עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. וגם איזה מאוורר אני יכול לשים לסוקט הזאת

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by Shlompy,

שלום אנשים. תראו, אני לא מתכוון לקנות כרגע את אחד מהשניים, אבל סתם צצה לי שאלה. ה 965 עובד בתדר 3.4 ה 955 עובד בתדר 3.2 האם יש הבדלים אחרים בין המעבדים? ואם לא, אז למה שמישהו יקנה את ה 965, אם הוא יכול פשוט לקנות את ה 955 ולעשתות לו אוברקלוק קל של 200 מגה הרץ ולהגיע לאותן תוצאות?? כביכול הם יעבדו באותה טמפרטורה לא? כי זאת אותה שיטת ייצור שניהם? או במילים אחרות, האם ה 955 הוא פשוט גרסא מונמכת (מבחינת תדר בלבד) של 965? אני יודע שיש המון מעבדים כאלה, אבל אותי מעניין רק לגבי שני הדגמים לעיל. מה הייתם ממליצים? לקנות מעבד חלש יותר ולעשות לו OVERCLOCK? כולה 200 MHZ, זה שווה עוד 90 שקל במחיר?... סתם שאלה, בבקשה אל תביאו לי פה עצות לרכוש מעבד אחר או לא יודע מה. לא מעוניין לרכוש כר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tal_m9,

מישהו מכיר לוח אם כזה?

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Real,

שלחתי את המחשב שלי לתיקון ואמרו לי שנשרף לי הלוח האם עכשיו אני צריך להחליף אותו והוא יכול להיות או מאינטל או מאסוס כי זה מה שיש שם מעבד INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI וכ.מ X1600 Pro Sapphire ATI RADEON X1600PRO 256 mb PCI X זהו אני צריך לוח אם מאחת החברות שצוינו למעלה שיתאים למחשב במחיר סביר תודה

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by Shlomi XD,

ההבדל בין 4200 Dual Core ומעלה לE6300 ומעלה באמת מורגש?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by mc_elad,

שלום שמי אלעד אני קניתי מחשב נייד ולפי המפרט של המחשב הזכרונות הם DDR4 2133MHZ ,התקנתי שתי תוכנות שיבדקו מהם הרכיבים של המערכת ..ולפי התוכנות הזכרונות הם DDR4 והמהירות היא באיזור ה 1064MHZ ..שאלה האם יש הבדל בין המהירות במאמץ לבין המהירות במנוחה(בדקתי במנוחה) ? האם יש DDR4 במהירות זיכרון כזו כמו שהתוכנות מראות לי?

7. Started by nir29nir29,

סליחה אם זאת שאלה דפוקה אבל יש הבדל בין מעבדי doul core לבין מעבדי core 2 due (איך שלא רושמים אותם) אם כן מה ההבדל ואיזה מהם עדיף תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי מחשב כמפורט בפרטי חומרה, האם כדאי להחליף את המעבד ל q9550. אני משחק בעיקר skyrim ודומיו. תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, ברשותי שני מחשבים עם מעבדים מתושבת 1155. לשני המעבדים קירור אוויר. אני מעוניין להחליף את המעבדים בין המחשבים, בלי לנתק את הקירור מכיוון שאין לי כרגע משחה תרמית וזה די דחוף... אז קודם כל, זה אפשרי? אם כן, יש איזושהי דרך מיוחדת או משהו מסובך? צריך להיזהר ממשהו? מישהו פה עשה את זה בעבר? תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  10. אני צריך המלצה עבור מעבד,לוח אם מובנה,וזכרונות. כרגע המחשב מורכב מ: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. הארד דיסק: 250GB ווסטרן דיגיטל. מקלדת,עכבר,מסך ישנןם. ספק כח:[החלפתי לפני יומיים]SeaSonic 430W S12II-430 RetaiL הלוח אם ככל הנראה גמור,בעקבות זה הכרטיס קול לא עובד[משמיע רק רעשים מהרמקולים]כנ"ל הכרטיס מסך[בעת הפעלה וכיבוי של הוינדוס יש פסים לבנים בתצוגה]. בקיצר אני צריך המלצה ללוח אם מובנה,מעבד,וזכרונות,עבור שימוש באינטרנט רגיל,סרטים,מוזיקה,אופיס וזהו. המעבד והלוח אם שהיו לי עשו את העבודה פחות או יותר. בתודה מראש שי נ.ב-תקציב סביר.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  11. לוח==== DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard מעבד===AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX זיכרונות ...... 1:http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6347 (טוינמוס 3500 X2 512) 2:http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4678 (לא מכיר PDP X2 512) 3:http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4044 (גייל " " ) 4:http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6660 ( או סי זד " " ) לצורך משחקים ו OC תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by falul,

היי יש לי כרגע מחשב פשוט. Dual-Core E5300 עם SSD, הוא עושה הכל אבל מרגיש כבר איטי ומעצבן הייתי רוצה לשדרג. יש משהו שאני יכול לחסוך כאן או שאני פשוט צריך לקנות מחשב חדש לגמרי ? . מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920x1080 …

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  13. כמו שאמרתי *כותרת* התחדשתי בלוח אם והוא יגיע עוד כמה ימים הזמנתי אותו לפני שעתיים בערך.. פתחתי את הת'ארד כדי לשאול שאלות על הלוח. דרך אגב קניתי את הלוח על פי המלצתו של barel (נראה לי ככה כותבים את זה..) מומחה למעבדים לוחות אם וזכרונות. (נשמע מצחיק חייבים לשנות את התארים האלה...) האם הצ'יפסט הזה טוב לOC? האם הלוח אם בא עם ביוס צרוב F2? האם אני אראה המון הבדל בביצועים בין לוח ה-E-machine שהיה לי (MS-7173 RC410M-L) לבין הלוח? הזה שהוא בין הצ'יפסטים החדשים (המתקדמים) בשוק. אני לא לא ישאל אותכם אם היה אופציה יותר טובה וכאלה שאלות כי חבל על הזמן כבר הזמנתי אין זמן להתייסר ולהלקות את עצמי

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  14. אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס. ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המח…

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  15. אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  16. עדכתי ביוס ללוח אם שלי מf5 לf7 והכול בסדר גמור כשהמחשב עולה רשום f7 וגם ב@bios רשום שהגרסא היא f7 אבל כשאני נכנס לsystem information שבוינדוס אז רשום עדיין f5 וזה לא משתנה גם אם אני עושה refresh למה זה?? עכשיו התקנתי sandra וגם שמה רשום שיש לי f5!! איך זה יכול להיות כשהמחשב עולה רשום f7!!

17. Started by shabo,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד קונרו E6300. לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שווינדוס XP לא תומך בתכנולוגיה של שתי הליבות וצריך להוריד עדכון כדי שהווינדוס ימצא את מלוא הפוטנציאל, האם זה נכון? ואם כן, מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לעדכון הזה? (ביטלתי את העדכונים האוטומטיים... שלא יכניסו לי את הקובץ המעצבן, יש לי XP Pro עם service pack 2)

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. 1) מזרק Noctua NT-H1 שקיבלתי עם קירור מעבד מלפני כ-3 שנים ועדיין מלא ברובו, טוב לשימוש או שחייבים לקנות חדש? 2) מעבד חדש i5 4590 TRAY הגיע עם מדבקת קוד קטנה במרכז של הצד עם המגעים. אני אמור להסיר אותה? למה בכלל שמו שם מדבקה? לא נראה מיקום טוב במיוחד... 3) האם היה עדיף כבר ללכת על 4690 בתוספת של 80 ש"ח? אני מניח שעדיין אוכל להחליף אם ארצה (לא פתחתי את האריזה). המחשב הוא לשימוש כללי (עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD, מעט פוטושופ, ללא גיימינג, ללא OC כמובן). אבל זה מחשב שאמור להחזיק לפחות 5 שנים או יותר, אז לא עדיף ללכת על הi5 הכי חזק? 4) זכרונות שיש לי ושאני רואה שלוח האם שהזמנתי עכשיו ASRock H97M Pro4 לא מופיע ברשימת הלוחות שמתאימים ועברו בדיקה (QVL). האם יכולה להיות בעי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by haim855,

בקצרה זה מחשב חדש שהורכב.. לוח אם הגיע אלי ללא פחית....(לא אני הרכבתי) שלחו לי פחית של הלוח רוצה להרכיב אותה איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים! תמונות מצב:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by stingeR-,

אוקיי , אני צריך זיכרון 256MB PC3200 כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב מארצות הברית עד 30דולר בערך גג 35! , בינתיים זה מה שמצאתי , נראה לי משהו חבל"ז : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-013&depa=0

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by Gnome,

מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by asta,

ההפרש בין שני הלוחות הוא כ-200 ¤ . כאשר הלוח היקר יותר-ds4, נהנה ממערכת קירור משופרת בצורה משמעותית. פרט לכך לא הבחנתי בשום הבדל משמעותי אחר בינהיים. הקירור המשופר מאפשר לכאורה overclock גבוהה יותר ושמירה לאורך זמין על היציבות ולהארכת זמן החיים של לוח האם. המהרה מוצלחת של 9300 תלויה מאוד בלוח האם . מעיון חטוף בביקורות אינטרנט קיבלתי את הרושם שניתן להשיג כ- 15 אחוז יותר ביצועים ב-overclock באמצעות שימוש ב-ds4. אומנם 15אחוז שיפור זה לא דרמטי ,אבל גם 200 ¤ זה לא סכום גדול מדי לשלם עבור תוספת הביצועים הזאת ,שהיא כלל לא זניחה. האם יש לוח עדיף על ds4 לצורך overclock של ה-9300? (לוח שמאפשר fsb + 450 ) ראו בעצמכם: Ds3p http://zap.co.il/model.asp?model_id=581844 ds4 http://zap.c…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by Shlompy,

שלום כולם. יש 8+2 PAHSE DESIGN ויש 4+1 PHASE DESIGN הבנתי שזה קשור ליציבות המתח של המעבד או משהו כזה, שזה חשוב לאוברקלוקרים. מה אם אני מעוניין לעשות בעתיד OVERCLOCK עדין למעבד? 4+1 נחשב בסדר? לוח עם 8+2 כביכול יחזיק יותר זמן בחיים או שאין קשר. או במילים אחרות, האם 4+1 נחשב ל PHASE DESIGN לא טוב? לא משנה כרגע באילו לוחות ספציפים מדובר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, יש לי מחשב די יישן, P4 HT במהירות 3GHZ, זכרון 3GB ולוח אם ASUS P4C-800E DELUX שלא מקבל כרטיסי AGP. אני רוצה להחליף, השאלה היא אם יש מצב למכור את המעבד / זכרונות ? ואם כן מה המחיר הריאלי ? תודה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.