מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי היא בערך 40 מעלות אבל לפעמים הוא מתחמם בלי סיבה. בלילה השארתי אותו דולק והוא הגיע ל48 מעלות כשלא פעל שום ישום שיכול להעלות את הטמפרטורה שלו והצי'פ שלי הגיע בערך לאותה טמפרטורה (אין אוברקלוק על המחשב הזה). מה יכול לגרום לזה כי השארתי בכלל את המארז פתוח בלילה ואני לא רואה סיבה לכזאת עלית חום
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יד לי מעבד פרסקוט 630(פנטיון 4 3 גיגה הרץ). המנוחה הוא בסביבות ה80-90 מעלות. איך אני מקרר אותו?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם מעבד 7700K שמורכב על לוח GIGABYTE Z270X GAMING 7. אני משתמש בקירור נוזלי CORSIAR H60. הרכבתי את המחשב לבד (לא פעם ראשונה) ויש לי בעיה עם הטמפרטורה. כל פעולה הכי קטנה שאני מבצע במחשב אני שומע את המאוורר שצמוד לרדיאטור מסתובב ממש חזק והטמפרטורה מגיעה ל60 מעלות (אפילו קצת יותר) וזה נמשך לכמה שניות בודדות. אם אני משחק FIFA 17 לדוגמה אז לאחר כמה דקות המשחק כבר מתחיל לקרטע ובכל הזמן שאני משחק המחשב ""צורח"" מה לעשות?
-
- 34 תגובות
- 10.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מעבד I7 3930Kהיום החלטתי להחליף משחה טרמית למעבד אחרי שהוא התחיל להתחמם התברר שהברגים של הקירור לא היו מהודקים כנראה מה שיצר את הבעיה שמתי לב שהמשחה גלשה אל מחוץ לריבוע המתכת מעט ונגעה בלוח הירוק ואחרי שניקיתי שם הבחנתי שבין חתיכת המתכת שעל המעבד לללוח הירוק בחלק העליון של המתכת ישנה בליטה מסוימת של חומר פלסטיקי שנראה כאילו סיליקון מתוך המעבד שפרץ החוצה לא היו לי אמצעי צילום היתכן? המחשב עובד מצויין אבל יכול היות שמתישהו הוא הגיע לחום של 90 מעלות אולי לרגע טיפה יותר מקסימום 94 באופן רגיל לא עובר את ה70 אם זה באמת המסה צריך לנצל אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Gh אני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושה גם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנה בדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז לפני כשבועיים המחשב נתקע לי אחרי עבודה של כמה דקות , פתחתי את המארז וראיתי שהמאורר מסתובב לאט מאוד וכל נגיעה קלה בו עוצרת אותו התקנתי תוכנה למדידת טמפרטורה וראיתי שהטמפרטורה היא 65 מעלות לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי ובמעבדה הוא הוציא את המאורר ניקה אותו שימן אותו והחזיר אותו למקומו ,הכל עבד טוב המעבד והמעבד עבד בטמפרטורה של 40 עד שלשום שהמחשב נתקע שוב וראיתי שהחום הוא 75 מעלות ושהמאורר בכלל לא עובד. לקחתי אותו שוב לחנות ושם הטכנאי ניסה להחליף כל מיני דברים בהתחלה הוא אמר שהכרטיס רשת עושה את כל הבעיות ואחרי זה הכרטיס מסך, זכרון... לבסוף הוא הגיע למסקנה שזה המעבד. יביאו לי עוד פעם PIII 1000 mhz ? או שבגלל שהפסיקו ליצר אותו יביאו לי אחד טוב יותר?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, ברשותי מעבד Intel Celeron 1200Mhz ו לוח אם Pc partner AP133TAs3-T205C (Via Apollo pro 133A). המעבד אמור לפעול ב מתח של 1.5V. הוא עובד ב 1.55. מהי הסיבה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מדובר במעבד intel core 2 quad q9550 כשאני מריץ עם תוכנה את המעבד על מאה אחוז עבודה הוא מגיע מקסימום ל2.66ghz והmultiplier ל-8 במקום ל-8.5 כמו כן ה- cache הוא על 6mb במקום על 12mb [br]פורסם בתאריך: 4.02.2009 בשעה 23:11:24 האם מישהו יכול להסביר לי מה הולך?
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שבת שלום , קניתי מחשב חדש ויש לי כמה שאלות 1. המעבד שלי על 25 מעלות בעבודה רגילה ( אינטרנט , מוזיקה וכו' ) בדקתי גם באברסט וגם בביוס. הגיוני או זיוף של הסנסור ? 2. אם זה הגיוני איך אני מוריד טיפה את המהירות של המאוורר של המעבד ? הוא על 3300 סל"ד וזה קצת מציק כי שומעים אותו כמו ציפצוף כזה מעצבן , לא איכפת לי שהמעבד יעלה ל 30 מעלות והמערכת תהיה יותר שקטה.. המאוורר הוא מקורי של AMD . תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
משהו מוזר קרה לי... תוך כדי שקראתי במאפיינים של המחשב, קלטתי שהמחשב רץ רק ב 1.6GHZ במקום לרוץ ב 2.8. המעבד הוא E6300.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אינטל מבטיחה שאלו שרוצים לקחת את המשחקים שלהם למקסימום שכדאי להם להישאר במחנה שלה - ולהמתין עוד קצת לנחיתת הדבר החם הבאלכתבה
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אחד משיתופי הפעולה הכי לא צפויים בשוק החומרה מקבל פירוט רשמי באחד מאתריה של אינטל, שעשוי להעיד על השקה מעשית קרובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
- 2 followers
-
-
מראה לי בתוכנה CPU Z שהוא עובד על 2G אותו כנ"ל הזיכרון יש לי זיכרון DDR2 2G 800 הוא מראה לי שהוא עובד על 400 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD פנום 9550 שאמור לעבוד על 2.2 ג"ה וכך גם מופיע במאפיינים של ה"מחשב" אבל כשאני מריץ CPUZ אני רואה שהוא עובד רק על 1.1 ג"ה כפי שמופיע בתמונה המצורפת. חשוב לציין כי יש לי לוח אם GA-M61PME-S2P ובביוס לא ניתן לשנות הגדרות למעבד. רציתי לדעת אם המהירות שלי מצב תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש לאח שלי AMD +2400 והכל היה בסדר אד שפתאום המחשב נתקע עשיתי RESET ושהגעתי לביוס גיליתי שהמעבד על 105 מעלות אז הסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שאחד בחוטים נתקע בוונטה!!! אחרי זה שיחררתי את החוט והמחשב חזר לעבוד רגיל אבל רציתי לדעת עם בכל זאת יכול להיות שקרה למעבד איזה שהוא נזק פנימי שעדיין לא נראה ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אמור להיות ככה? כי 70 מעלות זה נחשב ל-חם .... יש שמה מאוורר עליו הכל אין לי מושג למה הוא חם כזה ....זה כ"כ גרוע? Field Value CPU 70 °C (158 °F)
-
- 45 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי AMD2500 טמפרטורת המעבד בלי עומס היא 47-48 מעלות האם זה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בשמחה ובדמעות אושר אני שמח לבשר על מותו של מעבד הפנטיום 2 של המחשב הישן שלי !! או לפחות ככה אני חושב. היום לאחר שהתקנתי ספק חדש למחשב הישן לאחר שהקודם נשרף ולא הסכים לפעול יותר לעולמים, חיברתי היום ספק חדש ולאחר מתיחת איברים והוצאת שקדים (כן, לפעמים מוצאים גם דברים כאלה במארז?!) חיברתי את כל החיבורים למחשב והנה הנורה של המחשב נדלקת וכך גם הנורות של הכוננים ואז דממה, לא ביפים, לא דפיקות מאוורר לא כלום, שקט כמו בנילוס. הדלקתי את המסך לראות אולי פתאום המחשב שלי החליט להיות שקט אבל שום דבר לא הופיע על המסך אלא רק הודעה לבדוק את החיבורים, כמובן ששוב בדקתי את כל החיבורים, גם החיצונים וגם הפנימים אבל כלום. פתחתי לרגע את המארז והפעלתי את המחשב ואז הבנתי פחות או יותר מה הבעיה, ה…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי מידי פעם המחשב שלי פשוט מתכבה ללא התראה. וכשאני מפעיל מחדש אני נכנס לביוס ורשום לי 69 מעלות. כשאני מפעיל את ה SPEEDFAN המחשב לא מתכבה אבל התוכנה מראה עליות וירידות בלתי מוסברות בטמפרטורה. לפעמים הטמפרטורה מראה 80 מעלות ואני לא מבין מה קורה פה. אנא בבקשה עזרו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2 אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitor והיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!! (דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק) גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות... אבל זה סיפור אחר גם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3 בכל מקרה לא רציתי לשאול בקשר לקירור אלא בקשר למעבד אפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות! וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם! וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:s05: או שאני אשתמש בתוכנת בדיקה אחרת לקבלת תוצאות יותר טובות Amd2500+ , אני עכשיו לפני שיגרוד האם 1720 מספיק טוב בשביל Quake 4 ו Fear, אופציות שלי א. לקנות את ה 6800GT ב AGP ב. לקנות לוח אם מעבד ו Gto2 מעדיף את האופציה הראשונה כי אין לי כח להתקין וינדוס מחדש
-
- 13 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E6500, הוא כלכך ישן שהוא לא יריץ משחקים שיצאו בקרוב\יצאו כמו באטמן החדש או AC2? כי לפי האתר systemrequirementslab.com הוא לא יריץ גם את באטמן וגם את AC2 ..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-