עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב ואני רק רוצה להיות בטוח שהלוח אם תומך בזכרונות חלק אמרו לי שלא, וחלק אמרו לי שכן..! לוח אם: DFI Infinity 975X for LGA775 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 זכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 זה די דחוף, אז אצפה לתגובות מהירות, תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 473 צפיות
  2. Started by moshiko211,

1.האם הלוח MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 מספיק טוב לamd athlon 64 939?(אם זה חשוב אז המחשב למשחקים כבדים). 2.מה אומר הvenice שרשום במעבד? 3.גרסת הvenice היא רק בsocket 939?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  3. הזכרון "Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-20 XP" יעבוד לי בצורה מקסימלית על "Gigabyte GA-EX58-Extreme"? ואם לא אז אל איזה לוחות הוא כן עובד בצורה מקסימלית?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by Palsar,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820134430 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227159 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227196 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145043 בבקשה תעזרו לי =]

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  5. שלום. המחשב שלי נקנה לפני כ3-4 שנים. לדעתי הוא מעולה , P4 2.6 , כרטיס מסך ספהיר 9600 XT , לוח אם של Abit IS7 series. הבעיה היא שהזכרון RAM שלי הוא 512 מגה בייט , שמורכב מ2 זכרונות של 256. המחשב בקצת עומס נהיה איטי , וכן גם לאחר פרמוט. אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי ל1GB. השאלה היא איזה לקנות ומה ההבדלים? (אני אתייחס לקינגסטון כי שמעתי שהם טובים בזכרונות אבל זאת סתם דוגמא) יש DDR 400 , של 1GB Kingston CL3 ב670 ש"ח. DDR II 533 של 1GB Kingston ב660 ש"ח. DDR II 667 של 1GB Kingston ב670 ש"ח. DDR II 800 של 1GB Kingston HyperX ב1100 ש"ח שזה כבר יותר מידי... כולם חוץ מה DDR 800 נושאים בערך את אותו תג מחיר ... השאלה היא מה ההבדלים ביניהים , ומה עדיף לקנות ע"מ לקבל ביצועים טובים. תו…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by asaf556,

שלום. האם לוח בגודל MICRO ATX יתאים לכל מארז או שצריך מארז בגודל מיוחד בעבורו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by DXM,

כותרת + מחיר משוער באוקטובר.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  8. האם יש תוכנה שבודקת את העניין או מציגה אותו ?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by galCool,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G 680 ₪ 1 ורציתי לדעת אילו זכרונות יהיו מתאימים: אני יודע שDDR2 אבל חוץ מזה יש עוד משהו שצריך לתמוך? ומה זה (מה שבולט)? 1024MB Dual Channel PC5400 DDR2 זה משנה הPC או מה שזה לא יהיה? תודה!!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by AlcHEMisT,

מישהו אמר לי שיש מעבד בשם קאסם או משהו בסגנון, אותי זה די מצחיק, מה אתם חושבים? יש דבר כזה ואיך זה שלא שמענו עליו עד עכשיו. הוא אמור לבוא על הלוח אם (בלתי נפרד) ובנוסף הלוח אם כולל כרטיס מסך + קול + רשת בנוסף אומרים שהוא משתווה לפנטיום 1GB.... בדיחה או מציאות? ;D מצפה לתגובות!!!

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by alfonsox86,

היי רציתי לדעת מה הזיכרון (מהירות?,עד איזה נפח? וסוג..DDR 2/3 )האופטימלי למעבד core 2 quad (q8300 ? תודה רבה מראש נ.ב סחטיין למנהלי וחברי הפורום על הידע והכל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, כבר דיי הרבה זמן יש לי בעיה עם המעבד שכאשר הוא מגיע ל-57 מעלות המאוורר שלו עולה ל4000RPM ואחרי דיי הרבה זמן הוא מתחיל לרדת אבל ממש לאט ומגיע ל-3200 ונתקע שם........(וכדי שהמאוורר יחזור ל-1600RMP צריך לכבות ולחכות כמה דק'.. זה לא קשור לטמפ' אני חוזר... כי שאני מוריד את הטמפ' בחזרה ל-49 זה נשאר על 3200.) עכשיו זה לא ש57 מעלות זה מאמץ או משהו..... אז מה הבעיה יכולה להיות? המעבד הוא אימטל E6300 1.86Ghz, מערכת הפעלה XP SP3 מאוורר סטוק (בשימוש שנה+ ועד עכשיו לא היו שום בעיות...), לא החלפתי משחה טרמית מאז קניית המחשב (לפני שנה+) וזהו... אשמח לעזרה ממבינים בעיניין, דניאל.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by mulderfox,

למישהו יש או יודע היכן אפשר לקנות? (ולא גרסת MOBILITY) תודה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by izir,

שאלה כללית 1.מתי אמורים לצאת מעבדים חדשים של אינטל או אמד אני לפני קניית מחשב חדש אבל הבנתי שאוטוטו יוצאים מעבדים חדשים 2.כמה אמור לעלות היום מעבד i7 3770/k יד 2 3.עוד שאלה כללית שמעתי שאינטל תיכנס לשוק כרטיסי המסך האם זה נכון? האם הם יכנסו לעולם הגימיניג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MIKI23,

מתלבט בין שני הדגמים 1.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1155 2.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 לפי הנתונחם אני לא רואה הבדל האם מישהו יודע מה בכל זאת עדיף ?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by berliita,

שלום, מבין החברות: transcend, samsung ו-Western Digital, מי נחשבת היצרנית הכי טובה של זכרונות? אני מעוניין בזכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי לקנות? כדאי לקנות יחידה אחת או שתי יחידות של 1GB? תודה.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by wampee,

שלום. לפי Asus,לH87M-PRO אין כרטיס מסך ONBOARD. אך עדיין יש לי חיבור DVI מהלוח. רציתי לשאול,האם אני יכול להריץ מסך אחד מהכרטיס ומסך אחד על החיבור DVI שבא מהלוח? (המסך השני רק בשביל MULTITASKING ומשימות) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by H.I.V,

שלום יש לי מחשב DURON 850 ואני רוצה למכור אותו עם לוח אם של GIGABYTE K7 ומארז ויש לי גם מחשב PENTIUM 866 עם לוח אם של PC PARTNER ומארז כמה אתם חושבים אני יכול לקבל על כל אחד מהם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by AMD-Z,

מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 ברגיל וכמה עם דואל? ??? נ.ב. אותם זכרונות יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם? (כדי שיעבדו בצורה בטוחה, בלי חשש לקריסה! ) נ.ב. 2 אני קונה axp 2400+ שעובד ב133 מה"צ באס ולוח K7NCR18D. הזכרונות יעבדו לי ב333 מה"צ, או רק ב266 בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by SUPER300,

שלום לכולם, לא שיגעתי לכם את השכל כבר הרבה זמן, אז חזרתי. ניסיתי להבין הרבה זמן מה הקלוק של המעבד קובע, וזה מה שהבנתי: במעבד צינור עיבוד נתונים, הקלוק קובע מתי הפקודה תעבור ממחלקה למחלקה. מכיוון שכך, אם הקלוק יהיה מהיר מדי, אז החישוב לא יסתיים (הקלוק ״ידחוף״ אותו החוצה), ולכן יש הגבלה לקלוק. הבנתי גם שלכל פקודה לוקח מספר קלוקים לא קבוע, אלא זה תלוי במעבד. אז זה לא ממש מסתדר לי- אם הקלוק לא משנה לזמן שלוקח לכל פקודה להתבצע אז איך הקלוק משפיע? ועוד שאלה: אם במעבד מסויים יקח לפקודה מסויימת שני מחזורי שעון לבצע את הפקודה, ואז אני אכפיל את הקלוק של המעבד- אז יקח לפקודה חצי מהזמן?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אני צריך המלצה ללוח במקום ה - לוח אם Gigabyte GA965PDS3 עד 650 ש"ח וזה בגלל שראיתי שמישהו כתב שהלוח הזה בשביל שיעבוד כמו שצריך יש לעדכן ביוס ודריברים עדכניים אחרת הוא נתקע לפעמים... ואני צריך את זה למקום שאין אינטרנט והוא גם לא ידע איך לעדכן. סיבה 2 זה שהוא תומך רק ב- Intel Core 2 Duo ואם ירצו לשדרג פעם מעבד יהיו בבעיה את כל זה לקחתי מ - זאפ - השוואה בין דגמים והתגובה שיש שם על הלוח אז איזה לוח (ואולי של אינטל) עדיף על הלוח הזה?

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  22. אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקנות בשביל כרטיס זיכרון כרגע יש לי 1 GB 533 Mhz של Starex (ביותר מכרטיס אחד) ואני רוצה או לקנות כרטיס חדש אבל אני לא יודע מה עדיף לי עוד כרטיס של Starex של 1 GB או לקנות כרטיס חדש של חברה כמו TwinMos 1 GB אבל עם 800 Mhz זה יעלה בערך אותו דרך אבל הבעיה שלי היא מה עדיף לי עוד גודל(אבל MHz נמוך) או חיזוק של Mhz (ופחות GB) ???? בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד... בתודה שלמה דוודי

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by avinos,

יש לי כרגע pentium 3 800 ואני רוצה להחליף מעבד אבל אני רוצה לדעת אם אני מחליף ל celeron 2.1 GH אני אצטרך להחליף גם לוח אם???? דחוף תשובה!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  24. חנות אחת נותנת לי את Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory ב 846 ש"ח עם 3 שנים אחריות ואת המחשב כולו אני קונה מהחנות הזאת ואחרת את G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 ב 675 ש"ח אחריות לכל החיים מה כדי לי לעשות לא ציינית שמות של חנויות אם אפשר הציין תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by עידו כהן,

שלום לכולם שאלה קטנה , ךפני כמה ימים החלפתי מאוורר למעבד מאז המחשב לא עובר את מסך הלוח אם עם הלוגו עם מנסים להכנס לביוס אין אפשרת תקוע על מסך הלוח

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.