עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם המחשב שלי מתחיל להזדקן והחלטתי לבצע שידרוג שיחזיר אותו לעלומיו. המערכת הנוכחית שלי: AMD Athlon +XP2000 Asus A7V133 Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro 2x256MB SDRAM 133 Kingston Sound Blaster Live! Maxtor 40GB 7200RPM Pioneer DVD 106S Plextor 24/10/40A ThermalTake Volcano 7+ Arctic Silver 3 Chieftech Dragon 01-SLD Aluminum Case x4 80mm Case Fans IIYAMA Vision Master Pro 454 Enermax EG365P-VE חשבתי להתחיל בהחלפת הלוח והזיכרון שהם הרכיבים המיושנים ביותר אצלי. אני חושב ללכת על פתרון של nForce2 Ultra. איזה לוח מומלץ? חשבתי על gigabyte GA-7N400 או על Abit NF7-SL v.2. מה דעתכם? אולי ה Epox עדיף? בנוגע לזיכרון, מה אני צריך - 266MHz או 333MHz? אני רוצה זיכרון טוב עם CAS 2 ול…

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by iib,

http://www.amd.com/amdathlon64movietrailer פשוט תעשו save as על הלינק הזה מה אתם אומרים? אני חושב שהפרסומת די מוצלחת.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by dan9,

שניהם של אותה חברה ואותו מהירות 1066 DDR2 עם אותו תזמונים 5-5-5-15 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_edition ב 200שח http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition_dual_channel ב190שח במבצע מה ההבדל? ועד כמה יש הבדל עם בכלל? ולמה יש פוטנציאל יותר לOC? (ההבדל היחיד שאני מוצא הוא בדגם reaper_hpc_edition sli_ready_edition) אולי בציפ שיושב על הRAM? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. הי אני קונה השבוע מחשב לעריכת וידאו- בעיקר אפטר אפקטס בחרתי מעבד i7 950 בחרתי לוח של ג'יגבייט X58A-UD3R (וכרטיס מסך gtx470) קצת הסתבכתי עם עניין הזכרונות ואשמח להסבר מפורט כדי שאדע מה לקנות- בבקשה לא סתם הצעות, אלא הסבר קצר למה עדיפה אופציה אחת או אחרת. אני רוצה אפשרות להרחיב עד 24 בעתיד- כי הבנתי שבcs5 כמה שיותר זכרון יותר טוב. 1. איך עובד העניין של חלוקת הזכרונות? כלומר כדי שתהיה לי אפשרות הרחבה אני מבין שאני צריך לקנות 3 סטיקים של 4gb. השאלה האם זה חייב להיות kit של 12gb שבו 3 סטיקים? או שאני יכול פשוט לקנות 3 סטיקים בודדים של 4gb. 2. לגבי מהירות הזכרונות באתר של אינטל כתוב שה- i7 950 תומך במהירות של עד 1066, השאלה אם יש טעם לקנות זכרונות מהירים יותר למשל 1333. http:/…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mystikal,

היום התקנתי עוד 2 סטיקים של ג'יגה ראם בנוסף ל2 שהיו לי ביחד זה אמור להיום 4 אבל הוינדוס מזהה לי רק 3 האם יש בעיה פיזית או בוינדוס? איך אפשר לבדוק עוד כמה זכרון יש באמת ?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  6. לוח אם 965p-s3 ספק-ENERMAX liberty 400w האם הם יתאימו למעבד חדש? ואיזה מעבד כדאי לקנות? (900-1300 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  7. אני צריך כאילו לקנות שרת קבצים שעליו ישמרו כל נתוני החברה מהתחנות המשרדיות(כ-50 תחנות) שסך הכל נפח אחסון הוא 1 TB לפי מה שהבנתי יש לוחות אם לשרתים של 2 מעבדים...ושל 4 מעבדים לפי מה שאני מבין לצרכים שלי אפילו יספיק מעבד אחד תקנו אותי אם אני טועה... אז אין לי מושג מה ההבדלים בין 2 החברות וכמה מעבדים באמת כדי לקחת לצרכים האלה אשמח אם תרחיבו קצת בנושא כדי שאני אבין ושיהיה לי מה לכתוב לפרוייקט שיקולי בחירה וכאלה תודה....

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  8. שלום חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב והוא רוצה להוסיף זכרון. הוא רוצה להוסיף זכרון תואם למה שיש לו עכשיו. איך אפשר לדעת אם הזכרון הוא 3200, 4000 או משהו אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by טוסטר,

בהנחה שהלוח שלי תומך בדואל צ'אנל, האם אני צריך זכרונות מיוחדים שמוגדרים כדואל צ'אנל...? או שאני פשוט צריך לקנות 2 סטיקים זהים של זיכרון ולהרכיב על אותו "צבע" בלוח אם? מצטער על השאלה הטיפשית.... ותודה רבה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  10. MSI 865PE Neo 2 S - Version 1 או MSI 865PE NEO2-PLS יש לי את הראשון..

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by SubX,

ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ? זוכרים את הנושא "מה נשרף" לא נשרף כלום חוץ מהספק (איזה מזל) אקסלנט טיפלה בבעיה הם באו ולקחו את המחשב ויום לאחר מכן הודיעה לי שהבעיה טופלה אני שאלתי מה הייתה הבעיה והם אמרו לי בספק אז אני אמרתי להם (מתוך סקרנות) על ידי מי מאושר הספק והם אמרו לי INTEL PENTIUM 4 אני אמרתי להם שיש לי AMD ולא INTEL והם אמרו לי שזה לא חשוב ! ספק זה רק חשמל... אני שואל אותכם שאם ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המלצו לי עליו לאובר קולינג אבל אני לא מכיר תחברה מישהוא יכול לתת לי פרטים עליו אם זו חברה אמינה וטובה או כדי להחליף ללוח אם של חברה מוכרת לאובר קולינג תודה

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

אם נשאלה כבר השאלה הזו ולא ראיתי אז אשמח ללינק לשם

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  14. האם windows ישרוד החלפה של לוח האם? עובר מ-MSI ל-ASUS, אותו צ'יפסט... האם בכלל כדאי לנסות או שלוותר מראש ולהתקין מחדש?

15. אני צריך המלצה לזכרונות של 2GB למשחקים עם אופציה לOC בעתיד. אני מעדיף שהם יהיו מהחנות הזו : http://www.pandas.co.il/ חשבתי על G skill, שמעתי שהיא חברה נחמדה. השאלה איזה דגם, כי בחנות יש המון דגמים של זכורונת 2 GB: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271_2236_2237_2398 או אולי יש לכם המלצה לחברה אחרת? התקציב עוד עד 1500 (לא חובה לנצל את כולו כמובן...) אלו הפריטים שהזכרונות צריכים לרוץ איתם: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 תודה מראש. ;D

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  16. שלום, יש לי p-4 2 , 2.8GHz , HT וזיכרון- 2*256M ,במהירות DDR400 של ADATA שעובדים ב dual channel. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה,ויש לי 4 סלוטים של זיכרון. האם עדיף לי לקנות כרטיס אחד כדי שבעתיד תהיה לי אפשרות לשדרג, או שעדיף לשמור על ה dual ולקנות 2*256? תודה. אגב,אם מישהו מעוניין לקנות את הזכרונות שיצור איתי קשר yanivmar@nana.co.il.

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  17. קניתי מעבד 6600 ב-120$ כן זה המחיר ששילמתי-דרך חבר שעובד באינטל הבעיה שהם לוקחים על משלוח לארץ עוד 250 שקלים בערך-אבל הוא טס לחו"ל ויאסוף את זה משם... מחיר מדהים... עכשיו תעזרו לי לבחור לוח אם השימוש העיקרי-פשוט פשוט,אינטרנט אופיס הורדות , מקסימום קצת ערכית וידאו לא דרוש OC לא בטיח התקציב? חשבתי עד סביבות 600 שקלים גג האם עדיף ללכת על ציפסט 945 עם זכרונות 667 ואז יישאר לי קצת כסף בכיס ואולי אקנה גם כ.מסך 8500GT (בנעה עולה 460) או ללכת על ציפסט 965 עם זכרונות 800 ואז אהיה חייב לקנות לוח עם כ.מסך OB (אין לי כרגע כ.מסך PCIE בכלל) עד כמה התוספת של זכרונות 800 משמעותית למשתמש "פשוט" כמוני? תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  18. בקשת לוח אם: לוח נוכחי: Intel Smackover DX58SO מעבד: Core i7 920 OC: אני רוצה לבצע בהמשך שתהייה לי את האפשרות. ספק כוח: FSP700-80GHNDDR (זכרונות): Kingstone 2gb x2 דגם מארז*: 101 soprano rs thermaltake תקציב: 900 פחות או יותר SLI / CF: CF חנות מועדפת: Tms / Ksp בקשות מיוחדות: יש לי מעבד triple channel memory עכשיו הלוח אם שיש לי עכשיו לא תומך את ה triple channel memory ואז נוצר לי צוואר בקבוק המעבד שלי לא ממצא את כל היכולות שלו אז אני מחפש לוח אם שיהיה מותאם למעבד שלי ושיתן לו לממש את כל היכולת שלו. סיבת הקנייה**: רשמתי למעלה בבקשות מיוחדות.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by gombn,

Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB.1 ABIT IC7 Intel 875P Motherboard HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0.2

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Aviv.H,

אני קונה מחשב חדש בע"ה ויש לי כמה שאלות... 1-איך הלוח אם הזה GIGABYTE GA-P35-DS3L ? הוא יספיק לי לכמה שנים טובות..[מבחינת הרצת משחקים כבדים וכאלה...] אני יודע שה-P45 יותר טוב אבל אין לי כסף =[

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות מחשב עם CF של 4870 8גיגה של זיכרון מעבד כנראה Q6700 ל-OC. עכשיו השאלה שלי היא מבחינת ביצועים האם ללכת על לוח: 1. gigabyte X48 DS4 או 2. DFI LANPARTY DK X48 T2RS

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by דין.,

שלום, במחשב החדש שקניתי אמורים להיות שני סטיקים של 1GB TwinMOS מסוג DDR II 667Mhz. אתמול הורדתי והפעלתי את התוכנה CPU-Z החביבה ונכנסתי ללשונית הזכרונות ומשהו פה לא נראה לי בסדר. האם אלה הנתונים שאני אמור לראות עם הזכרונות הללו? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by sgsg,

שלום לכולם. נדפק לי הלוח ואני צריך למצוא חדש הבעיה שהמעבד לא תומך בלוחות החדשים SOCKET A -> thoroughbred והמקסימום הוא NFORCE2, לפי מה שידוע לי. מכיוון שהלוח נקנה לפני יותר משנתיים וחצי אני לא זוכר איזה לוחות נחשבו לסבירים באותה התקופה בכל מקרה, היום המבחר ואני מבקש את עזרתכם: יש את Gigabyte 7n400S-L - נראה שמוכרים אותו בהכי הרבה מקומות או את : 7NF-RZ ASUS A7N8X-X - יקר נורא, מעדיף אחר אם אפשר להתפשר. Epox EP-8RDA3i Epox EP-8RDA3I Pro - שוב, כמו ה אסוס - די יקר מקווה שתזכרו משהו מלפני שנתיים וחצי ותוכלו לעזור לי ...

24. Started by pitosi,

מה אתם אומרים איזה לוח אם הכי מתאים amd xp2100 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eLeVaTor,

אני מתכנן לקנות בערך בעוד חודש, חודשיים מחשב חדש ורציתי לדעת אם יש תאריך (אפילו לא מדוייק) מתי אמורה לצאת הסדרה החדשה של ה-i7 בישראל.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.