עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MoRtZkInG,

בוקר טוב יש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל. הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8. בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו. מה זה עושה? כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה? ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by The Ball,

שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להגיד שאם זה לא הפורום המתאים אתה יכולים להעביר את הת'רד הזה.. ולנושא.. אבא שלי רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ואת הלוח הנ"ל אבל דבר אחד הוא לא מבין (וגם אני) האם הכרטיס מסך שעל הלוח עובד ב- SHARD MEMORY? ואיזה דגם הוא? 420 440 או 460?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by cohenkobi1,

יש לי שני מפרטים, על מה אתם ממליצים? 1. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 0.13mk 533MHz FSB Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Motherboard (DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,LAN,USB 2.0) GeiL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 2. AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) GeiL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory כמו שאתם רואים, הראשון מבוסס אינטל והשני א.מ.ד. הראשון עולה 2360 ולעומת זאת השני עולה 2040 מה כדאי? כל הצעה חדשה תתקבל בברכה.

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by Cyron,

מחפש לוח אם לסוקט 754, אין כוונה לעשות OC. תקציב בסביבות 700 Firewire ו-כרטיס רשת מובנה חובה!!!

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by Cyron,

רציתי לדעת בקניית שילוש לאיזה סוקט מבוסס AMD תהייה את אפשרות השידרוג לטווח הכי ארוך שיש ?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  6. ברוב חנויות המחשבים מצאתי של-BOX יש אחריות לכל החיים ואילו למעבדי TRAY רק 3 שנים. ההפרש במחיר הינו 53 ש"ח למעבד e8400 (סקיי פי סי). האם כדאי להוציא את הסכום הנ"ל עבור אחריות לכל החיים לבן אדם שיעשה המהרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  7. שלום, אני קונה עכשיו מחשב למשחקים בתקציב מינימלי (2500 ש"ח +-). כרטיס המסך כנראה יהיה HD4850/4770 512MB וזכרון 800MHZ 2X2GB. לגבי המעבד אני ממש לא סגור. ברור לי כבר שבתקציבים האלה אז רק AMD כי התמורה הטובה ביותר לכסף. אבל חוץ ממשחקים אני גם מתכנת ומעצב גרפיקה - משמע עובד עם סביבות מאוד כבדות ומסורבלות עם מליון חלונות פתוחים בו זמנית + ברקע גם מריץ Development Server שיכול להיות IIS/APACHE ועוד ועוד ועוד. וכל זה כמובן ירוץ על Windows 7. בגלל זה אני ממש לא רוצה לקחת מעבד שייאכזב אותי, מצד שאני לא יכול להוציא יותר כסף. בקשר לדגמים ספציפיים, האם ה-425 יהיה איטי מדי? האם הוא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך במשחקים? האם בקצת יותר כסף ה-PHENOM 545 שווה הרבה יותר? מה ההמלצות שלכם? תו…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  8. היי חבר'ה הבעייה היא כזאת חבר קנה מארז חדש העביר הכל אליו על הדרך הוא הוציא תמעבד לנקות אותו והחזיר אותו לא טוב כתוצאה מכך שני פינים נשברו על כל מקרה הבאנו מעבד חדש יותר נכון יד 2 שהו INTEL CPU 2.80 800FSP שיתאים ללוח אם ASUS P4SP-MX עכשיו הפעלה של המחשב הוא העלה אותו ישר לביוס ואמר שצריך לכוון את התדרים Frequency שני התדרים שהוא נתן לא עבדו טוב כלומר המחשב הופעל מחשב בלי לעלות כלומר התדרים לא התאימו לאחר מכן שמתי על ידני וכיווני וזה כן עלה רק שזה ניראה לא יציב בכלל אם אני מפעיל תחווה בפייסבוק או כמה דברים באינרנט זה פשוט יוצא לי ממנו גם שאני לוחץ על המנהל משימות אני רואה שהוא עובד רק במאמץ גבוהה מאוד מישהו יודע איזה תדברים אני יכול לשים אותו זה ניראה מלא תדרים שהם 1…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC .... חשבתי על P6T SE ו6GB של GSKILL יש רעיונות יותר משתלמים באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by silverpist,

מה ההבדלים??? ואם ה- Phenom שווה את התוספת במחיר?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by boss,

כרגע יש לי לוח אם asus P8P67 Deluxe Sapphire HD 6970 BFBC2 Edition 2GB SeaSonic 750W Gold X-Series Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB CM HAF X אין מעבד 2600K לחכות יהיה במלאי מה עדיף זכרונות 8 גיגה בשביל OC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 בינתיים לקנות זכרונות לא חשוב תקציב

12. שלום, האם כדאי לשדרג Athalon x2 400 ל AMD Athlon II x2 240. ב150 ש''ח? אני מתכנן על OC, וראיתי אנשים שהגיעו לתוצאות של 3.4~ שימוש עיקרי משחקים קלים+. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  13. שלום אני מעוניין לקנות מספר חלקים המטרה היא למשחקים וגרפיקה והתקציב המקסימלי הוא 1400 ש"ח אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם מהטכנולוגיה החדשה (LGA1155ׂ) דבר נוסף אני מתכוון לרכוש 4GB (נכלל בתקציב) *כרגע שאר החלקים קיימים ניתן להסתכל בחתימה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. התקציב מדבר על הלוח וזכרונות בלבד, כמובן שהמלצות זולות יותר מבורכות.. מתוכנן OC בינוני לאיזור ה3.5 אם יתאפשר יותר אז מה טוב, אבל אין צורך ביותר מזה כל עוד המחיר כבר נכנס למשוואה.. ניתקלתי בבעיה שחיפשתי לוח שיתמוך בצורה נורמלית בריבוי כרטיסים, ז"א הלוחות הזולים יחסית תומכים ב x16 וx4 מה שבטוח יגביל, ושאפילו x8\x8 יגביל את הכרטיסים החדשים בגלל עוצמתם, אבל זה משהו שקראתי איפה שהוא אני לא בטוח לגבי זה... והשאלה הנוספת היא אם כדי לחכות ללוחות של חברות נוספות?, או לדגמים נוספים שצריכים לצאת בקרוב ולירידת מחירים מהחברות הקיימות בגלל שזו פלטפורמה מאוד חדשה?, או שאין למה לחכות והמחירים כבר יציבים.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  15. אהלן. יש ברשותי לום אם של ASUS-P5KC, יש 4 סלוטים של DDR2 ו 2 סלוטים של DDR3. כרגע המערכת עובדת עם 2GB DDR2, אך השאלה היא אם אני יכול להוסיף עוד 4GB DDR3, והאם זה מומלץ ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  16. היי, קניתי זיכרון חדש קינגסטון KVR800D2N6 של 2 ג'יגה 800Mhz, כדי להוסיף לזיכרון הקיים של 2 ג'יגה, ללוח האם של MSI מסדרה P6NGM. הזיכרון לא מזוהה ע"י הביוס - אני ממשיך לראות רק את הזיכרון הקיים (כלומר 2 ג'יגה ולא 4). הזיכרון מוכנס בפנים כמו שצריך. יש שני סלוטים של זיכרון על לוח האם, מגיגול אני מוצא שהלוח הזה אמור להיות single channel. בקיצור, אשמח מאוד לעזרה כדי להבין מה הבעיה פה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by ShoX,

http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT שווה לא? מה דעתכם? יש זיכרונות של גי'גה שעוברים את ה 1000 שקל אז שתי ג'יגה של 667 בCL4 עם קירור נראה משתלם לא?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  18. שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה לפי דעתכם יותר טוב /יותר מומלץ לשים סטיק אחד של ג'יגה של קינגסטון או...... לשים שתי סטיקים של 512MB של קינגסטון אשמח לקבל תשובות מעניינות!!! תודה........

• 18 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by stingeR-,

שלום לכל בעלי הלוח הנ"ל.. התקנתי את הביוס החדש F19 והוא עשה לי אך ורק בעיות.. קודם כל בעיות שחשבתי שנבעו מהספק.. כיבה לי הארדיסק משני כל שעה בערך... ניסיתי להוריד את האוברקלוק ב200MHZ(שזה דיי הרבה בשבילי) והבעיות אולי הפחיתו..(ההארדיסק נכבה רק אחרי שעתיים והמחשב זרק אותי ממשחקים כל 10 דקות) בכיבוי הארדיסק האחרון הדבר הזה גם דפק את הוינדוס. החזרתי לסטוק וניסיתי להתקין וינדוס מחדש - ללא הועיל - קיבלתי מסכים כחולים על ימין ועל שמאל עוד לפני שהתחילה ההתקנה (ההתקנה הזאתי היפה של XP לא הכחולה הראשונית) אז ניסיתי להחליף ספק..(ל400W ג'נרי) החלפתי - הכל עבד על סטוק.. ניסיתי עוד פעם אוברקלוק.. ועוד פעם זורק אותי מסכים כחולים וכל מה שהיה לפני זה.. אז אמרתי לעצמי "הממ.. הספק שלי לא ח…

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by dashayan,

שלום רב לכולם איזה חברה נחשבת לטובה יותר מבחינת איכות ואמינות Corsair או Kingston ? מתלבט מאוד תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by fire1ce,

שלום יש לי לוח שלא תומך ב DUEL ויש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד יכל לעבוד ה 400. לוח תומך 400. עכשיו עובדים על 333. השאלה שלי היא האם אני יכול לעלות את התדר ל 400 או שזה מסוכן לאחד מהרכיבים?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by guya2007,

היי, כנראה שאני אקנה מעבד של AMD אבל אני רואה שיש הרבה סוגים של תושבות, 939, 940,AM2 וכו'. מה ההבדלים ביניהם?? מה אתם יכולים להמליץ לי, הכי מתאים למחשב שאני יעבוד איתו בגרפיקה, המרות אינטרנט, משחקי מחשב אבל לא רציני.. חפיף.. אבל שיהיה חזק. אני מדבר עד סכום של 1200 ש''ח. תודה..

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  23. השאלה היא האמת לא אם אפשר , כי אני יודע שאפשר השאלה היא אם זה ישפיע על ביצועים של המעבד , להשים על כל הארבע סלוטים של הלוח זכרונות

• 18 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by can_not_lose,

אני לא מבין למה המחירים שונים כלכך ...

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by roes,

איזה זיכרון כדאי לקחת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 ?? *אם זה משנה אז לוח אם GIGABYTE 965P-S3 עם מעבד E6600 י... -איפה נמצאת החנות שבלינק הראשון? (איזה עיר...)

• 5 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.