מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
רכשתי לוח אם של asus p4s533 הלוח מגיעה עם חבילת דרייברים שכוללים גם ל usb 2 התקנתי מערכת xp pro וsp1 .כאשר אני רוצה להתקין מהדרייברים של לוח האם הוא רושם לי שאינו מתאים להגדרות השפה.במנהלי ההתקנים ה usb 2 נמצא בסימן שאלה. מה לעשות בבקשה? ???
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה יותר כדאי: AMD Barton 2500+ ATI X800Pro ("צוואר בקבוק") או AMD 64Bit ATI Radeon 9800 pro מה אתם הייתם בוחרים?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איזה לוחות אם הם הכי טובים והכי זולים בכלליות...? כאילו אני מתכוון שאם אני רוצה לקנות לוח אם טוב וזול לאיזה חברה אני צריך ללכת ראשונה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghrz התומך ב- Hyper Threading (אם זה קשור). לפי מה שהבנתי מהתוכנה AIDA32, הדגם של מעבד הוא Northwood. קראתי כאן בכמה מדריכים והודעות על פנטיום 4 2.4C - האם זה מעבד כמו שלי? מה אומרת ה - C? כמו כן אני רוצה להתחיל לעשות אוברקלוקינג והבנתי שצריך לדעת אם המעבד שלך פתוח (או משהו), איך אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן... יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן.. (לכל המבולבלים - אני קונה [אולי] גם R9800P..) לפני שאני (אולי) קונה את אחד מהלוחות אם האלה: 1. יש הבדל בביצועים בין ה 8RDA+ לבין ה 8RDA3+? (אני יודע שבשני יש lan כפול ו S-A...)? 2. יש הבדל בביצועים בין ה NF7 לבין ה NF7-SL? 3. מה יותר כדאי לקחת: NF7-SL או 8RDA3+? למה? 4. מה זה seriller? (בלוח NF7-S) 5. ראיתי שבכרטיס קול של לוחות ה-Abit יש גם יציאת סאונד כתומה ושחורה, משהו שאין באיפוקס. זה חשוב? בישביל מה זה? 6. בלוחות של איפוקס הקירור לצי'פסט מספיק? 7. בישביל מה יש duel lan? זה עוזר? תודה לכל העוזרים! :-*
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח אם. עכשיו אני רוצה מתאם בשביל להוסיף את היציאה הדיגיטלית... ואולי אופטית אם יש גם הכנה בלוח. צריך כבל כזה כמו של USB נגיד שמוסיפים... משהו יודע איפה אני משיג כבל כזה? אני רוצה מקורי של EPOX. יש של חברות אחרות אבל הם לא מתאימים או שרק חלק מהיציאות יעבדו והשאר לא... הם משנים את החיבורים של החוטים ואיאפשר להפריד חוט חוט. תודה יניב
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי כרגע AXP2500+@3200+ Abit NF7-SL וזכרונות OCZ 2X256 PC3200 Platinum Edition אני חושב על להוסיף עוד סטיק של 512 ויש לי כמה שאלות דבר ראשון, יש לי עכשיו 2X256 בDUAL, אם אני מוסיף עוד סטיק שלישי של 512 תהיה איזושהיא פגיעה בביצועים? יכול להיות מצב שלא הולך ביחד 2X256 ו512? או כל דבר אחר שיכול לנבוע מכך.. ושאלה שניה, מומלץ שהסטיקים יהיו אותו דבר, אבל חיפשתי ולא מצאתי את הדגם של הזכרון שלי ב512 בודד, ראיתי רק קיטים של 2X256 ו2X512 סטיק בודד של 256. מישהו יודע מאיפה אני מוצא סטיק של 512 מהדגם של הזכרונות שלי? נגיד ולא מצאתי, אם אני ימצא משהו אחר בעל אותה מהירות ואותם תזמונים זה אלטרנטיבה טובה? או שזה יכול לעשות בעיות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בארץ זה עולה יותר מ1000 שקל ובחול בערך 500 http://www.amazon.com/Intel-i5-650-Processor-Socket-LGA1156/dp/B0030DL3FU/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I1N2WNACC3NUN4&colid=LVLHTADBVKNQ כמה מכס אשלם? איך אני יוצר קשר עם החברה שממנה אני קונה? מה הסיכון בקנייה הזאת? איך אני יודע אם החברה אמינה? מישהו הזמין מעבד מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כמו בכותרת הלך הלוח למחשב עם מעבד AMD +5600. מחפש לוח חדש עבורו אם יש כאלה שמסוגלים להכיל DDR3 זה טוב לפחות נתכונן לעתיד. תקציב עד איזור 450 ש"ח לערך אם יש פחות עוד יותר טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, לאור בעיה בחומרת המחשב, אני מתכוון לשדרג אותו. המחשב מיועד לביצועי משחקים. אז ככה, ההחלפה העיקרית היא של המעבד שלי, לוח האם והמארז. קודם כל מעבד, אני כמעט 100 אחוז אלך על ה I5. השאלה היא, מה ההבדל בין ה 2500 לבין ה 2500K. לוח אם, אני צריך משהו שיתמוך במעבד הנ"ל, משהו פשוט, לא מתכנן אובקלוק בכלל, ושיהיה יחסית גדול ולא צפוף כיוון שיש לי כ.מסך 260GTX שהוא גדול יותר אצלי מהלוח אם ומפריע לדברים אחרים להתקיים בשלום במקומם על הלוח. זכרון, אני רוצה 4GB DDR3, או 8GB, יש איזשהם הבדלים בין הסוגים? ובנוסף, יש לי במחשב ספק כח 400W של ENERMAX מדגם LIBERTY. האם יהיה צורך לשדרג גם אותו או שהוא יחזיק את המפרט הנל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במרץ (לבקש מאבא ליומולדת ) מעבד. דגם הלוח שלי הוא: GA-MA74GM-S2 revision 4.01 לא ניראה לי שהגירסא הזאת מגבילה אותי בתמיכת מעבדים זיכרון : 2GB מעבד נוכחי: AMD athlon 5000+ נכון שהמחשב לא מאוזן טיפה(יש לי קצת ידע) הספק מספיק(לא לדאוג) והכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 6770 ויש לי צוואר בקבוק 0=(אני חושב ככה) כאלו הכרטיס יותר מדי חזק למעבד ואני רוצה לקנות מעבד חדש: ממה שבדקתי הלוח תומך בהרבה מעבדי AMD ואני מתלבט בין השניים: AMD Phenom X2 955 QUAD CORE לבין AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple הבנתי שאולי אני אצליח לפתוח את הליבה השלישית משהו כזה ועם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ גג 500 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה הלוח הכי זול שעונה לדרישות האלה? באתר של NVIDIA יש לוחות אם שברשימת SLI אבל אותו לוח באתר של ASUS רשום רק CROSSFIRE אז אני מבולבל
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בכתבה של Ynet לגבי ההשקה של מעבדי ה-Haswell של אינטל, אינטל/כתבי אתר iopanel (הם פרסמו את הכתבה ב-Ynet), התלהבו על כך שהמעבדים מהסידרה הזו הם בעלי צריכת חשמל נמוכה יותר מהמעבדים שלהם מהדור הקודם ומשך זמן עבודה בין הטענה להטענה של מחשבים ניידים הקצר ב-50% מהמעבדים מהדור הקודם (מבחינתי, צריכת חשמל נמוכה יותר של מעבדים מהדור החדש = הספק חשמלי בוואטים נמוך יותר של המעבדים מהדור החדש בעבודה רגילה ובמאמץ בפועל, מאשר הדור הקודם של המעבדים). מה שאני רואה פה כ"צריכת חשמל נמוכה יותר" של מעבדי ה-Haswell, זה לא הספק חשמלי (Watt) נמוך יותר מהדור הקודם, במצב עבודה רגיל ובמאמץ, אלא כל מיני פיצרים לחיסכון באנרגיה כדוגמת בקרת מתחים, זרם עבודה (כן זרם באמפר A, לא הספק בוואט W) נמוך יותר במ…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן, עברתי על הסטיקי ולא מצאתי תשובה. במערכת הנוכחית שלי יש שני סטיקים של 2GB של חברות שונות, שניהם DDR3 1333Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה כדי שיהיו לי 8. האם זה יעבוד טוב אם אני אקנה עוד סטיק של 4GB?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את הלוח הנ"ל,רציתי לקבל קצת פרטים על הפעלה של פיצרים ייחודיים ללוח הזה: 1.כרגע מותקן SSD-CRUCIAL M4 128GB ליציאת הSATA 6GB -ASMEDIA,האם בחיבור ישיר לחיבור SATA 6GB-INTEL אקבל מהירות גדולה יותר/יציבות? *האם ואיך מומלץ לחבר את הSSD בתצורת ACHI ואם כן איך מבצעים זאת? 2.מחובר HDD SEAGTE 1TB ליציאה נוספת של ASMEDIA,האם בחיבור ישיר ליציאת הSATA 6GB של INTEL אקבל מהירות/תעבורה גדולה יותר? 3.כרגע מאוכלס כרטיס מסוג GTX260,האם כדאי להגדיר את פיצר הLUCID VIRTU ואם כן במה יתרום לי ואיך צריך להיות מחובר המסך (האם ליציאת הDVI 4.איך מפעילים את טכנולוגיית הRTD של INTEL והאם היא תתרום לי בצורה כלשהי לתצורה הקיימת? 5.איך מתחילים בלוח הזה בסיס לטובת הגדרות OC,האם קיים מדריך כ…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן אני לפני בניית מחשב חדש, התחלתי ברכישת חלקים עצמאית, אז היה דיל לא רע ב NEWEGG על הזכרונות הנ"ל, 8GB*2, ב 500 ש"ח עד הדלת, עם RGB ואת ה AMD Edition. הבנתי שדרוש לזיכרונות הנ"ל לוח תואם שיעבוד עם הסנכרון של ה RGB בצורה תקינה, לכן מחפש לוח תואם את הנ"ל. אני גם כן טרם סגור על מעבד, או 8600K או 2600X/2700X. אשמח לקבל הצעות על לוח בין 300-400 ש"ח שיתאים למעבדים והסנכרון הנ"ל. תודה! נ.ב הלינק לזכרונות https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820158580
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. יש למישהו נסיון עם הרצה של מעבד 12600 (רגיל, לא דגם K ) על הלוח אם שלמטה, האם נתקלתם בבעיות : ASUS PRIME B660M-K D4 LGA1700 B660
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, זה המפרט שלי: Phenom II x4 Quad-Core 940 | GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ כרטיס מסך: GTX 650 והמחשב כבר לא מהיר כמו פעם (ולמען האמת גם לא מריץ את המשחקים החדשים מי יודע מה..) ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון RAM (נגיד עוד 2 או 4 ג'יגה) מבלי להחליף את הזיכרונות הנוכחיים שעובדים מצויין סה"כ ובכל זאת אני חייל כרגע ואין יותר מידי כסף.. השאלה היא האם אני חייב לקנות זכרונות זהים? מה שיהיה קצת בעייתי כי הם די ישנים או שמספיק רק שיהיו באותה מהירות וכו'? בקיצור איך זה עובד? ועוד בעיה קטנה שיש לי היא שהקירור של המעבד חוסם לי 2 מתוך ה-4 סלוטים של הRAM במחשב.. מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף קירור כמובן) והאם יש לכם המלצות לזכרונות לא יקרים מידי?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היי, במהלך הימים האחרונים חקרתי ואספתי מידע על מנת להרכיב מחשב למשחקים שיספק אותי לפחות ל-5 שנים. בפורום קיבלתי המלצות למפרטים שמכילים מעבדי i5-4670 \ i5-4570 ובנוסף אמרו לי להימנע מאוברקלוק כי זה לא משפר ביצועי משחק. הייתי רוצה לקבל עוד דעות ומידע בעניין, מה אתם חושבים על אוברקלוק? ומה אתם חושבים על מעבדי Xeon? מכיוון שאני לא רוצה להחליף את המעבד לפחות ב-5 שנים הקרובות, אני רוצה משהו טוב ומספק במיוחד למשחקי אסטרטגיה כבדים המבוססים על מעבד יותר מאשר כרטיס מסך (Total War series, Company of Heroes 2 וכו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי AMD64 3500+ NEWCASTLE 939 ולוח אם של MSI K8N NEO4 מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד והלוח אם במצב מנוחה ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אחים שלי מדברים על קירור של המעבד, טוב אז כמה חןם (במעלות) זה חם? כי במעבד שלי Athalon XP2200 כשהמעבד מגיע ל 55 מעלות, המחשב קופא. זה נורמלי? המאורר עובד, יש משחה טרמית, אבל כל העמסה של ה CPU מעל 10 דקות תוקעת את המחשב. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכבר פירסמתי עד היום עבדתי עם מעבד פ-3 של אינטל. לאט לאט התחלתי לגשש לעבר AMD טיפה לברר עליהם אם זה על מעבדי Duron , A-XP , SEMPRON וכו'... והשאלה שלי היא כזאת ! יש פה מישהו שיודע בצורה מקצועית לא באופן כללי אלא ממש מקצועית לנתח את הליבה של כך אחד ואחד ביצועים של כל מעבד...השוואה מול אינטל...דברים כאלה. אני אשמח לקבל כל פרט ופרט וסטיסטיקות על כל מעבד ומעבד של AMD כי באינטל אני שולט הרבה יותר. ועוד שאלה...האם זה נכון שמבחינת אמינות לאורך זמן אינטל טובה ועמידה יותר ? נ.ב. נאמר לי ע"י GYRO יבואן מנתניה של חלקי מחשב שהמעבדים של SOCKET A-462 של AMD יצאו זוועתיים ! האם זה נכון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המעבדים הם אלו INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RETAIL למה הדגם של ה 1MB Cache עולה יותר מהדגם השני(630) ?
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה לא מזמן ASUS P5LD2 של אסוס ( 945P ) הוא רוצה להחליף את הפנטיום שלו ב 805 עכשיו לפי האתר של אסוס הלוח תומך במעבד רק מביוס 0901 עכשיו לעניין לפי האתר של אסוס רשום על שתי גרסאות הביוס האחרונות וביניהן ה0901 את הדברים הבאים Do not use old version Afudos.exe to flash BIOS. Must use new Afudos(2.21) or later revision to flash BIOS. התוכנה שאיתה צורבים בלוח הזה היא AFUDOS הגרסה שיש לחבר שלי היא יותר ישנה מה2.21 ואני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד את הגרסה החדשה אני מבקש ממישהו שייתן לי לינק לגרסה החדשה וגם אם אפשר איך הוא מצא אותה תודה חשוב לציין שחיפשתי בגוגל ומצאתי רק את ה2.07
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-