מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אפילו אתר בית לא נראה לי יש להם אם אני קונה שני סטיקים שלהם במקום של TWINMOS אני חוסך 70 שקל... אני לא אוברקלוקר ולא מתכנן להיות...
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC .... חשבתי על P6T SE ו6GB של GSKILL יש רעיונות יותר משתלמים באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר שלי ביקש ממני לברר לו בקשר לתאימות בין מעבד ללוח כיוון שהוא בעבודה ללא אינטרנט . אני מעתיק לכם את ההודעה ככה שאולי תהיה איזו דיסאינפורמציה(מקווה שתבינו). האם מעבד S9550 מתאים ללוח P5Q של אסוס, אני רואה באתר של אסוס ובאינטרנט שהוא מתאים ל-S9550 אבל לא רואה את הדגם עם ה-S. לא מוצא על זה כלום באינטרנט למעט שרושמים שזה בדיוק אותו מעבד רק עם מעטפת תרמית נמוכה יותר-65W ב-Q לעומת 90W ברגיל. רוצה לקנות מ-EBAY וחייב לדעת אם זה יעבוד אצלי.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין שימוש בזיכרון ddr2 מסוג 667 מגה הרץ לעומת סוג 800 מגה הרץ במחשב עם מעבד core2duo? אין כוונה לבצע אוברקלוקינג.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שאלה כללית האם למישהו יש מושג עם יש לוחות אם עם usb 3 ב Internal I/O Connectors תקן הusb 3 מתחיל לתפוס תאוצה וכיום יש די הרבה יצרניות מארזים ששמים usb 3 בfront panel אבל אין להן לאיפה להתחבר. לפי מה שאני יודע יצרניות לוחות האם שמים usb 3 רק בBack Panel Connectors האם אני טועה ? למישהו יש מושג אם בכלל יש לוח אם עם usb 3 Internal I/O Connectors תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, בעקבות פתיל בפורום מפרטים הציעו שאני אבקש כאן עצה בנוגע ללוח אם. המפרט עד כה : Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1095 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1 1270 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 355 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 אני צריך להוסיף לוח אם וזכרון. אני רוצה הרבה זכרון (לפחות 2GB). התקציב הוא 2000-2500שח' ואני כנראה ארכוש מKSP (נא להתיחס למחירים משם) אני לא עושה שום OC וגם לא מתכנן לעשות OC בעתיד. נא לקחת בחשבון.... כמו כן, האם אתם חושבים שצריך להוסיף קירור כלשהו? (בהתחשב בזה שאני לא עושה OC) בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם זה נכון ש agp 8x נותן ביצועים גבוהים יותר מ agp x4?
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מתכוון למהירות bus כי שלי התחיל מ 100
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
סיבת ההחלפה : היי היו לי המוני מסכים כחולים ואחרי שבירת ראש של כמה ימים החלטתי לפרמט ההתקנה של הXP מריצה את כל הקבצים וברגע שמגיע המסך של בחירת הכונן להתקנה או תיקון (המסך הראשון שבו יש אפשרות INPUT) המחשב נכבה לא ריסט רק נכבה וזהו החלפתי דיסקים קשיחים SATA וגם IDE הרצתי בדיקות זיכרון MEMTEST ואפילו את של מיקרוסופט נתקתי כל חלק מיותר ואפילו חיברתי את המסך ישירות ללוח בדקתי לו חום ניסיתי גירסאות שונות של XP כולן נבדקו על מחשבים אחרים ועובדים מצויין לקחתי את הSATA למחשב אחר והתקנתי עם הדיסק שלי- זה דווקא עבד אבל לא עשיתי SYSPREP אז לא יכלתי לנסות אצלי בדקתי לייב CD של UNIX ועובד מצויין מרוב ייאוש וכמובן צורך עמוק להיות אונ-ליין התקנתי 98 פעם אחת הוא נכבה באמ…
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תודה למי שיעזור לי על המלצה של זיכרון 256Mb .. אני חדש באתר :
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני בונה על 2200+ או 2500+ 256 333MHZ לפחות ורצוי שיתמוח ב OC אני מיתכוון להרכיב ל512 DDR וצריך לוח עמיד ולא יקר מידי אבל עם פיצרים(שטויות כפי שאבא אומר)אני צריך שהוא יתמוך בדיסק הישן שלי WD 40G 5200RPM כרגע על P3-800 לא לידאוג מארז יש מתאים .אם אפשר תסבירו בבקשה למה NFORCE 2יותר טוב מVIA??? אני לא מבין ולגבי חברות אומרים ש EPOX לOC אבל ABIT הכי טוב מה נכון?אנא הסבירו בתודה THE GYVER
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/01/05/the_65_nm_pentium_d_900s_coming_out_party/page17.html ???
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הורדתי את הBIOS החדש F12 ללוח 7VRXP וכל פעם שאני מפעיל את הקובץ שיש בתוך הZIP זה כותב: The chipset is not supported ואז The Flash part is not supported ואז Make sure the flash is not protected מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני מוסיף זיכרון DDR2 800MHZ לזיכרון DDR2 667, האם הם יעבדו יחד? בהנחה שהם יעבדו אז באיזה תדר מהירות הם יעבדו? ה800MHZ יישר קו ויפעל על תדר של 667? אם הזיכרונות לא מאותו יצרן זה בסדר? אם אני שם זיכרון DDR3 על לוח שתומך בDDR2 זה לא יעבוד או שיעבוד במהירות DDR2 (אני בונה על שדרוג עתידי) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
למשל בסקייפיסי אני מקבל כל החיים על מעבד BOX בזמן שיש כאלה שנותנות 3 שנים? האחריות שהיא כל החיים היא ניתנת רשמית מאינטל ישראל ואלה של ה3 שנים הם מהחנות כי הן ייבאו את המעבדים?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי שרת עם 6 סלוטים , עד עכשיו היו בשימוש רק 4 סלוטים כל סלוט 1 גיגה (סה"כ 4 גיגה) - הזיכרונות הם מסוג ECC כנהוג השרתים עכשיו הבאתי עוד שניים (זהים בדיוק לקודמים) התקנתי אותם בשני הסלוטים האחרונים(5,6) הדלקתי את המחשב ומופיע לי שגיאה , ניכנסתי "למנהל הזיכרונות" ומופיע של סלוט 5 ו 6 הם מסוג RENK 1 והזיכרונות שהתקנתי הם RENK 2 ... אחרי שהוצאתי את הזכרונות המחשב חזר לעבודה תקינה ... מה זה RENK ? ? מה ההבדל בין RENK 1 ל RENK 2 ?! יש דרך לגרום לזה לעבוד ? המון המון תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חברת Compulab הישראלית משיקה דגם PC חדש בשם Airtop, שמציע ביצועים חסרי תקדים עבור מארז ללא מאווררים בדממה מוחלטת החברה הישראלית מחיפה, Compulab, מציגה פיתוח מרשים וכחול לבן לאחר כשלוש שנים של עבודה: מחשב מבוסס PC המקרר את עצמו באופן פסיבי לחלוטין, על ידי שיטה של זרימת אוויר טבעית אותה פתחה החברה, ובדומה למחשבים מסוגו הוא אף מסכם הכל ב-200W: ה-Airtop. מחשב ה-Airtop מגיע בשלוש תצורות: אחת למגזר העסקי (Workstations), אחת עבור שרתים, והאחרונה אף עבור שוק הגיימינג (שאפשר להתייחס אליו גם כאל השוק הביתי). Compulab מצהירה על יכולות קירור טובות יותר משאר הקירורים בגודל זה. כיצד היא עושה זאת? זו פרסמה סרטון המדגים את יכולת זרימת האוויר הטבעית, לה היא קוראת NAF (ר"ת Natura…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1.83 ג'יגה הרץ ולא 2500 כפי שקוראים לזה??
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כי אני חושב לקנות opteron 170 או athlon x2 ... יש למה לחכות ? אולי ירידת מחירים ? או מעבד חדש ל 939 ?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. לאיזה שימושים עדיף מעבד אינטל ולאיזה שימושים עדיף מעבד AMD ? 2. האם מעבד Dual Core הוא מעבד אחד שמפוצל ל 2 ליבות, ו Dual Core 2 הוא באמת 2 מעבדים ? מה ההבדל בין 2 המונחים הנ"ל? 3. האם מעבדי ה Dual Core וה Dual Core 2 של AMD ושל INTEL הם כולם 64 ביט ? 4. האם כל מעבדי ה QUAD של AMD ושל INTEL הם 64 ביט ? 5. ארכוש מעבד Dual Core 2 למחשב משרדי, ואפילו המעבד הזה הוא יותר מידי בשביל גלישה ואופיס, חשבתי לרכוש QUAD, בעיקר כדי שהמחשב יחזיק זמן רב יותר (אני מניח שבקרוב יצאו תוכנות שיודעות לנצל QUAD), אך נאמר לי שזה בזבוז כסף, מכיוון שבטווח הקצר/בינוני, AMD ו INTEL יעברו לארכיטקטורה חדשה, ולכן זה יהיה הסתם בזבוז לרכוש כעת QUAD כאשר גם DUAL מספיק לי - האם זה נכון ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת. וחושב על המעבד 920 מהסדרה. ועל הלוח של גיגבייט GAEX58UD4ו . אני רואה שהלוח תומך במהירות זיכרון 1600 , וגם אני מוצא לקנות זכרונות כאלו במחיר סביר. אך המעבד אינו מספק קישור לזכרון מעל 1066 , אז לשם מה כל זה? ע"פ אתר ההשוואות של אינטל גם מעבד האקסטרים של הסידרה אינו מספק את המהירות הזו. האם זה הולך להשתנות בקרוב. או שזה עניין ל overclocking והאם זה ניתן לביצוע בחומרה הנ"ל?
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מי לא מכיר את תוכנת הניטור CPUZ קצת משעמם הצבע. חיפשתי גירסה שונה לתוכנה. אז יש את הרגיל-CPUZ 1.56 גירסת - CPUZ 1.56.3 BETA גירסה בעיברית-1.55 קצת ישן וקצת צבע בעיניים. הגירסה של-ASUS RUG 1.57.1 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני המתכוון כבר במהלך השבוע הזה לרכוש מחשב ולא בא לי להתחרט על הרכישה מבלי להשקיע טיפת מחשבה לפני הקנייה . אז לשאלתי האם כדאי להשקיע עוד קצת ( מה שאין לי וקרוב לודאי יעכב את הקנייה ) ולרכוש את הלוח הבא שתומך ב SLI : DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אני חושב לטווח הרחוק ובמקום עוד תקופה מסויימת להחליף שוב לוח אולי כדאי לרכוש את הלוח הנ"ל . לבנתיים רק עם כרטיס אחד ואח"כ להוסיף אליו כרטיס נוסף ? 1. האם לוח SLI יכול לעבוד גם עם כרטיס אחד בלבד או שמחוייבים להיות שני כרטיסים ? 2. האם הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש SAPPHIRE ATI X800GT 256MB 256Bit DDR3 PC-E יכול לעבוד גם כ SLI ( כמובן עם אותו סוג כרטיס ) או שישנם כרטיסים ספציפים שיכולים לעבוד יחדיו ? תודה לעוני…
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-