מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יצרנית השבבים מכריזה על סופו הקרב של עידן ותחילתו של עידן חדש לגמרי בעולם המיקרו מעבדים. הכירו את הליך 10 הננומטרים המודרני והארכיטקטורה שתהנה ממנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם P5N32SLI-DELUXE של ASUS וספק כוח 550 של האק (אם אני לא טועה) תודה.
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, מה תחליף ראוי של לוח Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (שעולה 700 ש"ח) בלוח אחר שכולל כרטיס GT9400 לא איכפת לי לאינטל או ל AMD הם יהיו לצורכי HTPC (חשוב לי כרטיס NVIDIA)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון. אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מחשב ישן שאני משתמש בו לטובת צפייה בסרטים \ יוטיוב \ משחקים ישנים. לאחרונה המחשב התחיל לקרטע בעיקר בצפייה בסרטונים יוטיוב (720P+) ובזמן משחקים (AOE לדוגמה). האיטיות מורגשת גם בגרפיקה וגם בסאונד והעכבר זז באיטיות באותו הזמן. לוח אם - EP35C-DS3R זיכרון - 2X2GB כרטיס מסך - GeForce 9600GT השאלה שלי מה מהרכיבים מאט את המחשב ומה ניתן לשדרג כדי למנוע את האיטיות הנ"ל? תודה רבה, פיני.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני יכול למכור את הלוח אם שלי + מעבד+ גוף קירור+זכרון ב1200 שקל. אז אני יכול לקנות AMD 3800X2 S939 ולוח אם ABIT K8N וזכרון ראם (512MB בסטיק אחד) וזה בוספה של 180 שקל. זה שווה לי? ואז בהמשך אני יוסיף עוד 512MB
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בכל תוכנת בדיקה שאני מתקין ובביוס מצוין בסוגריים R ולא A,B,C
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן בעקבות דיון שפתחתי כאן לפני מספר ימים, החלטנו שכדאי לשדרג זיכרון ראם למחשב המיושן שלי. כרגע בלוח יש שני סולטים בלבד, שעל כל אחד יושב 512 MB ראם. (פרטים בתמונה המצורפת למטה) כך שיוצא שאחד מהם אני אצטרך להוציא, ובמקומו נניח להתקין סטיק של 2GB (או של 4...?) עכשיו, שתי שאלות: א. מה הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 150-200 שקל? ב. אם אקנה סטיק בודד אחד, האם כדאי לי להשאיר בסולט השני את הסטיק 512MB שכבר קיים לי, או שהוא יגרום להאטה דווקא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת בצד והכרטיס מסך הוא 260GTX חדש וארוך . אני מעדיף לוח ATX רגיל ולא mATX יותר נוח מבחינת מקום וצפיפות פחותה. אני מתלבט בין Gigabyte GA-MA790GP-US4H הכולל כ. מסך שזה יכול לעזור לפעמים ואני קצת מעדיף. לבין Gigabyte GA-MA790X-UD4 ללא כרטיס מסך. לא ממש הצלחתי לעלות על ההבדלים בניהם. מלבד הכרטיס מסך, איזה לוח עדיף? מה טוב באחד על משנהו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
פשוט בלתי יאומן הציפ החדש והלוח אם של asus פשוט עובר את הציפ של אינטל 875 p גם בoc וגם בביצועים פשוט מדהים וכמובן במחיר של 400 שקל http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1930&p=1 מה יש לכם להגיד?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
את הזכרונות שלי אתם יכולים לראות במפרט. הבעיה שהזכרון שלי צריך להיות מתוזמן 4-4-4-12 ב2.1V אבל מסיבה כלשהי הוא מתזומן על 5-5-5-18 ב2.1V (לפי תונכת CPU-Z). השאלה איך לתזמן את הזכרונות שיהיו 4-4-4-12, ואפילו לעשות לוOC מעל ל800 MHZ לכיוון ה900+ ? ועוד שאלה קטנה, תוצאות המבחן בסופר פאי. מושפעות מביצועי המעבד או הזכרון? אשמח מאוד למדריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מבחינת הלוח אם Asrock G41M-VS3 R2.0 ולוח אם SOCKET 1150 (ברמת הכניסה) עולים אותו דבר. השאלה אם שווה לקנות את הPENTIUM HASWELL שעולה בסביבות ה 256 ש"ח ולהחליף גם את המעבד לG3220--אני מרוצה מהביצועים של הE8200: השאלה היא האם מדובר בהשקעה כדאית או להשאר עם הE8200?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לבנות מפרט על בסיס הG31 והE8400 עם זכרון סטנדרטי ושאר הדברים הרגילים. יש צורך בערכת שבבים יותר חדישה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
נכנסתי לאוורסט והוא כותב שהמעבד על 70 ואני יודע שזה לא נכון. הלוח על פחות מ- 30 יש אפשרות לבדוק מה באמת הטמפ'?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כן ח'ברה, קרב הענקים. Gigabyte 7N400L עולה 510 שקל, ו-MSI K7N2 Delta-L עולה 520 שקל. אני לא מתכנן אוברקלוק גבוה. שניהם באים עם LAN ותומכים ב 400MHZ באס מעבד. למה לא ABIT ? כי זה יקר יותר, אין לי מספיק כסף בשביל זה. מה לדעתכם יותר כדאי ? אגב, יתרון לג'יגבייט זה שיש 4 DIMM, לעומת MSI שיש 3. אגב2, אני כנראה הולך לעבוד ב KSP :-)
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי שגלשתי באתר של www.pch.co.il היו 2 סוגים לאותו מעבד שניהם 2500 אחד זה AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.81 השני: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU AMD recommended fan included NIS 635.37 מה ההבדל? *הבנתי שבשני הוא בא עם מאוורר... שאלה אם שווה?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! תראו אני צריך מעבד ולוח אם חדש ... המעבד והלוח אם שאני צריך מספיק שיהיו ממוצעים (שיחזיק את הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP) ... אני לא יכול לעבור את ה - 1000 שקל מקסימום 1200 * שהלוח אם יתמוך ב - AGP 8x ושיהיה 4 סלוטים שאני אוכל להכניס לשם 4 זכרונות של 2 מהם של DDR 400 אהה ושהארד דיסק שלי (חיבור IDE) והספק שלי (ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt) יעבוד עם המעבד והלוח אם תקחו את השמות של המעבד ושל הלוח אם מהחנות הזאת (pandas.co.il) תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לעוזרים יש לי מחשב לפי המפרט שמופיע ליד שמי אני מעוניין לעורר אותו קצת לחיים בתקציב נמוך ככל שניתן. חשבתי להגדיל את הזיכרונות, כרגע יש לי 1 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה (EBAY), השאלה היא אם בכלל יש טעם ? אני לא רוצה להיכנס להשקעה גבוהה תודה
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני לא בעניינים אבל נראה לי שבקרוב אני אחליף מחשב, אז באתי לבדוק. אני התרגלתי שבפורום הזה ובכל שאר פורומי החומרה אף אחד לא התייחס לאינטל ברצינות. כל מי שהחשיב את עצמו למישהו רציני קנה מעבד של AMD. ועכשיו עושה רושם שיש מלך חדש בשכונה... האם זה נכון שאינטל עומדת לעקוף את AMD בגדול בחודשים הקרובים (גם בביצועים וגם במחיר) ?
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס R9700PRO והוא לא נותן ציונים טובים אחרי ששאלתי בפורום גרפיקה הגענו למסקנה שהמחשב שלי חלש מדי ויכול להיות שהוא לא מספיק חזק ועומד בדרישות של הכרטיס מסך בשביל להוציא את המקסימום המפרט שלי : System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: Intel Pentium® 4 @ 1.50 GHz Graphics Card: RADEON 9700/9500 SERIES Total Physical Memory: 256 MB Free Physical Memory: 124.63 MB Motherboard Manufacturer: Intel Corporation Motherboard Model: D850MV רציתי לדעת עם המפרט הבא יוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס(אני גיימר חולה) 8) http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/mainboard/k7ncr18d…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב (עוד ניתן לשנות את ההזמנה) המבוסס על לוח P55 (הלוח: Gigabyte P55M-UD2) - ולא תומך בTriple Channel, וזכרונות שנמכרים כTriple Channel: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel - DDR3 1600mhz הזמנתי את הסט הזה, בעיקר בגלל המחיר (770 ש"ח) - הזכרונות יעבדו על הלוח? ברור לי שלא בTruiple Channel, אבל 4GB מתוך ה6GB יעבדו בDual Channel ואילו הסטיק הנותר של ה-2GB יעבוד בsingle channel? יש הבדל ביניהם במתחים? יש סיכוי שבכלל עדיף להישאר בכפולות של 2 (לרדת ל-4GB) ולא להנות מ2GB נוספים, רק כדי לא לגרום לבעיות? יש בחנות גם זכרונות שנראים פשוטים יותר (בלי היטסינק, ולא מעוצבים) ובמהירות של 1333Mhz, ב260 ש"ח לכל סטיק של 2GB - האם עדיף לי לוותר על כל הבלגן הזה, לשלם קצת יותר ולקנ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה את המערכת הבאה e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 אני אקנה 2 סטיקים של 2 ג'יגה... השאלה היא האם של DDR2 800 או DDR2 1066? שמעתי איפהשהו שיותר מ800 לא ישרת אותי אלמכן אני יעשה OC... בשלב זה אני לא מתכנן OC לזכרונות או מעבד... אז מה כדאי לי? האם כדאי לי לקנות את 1066 כדי להשאיר מקום לעשות OC בעתיד כשאני אצתרך?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו) בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:] המפרט שלי הוא: E8500 INTELמעבד GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT SEGATE 500 GB דיסק קשיח asus p5q pro לוח אם
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב. נשרף לי הלוח אם והמעבד. אני מחפש לקנות לוח אם (חדש, לא מיד שנייה) שיתאים לזכרונות שיש לי (DDR 400) האם עדייו ניתן למצוא בשוק לוחות אם לזכרונות הנ"ל? וכמו כן, לוח אם עם יציאת AGP (כי הכ.מסך שלי מהלוח אם שנשרף הוא AGP) עד עכשיו מצאתי לוחות אם שאומנם מתאימים לזכרונות DDR400 אבל כולם בלי יציאת AGP (כגון זה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9 אבל אני מחפש לוח אם עם יציאת AGP כי חבל לי לקנות לוח אם בלי יציאת AGP ואז הכ.מסך שברשותי ילך לפח תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד אינטל e6300 לוח -אם הכולל כרטיס מסך o.b בטווח המחירים הבינוני חשוב שינצל את מלוא יכולת המעבד :s05:
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-