מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי Amd athlon 64bit 3200@2750mhz 1Gig ocz 2-2-2-5 Ddr1 Dfi Lanparty ut ultra-d אבל המערכת כבר באמת מיושנת ואני משתגע מזה, והמחירים מגוכחים עכשיו אז רציתי לקנות משהו חדש. התקציב לא מזהיר, משהו כמו 1800 שקל בלחץ. עצות? אני מתכוון לעשות אוברקלוק!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הזכרונות האלו טובים (אני מחפש זכרונות עד 1000 שקל גג), איך יכול להיות שמחירם כה נמוך ?(הם עולים 900 ש"ל) מישהו מכיר אותם? G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 זוג זכרונות 1024MB סהכ 2GB תזמונים 4-4-4-12 איני מתכוון לעשות OC בשום צורה כלשהי ! לגבי המעבדים : האם יש הבדל בין 6400 ל 6300 (איני מתכוון לעשות אובר קלוק בשום צורה כלשהי) בביצועים , הבדל משמעותי שמצדיק את הכסף? האם תוכלו להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד ולזכרונות בתקציב של עד 800 ש"ח(רצוי פחות). yo0924 !
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
P4 2.4C ABIT IC7 2*256 DDR400 GIEL ULTRA
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מוזמן להצעותשיפור\המלצות וכו...... מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 470 470 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 475 475 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 1 285 285 סה"כ 1230 הערה בכוונה שמתי זיכרון בסטיק אחד בכוונה להוסיף אחד נוסף בעתיד מה דעתכם על הלוח אם ?? האם יש הבדלים מהותיים בינו לבין הNFORCE מהדור ה5XX? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מתעניינים בכל היתרונות היחסיים של דור המעבדים הנייד החדש מאינטל, אבל רוצים אותם עם עוצמה גדולה יותר? זה אמור לקרות בקרוב - עם דגם מסוג Core i7-11370H שיהיה חלק מגל ההשקהלכתבה
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע 3700 ש'ח לקנות בהם 4 חלקים ואני זקוק ליעוץ...(רק AMD?) חשבתי על מעבד 3500+..... ולוח אם של גיגבייט דגם K8nsnxp939 אני רוצה קירור במים ..(ניתן לשינוי) וזיכרון זה משהו שאני בדילמה איתו כי המבחר ענק וכל יום אני שומע שמשהו אחר יות טוב מהשני בקיצור אני חושב שאתם יכולים לעזור לי ואני בטוח שיש מפרט יותר טוב ממה שאני חשבתי עליו בסכום הזה דרך אגב המחשב בעיקרון מיועד לדברים רגילים.....העיקר שהכל יעבוד מהר מאוד וישמור על טמפרטורה נורמאלית תודה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אפשר לעשות דואל צ'אנל אבל בהפרש זמנים? זאת אומרת אם עכשיו קניתי מחשב עם סטיק אחד של 512 מגה ובעתיד אני יקנה עוד סטיק של 512 מגה, זה יחשב בתור דואל צ'אנל? כמובן שמדובר באותה מהירות ואותו סוג זכרון (DDR2).
-
- 5 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני צריכה להשמיד את המחשב שלי כולל הזכרונות. קראתי שלשפוך לתוכו מים רותחים יכול להמית אותו. עכשיו הוא לא עובד כי הצפתי אותו במים רותחים וניגבתי אבל מישהו שמבין אמר לי שההארדיסק בדוק תקין וכל החומר קיים. מה אני יכולה לעשות עכשיו בשביל להשמיד גם את הזיכרון ובלי שידעו שזה תוצאה של חבלה מכוונת????? דחוףףףףףף!!!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הם הולכים לצאת עוד בערך חודש אבל במחירים מטורפים?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המותג העסקי הנודע מבית חברת לנובו זוכה למקצה שיפורים מקיף עם דור המעבדים החדש של אינטל לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים מסאניווייל חושפת את מה שעשוי להיות הזינוק המשמעותי ביותר שלה נגד אינטל מזה כעשור וחצי - עם סדרת מעבדים חדשה ועוצמתית לתושבת AM4 המוכרת לכתבה
-
- 46 תגובות
- 7.9k צפיות
- 1 follower
-
-
(זה קשור ללוח-אם לכן שמתי פה). בימים האחרונים שמתי לב שהשעון של המחשב ממהר ב-15-20 דקות כל 24 שעות. (8RDA+ ו-WIN XP PRO) עשיתי עדכון של הזמן אוטומטית ("INTERNET TIME"), הוא עידכן בהצלחה ואח"כ ביטלתי את העדכון האוטומטי של הזמן(כי זה לוקח שעה אחורה, ואני יודע שאפשר לבחור מדינה שונה, אבל לא רוצה). בקיצור אחרי שאני עושה את העדכון של השעון (או מכוון ידנית לשעה המדוייקת), חולפות בערך 24 שעות והוא ממהר ה-15-20 דקות. כל פעם אני משנה מחדש, (גם ידנית ניסיתי), וכל פעם זה חוזר למהר מחדש. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה יש לכרטיס מסך השפעה כלשהי כאשר לא משתמשים בו אלא שמים במקומו כרטיס על pci-x? הוא לוקח זיכרון בכל זאת או משהו כזה? הכוונה היא ללוח על geforce 6100 מובנה וערכה nforce 410 תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי לפורום הנכון... יש לי FIFA 07 שלא רץ על במחשב שלי (לעומת MADDEN וNBA שרצים חלק), ואחרי התכתבות עם EA וכל מני נסיונות, הם אמרו שיכול מאוד להיות שהמשחק לא ירוץ עם שני מעבדים ביחד, ואני צריך "לנטרל" אחד מהם - הנה מה שכתבו: you run a dual core CPU, such as a Pentium D or AMD X2, or even a Pentium 4 with HyperThreading, you may notice that the game is quite jerky even at high framerates or even crash. Things seem to run fast and slow randomly - this is because the game has compatibility issues with dual core CPUs. So not only is there no performance boost with dual core CPUs, there are actually issues which require the following steps to be resolved: Setting Pr…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהוא יודע בכמה Dual-channel DDR400 (של nForce2) משפיע על ביצועי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נגיד שאני אלך על כרטיס מסך R9 390 המפיץ חום. לכרטיס הנ"ל יש 3 מאווררים שמסלקים את החום לחלל המארז. לוח ,האם ,הזיכרונות , המעבד וחלקים נוספים חשופים לאווירה החמה הזאת ועובדים בטמפ' גבוהה. והשאלה האם החום הנ"ל מגדיל את הבלאיי של הרכיבים במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האתר הבא לקח 4 מעבדים ובדק את השפעתם על הביצועים במשחקים כיום כאשר נבדקה השפעת התדר, השפעתם של ריבוי הליבות ובוצע השוואה בין AMD לאינטל.ההשוואה בוצעה על 7 משחקים עכשווים כשבכל אחד מהן נותחו התוצאות הסופיות פרטנית למשחק (איזה מעבד הוא מעדיף, האם יש השפעה לכמות הליבות והאם התדר משפיע משמעותית). מומלץ בחום לכל מי שמתעד לרכוש מחשב חדש לגיימינג: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTY0NCwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש לתזמוני זיכרון השפעה על ביצועי המחשב?,משהו שממש אפשר להרגיש בו? או שזה יתבטא בכמה פריימים ב 3DMARK אני לא מתכוון לעשות OC רק רוצה להשקיע בכמות גבוהה של זיכרון לשפר את ביצועי המחשב (בעיקר במשחקים) זה הזיכרון שאני מתכוון לקנות ( 2 צ'יפים של ג'יגה) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה נוהגים לעשות השוואת רכיבי חומרה לרכב- "אם תשים במכונית ספורט עם מנוע 4 ליטר גיר של משאית-תקבל משאית." ועוד כל מיני דברים בסגנון. רכשתי מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS, התקנתי כרטיס קול פשוט וישן תומך, הוא פעל יפה מאוד. אחד הטכנאים שראה את המחשב לאחר תקלה כלשהי בכונן הCD-ROM, אמר שבגלל היותו של כרטיס הקול ישן מאוד על לוח אם חדש ומהיר, זה גורם לתקלות-מלמל משהו על QRH-IQR משהו בסגנון... "פיסקה". אני אישית לא הבנתי, כנראה שניסה לסבן אותי. יש קשר?!?! ??? שאלה נוספת בנושא אחר-האם הורדת קודקים מסויימים עלולים לגרום לכונן הCD-ROM להפסיק לקרוא דיסקים?! זה נשמע לי יותר הגיוני-אבל יש אמת בדברים?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עוד בדיוק 4 ימים (נכון לכתיבת שורות אלו , בתאריך 23.7 ) יצא לאור העולם מעבד הקונרו , שמתם לב ששקט בינתיים? שכל עולם המחשבים דיי עבר לדום? כנראה מדובר (נו כולנו יודעים , אכן מדובר) במעבדים טובים באמת... יש הערות
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מערך SLI של 2 כרטיסי 8800GT נותן שיפורים בביצועים של בין 50% ל-100% עבור משחקים: http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14847&page=1&authorid=6390 לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב-SLI כדי שבעתיד כשהכרטיס הבודד שלי (8800GT) יהיה כבר חלש כדי לסחוב משחקים, אוסיף 8800GT נוסף (שמחירו יהיה כבר נמוך מאוד בעוד שנה-שנתיים) כדי להנות משיפורים משמעותיים. מה דעתכם, שווה את ההשקעה ? ואם כן, איזה לוח SLI מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שווה להשקיע עוד 200 - 300 שקל כדי לקנות 4 ג'יגה במקום 2 ג'יגה? אני עומד להתקין במחשב Vista.. עדיין לא יודע כמה ביט... ובגלל זה אני שואל.. המחשב מבוסס על מעבד Q6600 והוא לא מיועד למשחקים, אלא יותר לעבודה יומיומית ותוכנות טיפה כבדות... המחיר הכללי של המחשב יהיה 3000 ש"ח מקסימום לא כולל מסך..
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-