עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אז ככה יש לי כבר 2 ארד דיסקים שאני נישאר איתם וכרטיס מסך 550TI שאני נישאר איתו והמארז עצמו ואולי הספק כוח בגדול אני רוצה לשדרג מעבד זיכרונות ולוח אם עד 2500 שקל עם הספק שלי לא מתאים 450W לא גנרי אבל בין 7 תגידו לי ,עובד טוב בינתים ולא עשה לי בעיות בכל מיקרה שירבתתי לי איזה מיפרט סתם בינתים ,אני ממש לא מעודכן דרך אגב השידרוג זה מQ6600 שעושה את העבודה אבל הלוח אם בעיתי למעבד יש לי Katana 3 CPU Cooler שאני רוצה להעביר למעבד החדש לפי זה אני חושב שהמאוורר הזה מתאים גם לסוקטים חדישים http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-cpu-cooler.html תקנו אותי במיקרה שלא יתאים בכל מיקרה זה מה שחירטטתי בינתים 1152 Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by stavzim,

היי, הסתכלתי על המפרט של המעבד Intel® Core™ i3-2120 Processor (3M Cache, 3.30 GHz) ועל המפרט של המעבד Intel® Core™ i3-3220 Processor (3M Cache, 3.30 GHz) ולא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם. אומרים שזה הדור החדש של המעבדים, אבל הם כמעט זהים... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  3. Started by Kolshamen,

אני מקווה שזה המקום הנכון (ולא פורום אוברקלוק) האם המכפלה של ה I7 נעולה? אם כן... יש דרך לפתוח אותה? יש עוד מעבדים כאלה?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by SilentD.M,

בהתחלה הציעו לי ללכת על מפרט עם החלקים הבאים כזה : לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 593.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 660.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות מחיר לפריט - 450.00 ¤ אבל אז מישהוא הציע דבר כזה כזה : SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤ 658 GA-965P-S3 GA-965P-S3 850שח אז השאלות שלי : איזה זכרונות עדיפים יותר? (שניהם במחיר דומה) איזה לוח אם לבחור ? השני יקר יותר אז אם אני לוקח אותו אני יורד בספק כוח ל FSP 400W המערכת תעבורOC קל. או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  5. מכיוון שאני ממש לא מעודכן בתחום אז אני פונה לעזרתכם. לאחר התייעצות פה בפורום, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות לוח אם חדש. קניתי איזה לוח צ'יקמוק שנראה כמו צעצוע ואני מתכוון להחליף אותו כי אין לו את כל מה שאני צריך. אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח נורמלי. לא אכפת לי הביצועים שלו, העיקר שיהיה זול ככל האפשר. זה מה שאני צריך: יתאים למעבד E6600 DDR2 800 לפחות 4 כניסות סאטה pci express זה ברור לכרטיס X1950XTX שיהיה אפשר לעשות לו OC שיהיה אפשר לעשות לו RAID ואם אפשר, שיהיה לי מקום ל-2 כרטיסי PCI. בלוח המסכן שקניתי היה 2 אבל הכרטיס מסך עלה על אחד מהם. נ.ב. אני צריך שהלוח יהיה אחד מהלוחות באתר הזה: http://www.pcnow.co.il/category.asp?catcode=8&AdCat=8&parentid=0 כי כבר קניתי מש…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  6. ראיתי שהמחירים (באיביי) יחסית זולים למעבדי XEON E5 8 ליבות ותהיתי לגבם, למה הם משמשים (סרברים בעיקר?) והאם מעבד 8 ליבות יותר טוב מלדוגמא: [h=4]i7-4930K LGA2011 - Six Core - 3.4 GHz - 12MB Cacheאו[/h][h=1]Intel Xeon SANDY BRIDGE-EP E5-4640 2.4GHz Processor QB87 20MB 8-CORE LGA 2011[/h]אני מבין שמעבדי XEON אי אפשר לעשות OC ... השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו/אודיו/אולי קצת משחקים (ממש קצת..)

7. Started by nimrodim,

ראיתי את אלה למכירה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=7072 מישהו מכיר? מישהו יודע לכמה OC הם מגיעים?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by subarel,

והאם הוא מצדיק 200 שקל הפרש..? דיי חשוב - מחר קונה מחשב.... תודה.. בראל.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  9. http://www.ksp.co.il/hmain.php תזמונים או משהו? נסיון אישי איתם? אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by shar00750,

לאחר חיפוש ממושך ברשת לא מצאתי תשובה חד משמעית . האם בלוח הנ"ל ניתן לפתוח ליבה למעבד? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#sp אשמח לקבל תשובה במהרה לפני שאני קונה אותו.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  11. AMD Athlon XP1700+ 1.47Ghz שווה בביצועים שלו לאיזה מעבד של אינטל? ומה ההבדל במחירים שלהם? ומה בעצם עדיף בסך הכל?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by ORrrr,

השאלה בכותרת. סרטוני יוטיוב באיכות 4K מתנגנים עם תקיעות למרות שהסרט נטען כבר. כרטיס המסך חדש R7 260X 1GB. תודה אור

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, ראיתי לפני כמה זמן מאמר על תזמוני הזכרונות של Athlon64 - ערכים מומלצים, מי יותר משפיע וכו'. אם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר הזה שוב, אני אודה לו, או לחילופין לתת לי הסבר קצר על החשובים מבינהם. עכשיו, נוסף לכך אני מקבל 47 שניות ב-SuperPi עם המפרט הבא: Amd Athlon64 3000+ Winchester (Stock Speed) DFI LanParty nForce4 Ultra-D 2 * Corsair 256MB PC2700 @ 400MHZ EnerMax NoiseTaker 420W ATX 2.0 Geforce 6 6600 128MB אני חושב שזאת תוצאה קצת נמוכה, ולכן אני מצרף כאן את התמונות מ-CPU-Z ומ-A64 Tweaker תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by tkhvbcht,

מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP איך הם נחשבים לטובים? ובשביל משחקים הם נחשבים לטובים?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  15. ריכזנו עבורכם מידע על לוחות האם המבטיחים של פלטפורמת האקסטרים החדשה מבית אינטל, מתוך המבחר האדיר של שתיים מארבעת היצרניות הגדולות בתחום לכתבה

16. Started by michabb,

שלום רב, מחשב נייד אסוס X200. החלפתי סוללה לסוללה מקורית,מטען מקורי, האינדיקטור של הסוללה מראה טעינה מקסימלית בין 80-85 אחוז, גם לאחר טעינה של 24 שעות. האם יתכן שהמחוון של הסוללה מזייף? הסוללה מחזיקה מעמד בין 2-3 שעות. תודה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחר אני מזמין את הלוח הזה אני חייב לדעת אם הכרטיס שיש לי תומך בו PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  18. יש לי היום E6600 עם OC ל3.2 GHZ , ואני רוצה לקנות מעבד חדש במחיר של עד 1300 שקל . 1. אני יראה שיפור במשחקים ותוכנות כבדות עם E8400 בOC גבוהה (או כל מעבד אחר )? 2. שווה לשדרג היום עם כל הCI7 שניתן לקנות?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  19. לדוגמא לפי המאמר הזה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2795&p=8 ההבדל בים P-D לבין C2D כזה גדול הרי לדוגמא בתמונה פה: ה C2D E6300 הוא 2 ליבות בנות 1.86GHZ וה P-D הוא 2 ליבות בנות 3.6GHZ למה ההבדל בביצועים הוא כזה גדול?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by ofer_mat,

אני צריך את דעתכם ללוח למחשב של חבר שלי את רוב החלקים אני יודע מה אני רוצה לתת לו אבל לוח יש לי התלבטויות הוא לא יעשה OC המחשב יהיה למשחקים אינטרנט . חשבתי על לוח של Gigabyte GA-8PE667 Pro Intel 845PE Motherboard מה אתם אומרים מה שחשוב לי זה ה 6.1 (אני לא צריך משהו ברמה גבוהה) יש המלצות אחרות? תקציב 700-800 שקל HT לא חשוב לי כי המעבד יהיה 2.6-2.4 משהו כזה תודה

21. Started by moshed3,

קיבלתי לא מזמן לוח אם של IBM. חיפשתי עליו את הדגם ולא רשום. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by esaly,

אהלן! האם הירידת מחירים שמתוכננת ל22 באפריל תהייה משמעותית? ולאיזה דגמים היא תהייה מכוננת?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by Xavi06,

האם לוח אם שיש לו בחריצי זיכרון אפשרות למתח של 1.5V, יתאים לזיכרונות שבאתר יצרן כתוב שהם 1600MHZ ועובדים על 1.65V?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by mega1234,

הבעיה היא כזאת : אני מנסה לפרק את הלוח אם מהמארז, רק שהברגים מוברגים כול כך חזק שאי אפשר לשחרר אותם, הברגים האלו מחזיקים את המתקן הפלסטי שעליו מותקן ההיט סינק, הם כבר כול כל שחוקים שאין מצב לפרק אותם בסיבוב. יש למישהו רעיון איך לפרק אותם ( בלי לדפוק את הלוח אם !!! )

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by shaul,

יש לי את הDFI LANPARTY NF4-U ואני רוצה לעדכן לו ביוס הבעיה היא שאין לי פלופי(לפחות לא אחד מחובר) בFAQ באתר של DFI, שתי הדרכים היחסית לעדכן ביוס הן בעזרת פלופי http://www.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1.jsp?FAQ_ID=1180&PAGE_TYPE=US&SITE=US http://www.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1.jsp?FAQ_ID=3042&PAGE_TYPE=US&SITE=US יש איזה דרך לעדכן את הביוס ללא שימוש בפלופי?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.