מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אני לפני שידרוג ורציתי לדעת אם עדיף לחכות לסוקט m2 החדש או שאין טעם כי רצות שמועות שהתמיכה בבאס יותר רחב לא כזה משמעותי אם בכלל מה שגם זכרונות dd2 לא יורדים בתזמונים השאלה האם עדיף לבנות מערכת עכשיו ולעשות oc רצחני או לחכות ל m2? הצעות בעיות המלצות יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי לוח K8NS עם ביוס גרסת F7.ראיתי שיש כבר גרסת F13 וחשבתי אולי לעדכן דרך הווינדוס. כדאי והאם זה מסוכן או מסובך?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום ניכנסתי לאתר של אינטל וראיתי מעבד חדש למישתמש הביתי, את הדגם אני לא הכי הכי זוכר.. אבל אני זוכר שהוא תמך ב- 64 ביט. רציתי לדעת האם הוא חזק יותר ? וביכלל שמעתי שאינטל עכשיו עובדת על מעבד 128 ביט כדי לרסק את AMD האם זה נכון? מה אינטל מפתחת? אם אני קונה מחשב ואני אחד שלא אוהב AMD יש מעבד Intel שמשתווה לו או שעובד לצאת בקרוב ?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה לעשות OC סביר , אילו זכרונות עדיפים (והאם המחיר הנוסף מוצדק) ? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 481 ש"ח G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK 495 ש"ח G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 530 ש"ח או שיש משהו אחר בכלל שיותר מומלץ ? (המעבד E8400 או Q9450)
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317035
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי לוח אם p4p800 e deluxe ורציתי לדעת כמה אר דיסקים ניתן לחבר בחיבור SATA
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 2*512MB של Corsair 667MHz CL5 DDR2. (ושאר המפרט בפרופיל) אני כרגע לא צריך עוד זכרון באופן מיוחד אבל נראה לי שמחיר הזכרונות במינימום והמחשב ישמש אותי עוד מספר שנים כך שמתישהו אני גם אעבור ל-vista סביר להניח. בכל מקרה, חשבתי לקנות זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 מ-skypc ב-380 ש"ח או IQPC ב-390 (לא נראה לי שאפשר לרדת יותר מידי מהמחיר הזה) דבר ראשון- הזכרונות האלה טובים באופן כללי (לא עושים בעיות או משהו), נכון? (אני לא עושה OC) דבר שני- יש איזשהו שיקול שכדאי להיות מודע לו בין שתי החנויות הנ"ל? (חוץ מ-10 ש"ח הפרש ומיקום החנות) והדבר העיקרי: אם אני מוסיף את ה-2GB הנ"ל לשני הסלוטים הפנויים בלוח האם (GA-945G-S3) כך שכל זוג יושב על סלוטים בצבע תואם כל ה…
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1) איך מעדכנים ביוס ללוח אם P5GC-MX/1333, בדקתי באתר של ASUS לא מצאתי (לוח אם של ASUS) 2) איפה בביוס נצאים המחלקות של הזיכרונות (אני רוצה לשנות למחלק של 1:1) 3) ואני רוצה לדעת המתח של הספק כדי שיספק יותר כח כדי לעשות OC טוב יותר? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי 2 סטיקים של זיכרון DDR2 של קינגסטון, כל אחד 2 ג'יגה על לוח GA-945GCM-S2L של ג'יגהבייט עם מעבד של E2160 אחרי שהפעלתי את המחשב גיליתי שהוינדוס מזהה רק 3 ג'יגה (XP HOME 32 BIT) אחרי שבדקתי בביוס גיליתי שגם שם מזוהים רק 3 ג'יגה! שמעתי שלוינדוס יש בעיות לזהות 4 ג'יגה לפעמים אבל אף פעם לא שמעתי על בעיה של הBIOS לזהות 4 ג'יגה (אם הלוח תומך) והלוח הזה תומך.. בדקתי אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח ABIT KN8 V1.1 מה הוא המעבד הכי טוב בישבילו
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה עדיף? זכרונות במהירות 667MHZ CL5 או 800MHZ CL5 ? אמרו לי שאם אני לא יודע לעשות OC לזכרונות עדיף לי את ה 800MHZ ככה אני יהנה יותר, וזה יהיה יותר מהיר נכון? לגבי מחיר זה כרגע לא חשוב לי, חשוב לי העיקרון - כיוון שאני קונה מחשב רק בחופש הגדול. אבל אני שואל עכשיו כיוון שאני רוצה להבין הכל קודם ואז להצליח לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול. אז בקיצור- 667MHZ CL5 ללא OC או 800MHZ CL5 ללא OC ?? תודה ובוקר טוב.
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מי מוכר כבר בארץ מעבדי פנטיום 4 מהדור החדש עם הבאס של 8000 מגה הרץ? לאיסטרוניקס וחיון מחשבים אין עדיין את המעבדים הללו. זה מעניין האם יש כאלו שכבר מוכרים את המעבדים הללו??? ומהיכן הם משיגים/קונים אותם? אם זה לא מהיבואנים האלו שציינתי כמה זמן אחריות יש על המעבדים שאותם חנויות כמבר מציאות?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם 486 sx עם זכרונות של 16 מגה. מה ניתן לעשות עם לוח אם זה מלבד למכור אותו למעוניין ?? מוכן בשמחה לקבל הצעות כגון שיפור המחשב פנטיום 4 שברשותי וכו'... תודה חברים...
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי תקציב חביב של 2600 ש"ח איתם אני מתכוון לשדרג את המחשב (למען האמת זה כמו לקנות מחשב חדש). יש תקציב נפרד למארז וספק, שעליהם אני כבר סגור. עכשיו, אני בהתחבטויות קשות בקשר לשילוש שאני רוצה לקנות. ההתלבטות הראשונית בין amd לintel עברה מהר והחלטתי ללכת על AMD(למישהו יש דעה אחרת?) עכשיו, המחשב משמש כמחשב ראשי בבית, ולמעשה כשרת, כי אליו מחוברת הרשת והאינטרנט מחובר אליו גם. כמו כן, משמש למשחקים כבדים, ולכל שימוש ביתי אחר. כרגע הוא עובד על 256 RDRAM (טעות לכשעצמה) והוא זולל את הswap file, חשבתי אולי במקום הקניה הצפויה של 512MB Ddr 400 איכותי (256*2), לקנות 1024 (512*2) מסוג פחות טוב? (תקציב לזכרונות בערך 1000 ש"ח-) לגבי מעבד, חשבתי ללכת על ה2600+ שיוצא משהו כמו 650…
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכם.... השאלה כולה בכותרת.... שמתי 256 מגה SDRAM במחשב, כסטיק אחד..... והמחשב עבד בסדר גמור, במהירות סבירה. כעת, משהוספתי 2 סטיקים נוספים, של 64 מגה כל אחד, יש לי יותר זיכרון, אף אני מרגיש שהמחשב עובד קצת יותר לאט.... האם אני מדמיין? ישנה אפשרות לבדוק את המהירות של הזכרונות? האם עדיף להשתמש בסטיק אחד של 256 במקום שלושה שנותנים יותר זיכרון? תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איסה חברה יותר טובה בהרבה מקומות אמרו לי ש אסוס םחות טובה בהרבה מי ABIT וABIT החדשים IC7 ממש טובים אז איזה חברה יותר טובה ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
האם אפשרי לפתוח לדגם הנ"ל AMD Athlon II X2 240 ליבות? יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-790X-UD3P ויש לי בלוח אם פונקציה כזאת ה-ACC איך שלא קוראים לזה...
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום קניתי היום ספק כוח חדש בksp ב-100 שקל, משהו הכי פשוט של 400W למחשב ישן יחסית כשבאתי לחבר אותו התברר לי שהוא לא מתאים ללוח אם החיבור של הלוח אם הוא 20 פינים והחיבור של הספק הוא 24 פינים מה לעשות??? להוציא את החוטים מהספק החדש ולהחליף עם המחבר של הישן???
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב לפני כמה זמן ואני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות בגלל שהמעבד שיש לי אפס לא שוווה כלום לא מעלה לי שום משחק e1200 1.60ghz 2cpus המעבד שאני רוצה לקנות צריך להתאים למשחקים גבוהים כמו far cry 2,crysis warhead,call of duty,ועד משחקים אחרים גבוהים, תקציב:600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מתי נוכל לראות את הלוח אם המדובר של MSI X58 מוזל אמור לעלות משהו כמו 190 דולר בחול, מתי נראה אותו בארץ וכמה הוא צפוי לעלות פה ?
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הלוח הבא GA-MA785GMT-UD2H ובטעות הזמנתי 2x2GB של מושקין אבל DDR2 ב 1066 האם אני יכול לחבר אותם ללוח עם athlon x2 250 ? יש תאימות לאחור ? תודה אודה לתשובה מהירה כי אולי אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-