מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איזה זכרונות לקחת בתחום ה 1200 שקל(שזה יהיה 1024 זכרון) יש לי את אלה של PQI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=6154 אם יש לכם משהו יותר טוב להציע ההצעה תתקבל בברכה (עדיף שזה יהיה מפנדה למה אני קונה משם את המחשב) תודה רבה לכל העוזרים !!!!! ואם אפשר להסביר לי את העניין של התיזמונים או לתת לי קישור העיקר שיהיה בעברית כל העניין של הCAS וכל התחרווד מסביב תודה רבה לכל העוזריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למעבד טוב עבור משחקים מה הכי טוב? מעבד מאחת מהסדרות האלו Core i3 ,core i5 ,Core i7, Core I9 רצוי מעבד שיצא בשנה האחרונה(2020) ושיהיה מתאים לתשובת LGA1200
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לוח GA-965P-DS3. אני רוצה להתקין עליו 2 סטיקים של CL5 (חדשים) ו-2 סטיקים של CL6 (ישנים יותר). הכוונה היא לעבודה ב-DUAL MODE עם 2 הסטים.. האם הם יעבדו ביחד? נ.ב.- האם יש הבדל משמעותי בין התזמונים?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אני עומד לשפר את לוח האם הקיים שלי, ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אחרי קצת מחקר הגעתי ללוח אם Gigabyte ga-z87x-d3h. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כבדים(assassins creed 4,bf4) וקצת מולטיפלייר. האם לוח האם הזה הוא מתאים, או שכדאי לחפש אחד אחר? אם כדאי, בבקשה תנו לי הצעות
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, סידרו לי בנאדם שיכול להביא לי את המעבד ועוד כמה דברים במחיר עלות (בבקשה לא לדבר פה על מחירים ודברים, אני פתח על זה עוד ת'רד בפורום מפרטים).. אבל הוא יכול להביא לי אותו רק סגור באריזת RETAIL, והוא לא יודע להבדיל בין הגרסאות עם אריזה סגורה, ולצערי הוא לא יכול לפתוח את האריזה.. אפשר לברר את הSTEPPING לפי האריזת RETAIL ? או לפי השם המדויק של ההזמנה? השם של המוצר שהוא יכול להזמין לי זה: intel core 2 quad q6600 bx80562q6600 מישהו יכול להגיד לי לפי זה משהו?? תודה רבה! אני צריך לתת לו תשובה עד מחר ב12 בצהריים...
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב וזול ל pentium 4 יש לי מעבד 1.7 ו 256 mb rdram אז תמליצו לי על לוח טוב וזול ששווה תכסף
-
עד כמה זה נכון, האם לא רואים הבדל רציני גם ב-נגיד בין 667MHZ ל DDR3 ב2000MHZ ? או שהכל קשור ברמת האובר קלוק הכללית שעושים למחשב? אשמח להסבר מפורט יותר או הדגמות מקישור..
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme Version 0901 2007/02/14 update Description Striker E…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי AMD's Athlon XP 3000+ TWINMOS 512MB DDR 400MHZ CL2.5 X2 שיושבים על לוח GIGABYTE GA-K8N Pro-SLI הזיכרונות עובדים בDC. אגב הסוקט זה 939. 1.אם אני מוסיף עוד גי'גה זיכרון אז אני מאבד את הDC. 2.אם אני מוסיף זיכרונות כנראה שגם התיזמנים יעברו ל3. 3.החלפת מעבד- לפני חודש ראיתי בזאפ אתלון 4800 בסוקט הזה,משום מה אני לא מוצא עכשיו. 4.לפני הבנתי המעבדים האלה הם אחלה באוברקלוק. מה אתם מעייצים לי לשדרג בתקציב מוגבל?
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ב KSP הQuad Q6600 יכול להסתדר עם 965 אבל הExtreme QX6700 כבר דורש 975 יש מצב שזה נכון? או שזה טעות באתר תודה ניר
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום =] האם המערכת שלי [WINXP] תאפשר לי 3GB? שמעתי שיש בעיות עםזה.. ועוד דבר, האם הספק שלי יוכל לעמוד בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד? בנוסף ל2X512MB שיש לי עכשיו+ כל המפרט. בתודה ענקית =] אדיר.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. רציתי רק לשאול אם ניתן להרכיב לוח מסוג Micro ATX במארז רגיל (כיום קיים בו לוח ATX). צריך רק לציין שמדובר במארז ג'נרי.
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי, ברשותי שילוש מבוסס פנום 2 מרובע ליבות(מפרט מלא בחתימה) וברשותי כ1600 ש"ח לרכישת שילוש חדש,האם שילוש חדש מבוסס I5+8GB יביא לי שיפור ביצועים ניכר? אם כן,אשמח להצעות.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף יותר לשימוש במשחקים (לא כבדים), intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray או Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray או Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray. המליצו לי פה על מעבדים של AMD שאין לי בכלל ניסיון איתם ואני מעדיף את אינטל על פניהם. השאלה שלי לגבי זכרונות היא איזה חברה טובה יותר מבין אלה: kingston, mushkin, patriot? (מעוניין ב2G) ושאלה אחרונה זה ההארד דיסקים שכבר ממש מבלבלים אותי אני זוכר שלפני כמה שנים WD היו הכי טובים אבל היום יש גם את hitachi בשוק וsegate וכל מיני דגמים.. אני מעוניין שיהיה בו 500GB ושיהיה כמה שפחות רועש. אני נאלץ לבחור בכל הרכיבים הפשוטים האלה בגלל תקציב נמוך.. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש ירידה בביצועים אם אני ירכיב 4 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד במקום 2 זיכרונות של 2 גיגה כל אחד , מה עדיף יותר ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי בארה"ב עד יום שלישי, ואני רוצה להזמין זיכרונות דרך אייביי אליו לדירה... מה אתם אומרים על הזיכרונות שבקישור... כרגע יש לי 2*256 עובדים בדואל של מיקרון. המערכת שלי היא : פנטיום 4 2.8 , לוח אפוקס עד 4 גיגה(4 סלוטים) ,ווינדוס אקס-פי... שווה מבחינת חברה וביצועים... שווה המחיר? http://cgi.ebay.com/CORSAIR-2GB-DDR-400MHZ-2-GB-PC3200-2048MB-1GB-x-2_W0QQitemZ6799357534QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem תודה אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר יום חופש שם...!
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שכולם אומרים לי "תשתמש בחיפוש" / "יש מיליון הודעות כאלו", השתמשתי בחיפוש, ראיתי הרבה תגובות אבל מאוד הייתי רוצה שאנשים יתנו את דעתם במקרה הספציפי שלי, אם זה לא יותר מידי קודם כל אני בונה מפרט למחשב חדש, שכניראה נקנה אותו בסוף החודש או תחילת חודש הבא פחות או יותר.. המעבד הוא E6300. יש לי כמה שאלות קטנות קודם, האם יש הבדל משמעותי בין הצ'יפים של נוידיה ואינטל ? יש עדיפות לצ'יפ כל שהוא מבחינת ביצועים בעבודות מולטימדיה \ משחקים? אני מחפש לוח טוב, עדיף שלא יהיה יקר כל כך, ותאמת אין סיבה שהיה יקר כל כך מכיוון שאני לא מחפש לוח טוב ל OC, או עם כל התוספות שאני לא ממש משתמש בהם. אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב כניראה, אז לוח עם ביצועיי OC מרשימים זה לא אקטואלי ב…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם A7V880 ובו 4 סלוטים לזכרון, DIMM A1, DIMM A2, DIMM B1, DIMM B2 - כאשר A1 ו-B1 באותו צבע, וכן A2 ו-B2. שאלתי היא כיצד כדאי למקם שני כרטיסי זכרון זהים של 256MB ? ושאלה נוספת - האם ניתן להתקין DDR 400MHz בלוח אם התומך ב-333MHz בלבד? (המוכר בחנות אמר שאי אפשר) תודה.
-
- 5 תגובות
- 452 צפיות
-
-
לוחות אם התומכים צ'יפ P35 + DDR2/3 Gigabyte P35C-DS3 ASUS P5K ABIT IP35 שלושתם נעים בין ה600-700 ש"ח ולא יודע מה לקחת איזה איש מחשבים לא המליץ לי על הלוחות של ג'יגהבייט..
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כרגע הזכרון שלי הוא של סמסונג בתדירות של 400mhz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק במחיר שציינתי בכותרת. אשמח לקבל המלצות מכם p:
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים עדיף? האם שווה להשקיע יותר בלוח אם מתקדם יותר וזכרונות DDR3 עבור המעבד החדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב תקלה בעליית המחשב (המחשב עולה ומהסך לא נדלק), עשיתי איפוס לביוס. הבעיה שהעברתי את הג'אמפר למצב של האיפוס ובמקום להחזיר אותו לאחר כמה שניות למצב הראשון ואז להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב כשהוא עדיין במצב השני (מי שעשה את זה מבין מה אני אומר...) כשעשיתי את זה המסך עדיין לא נדלק, אבל אח"כ ניסיתי לנתק את ההארידסק ואז המחשב עלה והמסך נדלק אבל המחשבים עושה צפצופים של סירנה ויש הודעת שגיאה CMOS Checksum Error Defaults loaded ניסיתי לעשות שוב איפוס לביוס אבל זה לא עוזר. האם יכול להיות שהרסתי את הלוח אם ע"י האיפוס בצורה הלא נכונה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה קודמת הגעתי למסקנה שצריך שילוש חדש , בקיצור הדרישה שלי היא מעבד 4 ליבות + לוח אם שתומך לפחות ב 16GB + 16GB זיכרון בניתי שני מפרטים הנ"ל אחד עם מעבד I5 ואחד עם I7 (במפרטים שמתי רק 8GB ) אני אשתמש בו ליצירת מוזיקה פרויקטים גדולים , כרגע יש לי את המפרט הבא Q6600 @ 3GH 8GB memory ddr2 @ 800mhz Abit p35 motherboard הבעיה המרכזית במפרט הקיים היא הזיכרון . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב (חלקים) AMD Athlon 3500 ורציתי זיכרון 2 * TWINMOS DDRII 667MHZ 512MB בחנות הציעו לי זכרון OCZ Gold בתוספת של 50 ש"ח בסה"כ לשני הסטיקים. (גם כן 667MHZ). אני מכיר את TWINMOS ויודע שהם די זולים וטובים ביחס למחיר. אבל את OCZ אני לא מכיר. הם באמת טובים יותר? כדאי לשדרג? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה, מבוססת I5 ושאמורה להיות על אוברקלוק בינוני באופן קבוע. יש לי ניסיון טוב עם אסוס, אבל שמעתי שגם גיגהבייט מוציאה לוחות טובים. חשוב לי שבלוח תיהיה תמיכה ב- SATA 3 ו- USB3 וגם ESATA ושביצוע אוברקלוק בינוני לא יהיה תהליך מורכב וארוך. בקיצור מה שהייתי מבקש זה 2-3 דגמים מכל חברה להשוואה ואם אפשר לומר מה ההבדל, אם בבאנדל או בפיצ'רים מיוחדים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-