עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by coco,

מפרט : 8rda+ זכרון כמו שאמאתי axp 2400 9700 pro ביוס רגיל כמו שהגיע שאני שם במהירות זיכרון AUTO אז בפוסט הוא כותב DDR 266 וכשאני שם BY SPD אז בפוסט הוא כותב DDR 400, אבל ב DDR 400 הרבה משחקים כמו freelancer ו- general במיוחד נתקעים ישר אחרי שמתחילים לשחק, וגם שמאתחלים עם memtest (התוכנה שבודקת זכרון) אז במספר בדיקות יש error, וכשהזכרון על DDR 266 כל זה לא קורה. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by fidelcastro,

הבנתי שכדאי ללכת על מעבד פנטיום ולא AMD... סנטרינו לא בתמונה בגלל המחיר הגבוה התקציב שלי עד 6000 בעיקרון (200 יותר או פחות לא נורא) איך זה? מחשב TOSHIBA דגם A30-S504 מעבד: Mobile Intel® Celeron® 2.6GHz מסך : 15 ברזולוציה גרפית 1024 768X דיסק קשיח : 40GB מולטי מדיה : COMBO DVD/CDR-W זיכרון מהיר: 256MB רמקולים : חזיתיים בעוצמת שמע מדהימה סוללה : זמן עבודה כ- 3 שעות., סוללה נטענת מסוג ion-Li מודם/פקס פנימי : 56Kbps V.90 Modem רשת פנימי: 10/100 יציאות נוספות: · WiFi Antenna · 11-RJ · 45-RJ · ערוצי הרחבה USB מסוג II · חיבור לאוזניות · חיבור TV · חיבור לרמקולים חיצוניים · חריץ הרחבה ל- PCMCIA Type II or III · חיבור למסך חיצוני ב6000 ש"ח אם יש לכם עוד הצעות יהיה נחמד.. …

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by MatanVer2,

היי, אני רוצה לבנות מפרט למחשב חדש, ואחד הדברים שאני צריך הוא כניסה אחת לפחות (רצוי שתיים) של USB Type C, וכניסות נוספות של USB רגיל. (אני לא בטוח אם זה נוגע רק ללוח אם או שהייתי צריך לשאול את זה במארז או מפרטים, אז העדפתי לשאול כאן) מישהו יכול להמליץ על רכיב? התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 4K לא כולל מסך תודה! עריכה: השימוש העיקרי של המחשב יהיה גיימינג

4. Started by benyben,

שלום. מעבדים חזקים כמו ה 980X וה Phenom ii X6 - במה הם מועילים ולמי? אני מאוד מתעניין לדעת למי המעבדים הללו באמת מועילים - ומה זה ה hyper threading של אינטל? היום - בעודי בבניין משרדים - צוטטתי לשיחה שהתקיימה בין אדם אחד לשני, כאשר אחד מהם אמר שהוא קיבל השבוע את ה 980X. לא היה לי שום מושג מה הוא עושה במקצועו (אבל זה כן המחשב של המשרד). אשמח ללמוד. האם רק תוכנות מסוימות עושות שימוש במעבד המפלצתי הזה, או שהוא בא לידי ביטוי בכל "מטלה" (תכנית)? האם הוא נבנה מראש תוך כדי מחשבה על עורכי הווידאו למינהם, או עבור כל משתמש? שאלה אחרונה שמעניינת אותי: האם מעבד בעל, נניח, 6 ליבות ו hyper threading (כמו ה 980X) הוא באמת שקול למעבד בן 12 ליבות ללא hyper threading? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  5. בגדול שני הלוחות דיי זהים ההבדל העיקרי הוא הכרטיס המובנה, עד כמה ההבדל בין הכרטיסים המובנים משמעותי והאם הוא מצדיק תוספת של 100 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני רוצה לקנות את הלוח הזה GA-P35C-DS3R (תמיכה ב-DDR3 בהפרש של 15 ש"ח סה"כ מהלוח GA-P35-DS3R ו775 ש"ח ו-760 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=ga-p35 מישהו יודע מה ההבדל בין Rev 1.x לבין Rev 2.0? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום הבדל מהותי חוץ מהיציאות USB. ב-Specfication לא רשום כלום , אבל בתמונה רואים שאין LPT Port ו-COM Port. אלה ההבדלים היחידים ? תודה..

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  8. אז ככה האם כדאי לי למכור את המחשב שלי ב 2000 שקל ולהוסיף עוד 500 שקל ולקנות את ה המחשב עם ה Intel Core i5 750 המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 כרטיס מסך:9500GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2GB DDR2 ספק כוח:500W המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות(אני יצתרך להוסיף 500 שקל) מעבד:Core i5 לוח אם:Intel DP55WB כרטיס מסך:9800GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2048MB PC10600-DDR3-1333Mhz-Kingston ספק כוח:500W נו מה אתם אומרים שווה לי או לא האם המעבד Core i5 יותר טוב משמעותית מ E8500 והם הזכרונות שהם DDR3 יותר טובים משמעותית מ DDR2 תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by moshel7,

שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת לוח-אם מידגם GIGABYTE GA-M61SME-S2 או כל מדריך אחר שקשור להרכבת לוח-אם תודה!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by rabbit,

http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 זה המעבד והלוח : jetway 845gea תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by tg,

שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

המפרט שהוצע לי: לוח 800 מה"צ ASUS p4p800 . או לוח של גיגה בייט שמציע גם כניסת פייר -וייר .מעבד P4 2.4 800מה"צ זכרון 256 400מה"צ DDR ומארז כלשהוא. כל זה כולל התקנה ב 2500 ש"ח אשמח לקבל הצעתכם

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש לי מחשב PENTIUM 3 1GHZ עם זיכרון של 256MB SDRAM מערכת הפעלה XP HomeEdition שמתי לב שאני גולש באינטרנט הטמפרטורה קופצת מ 38 ל 42 ושאני משחק במשחק רשת RuneScape [על Low Detail] היא מגיעה ל 47-50 אבל לא עוברת את ה50 והמשחק רץ כמעט בלי תקיעות[ באמת!] השאלה שלי האם בגלל שיש לי זיכרון RAM מועט זה יכול לגרום עומס על המעבד ובכך לגרום שהוא יתחמם יותר מהר? [ד"א ] יש מצב אני משדרג לעוד 256 SD RAM] האם אני ישים לב לשינוי? [מטרות גלישה בלבד ומשחקי רשת בעיקר RuneScape למי שמכיר]

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  14. כאשר כולם עסוקים בירדית המחירים של אינטל שהייתה אתמול, עם מחירי ריצפה של מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה! AMD "לא" נשארת חייבת ומשחררת את Athlon X2 6400 אטלון X2 6400 יהיה המעבד האחרון שיבוסס על ארכיטקטורת K8 והוא אמור להשאיר את AMD עדיין על המפה עד הגעתם של מעבדי פאנום מבוססי ארכיטקטורת K10 שיגיעו ברבעון הראשון של 2008 . המעבד יהיה90NM (לצערנו) תדר של 3.2Ghz! ו2MB של קאש L2 כדי שהמעבד יפעל כראוי עם הלוחות הנוכחים, צריך עידכון ביוס. המעבד יבוא עם תג מחיר של 224$ מקור: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15483&catid=2 הולך להיות מצוין לאוברקלוק אה? ;D

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מהו הגדול המקסימלי שהלוח שלי asus p4c800-e deluxe תומך בו? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת האם הלוח שלי יתמוך במעבדים החדשים של אינטל? ודגם הוא p6t של asus טהרם יהיה צריך להחליף עוד חומרה או שאין צורך? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Monopoly,

האם הכרטיס קול בכרטיס הנ"ל תומך EAX? אם לא, לאיזה לוחות יש כ.קול תומך?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by ugotugot,

1.לפי מה אני יודע לבחור את הלוח אם?איך אני יודע אם יש עליו כרטיס מסך מובנה? 2.מה עדיף:לקנות נגיד זיכרון של ג'יגה במהירות 800 מגה הרץ 4 סי אל או נגיד 2 ג'יגה של 5 סי אל במהירות 667 מגה הרץ שעולה בערך אותו דבר

• 5 תגובות
    • 450 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן כנראה הורים שלי טסים עוד חודש לסין ותהיתי...... אם אני קונה בסין מעבד או משהו שיש לזה יבואן בארץ אני יכול למשש את האחריות בארץ?!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  20. שלום, לא הצלחתי להבין מהו גשר ICH... ומה ההבדל בין צפוני לדרומי? וכן מה ההבדל בין ICH7 או ICH8 או ICH9 ? תודה לכל המפרט בנושאים. בברכה, רפי.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. נכון לעכשיו מה שנכנס לי בתקציב במעבדי אינטל זה E2140 ועוד איזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל ו-Intel GMA 950 אני רוצה לדעת אם בתקציב הנ"ל אוכל להשיג מעבד ממשפחת AMD עם ביצועים טובים יותר ואני צריך גם לוח אם תואם עם כרטיס מסך וקול מובנים. כפי שניתן לראות אני לא מתכווין לבצע המהרה והמחשב אפילו לא מיועד למשחקים. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  22. שלום לכולם, עיינתי במדריכים בראש הפורום ולאחר קצת נבירות הגעתי לנתונים הבאים: יש לי זיכרון DDR2 בנפח של 2 ג'יגה בייט, לאחרונה שידרגתי לWIN7 64BIT ואני מעוניין להכפיל את הנפח של הזכרון - לא עושה OC. אני יודע שהוא עובד על מהירות של 667MHz, אך לא הבנתי למה באתרים שמים לי נתונים כמו CL5 או CL4S וכדומה. מהתוכנה שאני משתמש בה נאמר לי שיש לי: Property Value OREN-PC Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None DRAM Frequency 335.0 MHz Memory Timings 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) Device Locator Slot 1 Part Number 8D223KK8MTETP Capacity 1024 MBytes Memory Type DDR2 (PC2-5300) Speed 333 MHz (DDR2 667) Supported Fr…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pop,

שלום,אני מריץ את התוכנה על זכרון ddr 400 מה שמוזר: כשהדיסק הקשיח מחובר ב ide התוכנה מוצאת errors תוך זמן קצר. כשהדיסק מנותק אין errors ?? התוכנה של מיקרוסופט לא מוצאת בעייה, מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by quad-core,

למיטב זכרוני שנה שעברה אינטל הכריזה על סיומו של מותג ה"פנטיום", כשהיום ניתן לראות עוד שני מעבדים שאינטל קוראת להם Pentium E2140\E2160 כמעבד מהדור החדש עם ליבה כפולה (מבוסס קונרו) ובאריכטקורת ה-Core. אז רגע, דובר על יכולת מיצוי ארכיטקטורת ה-NetBurst במעבד הכיביכול אחרון באותו מותג, ופרידה רעשנית עם ה- Pentium Extreme Edition 965, אם כך, מה הקטצ' בשם זה? סוף עידן, או שלא? http://hwzone.co.il/news/1137382662/86160/

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by the_one23,

שלום, רציתי לדעת האם E6750 על 3GHZ יחזיק את רוב המשחקים החדשים של היום? כמו BIOSHOCK ו UT3 וכו' ?? עוד כמה שאלות: 1.האם הוא נחשב בגדר "הדרישות המומלצות" או "דרישות בסיסיות" למשחקים החדשים של היום? 2. יש הבדלים משמעותיים בין E6750 על 3GHZ לעומת אותו מעבד על 3.2GHZ במשחקים? - זה מורגש בכלל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.