מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
רכשתי AMD 64 3000, קראתי בפורומים שיש בסוג הזה של הAMD 64 3000, סוג אחד אוד סדרה אשר אינה תומכת ב64 אלה רק ב32. איך אני יודע להבחין מה יש לי? אני מאמין שלא היו מוכרים לי סתם ג'נק אבל BETTER BE SAFE THEN SORRY
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/New-2GB-2x1GB-DDR2-PC6400U-800MHz-240PIN-PC2-6400-DIMM-DESKTOP-Memory-Ram-/121156278626?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1c357a1962 הזכרונות שיש לי כרגע על המחשב הם של OCZ. שני מקלות של 1 GB(כל אחד) ddr2 pc2-6400 ההבדל היחיד בין הזכרונות שיש לי כרגע לבין אלו שנמצאים בקישור למעלה, מלבד שאלו שבקישור הם גנריים ואלו שיש לי הם של OCZ, הוא ששם(בקישור) כתוב 800mhz ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב 400mhz. האם זה אומר שסה"כ כולם(כל 4 הזכרונות) יעבדו על 400mhz? האם משנה שאלו בקישור הם זכרונות גנריים ושלי כניראה שלא? הם יכולים לעבוד היטב ביחד? אה, מצאתי משהו נוסף. בקישור באיביי כתוב 6400u ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב סתם 6400, אבל כן כתוב regular unbuffered ובסוגריים כתוב…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , כמה שאלות .. ההבדל בין AB9 לבין AB9 PRO משמעותי ? כאילו שווה להשקיע ת'100 שקל בשביל ה PRO ? ומה עדיף , Gigabyte GA965PDS3 או הAB9 לסוגיו ? .. ושאלה נוספת אם בסופו של דבר אני אחליט ללכת על AMD בסוף , האם הלוח Gigabyte GAM57SLIS4 שעולה בסביבות ה750 שקל, טוב ? והאם יש עוד לוחות אם בטווח המחירים הזה שנותנים ביצועים טובים יותר או אמינים יותר ? תודה מראש ! :>~
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
היי כולם.. אני מחפש לוח אם עם קירור פאסיבי.. כי בעיקרון יש לי לוח אם עם עם מאוורר קטן (קירור אקטיבי) אבל ניתקתי אותו כי הוא הרעיש נורא.. (תוך חודש עלה מ-8000RPM ל-10000).. וגם צבר המון אבק.. אני גם רוצה לשדרג את הלוח אם שלי.. (סתכלו מפרט שלי) אני מחפש לוח אם גם שיכין אותי עתידית ל-SLI.. ול-OC, כי אני יחליף בקרוב גם את הזכרונות שלי ממותגים שמתאימים ל-OC. קראתי ביקורות טובות מאוד על הלוח: Asus A8N32 Deluxe.. האם הוא סה"כ מומלץ? הקירור שלו יעיל? רציתי ללכת על DFI אבל כולם עם מאוורר.. אם אתם מכירים לוח אם אחר מזה של Asus אז תרשמו..
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם של ASUS שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת. אני אישית לא הצלחתי למצוא. אם מישהו יודע שקיים כזה (ושהוא נמכר בארץ) או שעומד לצאת לוח כזה, אני אשמח אם תגידו.
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני חייב לדעת אם מישהו מכיר מקום שאפשר לסדר בו את הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לוח שני זכרונות 512MB 400MHZ CL 2.5 כל אחד השאלה אם כדאי/אפשרי בכלל לקנות זכרון של 1GB 400MHZ CL 3 או לקנות רק זיכרונות של 2.5 CL ( מצאתי רק של 512MB כאלה) ? בבקשה תענו לי אם אתם יודעים מנסיון תודה נמרוד
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שיחליפו את המפרט הנוכחי שלי. כרטיס מסך - HD5850 זכרון - 16GB DDR3 ב 4 מודולים של Ripjaws 4GB כל השאר פחות רלוונטי. מטרות: משחקים. עבודה מאומצת. סביבת פיתוח כבדה (כמה VM's, מסדי נתונים וסביבות כמו Zend, Visual Studio שיכולות להיות כבדות לפעמים). דרישות: שיאפשר לבצע Decent OC. שיהיה מגוון רחב של פורטים S-ATA (לפחות 8, יש כרגע 4HDD ומתכון להרחיב). לפחות 2 חיבורי 2xPCIE לפחות חיבור PCI אחד בלוח אם. זהו פחות או יותר, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת: איך מעבד עם 2 ליבות יודע לפצל את המשימות. איך זה בדיוק עובד. כלומר, איך המערכת ההפעלה או המעבד יודעים שלמעבד הזה אני שם אימיול ולמעבד הזה אני מריץ פיפא. אם יש לכם לינק לקרוא על זה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה ליקנות מחשב דבר ראשון מעבד ולוח אם איך אני יודע איזה מעבד מתאים לאיזה לוח אם אני תמיד בוד ק מחירים וזה תמיד זה מבלבל אותי כול הגיפים ללוח ה socket
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח ASUS PC800 DELUXE אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של זלמן 7700CU. המערכת גדולה אך מה שבעיקר מפריע לי זה המשקל: כמעט 920 גרם. האם עלול להיגרם נזק ללוח אם או לחלק כלשהו במחשב בגלל גודלו ומשקלו של המאוורר ? האם למישהו יש ניסיון עם המאוורר הזה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ראיתי שיש לוחות אם שבאים אם כרטיס geforce 6100 (asrock)s אונ-בורד ורציתי לדעת עד כמה הביצועים שלו טובים? האם הוא יותר טוב מה-fx 5200 ?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם זה נכון שמעבד i7 לא תומך במהירות זיכרון של יותר מ 1333? כלומר אם אני קונה עכשיו זיכרון 2000 מגה הרץ אז זה לא יעזור לי בכלל כי המעבד לא תומך.?[table][tr] [td][/td][td]Memory Specifications[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td]Max Memory Size (dependent on memory type)[/td][td]32 GB[/td][/tr][tr][td]Memory Types[/td][td]DDR3-1066/1333[/td][/tr][tr][td]# of Memory Channels[/td][td]2[/td][/tr][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][td]21 GB/s[/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום ~! אני מרכיב לאחותי הקטנה מחשב יש לנו הכל חסר מעבד ולוח אם (שיכלול כרטיס מסך כרטיס קול וכרטיס רשת...) אז כרגע יש לי 2 אופציות (אחרי שלא מצאתי משהו טוב יד שנייה...) הנה הם : 1. Elitegroup K7SOM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ (VGA 64Mb,Sound,LAN) 2. Elitegroup K7VMM+ VIA KM266 Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ (VGA,AGP,Sound,LAN,ATA133,USB 2) בבקשה תגידו מה לדעתכם יותר טוב, מה ישלם ואם אפשר לפרט כמו כן מה בדיוק הצ'יפסט הזה של SIS אני לא מכיר אותו...לעומת ה-KT266 שהוא ישן אבל אמור להיות די טוב :-\ לא ? אני אשמח לשמוע תגובות..תודה רבה ! בבקשה אם אפשר להזדררז אני רוצה להזמין עוד היום [הלינקים צונזרו, אין לפרסם חנויות!]
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי זוג זכרונות מסוג OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision ואני לא מצליח להגדיר אותם בביוס אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אני צריך לשנות בביוס יש לי לוח של ג'יגהביט מסוג GA-MA770-DS3 המון תודה מראש למי שיעזור קישור לדף הזיכרון http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי השבוע הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי זה המפרט, לוח אם Intel Lemont DP965LT מעבד E6400 זכרונות 512 *4 של Twinmos עד כמה שזכור לי 667 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS עכשיו לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות בכלל ללוחות אם ,אז ככה מחר אחי קונה מחשב חדש.והוא אמר לי שאין לו בעיה לקבל את מה שיש לי. התקציב שלו פחות או יותר 600 +- ללוח אם פלוס מחיר זהה ל 2G זכרון,עכשיו בגלל שאני מעוניין לעשות אוברק קלוק חשבתי לקנות זכרונות 800 ולהביא לו את הזכרונות שלי ולקנות לוח אם שמתאים לאוברקלוק ולהביא לו את שלי. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח.שיהיה כמה שיותר טוב לאוברקלוק יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב. אותו דבר לגבי הזכרונות. תביאו לי הצעות של לוח וזכרונות שנראה לכם הכי מתאים למפרט שלי לאוב…
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
Jetway 939GT4-SLI - SLIX3 האם מישהו מכיר את הלוח?....הוא טוב...?? הנה סיקור על הלוח: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
החלטתי לבנות מחשב חדש השגתי זכרון 2X512 DDR 400 מעבד (pentium 4 2.8Mhz 512k 533Mhz (478 לוח אם (זמני) P4VXASD2 V1.X מבית Elite http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html ידוע לי שהלוח מגביל אותי למהירות זכרון של 266Mhz ומהירות ה FSB של המעבד ל 400Mhz על הלוח כידוע יש jumpers שקובעים את תדר הגביש cpu bus frequncy) 100Mhz/133MHZ במעבד קיים מכפילי תדר במקרה שלי X21 כלומר אם אני יקבע תדר של 100Mhz המעבד ירוץ במהירות שעון של 2.1Ghz אם אני יקבע 133Mhz מהירות השעון תהיי 2.8Ghz הבעיה היא כזאת: כאשר קבעתי את ה jumpers על הלוח לתדר 133Mhz המחשב לא מבצע אפילו boot כאשר קבעתי את התדר ל100Mhz המחשב עלה בתדר 2.1Ghz נכנסתי לbios לאזור של CPU SETUP הcpu frequncy קבוע על 100Mhz ואין …
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי יש לאבא שלי מחשב נייד של HP מסוג PAVILION ZX5010. מזה מספר שבועות פתאום ללא הודעה מוקדמת, המחשב מצפצף בייפ אחד והמחשב קופא. נסיתי כל מיניי דברים אך ללא פתרון. מה ששמתי לב הוא שהמחשב עולה הוא מזהה מין חומרה בשם BASE DEVISE SYSTEM ולא מצליח לעדכן אותה. דבר שני חיפשתי ברשת עדכון ל-CHIPSET של המחשב (אני חושב שזה של ATI מצורפת תמונה) אל לא מצאתי איפה ניתן להוריד עדכון. מבקש את עזרתכם. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ממקדנית בזמן המאוד קרוב, זה AMD 3000 64bit ולוח האם שלו הוא RS482 של ECS. מעולם לא שמעתי לא על הלוח אם הזה ולא על ECS, ואני לא מוצא עליו מידע ברשת, אם אתם יודעים משהו על זה, בבקשה שתפו אותי, אני לא רוצה ליפול פה...
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בסביבות ה 2000-2500 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 BIT 3700+ 2000FSB 1024K S939-SAN DIEGO - BOX והמחיר 1500 ש"ח מבצע די טוב...! הוא בהחלט אמור להריץ משחקים כבדים ביותר
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני שמעתי על תוכנה כזו של אינטל שבד"כ יש אותה למפיצים של אינטל בארץ. אם אין את התוכנה של אינטל, אז אשמח לקבל כל תוכנה אחרת שמבצעת בדיקת תקינות מעבד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-