מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי לכם עדכנתי במחשב שלי את הטלאי AMD Dual-Core Optimizer שהורדתי מהאתר שלהם רציתי לברר אם הטלאי יכול להרוס לי פיזית את המעבד (היתחממות יתר או נזק לקלוקינג של המעבד) אבל גם ראיתי שזה פטר לי בעיות שונות בכמה מישחקים לטובה בתודה רוני
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן שהתחיל לעשות בעיות בזמן האחרון... והחלטתי לשדרג אותו קצת. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס וכל זה.. עכשיו יש במחשב לוח אם Intel Corporation D850MV זיכרון 128MB RDRAM(שני סטיקים של 64) 400MHz כ.מסך Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz המחשב על מערכת XP ככה שזה די איטי... חשבתי לשדרג רק את הזיכרון. אבל אני רואה שRDRAM יוצא יקר.. אפשר לשדרג במקום את הלוח אם ואז לקנות DDR? למה אתם ממליצים לשדרג?(המחשב הזה רק לגלישה בדפדפן ולאופיס ככה שכרטיס מסך נראה לי שלא צריך לשדרג) תודה
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים , צריך עזרה דחופה בבחירה בין 2 לוחות: ASUS P5K-E/WIFI AP - 1000 NIS Gigabyte GA-P35C-DS3R - 760 NIS מה יותר טוב ל-OC ? יש לי כבר הכל חוץ מהלוח Q6600 Stepping B3 Tuniq Tower 120 OCZ 800MHz 4-4-4-15 OCZ2P800R22GK השאלה גם אם ה-Tuniq 120 ישב על הלוח בגלל הקירור של הצ'יפסטים? מישהו מנוסה בזה? ב-ASUS יש הרבה יותר פיצ'רים , כמו Firewire ו-6 כניסות USB וגם RAID , ויש לו גם AP ... בבקשה עזרה דחוף..תודה!
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, זה ממש LONG SHOT אבל שווה לנסות. הלך הלוח ולא בא לי לחדש את כל המחשב. האם למישהו יש את הלוח הזה ולא צריך אותו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זה INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott לזה INTEL Pentium 4 - 3.0 Prescott
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-B85M-D3H יש בו אופציה ליציאת SPDIF אשמח לקבל עזרה מהיכן אני יכול לרכות את הבקר שאני אמור לחבר (אני בינתיים שולל אופציה מחול משום שזה דיי דחוף) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף מבין 3 האופציות הבאות מבחינת עלות\ביצועים ללא oc? (לכל הלוחות כרטיס מסך מובנה) אם יש חלופה יותר מוצלחת אשמח לשמוע amd athlon x2 4400 + asus m2a-vm HDMI 882 ש"ח או c2d E4500 + gigabyte ga-73pvm-s2h 1064 ש"ח או c2d E4500 + asus p5b-vm 1245 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שווה לי להוסיף 256 מ"ב SDRAM למפרט שלי ? , האם זה יעזור ?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול עוד 2 סטיקים של זכרונות זהים כמו ה2 שהיו לי עד עכשיו.. זאת אומרת שיש לי עכשיו 2 כאלה, זאת אומרת 4x4 .. שזה 16GB.. כרגע מחוברים לי 2, ויש לי את הקירור Noctua NH-D14 ... אי אפשר לחבר את הזכרונות ללא פירוק של הקירור, חייב לפרק אותו .. אבל מה שמפחיד אותי, זה שאני לא יודע אם אפשר לחבר אותם בכללי, באתר של נוקטואה, רשום שאפשר.. אבל זה נראה ככה כיאילו הסלוט האחרון (שהכי קרוב למעבד), נוגע בו הסלילים שיוצאים בהתחלה של הקירור.. (תמונה) אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם.... עזרה ממישהו שאולי יודע ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 עם 128 מגה. אתמול קיבלתי עוד 256 מגה , הרכבתי אותם בחריץ והפעלתי את המחשב. כאשר הווינדוס עלה הוא נתן לי הודעת שגיאה והוא אמר שהוא מכבה את המחשב בשביל לא לגרום לנזק. כאשר הפעלתי את המחשב רק עם הסטיק החדש בלי הישן המחשב לא עלה בכלל -לא ראו כלום על המסך , וכאשר אני רק עם הזיכרון הישן הכל בסדר. הזיכרון הישן הוא דו צדדי והזיכרון החדש הוא חד צדדי עם 8 צ'יפים , כל אחד בעל 32 מגה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחכה למעבד החדש I3 עם כרטיס גרפי 4000 ששמעתי שזה מספיק ל - HTPC וגם קצת משחקים בינוניים מתי תכלס היה אותו בחנויות? ומה המחיר שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול לשים מעבד Athlon Tbird 1.2 על לוח NF7 REV2.0?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
מקור: The INQ. לא הייתי מזלזל, אחרי הכל, הם היו הראשונים לחשוף את עסקת Dell-AMD! נ.ב. שימו לב: הכתבה מכילה תאריכי השקה בארצות שונות ודבר חשוב נוסף הוא שכל המחשבים הללו (חוץ מהעובדה שהם ל-Entry Level) מכילים מליוני מעבדי AMD וצ'יפסטים של Nvidia - שיתוף הפעולה לא מת לאחר הקמת DAAMIT.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב,ובחרתי את לוח האם A7V600-X,מתוצרת חברת ASUS. חשבתי לשלב אותו עם זכרונות Geil Ultra,אבל התברר לי שבכול החנויות אין אותו במלאי. האפשרוית שלי היו : א. להמתין 4-5 שבועות עד הגעת הזכרונות. ב.לקחת זכרונות מסדרת VauleRam,בעלי תזמונים פחות טובים,ומיעודים לשוק הנמוך. ג.לקחת את הזכרונות מתוצרת קיגסטון,מסדרת HyperX לשוק הגבוה. לינק,לחנות שלהם שבה מופיעים התזמונים: http://tinyurl.com/2jwzn לינק לDatasheet בקובץ PDF: http://www.valueram.com/datasheets/KHX2700_512.pdf אבל מי ששיבש לי את השמחה,שמצאתי זכרון חלופי )רגע,שחכתי לברר אם הוא במלאי בארץ,אני מעריך שכן( שבדף ההאתמה ללוח לא נכתב שהוא מתאים,הנה דף ההתאמה שלהם: http://tinyurl.com/2zykl שלחתי…
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
??? זה כמו פריים? כמה שיותר זמן יותר טוב? כמה זמן לתת לה לרוץ?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מכיוון שאינטל גם מייצרת לוחות משלה רציתי לשאול איזה לוחות הכי טובים למעבדי אינטל? האם הלוחות שלה הם הכי טובים? כמו שהבנתי ה-ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset נחשב להכי טוב! האם אני צודק? תנו עוד כמה דוגמאות ללוחות ברמה הזאת למעבדי אינטל! איתי!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם i5 2.67 ולא עשיתי שום שינויים בביוס לפי cpuz ותוכנות נוספות המהירות שלי רק 1200 בערך (133 עם מכפלה 9) בתוכנת occt שמראה את האוברקלוק שלך יחסית לברירת מחדל אני רואה מינוס (אוברקלוק שלילי) האם לדעתכם זה תקין? מי שהתקין את המחשב שינה הגדרות? מה כדאי לעשות נב- אם אני משתמש בoc genie המהירות קופצת למצופה בערך 3600 (200 עם מכפלה 17 או 18) כך שהבנצ'מרק לא מזייף נב2- עכשיו ראיתי אשכול דומה, אצלי התדר לא עולה בבדיקת מאמץ
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איזה מבין 2 הזיכרונות האלה עדיף ?? 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel הפרש של 10 ש''ח ואולי יש בכלל משהו אחר של 2X2GB ו 1600Mhz
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה כזה דבר? וגם שהתמיכה ב AGP תיהיה סבירה? והכי חשוב שיוכלו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד?
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי חבר המעוניין לרכוש לוח-אם חדש הוא מתעניין על הלוח - GIGABYTE GA-8S655FXL רציתי לשמוע חוות דעת לגבי הלוח עצמו .. והוא רוצה לדעת מי יותר טוב - הלוח הנ"ל או P4P800SE של ASUS וגם אם יש למישהו לוח אחר להציע , שיציע .. הוא מחפש עוד לוחות טובים עד למחר שהוא מוכן לשלם ! לא לשכוח , תמיכה ב- AGP8X , מעבד פרסקוט 2.6 וכרטיס מסך R9600 כמובן . המחיר שהחבר שלי משקיע הוא עד 600 שקל בלבד !!! לא מעבר לזה ! טוב עד כאן תודה רבה לכולם .
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מחיר: 213.00 ¤ דמי משלוח: 10.00 ¤ זמן אספקה: 14 kingston 1g 667mhz ddr2 cl5 זכרון במהירות 667 בנפח 1GB מהאתר http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap האם זה נראה אמין? יכול להיות שיש זכרונות מזויפים כי יש לפחות 6 חניות בזאפ שמוכרת את זה בפחות מ230 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=422092
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-