עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח אם טוב עם ביצועים טובים , לא עושה OC אחד עם כמה שיותר PCI סלוטים לא יקר ויתן תמורה טובה לכסף כמובן ציפסט של אינטל האחרון תודה[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 14:46:56 IP35Pro Abit הוא לוח טוב?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by zilkanir,

שלום, יש לי 2048 זכרון, מחולק ל4 סטיקים של 512, 2 סטיקים של kingston ו2 של twinmos.(שניהם ddr2 667) בלוח 965p-ds3 יש לי מקום זכרונות לשניים ושניים השאלה היא איך מומלץ להתקין אותם בצורה מיטבית(שיעבדו בדואל צ'אנל ומאותה חברה), ההתלבטות היא בין להתקין זוג twinmos ולידו זוג kingston או שלהתקין בצד אחד-סטיק אחד שלtwmos ולידו kingston ובצד השני להתקין בהתאמה אותו דבר(וזה ירוץ דואל צ'אנל מיטבי)? מה אתם אומרים? מוסיף איור twinmos| kingston - twinmos| kingston או twinmos|twinmos - kingston| kingston תודה רבה

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  3. Started by amit71,

האם כרטיס מסך זה בחיבור ללוח אם עם כרטיס קול און בורד יכול לשלב ולהעביר אודיו כגון DTSHD ווידאו יHD באותו כבל HDMI ישירות למגבר ק"ב אם לא איך ניתן לשלב בין השתיים

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום, מה דעתכם על GA-M61SME-S2 ? לא מצאתי כלום על זה.. שימוש משרדי לאינטרט ואופיס וICQ

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  5. יש לי כרגע זוג זכרונות של TWINMOS 512MB DDR400 CL2.5 אני חייב להזמין עוד שני סטיקים של 512 כ"א, על מה הייתם הולכים במקומי? TakeMS 512MB DDR400 CL3 או Kreton 512MB DDR400 CL2.5 הקאץ' הוא כזה, שניהם באותו מחיר, רק שאת הKRETON זה מחנות בתל אביב וייקח כמה ימים עד שזה יגיע, ואם חס וחלילה זה פגום או משהו, זה סיפור לסוע אליהם... הTAKEMS זה מחנות שהיא ממש מתחת לבית שלי ואני יכול ללכת ברגל במידה וקורה משהו כמה הבדל יש כבר בין התזמונים האלה ? (על שניהם יש אחריות לכל החיים אגב)

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  6. שלום לכולם!! הורדתי את התוכנה בקובץ זיפ ,כאשר אני מחל אותו יש בתוכו קובץ iso ... איך אני יוצר מכל זה cd של הפעלה? אם אפשר איזה מדריך נחמד (עדיף בעיברית), או הסבר כאן ..... תודה מראש..

7. מתי נהיה צפויים להוזלה הבאה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. או בגרסא לא מקוצרת ... לפני כמה שנים קניתי מחשב ששמש אותי בצורה נפלאה, המעבד AMD XP 3200 ולוח אם של DFI - LANPARTY UT nF4 Ultra-D. לאחרונה קניתי מחשב חדש (בעזרת הפורומים כאן אפילו) וראיתי שהSocket 939 עוד לא מת, ובכ500-600 שקל אני יכול לקנות מעבד חדש.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי תומך בסדרת הFX החדשה ועל איזה מעבד אתם ממליצים לHTPC (כל פי האתר של DFI לא אמורה להיות שום בעיה, אבל זכור לי במעורפל שכשקניתי ואתו היתה מגבלה של XP 3800 או משהו כזה, מה שהיה הכי חדש אז בשוק) תודה!

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  9. סוף סוף קיבלתי אתמול את כרטיס המסך החדש שלי 8800GT וברצוני לשדרג את המערכת שלי שרשומה בצד. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד בתקציב שרשום בכותרת. המחשב מיועד למשחקים, סרטים, וOC. מהחלקים הישנים שלי אני יבנה מחשב נחמד לסרטים בסלון. נ.ב- בבדיקה שעשיתי אתמול לכרטיס המסך החדש שלי ללא OC ב3DMark06 קיבלתי 8400 נקודות (מפרט המערכת רשום בצד) מישהו יודע אם התוצאה סבירה על המערכת שלי? כי חבר שלי עם מעבד של אינטל Q6600 עם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי קיבל 10500 נקודות ללא OC. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by azsxazsx,

קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  11. יעבוד עם core 2 6550 עדיפות ל Hdmi

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  12. היי, אני רוצה להתקין את ה VISTA אבל לא יודע איזו גירסה - גירסת ה X64 (שמתאימה ל 64 BIT) או גירסת ה X86 (שמתאימה ל 32 BIT). המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 הלוח: Asus P5B I965 תודה.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  13. היי חבר'ס.. צריך זוג לוחות בנוסף לשני 965P-S3 שהולכים לארבעה מחשבים (שני Q6600 ושני E6600). עם ה-965P-S3 כבר יש לי ניסיון ואני יודע שהצ'יפסט מתחמם ומחייב קירור אלטרנטיבי אם מבצעים אוברקלוק. האם גם דגמי ה-P35 המצב דומה והם מתחמים קיצונית ב-OC? החברה לא מעוניינת להשקיע סכום מיותר של 900+ ש"ח על לוח מיוחד יותר עם heatpipes וכו'.. עדיף על פני זה לקנות קירור כמו ה-Thermaltake Extreme Spirit II או אחד אחר עם לוח P35 סביר כמו ה-DS3L או ה-Abit IP35E - איזה עדיף? מצד שני זה נהיה בעייתי אם אני רוצה לשלב אותם ביחד עם קירור Tuniq למעבדים. אולי כדאי ערכת שבבים אחרת אם יש משהו מוצלח ל-OC עם קירור נורמאלי במחיר הזה..? מבחינת באס אני לא מתכוון לעבור את ה-400fsb, (בעוד ה-965P ישא…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  14. בבקשה אל תעבירו או תתנו לי אזהרה, לא מצאתי פורום שקשור לזכרונות =\ בכל אופן, שמתי לב שבחלק מהזכרונות מצויינים פרטים כמו: נתאים למערכת 64BIT, מתאים לVISTA, תומך SLI READY וכד' רציתי לדעת מה הכוונה? לדוגמה אם אני רוצה לעשות מבנות מפרט עם מערך SLI , אני צריך זיכרון תומך SLI? האם הזיכרונות שמתאימים לויסטה הם היחידים בהם אני יכול להששתמש? האם הם טובים יותר? האם הייתם ממליצים עליהם? למה הם עולים יותר? וכנ"ל עם ה-64BIT, סליחה על כמות השאלות ^^ בתודה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  15. Started by DrLEON,

יש לי ויסטה במחשב לכן שמתי 4GB במיוחד שהיום זה לא כל כך יקר.

• 55 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

עינין אותי לדעת כמה ליבות יש למעבדים שלכם. לי יש ליבה אחת של AMD התגובה ה200 שלי

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מנסה להחליט מאיזה שתי אפשריות כדאי לי לקנות את הכרטיס שלי?(יש לי הנחה לשניהם - ככה שהמחיר הוא לא אותו דבר). הנה שתי האפשריות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 מה שאני רוצה לדעת הוא : 1. מה ההבדל ביניהם בכלל ? 2. האם הם כרטיסים טובים ? 3. מי מהם יותר טוב ? 4. האם בכלל כדאי לי לקנות אחד מהם ? 5. ומה אומר הVALUE בשם של הראשון ? ובקיצור איזה מהם כדאי לי לקנות ????? בבקשה תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף בשביל ההנחה!!!

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  18. אוקיי התקנתי את המעבד והכל טוב ויפה , המחשב זיהה אותו והכל סבבה עכשיו האם אני צריך להתקין משהו? איזה פאצ'? או להגדיר משהו איפהשהוא? תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  19. יש לי כמה אופציות למעבדים: 1)Intel Core 2 Duo E6600 Box 2)Intel Core 2 Duo E6750 BOX 3)Intel Core 2 Duo E6550 BOX או אם יש משהוא יותר מומלץ עד 1000 ש"ח..עוד משהוא קראתי בפורום שמעבד מרובע ליבה כדאי עכשיו לקנות כי כרגע אין לזה שימוש אבל עוד כמה שנים זה יהיה בהחלט משתלם שיצאו משחקים חדשים.. ועוד דבר אני כנראה אקנה כרטיס מסך-8800GT אבל שוב קראתי בפורום שה-8800GTS הרבה יותר כדאי לעתיד כי הוא תומך בDX10 אז מה עליי לעשות אני לא רוצה שוב פעם עוד שנה שנתיים לקנות מחשב מחדש זה בלתי פוסק התופעה הזאת של השדרוגים..אין לזה סוף..אני חייב שתעזרו לי עכשיו בקשר ללוח אם המליצו לי בפורום מפרטים על הלוח- Gigabyte GA-P31-DS3L אבל ראיתי שהוא לא משהוא בכלל כי הוא גם לא תומך בDDR3 ואין לי כוו…

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by LastForOne,

תגידו, איך מחשבים מה המהירות האמיתית של המעבדים החדשים? לדוגמא... אם ידוע שמהירות ליבה של מעבד דו ליבתי היא 2.4 ג"ה... אז מכפילים ב2 ומכך שהמהירות היא 4.8 ? ובמעבדי Quad ? אם ידוע שמהירות השעון היא 3.0 ויש 4 ליבות... זאתומרת שהמהירות הכללית של המעבד היא 12 ג"ה ?!?!?

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  21. האם יש דרך להעלות מ1.8 וולט ליותר בלוחות אלו? כי הזכרון שלי עובד במתח 2.1 וולט (OCZ)

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אז ככה עשיתי חושבים אם המפרט המתוכנן למחשב והגעתי למסכנה שלא משתלם לי לשלם יותר כסף על ציפ P-35 בכלל לא הבננתי לצרכים שלי למה P-35 יהיה טוב יותר? הצרכים שלי זה משחקים סרטים והורדות +אפשרות לOC סביר בעתיד אבל לא בקרוב בכל מיקרה ראיתי תלוח הזה בסקאי- ASUS P5KPL בפחות מי 500 שקל ורציתי לדעת איך הוא? ואם יש ביקורות רציניות ברשת אליו ? אני מתכנן לחבר לו 4 גיגה זיכרון ואת ה3870 ככה שחשוב לי שיתמוך בPCIE 2 של ה3870 (להבנתי רוב הלוחות שתומכים בPCIE תומכים גם ב2 אבל לא כולם) בתודה קרירין -ותעשו טובה אסוס לא חברות אחרות פה הלינק ללוח בחנות http://www.skypc.co.il/pl_product~31140~10~0.htm

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. **לכל התותחים והמבינים צריך קצת עזרה, אם מתאפשר תנו תשובות מפורטות בבקשה. אני מעוניין בלוח אם שיכול להעביר DTS-HD למגבר ק"ב והבנתי שזה ניתן רק על ידי חיבור HDMI קראתי שיש מס' כרטיסים עם HDMI header 1.איך אני מחבר את זה למגבר 2.האם ניתן לשלב בין כרטיס מסך (8600GT ) לכרטיס קול און בורד עם יכולת (ALC-889A)DTS-HD ואם לא איך כן 3.האם צריך לקנות חלק נוסף על מנת לנצל את האפשרות של HDMI header 4.גם בלוחות ללא HDMI header כמו ‏P35C-DS3R יש על פי הפרסום ALC-889A עם יכולת DTS HD .מה היתרון של הלוח אם לא ניתן לנצל את העברת האודיו ללא HDMI

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  25. Started by davidreznic,

היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים