עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hz707,

ברב המפרטים מופיע ASROCK בלבד. אין שום אלטרנטיבה טובה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ניבר,

היי, בלוח אם יש 2 סלוטים, על כל סלוט מותקן כרטיס זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/1G רציתי להגדיל זיכרון RAM במחשב מ-2G ל-4G: הוצאתי את 2 הכרטיסים הקיימים ושמתי במקומם 2 כרטיסי זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/2G להפתעתי כשהדלקתי את המחשב הוא לא עלה. המסך שחור. עכבר ומקלדת לא מגיבים. שאלות: 1. אולי תוכלו להסביר לי מה לא עשיתי טוב? 2 האם יש דרך לבדוק אם הזיכרונות שקניתי תקינים? תודה רבה! מצרף 2 תמונות : 1. כרטיסים ישנים. 2. כרטיסים חדשים. הכרטיסים נקנו באיביי אצל מוכר מומלץ. לוח אם ( ASUSTeK, P5KPL-CM ) תומך בזיכרון באופן הבא : DDR2, עד 4G, מהירות:667 / 800 /1066(o.c).

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by lmlm,

;D לביקורת: http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2889

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  4. ערכת השבבים העונה לשם Creator TRX40 מופיעה באתר הרשמי של חברת MSI ומאמתת את הדיווחים ששמענו בעבר - אך נראה כי שינוי המיתוג הזה יביא איתו גם שינוי בתאימות לאחור בדור ה-Threadripper 3000, למרות שאין שינוי בתושבת הפיזית לכתבה

5. יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה זיכרון TWISTER וברצוני לשדרג ל4 ג'יגה. אני עובד עם XP PRO האם הוא יזהה לי 4 ג'יגה?? המטרה שלי עם זיכרון גדול היא הרצת משחקים כמו SIMS שממש "שותים" את הזיכרון הRAM. עבודות MULTITASKIN למיניהם. עבודה עם VIRTUAL MACHINE שמותקן עליו SERVER2003. השאלה הנשאלת כמו בכותרת. האם שווה לשדרג או לא? בכוונה לא ציינתי כסף כי זה לא משחק בכלל תפקיד פה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by IDOnoach,

והאם ניתן להרכיב אותו בבית לבד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Tommy,

שלום... אני קונה מחשב אז רציתי לדעת מה עדיף p4 3.0 או amd64 3000 אבל אמרו שהamd עושה בעיות... והאם כדאי לי זכרונות Kingston 512 400mhz pc3200 או twinmos או a-data זה למשחקים...לא אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by m0tek,

אוקיי חברה..לאור הנסיבות הללו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=7752 אני חושב שהלוח אם שלי נדפק.. אני צריך עזרה בלקנות חדש..אני צריך משהו פצצתי כזה..אם יש למישהו הצעות...חופשי תנו לי אני צריך משהו שיהיה חובה עם.. Lan Onboard. 4 Usb 2 Front Usb UDMA 100 Rdram Supported P4 Supported Holla at me =)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by RayZ,

הייתה לי כאן שאלה באופן תאורטי לא מזמן. בכל אופן, יש לי מעבד AMD Athlon X2 (הישן, עם סוקט AM2, לא פלוס), הייתי צריך להחליף את הלוח והדגם שלו כבר לא מיוצר. הביאו לי במקום לוח אחר לסוקט AM3. האם יש פה תמיכה אחורנית? כלומר, זה יתאים?

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  10. כמעט 50 מעלות צלסיוס בעומס רגיל לא עם איזו תוכנה שמעמיסה עליו בכוונה.האם זה נורמלי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by casio222,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד שיהיה על הלוח אם הזה הוא Q9550, בנוסף כרטיס מסך HD4870 ו-4 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. כנראה יהיו עליו 2 הארד-דיסקים, ובעתיד ארצה להוסיף עוד (אז אני צריך כמה שיותר חיבורי SATA). התקציב שלי הוא בערך 600 שקל, וההתלבטות שלי הוא בעיקרון בין שני הלוחות האלו- שההבדל במחיר שלהם הוא 150 ש"ח. אני לא מתכנן OC, פשוט שמתי עין על ה-ASUS מהסיבה שאהבתי מאוד את האופציה של ה-EXPRESS GATE. בנוסף ה-ASUS נראה לי לוח מתקדם יותר, עם יותר חיבורים ואופציות לעתיד. אני לא עושה CF, אז אני לא מחפש לוח עם שני חיבורים לכרטיס מסך... אלא פשוט לוח אמין שיחזיק לי לשנתיים-שלוש (ולא כמו ה-GIGABYTE הקודם שלי, שרק בעיות קיבלתי ממנו) אשמח להמלצה תודה

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  12. הביאו לי מחשב חדש בחינם לגמרי, סיפור ארוך אז אני לא אכנס אליו. המחשב חדש לגמרי, אבל לא הכי טוב, אבל לא אומרים לא לדברים בחינם! המחשב הוא עם לוח אם של ASUS דגם P4R800-VM, מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. אני רוצה להפוך אותו למשהו טוב, או לחילופים למכור אותו ולקנות מחשב יותר טוב. אני בעיקר רוצה לקנות לוח אם חדש, בעיקר כי ללוח אם הזה אין PCI-E, וכיאילו, מה לעזאזל אני אמור לעשות עם AGP? אני גם מתכנן לקנות לו GeForce 8800GT, כדי שיהיה לו גם כרטיס מסך נורמלי. עכשיו, קחו בחשבון שאני לא ממש מבין בכל הסיפור (אני לא בדיוק Hardcore), אז יהיה נחמד אם תיהיו עדינים. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  13. : :

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Amital,

המעבד תומך?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. בואו להכיר מקרוב את היתרונות והחסרונות של אחת מהאפשרויות העממיות בפלטפורמת LGA1200 החדשה של אינטל לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ameer_a7,

ותודה.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by Boomer,

איזה צ'יפסט הכי מומלץ היום מבחינת ביצועים/איכות? nVidia/Intel? לטובת משחקים. תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by djelectric,

HWzone גאה להכריז על תחרות "מהו לוח האם?" של MSI הזוכה בתחרות יקבל את לוח האם MSI Z87I Gaming AC (לביקורת שלנו על הלוח) מהו לוח האם? התחרות תכיל חמישה פאזלים בהם חלק מהתמונה יהיה חסר. עליכם לנחש מהפאזל איזה לוח מסתתר בתמונה. רמת הקושי תעלה מפאזל לפאזל התחרות תחל היום (ראשון) בשעה 18:00 ותסתיים ביום שישי (21.2.14) היום בשעה 18:00 נעלה את חידה הראשונה החל ממחר יפתח דיון בשעה 12:00 בצהריים עם חידה כאשר הקודמת לה תיסגר את הפתרון יש לשלוח כתגובה לדיון שיפתח לכל חידה הזוכה יוכרז ביום ראשון (23.2.14) בצהריים בדיון זה שימו לב, אתם יכולים לעקוב אחרי הדיון הזה על ידי לחיצה על כפתור המועדף () כדי להוסיף דיון זה למועדפים - כאשר יתווסף, יופיע הדיון כבעל ה…

• 20 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. המחיר לא כל כך רלוונטי , אני רוצה לדעת מה הם הטובים ואז לבחור הכי זול

20. הגיע לידי סמפרון 3100. כבר יותר משנה הסמפרונים מיוצרים ב0.9 מיקרון , והסמפרונים מהחודשים האחרונים גם תומכים ב64ביט (ליבת פלרמו 0.9 E6). הסמפרון היחיד שהיה מיוצר ב0.13 הוא ה3100 עם ליבת פאריס שכמובן לא תמך ב64 ביט , לא בSSE3 , ויוצר ב2004. הגיע לידי מאחד היבואנים (שכרגע לא אנקוב בשמו) בארץ מעבד 3100. כמובן לפי ההזמנה הוא צריך היה להיות 64 ביט (מה שאומר פלרמו E6) וחשכו עיני : המעבד היה פאריס 0.13 מיקרון - ליבה מיושנת לכל הדעות שלא מתאימה להמכר בשנת 2006 , ויותר מיזה - לפי CPUZ 1.31 הוא גם תומך ב64 ביט. והשבוע שלו על גבי המעבד עצמו הוא 21 של 2005. עוד יותר מוזר. לא ברור לי מה זה המעבד המפוקפק והעלוב הזה ומה בדיוק הולך פה. לא מצאתי שום איזכור למעבד הזה בכל רשימת מעבדים של AM…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by dtechno,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש ויש לי שאלה. כגרע יש לי את 128mb rdram ורציתי לשפר ל512mb ddr אז השאלה אם הלוח אם שלי יקבל את הזכרון החדש זה הלוח אם שיש לי:

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  22. היי חברה . בביקורי לארצות הברית רכשתי לעצמי לוח Gigabyte 8IEXP וזכרון Samsung DDR 400 . עכשיו יש בלוח שני חיבורים לספק , החיבור הרגיל ATX , ועוד 12V ATX Connector ה 12V הוא חיבור של 4 פינים וחיבור כזה פשוט לא מוכר לי ... ורציתי לברר מה זה בדיוק , ואיזה ספקים יש להם את החיבור הזה ? למשל הספק Tsunami ? וגם עוד שאלה בקשר RAID , יש לי על הלוח IDE 1,2 . וה IDE3,4 זה הRAID ... והשאלה האם אפשר להשתמש ב IDE 3,4 כIDE רגיל בלי פעולת RAID ?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר בביוס את הזכרון שלי שיעבוד ב 166mhz ? הלוח אם זה epox ep-8k3a+

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בבקשה תגיבו רציני ובלי לצחוק, יש לי את החלקים הבאים: כמה לדעתכם לבקש על כל אחד? מעבד סלרון (אין לי מושג כמה מגה הרץ אבל כמו פנטיום 2) סוקט 370 כרטיס לסלוט 1 שאפשר לשים עליו מעבד של סוקט 370 לוח של פנטיום 2 עם כל הכבלים הישנים, של המסך שמתחבר ללוח, המדפסת, הכרטיס קול הישן... מארז של פנטיום 2

25. Started by adirnasri,

מה זה אומר? אני עוד לא הבנתי כול כך תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.