג עתידי. יש לציין שבשלב זה לא מתוכנן OC למערכת כ…

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by yoav1000,

אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם של חברת ASUS אוMSI (לא משנה המחיר!!!) PCI-X נ.ב. חשבתי שזה מתאים לפורום הזה כי זה על מפרטי מחשב!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by 3liran,

אם יכולתם לבחור בין שני הלוחות הבאים, על איזה לוח הייתם הולכים? ASUS P4S800D-X http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D-X&langs=09 או TYAN S5101AN http://www.tyan.com/products/html/trinityi875p_spec.html ברשותי מעבד פנטיום 4 2.8 ו-4 כרטיסי זיכרון של 512MB DDRAM PC2700. וכרטיס מסך חלש יחסית של ATI (נדמה לי ש-9250) אל תציעו לי לוחות אחרים בבקשה, רק תגידו לי מי החזק מביניהם לפי דעתכם... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by D-j-d,

אני מתכנן שידרוג למחשב של לוח אם ומעבד. אני מתכנן על: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX ולוח אם: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra פרטים: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm תמונה: אני לוקח את הלוח אם הזה כי רק לאחרונה קניתי Sapphire ATI RADEON X1600 pro 512MB AGPx8 ואין לי תקציב לכרטיס מסך PCI-E חדש ללוח אשר תומך ב PCI-E בלבד. לציין שאני לא יודע לעשות OC ולכן אני לא הולך לבצע OC בלוח זה. התקציב שלי לא עולה על 2000 שקל והמחשב מיועד למשחקים וישומים שונים ואני מעוניין גם בלוח שקט! כמו כן רציתי לדעת אם אצטרך קירור נוסף למעבד משהו מתוצרת ZALMAN, אם זה מומלץ או שעדיף כבר להשאר עם הקירור אשר מגיע עם המעבד. כמו כן חשוב לי שיהיה אפשרות ל SATA2 ב…

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  25. אני מחפש לוחות אם שיספקו אותי לעוד מספר שנים,ואם ארצה לשדרג את המחשב בעתיד, הם יתמכו בכל הטכנולוגיות החדישות. נגיד עכשיו אני קונה CORE 2 DUO ואם בעתיד ארצה לשדרג ל QUAD אז שהלוח אם יתמוך. אותו דבר בנוגע לחלקים האחרים... אני חושב שאני לא צריך כרטיסי קול או מסך מובנים, כי אני קונה בנפרד כרטיס מסך וכרטיס קול יש לי. אשמח אם תתנו לי מספר לוחות מומלצות . ותגידו לי מה עדיף ולמה... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.