מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, חיפשתי לוח ונראה שהלוח הנ" נראה משתלם תקציבית וביצועית, למרות שאם קיים משהו בשוק שנותן מענה יותר חזק, אולי ישתלם להוסיף עוד 200-300 ש"ח, מה אתם אומרים? בעיקרון הלוח כנראה יאכלס את ה(תלוי בתשובות בתרד הקודם ;D) : Q6700 או Q6600 או E6850 תודה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין השלושה, ה-Q6700 קצת יותר יקר, שווה את ההפרש? בעיקרון, הצורך הוא למשחקים, אינטרנט, קצת SCRIPTIM ויסטה ואופיסים, והכי חשוב (כי אני קמצן) להשקיע עכשיו ולקבל מחשב שיתן מענה נחמד לשנתיים-שלוש (ארבע). מה אתם אומרים? תודה
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
כל הזמן אני ניתקל בין שני חלקים זהים אך שונים בחברה מכדי מבחינת יהילות ורמה gskill 2gb 800 cl5 cross 2gb 800 cl5 gskill יקר יותר בכ30 שח
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
(כותרת) יש תוכנה? אני לא מוצא בלוח מה רשום שם... זה לוח אם של איזה שלוש שנים (אולי זה יעזור)...אני פשוט רוצה לקנות סטיק זיכרון אני לא יודע מה יתאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה, אני בדילמה, אני דיי מוגבל בתקציב, אבל עדיין לא יודע מה לקחת e2160 או e4300 או e4400שבאותו המחיר של e4300. ההבדל היחיד כמו שהבנתי הוא בקאש. האם זה יורגש בעבודה עם המרות קודקים.. משחקים בינוניים ]stalker / gta:sa / carbon / serious sam ] ופשוט עבודת יומיום - אינטרנט וכו'... לפי: http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=14&teamId=0&userName=&gpu=&cpu=Core+2+E2160+%281.8Ghz%29+%28433%29&minScore=&maxScore=&gpuId=0&cpuId=971&offset=0&displayAdvanced=true&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&m…
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי 512 זכרון .. רציתי להרחיב אותו ל-1024MB איך אני יכול לדעת איזה זיכרון אני צריך בשביל המחשב שלי ? [br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 12:58:04 Help pLs?_?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קראתי איזה מאמר : http://www.takala.co.il/takala_guide.htm וכתוב שם ככה : ג.שימוש נכון של הזיכרון הוירטואלי על קצה המזלג...כשנגמר המקום בזיכרון הRAM המהיר נעשה שימוש בעוד זיכרון שנמצא על הכונן הקשיח.(זיכרון איטי). לחצן ימני על "המחשב שלי" -- > מאפיינים -- > לשונית "מתקדם" -- > "הגדרות" -- > לשונית "מתקדם" -- "שנה". 1.גודל זיכרון הוירטואלי צריך להיות פי 1.5 מזכרון הRAM. ( כלומר אם יש לכם 512mb בRAM אז הזיכרון הוירטואלי צריך להיות 768mb). 2.להקצות גודל קבוע - כלומר שה initial Size יהיה שווה ל Maximum Size. 3.מומלץ לשים את כל הזכרון הוירטואלי על כונן קשיח פיסי אחר. אם אין אז על מחיצה לוגית אחרת ששונה ממערכת ההפעלה. אז המחשב של אחותי איטי .... ויש לה 2 כוננ…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו זוכר איך קוראים לסקוט הארוך שהיה בשמוש בזמנו של פנטיום 3?
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי לוח אם- gigabyte ga-k8nf-9 אני חושב לקנות כונן חיצוני , חשבתי על זה - http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=522944 חיפשתי מידע על הלוח שלי , ולא ניראה לי שיש לו חיבור e-sata. השאלה האם אפשר להוסיף כרטיס הרחבה ללוח , כדי שיתמוך בחיבור הזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מדובר בלוח ASUS P5K 775 מי שיכול לתת עליו פרטים והאם שווה לקנות אותו (המחיר בחנות 717 שקל ללא מע"מ כלומר 828 שקל עם מע"מ לאחר הנחת מזומן) תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני בעליו הגאה של לוח Epox 8rda3+ שכנראה נפטר שלשום בלילה. הדיאגנוזה עוד לא סופית. במידה וזה המצב יש לי בעיה: מבחינה כלכלית אני עוד לא יכול להרשות לעצמי שדרוג של כל המחשב ואני אאלץ למצוא לוח שיחליף אותו. שאר המפרט כרגע: AMD Athlon XP1600 1280MB DDR כרטיס מסך ATI Radeon 9600Pro (על AGP) HD מחוברים ב-IDE. לוח אם כזה מוצלח מת. זה מבאס. אני צריך המלצה ל"לוח מעבר". אני מתאר לעצמי שאין סיכוי גדול למצוא את אותו לוח או אחד דומה לו בגלל שהם די ישנים. מצד שני, אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אחד היסטרי. האם כדאי לנסות יד שניה? יש לכם עצות ללוחות אחרים? אשמח לכל עזרה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי אצל 3 חנויות מחשבים וביררתי מפרט מחשב, ובכל חנות הציעו אמרו לי שהלוח אם שהציעו לי במקום השני לא יתמוך ואני כבר לא יודע מה צריך. אז ככה המעבד הוא E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB. ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק!!! באתי לחנות הראשונה ושם אמרו לי שאני צריך לוח G33. בחנות השנייה אמרו שזה בסדר. בחנות השלישית אמרו שהלוח הזה הוא עם כ.מסך מובנה ואני צריך את ASUS P5K. עכשיו אני לא יודע מי מהחנויות צודק! ואם יש לכם הצעה ללוח אם זול וטוב עם FSB 1333 אז אני אשמח. ותגידו לי איזה חנות צודקת... ודבר אחרון. אמרו לי שאני צריך זכרון של 800MHZ כי אם זה יהיה 667 אז זה יוריד לי מהמהירות של המעבד... זה נכון?? או שאני יכול 667MHZ?? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מהכתבה שפרסמו כאן: http://hwzone.co.il/news/1187634249/20976/ אני מצטט: משפחת ה-Penryn מבית אינטל, עליה יבוססו מעבדי העתיד הקרוב של החברה, צפויה לראות אור כנראה ברבע הראשון של שנת 2008, אם כי עד היום לא ידענו דבר על הרכבה של המשפחה. מידע שדלף כנראה מאינטל עצמה מורה על תשעה דגמים שולחניים שיתבססו על תהליך ייצור של 45 ננומטר חמישה מעבדים שיבוססו על ליבת Wolfdale, ועוד ארבעה מעבדים שיבוססו על ליבת Yorkfield. וגם: לעומת כפולי הליבה של החברה, יכילו המעבדים בעלי ליבת ה-Yorkfield של אינטל שתי ליבות "מודבקות" מסוג Wolfdale, ובהתאם 12MB של זיכרון מטמון המשותף בין כל שתי ליבות. מה שאני חשבתי כל הזמן, שהדור החדש ההולך וקרב שהוא Penryn בארכיטקטורה של 45 חשבתי שהוא יהיה 4 ליבות…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דומה, האם כדאי לי, האם יהיו לי בעיות בגלל שהתזמונים שונים, האם יהיו לי בעיות בעבודה בתדר DUAL או בעיות אחרות בOC שאני מתכנן?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ע"פ האתר של MSI, גרסת הPCB 2.2 של הלוח שבמחשב של אחותי (945GMZ3) תומך אפילו בקור2, אבל גרסת הPCB1 לא תומכת.. לא מצאתי שום איזכור לגרסת PCB על הלוח עצמו, הדבר היחדי שיש לי זה CPU-Z שאומרת שזה גרסת A2, השאלה היא האם זה באמת PCB2.2 או שזה ככה ב1 בכלל.. לא יודע.. חיפשתי פרטים בכל התוכנות שבאו עם הלוח, וכרגע אני לא מוצא את הקופסא של הלוח.... תמונת CPU-Z: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי x2 Kingston 512 MB ddr 400 hmz. שמתי לב שבזמן האחרון מתחילים לי להיות במשחקים מין תקיעות כאלו כל כמה זמן וזה מאוד מציק. בכלל שאני מנסה לשחק SWAT 4 לוקח 5 דקות עד שזה נכנס למשחק, למה זה?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שלום! אז ככה אני מחפש 2GB RAM אבל אני לא יודע איזה איזה הכי טוב 800MHZ בתודה אור.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כותרת! מה זה בכלל AM2 , מה יותר טוב.
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Gigabyte GA-P35C-DS3R / Asus P5KC מי מלוחות הללו יותר טוב? אני לא מחפש תמיכה ב SLI כך שהפקטור הזה לא משפיע... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזה לוח אם יתאים למעבד הזה? אני לא רוצה לוח אם יקר מדי, לא מתכנן OC , משתמש בעיקר בתוכנות לעיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד הקרוב) ועריכת וידאו קלה וחובבנית כרגע. המליצו על ה GIGABYTE PA P35 DS3 מה דעתכם? אני אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם ומעבד למחשב שייעודו לעבודה משרדית, הורדות מאימיול וצפייה בסרטים. לא משהו מתוחכם מדי ולא יקר - לשימוש די בסיסי של מחשב ביתי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
קראתי באתר כי הלוח תומך ב1066 FSB אך כדי להגיע ל1333 הוא עושה OC (שילוב עם E6550 ) רציתי לדעת מה המשמעות וההשלכות ? קישור לאתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodcpusupport&prod_no=1141&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=#menu
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
-