עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. "מאור אינטל הוציאה את המעבד מהמלאי ומהמכירה לפני כחודש. בשבוע האחרון הייתה ירידת מחירים והמעבד נעלם לחלוטין. הוחלף רשמית על ידי Q8200." כך כותב יובל מנעה מחשבים בתשובה לבקשתי החוזרת לרכוש את המעבד Q6600 . זה נכון?! נ.ב יובי אני יודע שאתה קורא את זה...

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by tuvi123,

אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב, האם יש זיכרון סטיק אחד של 2 גיגה. (לא 1024X2) ..אם יש אז איזה הכי מומלץ? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל על 2 סטיקים של גיגה בנוחות? בביצועים?

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by Mandheling,

כמה ההבדלים משמעותיים? אני שוקל לקנות 2GB ב-DIMM אחד בשלב הזה, ולהוסיף עוד 2GB בהמשך (ואולי עוד 2GB בעתיד היותר רחוק, אם תהיה בכך תועלת). האם התוכנית הזו הגיונית? בנוסף, איזה מבין הזכרונות הבאים עדיף: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738408 תודה!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. הללויה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by tot1,

שלום רב לכם, ברשותי מעבד Intel Core i7-3970X Extreme Edition בעל תושבת LGA2011. ואני מחזיק בלוח אם Gigabyte GA-X58A-OC שלו תושבת LGA1366 האם ניתן להרכיב מעבד זה (LGA2011) על התושבת של הלוח אם (LGA1366)? ואם כן האם זה יפגע בביצועי המעבד? אשמח לעזרה, כבר כמעט שנה שאני מת להרים את המחשב ואני לא יודע אם למכור את הלוח אם ולהביא אחד שהוא LGA2011 (שיותר חדש אך גם יותר זול.. לא מובן לי למה)

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by razorer,

אני צריך לבחור מעבד למחשב חדש. עכשיו הE4400 זול יחסית לE6550 ועולה 640 לעומת 900+, השאלה היא אם ההבדל בביצועים משמעותי? המחשב הוא למשחקים,הורדות ואינטרנט והכרטיס מסך הוא X1950PRO,לא מריץ תוכנות כבדות ותוכנות קידוד. אני מעדיף אינטל על AMD, איזה מעבד של AMD ברמה של E4400? ואיזה לוח עדיף? אני לא עושה אוברקלוק. P31 DS3L או P35 DS3L ההבדל בין הלוחות הוא 130 ש"ח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. איך המעבד הזה יעבוד על P5N32-E? יש מושג?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by Cyanide,

לא יוצא לי לשדרג את המחשב לעיתים דחופות, שלא נדבר על זה שלא בא לי בכלל. אני מועניין לקנות עכשיו לוח-אם טוב ולא לחשוב על שידרוגים לטווח הארוך ביותר. לא בטוח עדיין אם אני באמת רוצה SLI. התקציב לא משנה.

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC .... חשבתי על P6T SE ו6GB של GSKILL יש רעיונות יותר משתלמים באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר שלי ביקש ממני לברר לו בקשר לתאימות בין מעבד ללוח כיוון שהוא בעבודה ללא אינטרנט . אני מעתיק לכם את ההודעה ככה שאולי תהיה איזו דיסאינפורמציה(מקווה שתבינו). האם מעבד S9550 מתאים ללוח P5Q של אסוס, אני רואה באתר של אסוס ובאינטרנט שהוא מתאים ל-S9550 אבל לא רואה את הדגם עם ה-S. לא מוצא על זה כלום באינטרנט למעט שרושמים שזה בדיוק אותו מעבד רק עם מעטפת תרמית נמוכה יותר-65W ב-Q לעומת 90W ברגיל. רוצה לקנות מ-EBAY וחייב לדעת אם זה יעבוד אצלי.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by cousinIT,

הנה פרטי הלוח שלי לפי 3DMARK2001: Manufacturer:Intel Corporation Model:D850EMV2 Version:AAA87951-500 BIOS Vendor:Intel Corp. BIOS Version:D850MV - 20020328 BIOS Release Date:28/03/02 BIOS Charasteristics:Plug and Play, Flash, AGP לפי מה שזכור לי יש לי 512SDRAM (128*4 האם הגיוני?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by Razor,

תתחשבו בכך שיש ל 1.7 (כמובן של אינטל ולא אי אם די ) 256k ול2.0 512k.. אני שואל אם יש הבדל אפילו מזערי במשחקים ותוכנות כבדות(דברים שלוקחים הרבה כוח מהמחשב ובעיקר מהמעבד)

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by thejinji,

סיבת ההחלפה : היי היו לי המוני מסכים כחולים ואחרי שבירת ראש של כמה ימים החלטתי לפרמט ההתקנה של הXP מריצה את כל הקבצים וברגע שמגיע המסך של בחירת הכונן להתקנה או תיקון (המסך הראשון שבו יש אפשרות INPUT) המחשב נכבה לא ריסט רק נכבה וזהו החלפתי דיסקים קשיחים SATA וגם IDE הרצתי בדיקות זיכרון MEMTEST ואפילו את של מיקרוסופט נתקתי כל חלק מיותר ואפילו חיברתי את המסך ישירות ללוח בדקתי לו חום ניסיתי גירסאות שונות של XP כולן נבדקו על מחשבים אחרים ועובדים מצויין לקחתי את הSATA למחשב אחר והתקנתי עם הדיסק שלי- זה דווקא עבד אבל לא עשיתי SYSPREP אז לא יכלתי לנסות אצלי בדקתי לייב CD של UNIX ועובד מצויין מרוב ייאוש וכמובן צורך עמוק להיות אונ-ליין התקנתי 98 פעם אחת הוא נכבה באמ…

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by badmama,

4 XMSים, ולאקספלורר עדיין לוקח 10 שניות לעלות... 8)

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by itelon,

צריך לוח אם למעבד האם המעבד ?Athlon64 3800+Socket AM2 האם המעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? חזק?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by eladnahum,

יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by pergola,

I just got today my new computer, but according to my CPU-Z its say i got 1200MHZ.. somtimes its change . dont know its wired somtimes the multiplayer is X6 somtimes X10. its supposed to be 12.5.. How can i change it..? soory about the english - i did mistake with the vista installation.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by Hakk,

שלום חברים! אני חבר חדש, אך מבקר וקורא זה זמן רב באתר ו הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי דעות על לוח אם ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) - ATX מטרתו היא ל גיימינג כרטיס מסך 8800 GTS LEADTEK כרגע מעבד 6400 E מטרת הלוח הנ"ל הוא לשימוש עתידי ב SLI ו ב QUAD CORE. למרות זאת,אשמח לשמוע דעות תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by shai888,

אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים.. 1 מהם למשחקים ו1 מהם לגלישה בלבד ואולי גם קצת צפיה בסרטים שתי המחשבים אותו מפרט פשוט אחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך ‏Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray‎ ‏H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ ‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI ‏500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ‎ ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זה המפרט בגדול.. על איזה זכרונות אתם ממליצים? כמובן שאני אצטרך זיכרון שונה לכל מחשב כי אחד מהם משמש בסך הכל לגלישה לא? אני מנסה ללכת על משהו זול ושייתן תמורה רבה יש הצעות? עדיך מהאתר של KSP מכיוון שאני קונה מהם..

20. הלוח: GIGABYTE X58A-UD3R המעבד:core i 7 930 2800 mhz

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  21. שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב. מצאתי דגם שמאוד מתאים לי ולו מעבד חזק, אך לא מהדור החדש. האם ההבדל בין מעבדי הדור החדש לדור הנוכחי, בהנחה שמדובר במעבדים החזקים של הדור הנוכחי (HQ...) מצדיק המתנה? האם צפויה הוזלת מחירים משמעותית עקב כניסת סדרת המעבדים החדשה? תודה!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by someone,

הורדתי את הBIOS החדש F12 ללוח 7VRXP וכל פעם שאני מפעיל את הקובץ שיש בתוך הZIP זה כותב: The chipset is not supported ואז The Flash part is not supported ואז Make sure the flash is not protected מה עושים??

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  23. שלום, להוריי מחשב עם לוח אם ga-p55m-ud2 ומעבד i5-760 עם שני סטיקים של זכרון, כל אחד 2 גיגה (אחד ז"ל אתמול). אחד מהסטיקים הלך ואני רוצה לרכוש ערכת זכרון חדשה ולמקסם את הביצועים. מדובר ב-DDR3. לפי מפרט לוח האם ניתן להשתמש בזכרונות במהירות של עד 2200 עם 4 סטיקים של 4 גיגה (2xdual channel). ייתכן שבסוף אחליט על תצורת של 2X4GB. עוד מתלבט בעניין. במפרט המעבד כתוב שאפשר להשתמש בזכרונות במהירות של 1066/1333MHZ. במפרט לוח האם כתוב שהלוח יודע לעבוד עם זכרונות במהירות 2200/1600/1333/1066/800. ניסיונית, התקנתי לו 2 סטיקים של 4 גיגה (סה״כ במהירות 1600mhz ועבד בסדר (לפחות לרבע שעה שעבדתי עם המחשב טרם שניתקתי אותם והחזרתי למחשב השני), למרות שלכאורה המעבד לא י…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  24. לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..

• 10 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים