מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני יודע שהנושא הזה נידוש כבר כ"כ הרבה. האם XP PRO 32bit יודעת לנצל יותר מ-2 ג'יגה זיכרון? והתשובה כמובן לא. אבל קראתי כמה מאמרים ואני לא בטוח, אז אנסח את השאלה אחרת: האם מערכת ההפעלה בכלל לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה או שהתוכנות לא יודעות לנצל מעל 2 ג'יגה. זאת אומרת - שאם יש לי 2 תוכנות שפועלות במקביל, כל תוכנה לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה, אבל בסך הכל מנוצל במקביל, ע"י כמה תוכנות יותר מ2 ג'גה. מקווה שלא סיבכתי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להריץ Player Unknown Battlegrounds בהגדרות בינוניות בצורה חלקה. כרגע בהגדרות נמוכות אני לא מצליח להגיע ל - FPS יציב (יכול לשבת על 80, אבל בזמנים מסויימים לרדת מתחת ל - 30). לדעתי המעבד מהווה צוואר בקבוק, והייתי שמח לדעת האם אפשר וכדאי לשרדג אותו (ללא לוח אם), ואם כן לאיזה מעבד. התקציב הוא עד 1,000 שח, רצוי פחות אם התמורה למחיר טובה. המערכת שלי בת 5 שנים, מלבד - כרטיס מסך, ספק כוח וכונן קשיח, אשר שודרגו לפני כשנה: מעבד - I5 2500 (Sandy Bridge) לוח - Intel DH67BL זיכרון - 16GB DDR3 - 665MHz (9/9/9/24) כרטיס מסך - Gigabyte GTX 1060 G1 ספק - ANTEC 500 כונן קשיח - SSD של Sandisk תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח . האם לוחות האם החדשים אשר יגיעו עם תושבת LGA 2011 ייתמכו לאחור במעבד i7 2600K ? או שרק התושבת של LGA 1155 ? האם בנוסף אמורה לצאת ערכת שבבים חדשה עבור המעבד i7 2600K ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד אינטל פנטיום 3 866 מה"ץ זיכרון 128 מגה generic לוח אם לאינטל vga\sb 815 easton deaa סי די 48*aopen דיסק קשיח 30GB 7200 IBM כונן 1.44 brand מודם קריאטיב blaster המחשב הוא בעיקר לשימושי אופיס (לא משחקים ודברים כבדים). חשבתי שכדאי להוסיף זיכרון כי המחשב איטי (בכל זאת 128 מגה...) ובעבר כתבתם לי שצריך זיכרון SDRAM , הבעיה היא שבחנות המחשבים אמרו שעדיף במקום להשקיע בהוספת זיכרון (ובמיוחד SDRAM שכבר קשה למצוא לטענתם) להחליף מעבד ולוח אם. מה דעתכם? הרי להחליף מעבד ולוח אם זה בסופו של דבר כמו לקנות מחשב חדש, לא מיותר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן יש לי בחירה בין 2 המעבדים האלה (לא משנה מאיפה אני משיג אותם ) מה עדיף לקחת ? מתוכנן גם OC כנראה אבל לא משהו רציני ( 3GHZ )
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ש לי שתי שאלות אל dual chanell ddr 1 האם זה סוג מיוחד של זכרון שצריך לקנות שתומך בזה כמו ht או פשוט 2 זכרונות רגילים וגם עוד שאלה האם אני קונה 2 זכרונות של 256 ddr 400 אני יקבל 512 mb אם באס של 800 או זכרון 1 של 256 אם באס של 800
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) איך הזיכרון הזה בכללי : OCZ Enhanched Latency Platinum Edition 2) האם אני יכול להגיע לתיזמונים יותר נמוכים מהסטנדרט שלו (2.3.2.5) בצורה יציבה 3)האם התיזמונים משנים בקטע של רוחב פס או שהם רק מחשבים יותר מהר פעולות ? תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב סטיק זכרון אחד של 256MB של סמסונג. השני,אני לא יודע מאיזו חבר'ה הוא, (לא אני קניתי אותו). בעזרת מה אוכל לדעת?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! נשבר לי המעמד של הסינק על לוח AM2 (שני הפינים שמחזיקים את הסינק פשוט נשברו). למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג מעמד חדש? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות בקשר לזכרונות של מיקרון. רציתי לשאול האם יש שתי סוגים של זכרונות מיקרון אולי המקוריים או איזה חברת בת כי שמעתי שיש שתי סוגים של זכרונות מיקרון. אולי משהו שונה בצי'פים? ועוד שאלה קטנה איך הזכרונות של מיקרון בכלליות? לא רק לאוברקלוק אלא לעבודה שוטפת. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2GB אבל זה לא מספיק לי בכל מיני דברים שאני משתמש אני כרגע עם המעבד 8400 בלי OC (כניראה יהיה OC בקרוב) הMB שלי (EP45-DS3L) תומך עדDDR2 1066 אז רציתי לדעת איזה זכרון כדי לקנות אני גם רוצה הסבר (קראתי בנושאים הנעוצים) האם 1066 CL5 הוא כמו 800 CL4? חשבתי על G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB שהוא בהספק של 2.0V-2.1V שזה טוב לOC אני חושב. בכל מקרה עזרה בבקשה בברכה, איתי
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת למעבד Intel Pentium 4 800 Bus 2.8 2800MHz על לוח אם גיגהביט GA-8PENXP. תודה אליטל
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם בידי מחשב amd 1700 עם מיהרות באס של 266mhz ויש לי זיכרון חיצוני בגודל 768mb וכשאני מריץ את תוכנת sandra ואת הבאנצ'מאק MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK מערכת ההפעלה נתקעת אבל אם אני משתמש בתוכנות באנצ'מארק אחרות המחשב עובד בסדר גמור מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
https://www.anandtech.com/show/16535/intel-core-i7-11700k-review-blasting-off-with-rocket-lake ולאלו שאין להם כוח לקרוא הTLDR הוא שאינטל בצרות מאד מאד רציניות. המעבד הזה הוא בגדול sidegrade מינימלי לדור העשירי והוא לא מתקרב לAMD.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו שמע ביקורת על IT7-MAX2 של ABIT
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם.. האם ניתן להשיג איכשהו עדיין זיכרונות במהירות 133? אם כן, איפה? שאלות מוזרות יש לבחור הזה תאמינו לי... יום טוב לכולם
-
- 6 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 וזה נראה לי הרבה מאוד לפעמים שקזזה ושירים והרבה משחקים פתוחים אז המחשב פשוט קורס יש לוח אם של asus p4533-e תנו לי בבקשה קישור לתוכנה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ענתיקה ATHLON 1800 256 GENERIC 266 ddr new- 512 micron -dont ask why i bought this crap. GA-7vaxp win xp sp1 עם כל אחד מהסטיקים הוא רץ חלק בנפרד אבל ביחד הוא מקרטע, לעומת זאת MEMTEST עובד חלק. הרצתי גם בנצ' קליל ב EVEREST הכל שם בסדר הסטקים לא חונקים אחד את השני. למישהו יש מושג מאיפה עשויה לבוא הבעיה? נ.ב- אל תגידו "יש לי רעיון מטורף- הבעיה בזיכרון!!!" או משהו כזה למה את זה כבר קלטתי. לדעתי זו לא בעיה של חומרה אלא קטע בהגדרות. אני פשוט לא מבין מה. ד"א- לא קלטתי למה אין כמעט כניסות לת'רד ואז הסתכלתי על השעון אמלא כדאי שני ילך לישון. לילה טוב HWZONE
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
על לוח האם Z170 אני יכול להתקין 7700K הרבה אמרו לי אני חייב לקנות לוח אם Z270 על הלוח אם Z170 7700K לא תומך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב זכרון של 1024MB בשתי כרטיסים. אני רוצה לשדרג את הזכרון.האם אני יכול "לערבב" בין DDR2 לבין DDR3 וDDR או בין מותגים שונים? והאם רק צריך לחבר את הכרטיסי הזכרון למיקום שלהם בלוח האם כדי שהם יעבדו או צריך גם להתקין תוכנה מסוימת. אני צרכן די כבד של סימולטורי טיסה לכן אם יש לכם המלצה לזכרון ממולץ לתחום הזה אני ישמח,התקציב עד 500 ש"ח. תודה דורון
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מפרטי הלוחות - כאן : http://www.intel.com/products/desktop/motherboard/index.htm?iid=mbd_main+dt הלוחות נבדלים במעבד גרפי OB (+ תקע VGA) ללוח הראשון. בהנחה והמחיר זהה, ואפילו אם קונים כרטיס גרפי יש סיבה מדוע לא לרכוש דווקא את הלוח *עם* המעבד הגרפי ?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום למומחים! היתה לי את כל הכוונה לרכוש בשבועיים הקרובים את ASRock H370M PRO4 אלא שאז נמצאתי למד שבקרוב ישוחררו לוחות B365 אני מתלבט בין הדגם שלעיל לבין : ASRock B365M PRO4 דגשים : איני מעוניין בשום RGB על כל סוגיו ומיניו. כן מעוניין בכמה שיותר חיבורים מתקדמים : טייפ סי, GEN1, GE2 כמובן גם USB2 הרגיל. אשמח ל-2 חיבורים לפחות לכונני NVME, אם רק אפשרי הדבר. ואם לא, אז 1 חובה. כמובן שכל תוספת של פיצ'רים תהווה רק ברכה! אשמח למורה נבוכים לגבי השאלה מי משני הלוחות הללו הכי כדאי לרכישה לפי הפרמטרים הללו ובכלל. היה וקיים לוח-אם אחר שנענה במידה רבה יותר בטווח מחיר של עד 500 ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם על הלוחות של Abit ואם הייתם ממליצים עליהם. אם כן, על איזה דגם? לא משנה התקציב ואני רוצה לוח עם יכולות טובות מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-