מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ה-ATA ה1 שלי תפוס יש עליו ארדיסק וצורב רגיל. עכשיו אני רוצה לקנות צורב דיוידי! ואני לא יודע לאן לחבר אותו חשבתי אולי לחבר אותו ל-RAID הזה אין מושג איך ה-RAID עובד אז אני שואל אתכם אם אפשר...?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס". וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אני בונה לי מחשב חדש, ומתלבט בעיקר לגבי לוח האם השימוש במחשב מאוד מגוון, הכל ממשחקים (מתכנן על 8800GT) עריכת וידאו, אודיו, משרדי (OFFICE). לפעמים אני גם מתעסק בOVER CLOCKING המחשב יריץ VISTA ויכלול: 2GB RAM 800FSB כנראה OCZ PLATINUM 80GB BARRACUDA כדיסק מערכת WS5000AAKS 500GB כדיסק נתונים ללוח האם אני מקציב כ700 שח אני מעדיף P35 CHIPSET על NVIDIA 680I SLI בעיקר בגלל המחיר אני מתלבט בין ASUS P5KR ל GIGABYTE GA-P35-S3 אבל מוכן לשמוע עוד הצעות, הכוונה וכו לגבי המעבד אני עדיין מתלבט, אבל נוטה לכיוון E6750 בגלל הFSB 1333 שמתאים לP35 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ASUS P8Z68-V/GEN3 או P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ולא כל כך ברור לי הנושא של מעבד גרפי embedded. לוח האם שבחרתי כרגע הוא ASUS P8H61-M LE, שיש בו מעבד גרפי embedded (קישור). ובחרתי במעבד i3 2020 שגם במפרט שלו רשום שיש לו רכיב גרפי (קישור). 1. אני לא כל כך מבין איך זה עובד, אשמח אם תוכלו להסביר/להפנות אותי להסבר על זה. בפרט, מה החלוקה בין הרכיב במעבד לרכיב בלוח אם (מה כל אחד עושה), ומה הרכיב המתאים לו בכרטיס גרפי חיצוני? 2. מטרת המחשב היא לאיטרנט, תוכנות אופיס, תכנות, וצפייה בסרטים. לכן, התכנון שלי הוא לקחת את הרכיבים שציינתי, כלומר רכיב גרפי embedded, כי זה אמור להספיק. במקרה שאצטרך משהו יותר רציני, אוכל לבטל את הכרטיס הגרפי ה embedded ולקנות חיצוני. האם זה באמת אפשרי בלוח האם שבחרתי (לקנות חיצוני ולהשת…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כרגע קירור מוג'ן2, החלפתי לוח במחשב של סוקט 775 והמוגן לא מתאים וראיתי שצריך להיות מין 2 ברזלים כאלו שמתאמים את הקירור ללוח, עכשיו המתאמים האלו הלכו לאיבוד ובכל חנות מחשבים אומרים שמאוד קשה להשיג דבר כזה ורק אחת אמרה שיש ערכה של מתאמים לכל הלוחות אבל ספק מאוד אם זה יתאים למוגן. מאיפה אני יכל לרכוש את המתאמים האלו? ואם לא אשיג לא אוכל להרכיב את הקירור ? אני מדבר על זה http://www.scythe-eu.com/uploads/tx_cfamooflow/Mugen-2-LGA-1156-CPU-Cooler-Conversion-Kit-Accessory_01.jpg ה2 ברזלים למעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים... והאם הם משתלמים גם...
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הנה, מהיום בבוקר בנועה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5926 או מבוסס 965 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5925 או גיגהבייט ב710 ש"ח עם כרטיס מסך O\B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 עריכה : ASUS P5P ב425 ש"ח , מוכן לקונרו! (AGP) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5920
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לדעת שקונים מחשב חדש במה שווה יותר להשקיע מבחינה כלכלית - במעבד חזק יותר או בכרטיס מסך חזק יותר - זאת בהנחה שהמחשב הולך להיות למשחקים אינטרנט ואופיס. בבקשה אנא תסבירו לי את המשקל של המעבד או הכרטיס מסך בפעולת המחשב. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עבור P35, שמתי לב להמלצות רבות באתר על ה Gigabyte, ולא על ה Asus. האם יש לכך סיבה טובה?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחיר שניהם כמעט זהה... מה עדיף ל-OC? מה רועש יותר? מה יציב יותר?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם CHIP של NVIDIA SLI האם כרטיס מסך ATI יתאים לו? אני יודע שיש תקן CROSSFIRE ו-SLI האם הם דומים?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
1. האם כדי שהפונקציה הזו תעבוד חייב ששתי הסטיקים יהיו זהים לחלוטין? (יצרן, גודל, מהירות) 2. בלוח אם שלי קימיים 4 סלוטים שמחולקים ל2 צ'אנלים A ו-B במידה ויש לי 2 סטיקים לאיזה סלוטים אני אמור להכניס אותם כדי שהפונקציה תעבוד? שתיהם באותו צ'אנל? או אחד בA ואחד בB? תודה...
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות (נרכש בסוף 2009, מפרט מופיע בפרופיל) ואני רוצה לשדרג את הזכרון שלי מ4GB ל 8GB וכשהתחלתי לבדוק איך אני בוחר זכרון מתאים ובדקתי איזה יש לי, עלו לי מספר שאלות. אני ממש לא מבין גדול בזכרונות, תזמונים וכל הקשור לזה ולכן כשקניתי אותו, סמכתי על החנות שיבצעו את ההגדרות המתאימות בBIOS. היום שהסתכלתי בBIOS ראיתי שיש לי 2 סטיקים של G Skill F3-12800CL7-2GBRH שלפי דעתי, רצים כרגע על תזמון של 9-9-9-24 במהירות 1333 (שוב, אני לא בטוח, ככה זה מופיע במסך בBIOS). השאלות שלי הן - 1) האם התזמון הזה הגיוני עבור הדגם הזה של זכרון? CL7 לא אמור לרוץ על תזמונים אחרים? איך אני בודק בוודאות / משנה במידת הצורך את התזמונים והמהירות? 2) איזה זכרון כדאי לי לקנות ? ה…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אמרו לי בפורום מפרטים שה-E5200 טוב יותר מה-Q8200 למשחקים, ולכן אמרו לי לא לקחת אותו. איך זה הגיוני? המחשב לא יישמש רק למשחקים, שווה בכל זאת לקחת את ה-Q8200? ובקשר ללוחות אם, מבין אלה איזה אחד הוא האוברקלוקר הכי טוב? Gigabyte GA-EP43 DS3L Asus P5QL PRO תודה =]
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הלוחות באתר של תום, הינה קישור: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030214/nforce2-11.html ואני לא מבין איך לפעמים דווקא בהשוואה עם DDR333 התוצאות טובות יותר מDDR400? לדוגמה (תמונה) ביישומי אינטרנט: מישהו מבין את זה?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא מומחה גדול (אם בכלל) בכל ענייני המחשבים, אך לקראת רכישת מחשב חדש עלו מספר שאלות. מה מציין Value ליד רכיב זיכרון? מה מציינים המספרים? למשל, מה ההבדל ומה עדיף, 5-6-6-15 או 5-5-5-18 או 5-5-5-15 ? זהו ביינתיים. תודה, ושבת שלום.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עזבו כרגע את המחיר בצד כי את כל המעבדים הנ"ל אני משיג במחירים מאוד מוזלים כרגע. לצרכי משחקים, איזה מהמעבדים הבאים כדאי? QX6850 Q9300 Q6700 Q6600 או שפשוט עדיף להמשיך ולהתלבט בין ה-Q9450 ל-Q8500 (או שזה Q8400)? שוב, ללא כל התייסחות למחיר!
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא מצאתי שום מידע על הלוח למישהו יש? :s05:
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, תסבירו ל בבקשה מה ההבדל בן ה ציפסטים X38\X48\P45\ יום טוב
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, האם ספק כוח 300W מספיק למעבד Athlon64 3000+ ? (הספק הוא מחברת HEC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם Gigabyte Pentium 4 Titan Series - GA-8S648FX(-L - ובין המעבד לבין הכרטיס מסך ישנן צלעות קירור מוזהבות. בפרוספקט של הלוח אם כתוב שמתחת לצלעות מסתתר שבב SiS 648FX. ועכשיו לשאלותיי: 1) מה זה לכל הרוחות?! 2) בתמונת הלוח האם בפרוספקט, על צלעות הקירור ישנו מאוורר ובלוח אם שלי אין שום מאוורר על צלעות הקירור - האם אני צריך לחבר לשם מאוורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-