עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב לסכם באמת באופן מלא ונרחב. היום לאחר מספר שיחות לא מבוטל עם כמה וכמה גורמים שאני מכיר בחברות שונות בעולם הגעתי למסכנה אחת שתסכם הכל . אם לפני כמה זמן אנשים שרצו קנו כריס מסך בחנות א ולוח אם בחנות ב היו מרוצים , אין זה המצב היום ! לא ניתן להתיחס בזילזול או בעיורות לבעיית התאימות של חלק\כל כרטיסי G4 MX AND TI לחלק\כל לוחות האם המבוססים KT333 אן KT266A (למרות שזה הרבה יותר נדיר). אני ממליץ בחום לקנות את הרכיבים הנ"ל באותה חנות כך שאם תיוצר בעיה מסוימת יחליפו לכם את הרכיב. אם תקנו בשתי חניות יכול להיוצר מצב שכל חנות "תאשים" את הרכיב של החנות השניה. מצד שני אם תקבלו הבטחה שהחומרה תתאים לכם (לחומרה הקימת ) אז אין חשש. שורה תחתונה - בעית האי תאימות קימת בכל הלוחות ללא אפשרות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אינטל פירסמה היום את צריכת החשמל של מעבדיה לשנת 2007 במפת הדרכים החדשה שלה. יש דגש על מעבדי ה Conroe L התקציביים שאמורים להחליף את מעבדי ה Celeron D, כאשר המעבדים החדשים יצרכו רק כ-35W -כמעט חצי מצריכת החשמל של ה Celeron D מבוסס ארכיטקטורת ה Net-Brust בעוד שהביצועים גבוההים יותר. לפי מפת הדרכים החדשה מעבדי ה Conroe L יצאו במהלך הרבעון השלישי של השנה בשני הדגמים הראישונים, Intel Celeron 430 ו Intel Celeron 440 כשלשניהם יש 512K של L2 Cache, ה FSB עומד על 800Mhz ומהירות של 1.8Ghz ו 2.0Ghz בהתאמה. מעבדים אלא נשארים בתהליך ייצור של 65Nm אך אודות לארכיטקטורה החדשה צריכת החשמל לא עוברת את קו ה 35W. מה לגבי המעבדים המרובעי ליבה של השנה החדשה? המרובע ליבות Q6600 שאמור …

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  3. כמו בכותרת תודה .

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by daniel0089,

אהלן אני מחפש זכרונות DDR2 בקיט של 1GB כל סטיק עם 800MHZ וCL4. חשוב שהמחיר לא יהיה יקר (עד 200). עוד שאלה. יש לי צוואר בקבוק כרגע (המפרט בצד)? אם כן מה הרכיב שגורם לזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני הולך לשדרג את המחשב.. ובתור התחלה אני קונה לוח אם שיתאים לחלקים שאני משדרג.. אני צריך שהלוח אם יתמוך בחלקים של המחשב שלי(כרגע) וגם יתמוך בחלקים שאני הולך לשדרג : מעבד: Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX זיכרונות: DDR2 - 2GB -800MHz כ.מסך: עדיין לא החלטתי ..אבל בטוח שהוא יהיה של nvidia ------------------------------------------------- המחשב שלי (כרגע) מעבד: ------------------------------------------------ אני צריך שהלוח אם יתאים לחלקים שאני הולך לשדרג. וגם יתאימו למחשב שלי כרגע.. התקציב של הלוח : 300 שקל. רצוי מאוד שהלוח יהיה מחברת gigabyte תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by dr computer,

אם אני לא ישים את הזיכרונות שלי בדואל אני ירגיש הבדל במהירות של המחשב???

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  7. שוטטתי בדברים החדשים שהחנות הזו קיבלה (עוד לא ברור לי אם מותר להזכיר שמות או לא) ונתקלתי בזכרונות הללו שעל פניהם נראים כמציאה לא נורמלית: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10221 מה דעתכם? טעות במחיר שתתוקן במהרה או סוף סוף 2 ג'יגה במחיר שווה?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by yanivnn,

ASUS P7H55-MLX תודה

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  9. איך יכול ליהיות שיצרן עם שם עולמי כמו אינטל פנטיום אינו מצליח לספק מהירות FSB גדולה מ AMD למעשה פנטיום אפילו אינו מצליח להשתוות במהירות הFSB לזו שמציעה AMD איך זה יכול ליהיות ??? מישהו מוכן להסביר את העיניין בצורה מדוייקת ולהגיד עד כמה חשוב ה FSB ?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  10. אני תקוע עם מעבד 478 ואני רוצה לשדרג עד 2500 ש''ח לוח אם מעבד וזכרון. רצוי שהמעבד יהיה כפול ליבה(Dual Core) ולוח אם עם PCI-e וזכרונות DDR2 512 יהיה בסדר... עם תוכלו למצוא גם כרטיס מסך סבבה אני מוכן לעלות את הסכום ל3000-3500

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  11. בבקשה עזרו לי להחליט אולי בכלל כדאי Q6600 ? אני עובדת יותר עם תוכנות גרפיקה וצילום ופחות במשחקים . תודה על עזרתכם .

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלומות ידידיי, אני צריך עזרה דיי דחופה: דוד שלי קנה אתמול חלקים של מחשב והוא מתקשה להרכיב אותם - הוא שילם ממיטב כספו והוא קיבל מעבד BULKבושת ללא קופסא.. בסוקט 775 אינטל 64 ביט, אני חייב דחוף סרטון שממחיש בצורה מאוד ברורה כיצד להתקין את ההיטסיק והמעבד על הלוח אם - סרטון טוב שמראה גם כיצד למרוח מישחה טרמית.. וכל זה.. אני חייב את העזרה דחוף למה דוד שלי קצת לוקה בנפשו והוא עלול להרוס את המעבד (הוא כבר שרף איזה 3 מעבדים בעבר בניהם מעבד FX של AMD שעלה לו 5000 שקל :-[ ) בבקשה עזרו לפני שיכאב לי הלב על מעבד יוקרתי שכזה !! אני חייב לבוא לסייע לו אז בבקשה אנשים !! תשובות עוד היום הוא מתחיל להשתגע וחבל !!! תודה מראש למי שיעזור ! !!!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  13. היי רציתי לדעת איזה נותן בוסט יותר למישחקים , הQ8300 או הQ8400 ? כרגע יש לי E6500 שלא ממש חזק , האם Q8300 ישפר לי משמעותי? לא חושב על הQ9500 ,Q9400 . רוני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Peri228,

לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים המשלימים למחשב שלי - R9800Pro , ו OCz PC4000 Gold . התיישבתי להרכיב את המערכת החדשה שלי , שהמפרט הסופי שלה יוצא - AMD 2500+ Barton Epox 8RDA+ OCz PC4000 EL Gold Sapphire R9800 Pro לאחר כשעה של הרכבה , הפעלתי את המחשב , והוא פשוט מסרב לעלות . כל הרכיבים פועלים ( כרטיס מסך , הארד דיסק , הכל ) , אבל שום דבר לא עולה על המסך . השגיאה שמתקבלת על מסך השגיאות של הלוח היא FF , שלפי החוברת אומרת Boot Try . מה אני עושה ?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by zerocool15,

לוח אם שיתמוך בפנטיום 4 2.4 478 שיתמוך ב pci - e X16 וזיכרון די די אר 1 שיהיה זול ככל האפשר - יש לוח כזה בכלל? תודה מראש

16. שבוע טוב אני מתכנן לשדרג את המעבד מפנטיום 4 ל- i3 (גם לוח אם, זכרונות 4 ג'). אבל אני מעוניין להישאר עם ה- XP ולא לעבור לחלונות 7. שאלתי היא : האם המעבד ממצה את הפוטנציאל הגלום בו גם במערכת הפעלה XP ? תודה ניצוץ

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by Amir74,

מישהו יכול להסביר מהם המספרים האלו אומרים CAS x-x-x ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תראו אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בכדי שאני יוכל לעשות OC מדוייק יותר אז לפי זה האם אתם יכולים למצוא לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  19. שימושיים עיקרים: גלישה, סרטים, Office, תכנות בתוכנות "יחסית" כבדות: Visual Studio/Eclipse/NetBeans. תמיכה ב-SSD. בעתיד תתכן קניה של כרטיס מסך מהשוק הבינוני על מנת לתמוך בריבוי מסכים. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by bay,

אני מתחנן לקנות מחשב חדש עים מעבד core duo 2.40ghz ויש לי מישחקים שנועדו ל2.8גרז השעלה שלי הים הם יעבדו הוא אולי כדי לקנות pentium d

21. Started by the king2006,

איך אפשר לשרוף לוח אם ( חוץ מלשפוך עליו מים) חחחח ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מעבד and 400 לוח אם gigabyte. Ma690 שכנראה הלך לעולמו בטרם עת אחרי שנתיים וחצי, אמנם יש אחריות על הלוח אבל אין לי למי לפנות היות והחנות שממנה נקנה המחשב פשטה רגל, הבנתי שיש בעיה למצוא לוח אם למעבד הזה אז צריך להחליף גם מעבד וגם לוח אם, מה מומלץ האם ללכת על אינטל i3 או core2due או אולי אפילו duel core בלבד ,נראה לי שאוותר על amd כי הוא עשה פדיחות והתחמם ונדפק הלוח אם (לנרות שהיו מאווררים).השימושים שלי הורדות , צפיה בסרטי HD , עריכה חובבנית , אינטרנט הורדות צריבות ושוב הורדות.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום, שוקל לרכוש אחד מהם, לא כחלק ממחשב כי יש לי ספק ושואף להכניס את השילוש [לוח+מעבד+זכרון] החדש לתוך המארז הקיים [גם אם ישן!] אני רואה שההבדל במחיר הוא נניח כ220 ש"ח [אני מסתכל על אתר אייבורי שקרובה אלי יחסית, מעדיף מKSP שמשמעתי עליה פחות דברים טובים או בכלל...] אייבורי מוכרת את הG4400 רק בTRAY כחלק מרכישת מחשב, ולכן רק משער את ההפרש בינו לבין הi3-6100 שבא גם בBOX וגם בTRAY... [ככל שהדגם עולה הם לוקחים פחות כסף על דגם הBOX, מבחינת הפרש מTRAY] לענייננו: ההבדל הטכני בין המעבדים למיטב הבנתי הוא ב400 מגה-הרץ מהירות שעון, לא כ"כ קריטי... מה שכן אולי משמעותי יותר הוא נתון ה #THREADS 4 למול 2 , תמיכה בIntel® Hyper-Threading Technology ‡ --- לטובת ה6100! ויש …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by gyver,

אני בונה על 2200+ או 2500+ 256 333MHZ לפחות ורצוי שיתמוח ב OC אני מיתכוון להרכיב ל512 DDR וצריך לוח עמיד ולא יקר מידי אבל עם פיצרים(שטויות כפי שאבא אומר)אני צריך שהוא יתמוך בדיסק הישן שלי WD 40G 5200RPM כרגע על P3-800 לא לידאוג מארז יש מתאים .אם אפשר תסבירו בבקשה למה NFORCE 2יותר טוב מVIA??? אני לא מבין ולגבי חברות אומרים ש EPOX לOC אבל ABIT הכי טוב מה נכון?אנא הסבירו בתודה THE GYVER

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by lumyer,

אני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק והמחיר לא חשוב כרגע. תביאו לי סיבות אחרות למה הוא לא טוב ולא שווה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.