מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה לבחור : http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition או : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820134012 תודה!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ בנוגע ללוח אם ומעבד כפול ליבה. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח. אני לא ממש מבין בתחום אבל שמעתי ש amd יותר טובים? נורא חשוב לי שבלוח אם יהיה סלוט AGP.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
AMD 2600 GIGABYTE GA7M400M בביוס מראה טמפרטורה של CPU 61 SYSTEM 43 בתוכנה של GUGABYTE EASY TUNE מראה את אותם ערכים בSANDRA מראה CPU 35 ו BOARD 42 האם יש לי בעיה באשר לחום המחשב? ראוי לציין שבשתי התוכנות הראשונות ישנה אזהרה ש SYSTEM FAN SPEED 0 RPM עם זאת המאוורר שאני שומע יכול לשגר את עמוס 3 מה עושים מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סליחה תודה נעם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא בדיוק מפרט, אבל עדין זה מתאים פה לדעתי.... הראם במחשב הישן שלי נהרס, ובגלל שזה RDRAM החלטתי שהגיע הזמן לשדרג (מחשב ישן כמו החיים...) יש לי כל מה שאני צריך במחשב שלי, הדברים היחידים שאני מחליף זה את המעבד, הזכרון והכרטיס מסך (בנוסף למארז חדש) אז.. אני מתלבט בין מערכת מבוססת AMD64 3000+ לבין מערכת עם P4 2.8C המחיר של של מערכת עם מעבד של אינטל יותר זול בערך ב-500 שקל ולכן אני לא בטוח. המחשב ישמש למשחקים אבל גם לדברים אחרים. אני יודע שכמו שקונים אותם, הAMD נותן ביצועים יותר טובים, אבל אני מתכוון לעשות אובקלוקינג והA64 מאוד מוגבל בקטע הזה, לפחות עכשיו. הייתי מת לחכות כמה חודשים לסוקטים הבאים של שתי החברות, אבל זה כבר לא אפשרות. לחכות כמה שבועות בשביל לוח אם מבוסס NF3 25…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם התושבת של זיכרונות DDR2 שונה מזאת של DDR1 או שרק המהירויות שונות. הכוונה שלי זה אם אפשר לחבר זיכרון DDR2 ללוח אם של DDR1 כמו שאפשר לעשות עם SATA1 וSATA2 ואז הם יעבדו לאט יותר או שזה לא אפשרי... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם עלולה להיות בעיה בחיבור של מעבד אופטרון על הלוח הזה: http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=2&model=285 או על זה: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן חברים, לקח לי הרבה זמן אבל העיקר הגיע הזמן:) בפוסט שפתחתי בסאב פורום ייעוץ לפני רכישת מחשב המליצו לי להתייעץ כאן לגבי איזה זכרון יתאים ללוח אם שלי לפני שאני רוכש הפוסט המדובר windows 7 64bit sp1 8gb ram intel Core i5-3470 cpu @ 3.2 ghz Samsung 850 evo ssd 250gb slot #1 slot #3 @Spaghet ו @smalul הזהירו אותי מאי התאמה בין הזכרונות או בין הזכרון החדש ללוח אם. ניתוח הנתונים ע"י @Spaghet (סקרינשוט) אז אשמח להמלצה לזכרון שיתאים (מבחינתי, המקסימלי שיתאים למחשב הנ"ל). תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן מה ההבדל בין הAMD BARTON הרגיל לMOBILE? http://www.techtastic.ca/reviews3/mobile-barton-2500.html זה מה שאני מתכוון....... ולמה לא שמעתי אפעם שממליצים עליו?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
-
- 5 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין מעבד של שתי ליבות למעבד של 4 ליבות לצורך של מחשב למשחקים. מה יותר עדיף מבחינת משחקים (מחשב בתקציב של 4500) והאם ההבדל בין שני הדורות הוא גדול?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי: לוח ASUS P5QL-EM מעבד Q9550 זכרון 2X2GB KVR Kingston כ.מסך 560GTX Ti אני מתכנן לשדרג את המחשב כרגע התכנון הוא למעבד I5-2300 לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67 זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצה כרטיס מסך יישאר אותו דבר וספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
סלוט ה PCI שבלוחות כבר קיים המון זמן וכרטיסים רבים כבר מותאמים ל USB (ויש אפילו כרטיסים על PCI-E X1 ) נניח שיש אדם שמראש אין ברשותו כרגע כרטיס PCI והוא מעוניין לקנות מחשב חדש או לוח האם היום כשקונים מחשב חדש או שידרוג שילוש (לוח+מעבד+זיכרון) אפשר כבר להתעלם מסלוט זה? זה יכול להוזיל את עלות הלוח ולא חסרים תחליפים נוחים-כרטיסים בחיבור USB האם היום צריך אדם לחשוב על אופק שידרוג לעוד שנתיים ולקנות לוח עם סלוט PCI שעולה יותר על מנת שאולי הוא יצטרך בעוד שנתיים לקנות כרטיס PCI ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה הבאתי מחבר חיישן טמפ' יש לו חוט אדום ובקצה חתיכה שחורה. רציתי לדעת איך אני מחבר אותו למחשב נ.ב יש לו חיבור של 2 פינים אבל הוא הנקבה ואני לא מוצא בלוח שלי שום דבר מתאים
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, המצב הוא כזה: יש לי מעבד Q6600 ולוח GA-P35C-DS3R. המערכת לא מוכנה לעבוד עם זכרונות של שתי חברות גדולות (Crucial ועוד חברה) אבל כן מוכנה לעבוד עם זכרונות של KINGSTON. האם זה יכול להצביע על בעיה במעבד? או שמדובר רק בבעיית תאימות של הלוח מול הזכרונות? מה שיותר מוזר, זה שברגע שאני שם מעבד אחר (E8400) בלוח הנ"ל, הוא עובד פתאום גם עם הזכרונות של החברות האחרות. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בן דוד נוסע לארה"ב ואני יכול להביא משם Kingston HyperX 512MB PC3200 184pin 2-2-2-5-1 CL2 DDR DIMM Memory Module Kit ב-560 שקל. או בארץ לקנות A-DATA VITESTA ddr4000 512mb ב640 שקל חדש או OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-5 1T ב-650 במצב חדש עם אחריות והכל... מה כדאי לי? אני מתכנן אוברקלוק אבל לא משהו רצחני. ואל תשכחו שאם אני מביא מארה"ב אין אחריות וזה מה שאני מפחד שיהיה בעיה עם הלוח שלי 8rda+ rev2.1 ... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איזה זיכרונות עדיף לי??????? 667 2G או 800 1G אני אשמח גם לדעת מה ההבדל במחירים
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
4x4GB G.Skill Ares Quad 2133Mhz vs 4x8GB G.Skill RipJaw Z Edition 1600MHZ מה כדי לי יותר לקנות. בפחות או יותר שתיהם אותו מחיר מה לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם זכרונות ומעבד (עדיפות AMD) למחשקים שיהיה תואם לAGP כי יש לי 9800XT ואני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש... ולהתחשב בזה שאני לא מתכוון לעשות OC! בחיים!! :*) אז ככה שזה לא יהיה פרמטר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי זיכרונות OCZ REAPER 2GB 800MHZ שכל אחד 2GB וסה"כ 4GB... רציתי לשאול: אם אני יוסיף עוד 4 GB זה ישנה לי את הביצועים? אם כן משמעותית? ומה עדיף? 8GB DDR2 800MHZ או 4GB DDR3 1333GHZ?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה אני מבצע שידרוג קטן למחשב שלי ואני מחפש לוח אם שמאפשר OC - על מנת להתחיל להתעסק וללמוד קצת על הנושא וכמובן להשיג תוצאות טובות יותר מהרכיבים הקיימים . אני כבר שבוע בודק כתבות , חנויות ואת כל תגובות הפורום בנושא ועדיין לא הצלחתי להבין מה הלוח האידיאלי בשבילי . אני לא משתמש במשחקים במחשב אלא בעיקר תוכנות גרפיקה וישומים פשוטים , אני מעוניין בלוח אם שיתן תמורה מלאה להוצאה ( יכול להיות גם בסביבות ה 1000 שקלים ) , חשוב לי שיתמוך בCROSSFIRE , למרות שגם פה יש לי שאלה , לוח שתומך בטכנולוגיה הזאת זקוק למתאם בין הכרטיסים ? והאם זה עקרוני לרכוב X38 על מנת להנות לעוד הרבה זמן או שמספיק P35 אם אני לא משחק ? יש לי זכרונות 800 מגה הרץ מעבד E6600 ושני כרטיסי ATI 3650 . אש…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה כדאי יותר?????? ההבדל 170 שקל שניהם ברטון...
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם Socket 775. ולוח אם של DFI LANPARTY P35. הלוח אם הזה אמור להיות מעולה. לאחרונה החלו כמה בעיות עם הלוח, והתבקשתי לשלוח אותו בחזרה לחברה [אני גר בארה"ב]. אך ההליך הזה יעלה 50 דולר. השאלה שלי היא האם לא כדאי לרכוש לוח אם חדש במחיר הזה. מצאתי למשל את הלוח אם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131615&cm_mmc=GoogleContentNetwork-_-Motherboard-_-0104-_-0110&nm_mc=ExtBanner אם כן - האם עדיף לתקן את הקיים (מכיוון שהוא היה בזמנו נחשב ל high end) או שעדיף כבר לרכוש אחד חדש? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן המעבד, לוח האם, או שניהם מתו. לכן, אני מעוניין לקנות חדשים. זהו המפרט הנוכחי: Intel i5-750 Gigabyte GA-P55A-UD3 Noctua NH U12P G.skill DDR3 1300 2x8GB ATI HD5850 Intel X25-M 80GB Samsung Spinpoint F3 1TB Seasonic X-650 CM HAF 932 חשבתי על קניית Intel i5 3470 ולוח האם Gigabyte H77-D3H. השאלה היא, האם ישנה תאימות מלאה בין אלה והרכיבים לעיל, והאם אלה "יספקו" את כלל הדרישות שלהם. שנית, האם המעבד ולוח האם מהווים החיבור האופמטימלי לתקציב בסביבות 1500 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-