עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך אני מגדיר את התזמונים בביוס של הזככרונות gskill cl7 12800 1.5 V standtart 1600 ?MHZ הלוח מגדיר את הזכרונות על אוטומאטי הם מקבלים את המתח הנכון וגם עדכנתי את הגרסא של הביוס מול האתר ובדקתי שזה תואם וגם תואם מול הלוח ותואם מול המעבד

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by No-One,

שלום לכולם קירור הסטור חופר מידי, אם מישהו מכיר דרך לנעול אותו על RPM נמוך, מבלי לגרום להתחממות יתר מה טוב. אם לא אז....41 דציבל זה המון. כשחיפשתי מצאתי ברשת המון מתלוננים על חפירה אפילו בRPM נמוך. יש לי מארז חלון, אז ככה שיש העדפה לקירור עם מאורר שמכוון לכיוון דלת המארז(אם הוא נראה נורמלי), ולא ב90 מעלות מהלוח אם, בדר"כ הבלוק קירור די מכוער. אני לא עושה OC, אז ככה שלא צריך משהו אקסטרימי. ראיתי כל מיני דגמים, הבעיה שהיחידות בהן מונים את יכולת הקירור לא אומרות לי הרבה. תודה לעוזרים

3. רצוי הכי טוב שאפשר במגבלת תקציב של עד 550 ש"ח.תומך SATA

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. מדובר בפנטיום M מקוצץ אבל עדיין מעבד לא רע בכלל למחשבים ניידים "דקים וקלים", תדר עבודה של 1.3 ו 1.4 ג"ה, 1 מ"ב זכרון מטמון, מיוצר בטכנולוגיית ייצור של 90 ננו מטר ומחיר של בערך 100$-130$. במקרה הזה כנראה לא צריך להיבהל מהשם "סלרון", אפילו הייתי אומר שמי שרוצה מחשב נייד מבוסס אינטל עםמ ליבת פנטיום M צריך לחפש את הסלרון M שזול פי כמה מפנטיום M רגיל. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20040831122153.html

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. היי כשכותבים על יציאות USB בלוח אם: "6 ports at mid-board, 6 ports at the back panel" OR "Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (6 on back panel, 6 via the USB brackets connected to the internal USB headers)" איפה זה בדיוק הMID-BOARD הזה / internal USB headers? האם זה משהו נגיש?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. חבר שלי טס לארצות הברית ואני רוצה שיקנה לי זיכרונות.. ואני ראיתי באינטרנט כמה עולה סטיק של 512 של A-DATA ומה אני יגיד לכם זה מחיר שוק 68 דולר לסטיק של 512 ראם!!!!!!!! תעשו חישוב קליל....ב 1224 שקל אתם קונים 2 gb ddr!! אז ההתלבטות שלי עם שווה לקנות גיגה ראם ב 650 שקל בערך?!?! או שכדי לקחת של ocz 2-2-2-5 ב 1200 ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. Started by muli900,

אני רוצה לקנות 2GB זיכרון.. איזה זיכרונות מתאימים ללוח אם הזה? http://img515.imageshack.us/my.php?image=70763565de6.jpg חחחחח הוא קצת ישן...

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by johny,

אני רוכש היום לוח אם למעבד AMD64. התקציב ללוח הוא 550-600 שקל. אני מתלבט מה לקנות. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. אני מתלבט איזה גודל של זיכרון אני צריך למחשב החדש שלי. הדרישות שלי ממנו הן שיתמודד עם משחקים, לא המשחקים הכי הכי כבדים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. אתם חושבים שמספיק 2 GB זיכרון? או שעדיף 4? דרך אגב התקציב שלי למחשב כולו הוא 3500 ללא מסך. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  10. שלום. סליחה מראש על השאלה המעט-מפגרת: בעת "פתיחת" (טעינה) דפי רשת [למשל - אתר מסוים, כמו engadget או ynet], עד כמה המעבד משחק תפקיד? יש לשכלל את השאלה: במידה והאתר שמור על המחשב עצמו [על הארדיסק, ז"א] (וזאת כדי לבטל את עניין הורדת המידע מהשרת ומהירות חבילת הגלישה), האם פעולת טעינת האתר נסמכת על המעבד? במידה וכן [ואני מניח שהתשובה היא כן], האם - תאורטית - מעבד מהיר יותר יטען את האתר מהר יותר? תודה וסליחה מראש

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by yair_gobani,

טוה יש לי לוח אם CA64-TC ועל הג'וק הגדול (ציפט) כתוב VIA רציתי לדעת של איזה חברה הלוח

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש לי את הלוח PREMIUM של ASUS ואני יודע מהמפרט שלו שבכל מה שקשור לתמיכה בזכרונות הוא "800 NATIVE" בפועל יש לי 2X1024 PC6400 ובהפעלה של המחשב רשום לי PC5300. יש או אין ללוח שלי תמיכה ב800? ואם כן אז איפה אני מגדיר את זה?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by yotamoo,

טוב שלום לכולם קודם כל... עכשיו יש לי שאלה חשובה מאוד: אני בונה בקרוב על מחשב חדש, והחלטתי שעד שאני אראה את ה T-BRED החדש של AMD, אני הולך בינתיים על P4 2.26 עם 533 באס, שמסתבר שעולה פחות מאת'לון 2100 (אבל לא משנה כרגע). עכשיו אני רוצה להמהיר אותו, והבעיה שלי היא בחירת ציפסט. קודם כל אני חושב שאני אלך על צ'יפסט ל-DDR כי RDRAM לא טוב להמהרה (תקנו אותי אם אני טועה), והאפשרויות שהגעתי אליהן הן i845G והצי'פסט החדש של VIA (נראה ליP433x) שעוד לא יצא, אבל אני אחכה לו אם יהיה כדאי. לכאורה הבחירה הטובה נראית VIA עם USB2, DDR 333, ATA133 ו-AGP 8, אבל מישהו אמר לי שזה פתרון זול למוגבלי תקציב, ושיש בעיה עם חברות שחוששות להשתמש בצ'יפסטים שלהם למעבדי אינטל. אז מה אתם אומרים, במה לבחור?…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ramboli,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte ga-p35-ds3l REV2, אני מעונין לקנות זיכרון בנפח 4GB. כמה שאלות: זה משנה אם אתקין 4 כרטיסים של 1GB לעומת 2 של 2GB? מבחינת מהירות, ביצועים. האם יש זיכרונות שלא יתמכו בלוח? 1066MHZ עדיף מבחינת התמורה על 800MHZ? אשמח להמלצות לזיכרון, התקציב שלי עד 450 ש"ח. תודה לכם, ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by yarin,

זה הלוח שלי: JETWAY P4XFM/P4MFM M/B for socket 478 pentium 4 processor זה מה שרשום לי בתחילת החוברת של הלוח אם. לא מצאתי גם בחוברת וגם באתר אם הלוח אם שלי תומך בזכרון 400 MHZ. אז תעזרו לי לדעת אם הלוח שלי תומך או לא,תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by itayze,

שתי שאלות : 1) יש זכרון mushkin 2700 ורשום עליו ddr-sdram מה הכוונה ? האם זה ddr333 רגיל ??? 2) Mushkin 256mb DDR 3000 יעבוד בלי בעיות ב epox 4sda ?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  17. Started by .dreyfus,

שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב ואמרו לנו שהזכרונות של OCZ יותר טובים משל KINGSTON [רמה אחת מעל, כך אמרו לנו] הייתי רוצה לדעת מי יותר טוב , איזה חברה יותר טובה ? [כדי להיות בטוח] תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by iyehuda,

אם אני לא עושה אוברקלוקים 1.מה עדיף SEMPRON 2600 או סלרון 2.6 2.מה עדיף לוח של MSI או ASROCK ( בגדול ) 3. לאיזה לוח יותר טוב : 1. ?A8N-VM nVidia 6100, GBL? 2. לוח של MSI גם מבוסס 939 עם ציפסט של ATI וכרטיס מסך OB X300 ( אני פשוט לא יודע את הדגם )

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by yuval1324,

ללא OC מחשב משחקים המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤508 זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤141 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤244 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤639 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 מחיר: ¤100 תוכנות: Microsoft Vista Home Basic 32Bit Hebrew כמות: 1 מחיר: ¤409

20. Started by מר מקלדת,

האם הלוחות האם שקיימים היום בשוק ל-C2D יתמכו בו או שצריך לוח חדש ויקר? הוא אמור לצאת בינואר לשוק הביתי?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. Started by ffetetg,

שלום אני מתעניין לרכוש לוח אם של AMD החדש שמעבדים עובדים ב- 1800 MHZ ולכן צריך סטיקים של 4 GB ליחידה לא מבין איך AMD לא חשבה עח זכרונות מתאימים משהו יודע על זכרונות 2200-2400 MHZ ? http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3927#ov

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. סתם סקר שאני פשוט רוצה לדעת איזה מעבד פה יש לרוב. זה גם יכול להיות נחמד. מי שולט פה בפורום. (מסוקרן) 8)

• 47 תגובות
    • 7.8k צפיות
  23. קצת יקר לי, קרוב ל-$700 פה בארה"ב למעבד, פלוס $250 לאיזה לוח-אם סביר. אבל אני שונא לשדרג (יותר מדי בזבוז אנרגייה במחקר מה הכי כדאי לקנות) כך שמעדיף להשקיע יותר כסף ושיחזיק לי מעמד 4 שנים בלי לעצבן אותי. השאלה שלי: נניח שכשארצה לקנות את המעבד השני, ארצה לקנות Opteron 270 (נגיד שירד במחיר ל-$500). האם יש בעייה לשים על לוח-אם כמו TYAN Tiger K8W שני מעבדים במהירויות שונות? או שאולי אוכל (ללא חשש, ועם סיכויי הצלחה גבוהים מאוד) להאיץ את ה-265 ל-2.0 גיגהרץ של ה-270? אם אקנה, אצטרך בדיוק שני גיגה זיכרון. מה מומלץ ובכמה? אני לא צריך קירור מיוחד בשביל הסיפור הזה, נכון? תנקס

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shay33,

סתכלו 3V מתח הגיוני (או שככה זה לפרסקוט?) תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ והבעיה היא שכאשר אני פותח את מאפייני המערכת הוא מציג לי שהמעבד הוא רק 512 GHZ ורק לאחר סגירת מאפייני המערכת ופתיחתו מחדש מוצג לי שהמעבד הוא 1.79 GHZ האם זה אומר שיש תקלה במעבד? הסיבה שהתעוררתי לבדוק את זה היא בגלל שיש לי תוכנה מסויימת ובדקתי אותה על מספר מחשבים אפילו מחשבים ישנים והיא עטבדת בהם כראוי ורק במחשב הזה התוכנה הזאת עובדת לאט מדי

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.