מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש ויש לי צוואר בקבוק מורגש איזה מעבד יהיה הכי טוב בישבילי במחיר הנ"ל? אני לא יודע לעשות OC. תודה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מכל הבחינות? מבחינת המחיר המחיר זהה ככה שזה לא משנה...
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אז ככה זה המפרט שלי Mainboard : MSI RC410M-L (MS-7173) Chipset : ATI Radeon Xpress 200 Processor : Intel Core 2 Duo E4300 @ 1800 MHz Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GT Hard Disk : Hitachi (165 GB) הזיכרון שקיים אצלי הוא של חברת ceon קניתי עוד זיכרון מאחר ויש לי עוד סלוט פנוי אך הפעם קניתי של kingston וקניתי בידיוק את אותו הדגם - 677n5 1g ddr2 sdram חיברתי את הזיכרון וכשנכנסתי למשחב שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס החדש ועדיין כתוב לי 1GB. אני לא יודע מה הבעיה ולכן גם אין לי דרך לתקן אותה. יכול להיות שזה הבעיה בלוח אם? אין לי מושג, בגלל זה פניתי אליכם שתעזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד לפתור אותה. בתודה, עומר [=
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כמעט בן שנתיים עם מעבד AMD Athlon 3200, עם כרטיס מסך 6800GS ועם 1GB ראם. אני רוצה לגרום למחשב לעבוד קצת יותר מהר, גם בתוכנות, וגם במשחקים. אבל אני לא רוצה משהו יקר מאוד. אז השאלה שלי היא: האם כדאי לי להשקיע בעוד ג'יגה ראם? ואם כן אז איזה.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, שהחברה הארורה הביא לי את המעבד הוא היה בצבע ירוק למרות שהקודם היה סגול כזה וגם למטה בין הפינים באמצע הוא לא היה חלק אלה עם שבבים קטנים כאלה זה נורמלי? ואם על הליבה שלו היה רשום 1700 זה הדגם או המהירות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני הרכבתי אותו (חלקים שונים) וזה המיפרט : מעבד AMD 3500 לוח של GIGABAIT K8NSNXP 939 לןח קירור של TERMAL TECK וזיכרון עכשיו יש לי בעיה ברגע שאני מחבר את הזיכרון ב DUAL המחשב עובד לכמה זמן לא מוגדר וניתקע(הזיכרונות חדשים DDR 400) וברגע שאני מחבר את הזיכרון בחיבור רגיל (לא DUAL) המחשב עובד 10 ???????????????????????
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד ורציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיריץ לי את ה GTA IV חלק. כרגע יש לי מעבד של AMD 3500+ ליבה אחת ה GTA IV כרגע עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות, לאט מאוד ולא רץ חלק. לא מזמן קניתי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT אשר עומד בדרישות המשחק ועם אני לא טועה הוא יכול להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות (תקנו אותי עם אני טועה) עכשיו בדקתי באתר CAN YOU RUN IT? האם המחשב שלי יעמוד בדרישותת הוא כתב לי שהבעייה שלי היא במעבד. אז הגעתי למסקנה שעליי לקנות לוח אם + מעבד + מאוורר (יש לי מאוורר טוב אבל אני לא יודע עם הוא יתאים ל INTEL) טוב דבר ראשון לפני שאני כתבתי את ההודעה הזאת התעניינתי ב i7 לתדהמתי ראיתי שאני יכול לקנות את המעבד! ולצערי ראיתי במה זה כרוך, אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe???? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב....
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8KDA3J S-754 sata, gbl 1 620 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA 450 סה"כ 2090
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קניתי עכשיו זיכרון 1 ג'יגה 667 של PQI וקיבלתי עליו שנה אחריות.מעט מידי לא.?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם 1155 שמסוגל לכבות את הIGP של המעבד (דרך הביוס). אני מחפש את הלוח הכי זול שיכול לעשות זאת ושתומך בUSB3 הלוח צריך להיות מחברה איכותית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס I5 .... עכשיו אני יעשה OC קטן עד 3GHZ וברצוני לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות Asus p7p55d או Gigabyte P55A-ud3 כמובן שיתמוך בCF וב USB החדש 3.0 לפי מה שהבנתי לUD3 יש בעיות בOC לעומת P7P55D בבקשה תסבירו ותיעצו לי
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב (תושבת 1150) ובין הלוחות שאני שוקל יש גם מתוצרת MSI. בחיפושים אחר מידע ודיעות על לוחות (בעיקר בפורומים בחו"ל) נראה שיש לא מעט אנשים שחושבים שהמוצרים של MSI נחותים לאלה של חברות אחרות, במיוחד בכל מה שקשור לאמינות. לעומת זאת הציונים שאותם לוחות מקבלים באמזון ו-newegg לא נמוכים יותר מלוחות מתחרים. השאלה אם יש במוניטין הירוד הזה משהו, או שאפשר להתעלם ממנו ולהסתפק בציונים הטובים של הלוחות עצמם?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לפני בערך כשבוע חיברתי ללוח האם שלי מאורר 90מ"מ שקיצר והשבית את כל יציאות החשמל בלוח למאוררים, אפילו של המעבד. בדקתי את הספק והכל בסדר, הלוח גם כן עובד ואני לא מצליח למצוא את הבעיה. אני חושש שאחד הפיוזים המובנים בלוח נשרף. מה דעתכם? המערכת מפורטת במפרט. (אוף, אין לי כח להחליף לוח! :-\)
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 .. רציתי לשאול אם תהיה תמיכה בזיכרון הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717003 ואם כדאי אולי לקחת זיכרון אחר יותר טוב ? יש לי כבר זיכרון של 1GB במחשב במהירות 667 MHZ .. תודה לעוזרים *אני בת
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד אך איני יודע האם לחכות לקונרו של אינטל, מפני שאמרו לי ש-amd יותר טוב מהמעבד החדש שיושק בעוד כחודש וחצי אשר שייך לאינטל.. אז אני מפנה את השאלה הזו אליכם. תודה מראש נ.ב אני צריך את המעבד גם בשביל משחקים כבדים, אבל בכל זאת רוצה שיפעל טוב בשאר הישומים.
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
פרטים נוספים אודות תוכניותיה על ענקית השבבים לשנה הקרובה: Skylake ישתלט על כל סדרות המוצרים עד סוף השנה, דור ה-Extreme הבא יגיע בשלושת החודשים הראשונים של 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/מפת-הדרכים-העדכנית-של-אינטל-broadwell-e-בתחילת-ה/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצות ללוח אם למחשב HTPC. המעבד שיורכב עליו: INTEL CORE 2 DUO E6750 המארז: ANTEC FUSION - לכן דרוש לוח אם עם FORM FACTOR - MICRO ATX אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך (כנראה SAPPHIRE RADEON HD2600 PRO/XT) כך שאין צורך בכרטיס מסך O/B. יש צורך ביציאת AUDIO O/B עם דגש על אופציה לחיבור לרסיבר בעתיד. המערכת תשמש 90% מהזמן לצפייה בתכנים שהורדו מהאינטרנט ויתר הזמן לסרטי DVD. אין שום כוונה לשימוש במשחקים או O/C. כמו כן אני אשמח להמלצות על זיכרונות (2 GB) ללוח הנ"ל. יום טוב ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח האם הזה: GA-G1975X, מה שאתם רואים בביקורת החדשה של HWzone, והצ'יפסט שלה הוא 975X, רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבדים החדשים של אינטל Core 2 Dou, Core 2 Extreme...בבקשה אם אתם יודעים תכתבו לי!
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם קיים מעבד AMD Athlon 64 3200 AM2 האם הוא מעבד טוב לשימוש משחקים אינטרנט ותוכנות ואיזה לוח הכי מתאים לו שכולל בתוכו כרטיס מסך כרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס קול?? והאם אפשר יהיה לשחק איתו משקים כגון פיפא 2007???? תודה וסליחה אם זה כבר מופיע באתר פשוט אני רוצה לקנות מחשב וזו ההתלבטות שלי תודה!!!!
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מצאתי זיכרון שנקרא pc100 ואני רוצה למכור אותו אבל הבעיה היא שאין לי פרטים עליו למה הוא שייך ומה עושים איתו? ואיך בודקים אם הוא טוב? ראו בתמונה: http://img43.imageshack.us/img43/6204/pc100.jpg
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-