מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 בעל הליבה הכפולה של אינטל קניתי את המשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT והמשחק עובד בסלואו מושן קראתי על זה באינטרנט במספר אתרים שטוענים טוענות מוכחות שזה קורה בגלל המעבדים בעלי הליבה הכפולה רציתי לדעת אם מישהו מכם נחשף לבעייה הזאת ויודע אולי איך לסדר אותה.? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מעבד T1100 ואת הלוח הזה http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A88V_EVO/#specifications מתוך הנחה שהוא יתמוך במעבדי הבולדוזר הבאים עלינו לטובה (שאני מתכוון לקנות בעתיד הרחוק). אבל אתמול קראתי שהדור השני של מעבדי הבולדוזר ישתמש בדבר שנקרא FM2. עוד לא הבנתי אם מדובר בסוקט חדש ושונה או שהוא יתאים ללוח שאני קונה עם AM3+. אודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ברשותי סט 8x2 זכונות של corsair vengeance RGB 8x2 & corsair vengeance RGB pro סהכ 32 גיגה. התקנתי תוכנה בקרה iCUE והכל סבבה שולט בתאורה וכו אבל מפריע שכהמחשב נכנס למצב שינה התאורה של לוח אם וכרטיס גרפי נכבת אבל הזכרונות ממשיכים להאיר והייתי שמח שגם הם יתכבו בזמן שינה וידלקו מתי שהמחשב מתעורר אשמח לעזרה
-
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
ולמה יש הפרש במחירים שלהם..(כי ראיתי ש PA יותר זול) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מספר תהיות בדרך למחשב חדש. חיכיתי חיכיתי והם הגיעו... ואז רוב הבקורות פסחו על ה860... אלו שלא מראות OC לא מרשים. וה920 לא ירד במחיר. אז... א. כללית, יכול להיות שסתם חיכיתי? מה היתרונות והחסרונות של כל פלטפורמה לשימושי תלת ואפטר? ריבוי כרטיסי מסך רלוונטי לשימושים שלי? ב. המהרה, ייתכן וארצה לעשות OC כל עוד המערכת יציבה במאמץ לאורך זמן. מה ההשלכות של הTDP השונה? באיזה תדר אצטרך לעצור כדי לקבל מערכת יציבה וקרירה (עם קירור איכותי. אויר בשלב זה) לגבי כל אחד מהמעבדים? איזה מעבד יהיה יותר חזק בתדרים האלו? תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, מעניין אותי במיוחד, אנשים שעשו שידרוג מחד ליבה לדו ליבה ומה היה השינוי המשמעותי שקיבלו(מבחינת ביצועים וכו').... לדוגמא, צריבה ו-NFSMW לא הולכים ביחד =/ כרגע....
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. האם המעבד AMD Phenom X3 8650 2.3GHz L2 1.5Mb L3 2Mb AM2 Box הוא מעבד טוב למשחקים והוא יחזיק משחקים בשנים הבאות? 2. על איזה הגדרות במשחקים אני יצליח להריץ עם המעבד הזה וכרטיס מסך HD4850 ו2GB זיכרון? 3. האם יש הבדל משמעותי בין סידרת ה2 ליבות של AMD לסדרת ה3 ליבות?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם אסוס דגם775 Asus P5LD2 פירמטי את המחשב והתקנתי את הדרייברים דרך האתר שלהם...(אין לי את הדיסק) עכשיו אני מנסה להוסיף את הג'ויסטיק שלי דרך הgame controller והוא אומר לי שהgameport שלי לא מותקן.... ואני לא מוצא דריבר או משהו כזה שצריך להתקין והוא גם לא מזוהה בחומרה כדרייבר לא מותקן,המחשב פשוט לא מזהה אותו... תודה לעונים ואם זה לא המקום לשאול את זה אשמח אם תעבירו למקום הנכון
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מעבדי השוק הבינוני-גבוה החדשים שחולקים תושבת עם דגמי ה-Skylake-X עשויים להפוך לנגישים יותר תודות ללוחות שמתאימים אך ורק להם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש מעבד חדש למחשב שלי בגלל צוואר בקבוק מה המעבד הכי חזק שיתאים ללוח אם שלי ? מפרט בצד תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3L VS Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 אני מתלבט בין 2 סוגי הלוחות אם האלה, האביט יותר זול בכ-50 ש"ח אבל הכסף כמעט ולא משחק פה תפקיד.. אני חייב לדעת איזה מהם עדיף לי לקחת בשביל המעבד מרובע ליבות של אינטל ה-Q6600 כרטיס מסך 8800GT ו-2 ג'יגה זיכרון בתדר 800. מה אתם אומרים?, חשוב לי גם מאוד הכרטיס קול שיש על הלוחות אם האלה.. אם החלטתם לבחור בלוח אם כזה או אחר, תפרטו לי גם למה.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אנשים האם קיים לוח אם המשלב כניסות או כניסת PCI ןגם AGP?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הלוח האם הוא תומך בRAID ? לוח P5P43TD של אסוס, שימו לב לא גרסת הפרו!. בחיפוש בנט הנושא לא ברור אם כן או לא ואני צריך להחזיר תשובה האם לקחת לוח זה במקום הP53Q-E שהלך... תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש כדאיות הוספת זיכרון מעל ל 3 GB היו על כך הרבה דיונים השאלה אם המערכת תישתמש בשאר הזיכרון שלא מוצג בקיים לדוגמא אם יש 4 GB והמערכת מציגה את ה 3 אז בעת הצורך היא תשתמש גם ב1 GB שנותר למרות שהוא לא מוצג ?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא מוכן לשלם לי על ה רדיון 9600 פרו שלי לוח GIGABYTE 7DX ומעבד 1333 1400 שקלים... אני חשבתי לקנות בכסף רדיון 9800 פרו למחשב החדש אני מתכוון לקנות האם העיסקה משתלמת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זה זכרון במהירות של 400 מה"צ PC3200 סטיק של 512DDR זה מה שרשום על הצ'יפ W942508BH-5 - האם זה טוב? האם הOC יהיה יציב עם סוג זה של זכרון?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יו... זה פשוט סיוט... אני לא יודע מה לבחור- כל כך קשה למצוא יש כ"כ הרבה נתונים להתסכל!! אולי אתם תעזרו לי לבחור לוח ככה: Asus / Intel / Gigabyte שיתאים לי לפנטיום D, עם מהירות FSB לפחות 800 עם Dual DDR2 - שיתאים לי למהירות של 667 שיתמוך כמובן ב SATA2 וב pci exp. אמ... תקציב- כמה שיותר זול אבל שלא יהיה חרא... מצאתי את Intel Sorento איך הוא? טוב מספיק? אמרו לי שעדיף asus או gigabyte... אם אתם צריכים עוד פרטים ו/או שכחתי משו שאלו.... תודה רבה... הצצצצצצצילוווו
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה טוב יותר מביניהם להרצת Win 7 , משחקים דיי חדישים , ובעיקר לשידרוג ומכירה עתידיים ? ראוי לציין גם שהמעבד שייבחר (בנוסף לרכיבים נוספים שלא ציינתי) ייקנה מיד שניה, תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי לוח של אסוס crosshair VII HERO wifi. יש ללוח הזה 2 ראשים של ARGB לראש אחד חיברתי בלוק קירור מים של EK VELOCITY. לראש השני חיברתי כבל מפצל של ARGB מ1 ל 6 (גם כן נרכש מEK - אבל לא כזה משנה) למפצל הזה חיברתי את הARGB של: distro plate של חברת EK פאנל האורות של המארז עצמו (lian li o11 XL) ARGB של הספק אסוס ת'ור 1200 בנוסף, יש לי מאווררים של lian li שמחוברים לקונטרול משלהם ומחוברים ללוח ע"י ראש USB. המאווררים מזוהים ע"י התוכנה של lian li בצורה תקינה והיא שולטת על ההגדרות שלהם (מהירות, צבעים וכו'...) הבעיה שלי היא התוכנה של אסוס (Aura creator) לא מזהה את הרכיבים בתור רכיבים עצמאיים (וכתוצאה מכך לא מאפשרת לי לשלוט על הRGB של כל רכיב בנ…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קטע קצר מתוך ראיון עם מנכל ויו"ר AMD, ד"ר הקטור רואיז: Q: When do you declare ultimate victory? A: We will earn the return on capital in this company. We have plans to be able to fund our own growth. We think we can get there in the in next three to five years. Q: Intel is a powerful, some say ruthless, competitor. Do you think they're going to let you get there? A: It's the question everybody wants [answered]. Truthfully, our customers care how we're doing relative to what they want and need and whether we're delivering that. We have become such a natural extension of each of our customer's businesses that we're almost in sync in what they think, want, and need. I'…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש 2 מעבדים בפועל שניהם דומים עם הבדל קטן בתדר 100MHZ 13400F ו 14400F הביצועים של שניהם דומים מאוד אני יכול לקנות את ה 14400F במחיר דיי "נמוך" 525 שקל , אבל מישהו פה בפורום כתב לי שהאיי 5 14600 שהוא על הנייר הרבה יותר חזק מ 14400F חלש למשחקים שדורשים כח עיבוד CPU אז ה 14400F הוא חלש מדי עדיף לוותר על זה ?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי את השילוב של E2180 עם AC 7 פריזר רציתי לדעת האם על אחד מהם או עם אחד מהם או שנייהם מגיעה מדבקה טרמית או משחה? או שאני צריך לרכוש בנפרד המעבד בגירסת BOX
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני הלוחות אם הללו. לשני הלוחות ציפסטים דומים של NFORCE2, שניהם DUAL CHANNEL DDR 400, שניהם מפוצצים בפיצ'רים כוללים את הFIRE WIRE שאותו אגב אני צריך, SATA כרטיסי רשת מובנים. ההבדלים שאני מוצא הם ללוח של Abit יש כרטיס קול איכותי יחסית מובנה עליו דבר שחוסך כסף. לעומת הלוח של EPOX שהכרטיס קול המובנה שלו לא טוב בכלל. עוד יתרון שאני רואה אצל הלוח של Abit הוא ציפסט הGURU שמאפשר OC יותר טוב שכן גם ככה הלוחות אם של Abit ידועים בOC שלהם. שניהם אותו מחיר 590ש"ח. כמובן שהמעבד שאני קונה AMD 2500 barton.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מחשב ובחנות שממנה אני אקנה יש את הזיכרונות של GEIL. זה הזכרונות : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0403151043 האם הם בסדר? אני לא מעוניין לעשות OC, לפחות לא עכשיו ( אולי בעוד שנתיים). הם יהיו יחד עם הלוח P4P800 E DELUXE של אסוס ומעבד אינטל פנטיום 4 3C. וכרטיס מסך SAPPHIRE R9800 PRO . תודה מראש. עריכה: שכחתי לשאול, איך אני אוכל לדעת שהמעבד שמוחרים לי הוא NORTHWOOD?
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-