עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by cobmetal,

שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by adnan14,

שלום, ברשותי לוח האם הזה : http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?proname=TI61M8&productid=970 כשארצה לקנות כרטיס מסך/קול חיצוני, איזו "גרסאת" PCI אצטרך לקנו? PCI/PCI-E/PCI-E V2? תודה!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. Started by locke,

אוקיי, זה בעיה קצת מסובכת בשבילי לכתוב, אבל אני אנסה. קודם כל זה הכל התחיל כששידרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע הוא: Abit NF7-SL 2.0 Barton 2600 2x256 corsair צורב TEAC ודיוידי של טושיבה ועוד 2 דיסקים שלא נראה לי ממש קשורים לבעיה. עכשיו אם אני מפעיל את המחשב ממצב כבוי הוא מזהה לי את הצורב והדיוידי והכל בסדר, רק שבווינדוס הצורב לא צורב למרות שהוא מזהה אותו. ואם אני עושה היתחול למחשב אז הביוס כבר לא מזהה את הדיוידי ובווינדוס הצורב כן צורב. ניסיתי ג'ימפורים שונים וכבלים שונים אבל הם פשוט לא רוצים להסתדר ביחד. עוד פרט קטן שיכול להיות חשוב הוא שמשום מה, במנהל התקנים בווינדוס, כל התקני ה-IDE מופיעים עם הסיומת SCSI device ומופיע לי גם התקן נוסף שהוא בקר SCSI למרות שאין לי שום בקר …

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by The_Maestro,

יש לי בעיה יש לוח אם של AOPEN ואני רוצה לעדכן את הביוס אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי הוא ניסיתי את התוכנה WCUPID אבל היא לא חידשה הרבה בנושא יש למישהו רעיון מה לעשות ?? ??? ???

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. היי חבר'ס, רכשתי מחשב חדש והרצתי everest כדי לבדוק את הרכיבים. רציתי לדעת כמה Mhz הזכרונות שלי? הנה הפירוט של אחד מהשניים כפי שהוא מוצג בתוכנה: האם ע"פ השורה המודגשת זה אומר שיש לי 533? או שזה לא הפרמטר הנכון?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by amd@ati,

שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים {אני מחכה בבקשה תענו}

7. Started by poyzon,

קראתי היום את העדכון היומי שלכם,ואהבתי את הרעיון של Overclocking Database בעודי מעיין לי,חיפשתי על המעבד שלי שהוא פנטיום 3 600 וראיתי שיש מספר גרסאות לו: PENTIUM 3 600 PENTIUM 3 600 B PENTIUM 3 600 E PENTIUM 3 600 EB איך אני יודע איזה מבניהם יש לי? ??? ומה יותר טוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by s_venom,

יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum והמאורר נשרף, ניסיתי לזהות את שם המאורר כדי לקנות אותו אבל אני לא מוצא ואני לא יודע איזה מאורר אחר מתאים ללוח אם הזה (בלי שהוא יגע בכרטיס מסך) תודה לכול העוזרים

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 7 home primum 64 bit מותקן לי על הלוח 32 gb זיכרון במערכת הפעלה רשום שמותקן לי 32 gb אבל רשום בסוגריים 16 gb ניתנים לשימוש מה הסיבה? ???

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by yaloner,

שלום, יש לי על המחשב (P4 1.7) זיכרון 128 SDRAM. בזמן ה-boot אני רואה שאכן יש 128 זיכרון אבל במערכת ההפעלה (windows98) מופיע לי 96. ??? איך זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by ofir123,

שלום, אני רוצה לדעת של איזה חברה הזיכרון שלי ומי היבואן, על הציפים רשום NANYA ועל החלק הירוק רשום שזה מיוצר בארה"ב יותא מזה כלום. של מי הזיכרון? ומי היבואן?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by whowaht,

שלום, שידרגתי את הזיכרון שלי מ 4GB ל 8GB ואני רוצה לדעת אם המחשב מזהה את כל ה 8GB. נתוני מחשב: לוח אם EP43-DS3L מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימט 64 BIT זיכרונות 2 סטים של G.Skill DDR2 4096MB (2048MBX2) 800 Mhz CK 4-4-4-12 PI שאלות: 1. איך אני יכול לראות ולדעת שהמחשב נמצל את כל ה 8GB זיכרון? 2. האם קיימת אפשרות של memory remap ב BIOS של הלוח אם שלי או שמה איני צריך לעשות memory remap? תודה.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by Chura,

ראיתי זיכרונות שנראים ממש רציניים http://hwzone.co.il/reviews/965EE/3/ בתמונה למטה הכתומים... יש למישהו מושג למחירהם ? חן

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by idan1836,

שלום, קניתי זכרונות של חברת A-DATA DDR 500. בדקתי עם התוכנה CPU-Z וראיתי שהם שווים למחשב השני שלי שהוא DDR 400. רשום בתוכנה בלשונית ה- MEMORY שה- FREQUENCY הוא 200 MHZ. יכול להיות ששמו לי בתוך האריזה של ה- DDR 500 בעצם זכרונות של DDR 400?? נ.ב. זה שתי סטיקים של 256 MB ועוד משהו שלא מפתיע אותי.. זה שקניתי אותם מ- KSP ושמעתי שעבדו על עוד מישהו (לא מהפורום הזה). עזרה בבקשה!

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by abcdjkh,

שלום רב הזמנתי את הזכרון הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 וקיבלתי את זה... Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : GEIL Part Number : CL5-5-5DDR21000 5 Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (1 ranks, 8 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module SLi Ready (EPP) : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 8 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture : 2000 Supported Frequencies : 200 MHz, 266 MHz, 400 MHz CAS Latency (tCL) : 3 clocks @200 M…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by BigO,

שלום דרושה עזרתכם בזיהוי זכרונות Dimm 72Pin על סמך ה-Chip Set שלהם: 1. LGS GM71C17400CJ6 9846 AG3 Korea 2. LGS GM71C17403CJ6 9846 AG3 Korea 3. MCM317405CJ60 KPBPB0E9710 4. SEC KMM5324104BK-6 KOREA 9710 H 5. Panasonic MN414400BSJ-07 תודה עודד

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by yaloner,

אני מרכיב כרגע מחשב ישן ויש לי הרבה סטיקים של זכרונות SDRAM ישנים בנפחים של 32 עד 128 מגה. הבעיה היא שהם לא מסומנים, יש איזה דרך לדעת מה הנפח שלהם בלי להתחיל להרכיב את כולם ולבדוק אחד אחד ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by koraldon,

שלום, רכשתי 256MB של ADATA, אך everst לא מזהה את יצרן הצי'פ - לעומת זאת את ה kingmax שלי הוא כן מזהה את היצרן. האם זה סיבה לדאגה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. Started by motorishta,

לילה טוב ושבת שלום. לפני כיומיים רכשתי זוג זכרונות של ocz זה המפרט: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition במפרט ועל הכרטיסים כתוב שהם cl4 אבל בביוס ובתוכנה cpuz הם מופיעים כ-cl5 מישהו מבין מה הולך פה?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by FastJack,

שלום. יש לחבר שלי מחשב יחסית ישן (שנתיים), ואני מעוניין להתקין לו מערכת הפעלה חדשה (WIN 7). הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם יש לו וגם לו אין מושג, ואין לו שום חוברות, קופסאות או קבלות על המחשב. האם יש תוכנה שיודעת לזהות איזה לוח אם יש על המחשב? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TheSoupNatzi,

המ....יש דרך לזהות לוח אם בלי קשר לווינדווס(שלא פועל לי כרגע)? יש לי את הצ'יפסט אם זה עוזר....

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by LiNKiN,

שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by tigerxxx,

חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by segevon,

שלום.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של חבר שלי.. ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לו.. עכשיו מה שגיליתי זה שהוא של Intel ושהדגם שלו זה D11020M אני צריך פרטים על החיבורים בלוח... ותמיכה בזיכרון... תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by MoSQuiTo,

יש לי לוח אם של אינטל, כיצד אני יכול לגלות את הדגם שלי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.