מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם asus p4s800d עם הצי'פסט של sis כמה לפי דעתכם אני אראה שיפור אם אני אחליף ללוח אם יותר טוב? האם זה ינצל יותר את ה רדאון 9800 פרו שלי ? ואם הלוח אם שלי באמת חרא (כמו שאני חושב) לאיזה לוח אם כדאי להחליף 2 אופציות אחת ללא הגבלת תקציב והשניה הלוח הכי תקציבי ששה משהו
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הלוח אם שלי נשרף. יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך מה שווה לעשות במצב הזה? להסתפק בלוח בלבד? לאיזה לוח?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
האם windows ישרוד החלפה של לוח האם? עובר מ-MSI ל-ASUS, אותו צ'יפסט... האם בכלל כדאי לנסות או שלוותר מראש ולהתקין מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי מחשב, כאשר עברתי מלוח אם מאוד ישן של ASUS (מלפני 3 שנים וגם אז הוא היה בינונו), ללוח אם של GIGABYTE P31-S3G וממעבד intel pentium 3.00 mhz למעבד core 2 due E4600. ניסתי להתקין את ה- הארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, והבנתי שבגלל שה צ'יפסט שונה צריך לעשות ריפר למערכת ההפעלה. לא כל כך הצלחתי, בגלל שכשניסית הוא ביקש ממני adminstartive password ואין לי מושג. אני מפחד לפרמט את המחשב כי המערכת הפעלה שלי היא OEM ויתכן שהוא לא יתן לי להעלות אותה שוב עם צ'יפסט שונה. אנא המליצו לי מה לעשות. מנהלים אם זהלא הפורום המתאים (לי הוא היה נראה הכי מתאים), אנא הפנו אותי למתאים יותר באתר זה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, החליפו לי לוח אם ומעבד ב-KSP. כשאני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך כחול עם הודעה שאומרת "ווינדוס כובה כדי להגן על המחשב מנזק". האם התקנת ווינדוס מחדש תפתור את זה? תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת ללקוח נשרף לוח של אינטל ציפסת 850 התומך בזכרונות rdram תושבת 478 , אני הצעתי לוח של ASROCK 478 CHIPSET VIA . הבעיה שהציפסטים שונים ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתקנה נקיה של מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, קודם כל:מערכת ההפעלה שלי,אשר מותקנת כרגע:Windows 7 Ultimate 64-Bit. השאלה בנושא+אם צריך התקנת Windows מחדש,למה? +אוסיף בעניין,שהחלפה זו כוללת גם החלפת תושבת מ1155 ל2100+כמובן צ'יפסט+מעבד לדגם יותר משופר כמובן. *כיום ברשותי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO (תושבת 1155),צ'יפסט Z68 - כאמור+מעבד:intel i5-2500k. **מעונין לשדרג לתושבת 2011,צ'יפסט X79,מעבד intel i7=ללוח אם: Asus Rampage IV Extreme s2011 Core i7, Intel X79 . תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של אבי בעבודה התקלקל ואני מחפש בנרות מעבד סלרון (לא רלוונטי הדגם) + לוח אם תואם עם שתי יציאות COM מאחור (המחשב מתחבר למכונה ולכן יש צורך ביציאות הללו), אין תקציב מוגבל בגלל שאם אני אמצא חנות שמוכרת את שתי הדברים הללו הם לא יעלו יותר מדי, חיפשתי באייבורי (ידוע שהם אנטי מחשבים אבל הם היבואנים הבלעדיים של MSI ולכן החלטתי להתחיל איתם) ובKSP, וגוגלי מחשבים... אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא חנות שיש לה את שתי הדברים הנ"ל אני אודה לו מאוד (עדיפות לאזור המרכז). נ.ב. מצאתי לוחות אם בטרייד זון אבל אני לא בטוח שאבי יקח יד שנייה, אז אני אברר איתו ויחזיר פה תשובה למרות שלא נראה לי. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש להחליף את לוח האם שלי במחשב. כיום אין לי תמיכה ב SATA III. המעבד athlon II X4 640 אשמח להמלצה ואפילו הפניה ללוח תומך (AM3+) בשביל שדרוג עתידי חובה יציאה אופטית! לפחות 5-6 חיבורים פנימיים SATA III זהו בגדול, מקווה שלא שכחתי משהו חשוב.
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם, היום המחשב שלי מת, נראה כי הבעיה היא הלוח (לחיצה על ה Power אינה מביאה לשום תגובה, גם לא נורה. בדקתי עם ספק אחר תקין ואותה תוצאה..). הלוח שלי הוא GA-K8NS, נרכש בינואר 2005 ב KSP. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד (היום הם נותנים ללוחות 3 שנים). האם יש מקום אחר בו אוכל להחליף את הלוח? (אולי היבואן?) אינני במצב כלכלי המאפשר הוצאות ולכן אודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם במחשב שלי התקלקל. הלוח הוא Asus p5kpl-am אני מחפש לוח אם אחר שמתאים למעבד ולזיכרון ושיהיה זול. המחשב משמש לאינטרנט ולעבודה משרדית קלה. מעבד - E5300 זיכרון - Kingston 2G 1.8V WD 3200AAKS -HD בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מאילוצים של הספק אני נאלץ להחליפו המערכת שלי נמצאת פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 אשמח לקבל משו בסביבות אותו מחיר... (חשוב אם יהיה גם בו 6 USB)... יונתן
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שהלוח אם שלו התקלקל הלוח אם הוא מסוג gigabyte ga-p-35-ds3r (חשוב לציין ששאת הפעם השניה שהוא מתקלקל רק שהפעם הוא כבר לא באחריות ). אני מעונין להחליף את הלוח הזה בלוח אחר עדיפות ל asus ורציתי לדעת איזה לוח יתאים לרכיבים שיש לי מהמחשב. רשימת הרכיבים: מעבד intel core2duo e8400 זכרונות 4g kingston 1066 כרטיס מסך gigabyte px9600gt תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות רכשתי מפרט מ-KSP עם לוח אם בעל יציאת VGA בלבד . [table][tr][td] [table][tr][td]יש בחנות לוח אם דומה עם יציאת DVI השאלה שלי ,האם ההבדל בין החיבורים ( VGA TO DVI) מורגש בשעת הצפייה במסך, והאם זה שווה החלפת לוח אם.. לוח אם 1.עם VGA בלבד Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA לינק - http://ksp.co.il/?uin=135822. עם DVI בלבדAsus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לינק - לוח אם Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI [/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום רב, בשנה האחרונה הוחלפו לי במסגרת האחריות כשלוש לוחות אם. עכשיו המחשב בתיקון על בעיה שכנראה נובעת מהלוח ה"מתוקן" האחרון שהוחלף. לאחרונה נודע לי (מהרשת עצמה) שהרכיבים שהרשת מחליפה לי במסגרת האחריות הם "מתוקנים" ולא חדשים. שאלתי היא האם הרשת שממנה קניתי את המחשב מחוייבת להחליף לי ללוח חדש ואני יכול לדרוש זאת מהם או שהם יכולים להחליף ללוח "מתוקן". בתעודת אחריות של המחשב לא רשום על זה כלום, ואין לי תעודת אחריות נפרדת ללוח. החברה של הלוח היא MSI. והבעיה היא שאני לא יכול לפנות ל-"MSI ישראל" מכיוון שהרשת שממנה קניתי את המחשב הם הייבואנים של MSI והם למעשה MSI ישראל. (http://www.msi-israel.co.il/) תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט המלא של המחשב הוא I5 9600k Gigabyte Z390 UD VENGEANCE® LPX 8GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit - Black GeForce RTX2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 Antec P8 Case Corsair RM650x 80 plus GOLD Modular 650W Noctua NH-D14 CPU Cooler Samsung Evo 970 Plus 250GB אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד וראיתי סרטונים והלוח אם ממש קשה לתפעול וביצוע אובר קלוק. לכן אני מחפש לוח אם אחר שיהווה פתרון ויתאים למפרט. סדר גודל אותו מחיר אפשר לחרוג ב300 שח
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות עידכון ביוס כושל, המחשב שלי כעת אינו מתפקד. בקצרה, הסיפור הוא כי כרטיס הרשת און בורד הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיות בביוס (לא משנה שזה מגוחך) אז עידכנתי אותו. כעת - המחשב כלל אינו מתפקד (פרט לספק הכח) לרבות נוריות הביקורת של המקלדת או התאורה שלה עכבר. לאחר ניסיתי את כל הפיתרונות האפשריים לרבות ג'ימפור ואיפוס הביוס - אני אגש למעבדה היום לראות אם ניתן להציל. במידה ולא יהיה ניתן להציל את לוח האם אני כנראה אפנה לרכישת חדש - כאשר אני רוצה שההחלפה תעבוד בצורה החלקה ביותר שיש. אני מחפש להחליף את הלוח בלוח אשר יאפשר לי להפעיל את המחשב אחד באחד - למעט עידכון דרייברים. לוח האם שיש ברשותי (או חלק הפלסטי-המתכתי חסר התועלת, נכון להיום) הוא של ASUS מדגם M2N-E המבוס…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות דיי בסיסיות, לפני שאני בכלל בוחר איזה לוח אם (+מעבד+כרטיס מסך..) אני הולך לקנות, או אם פשוט לקנות מחשב חדש השאלות הן - האם בהחלפת לוח אם+מעבד, אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה? והשאלה השניה היא האם מארז סטנדרטי יתאים? אני רואה היום לוחות עם 6 חיבורי SATA ונניח, בתוך המארז אני לא רואה מקום ל6 כוננים (ואני אחד שאכן ישמח להעמיס כוננים) (לכן אני גם מאמין שהתשובה לשאלה השניה דיי ברורה וצריך להחליף מארז, אבל בכל זאת אשמח לשמוע קצת רעיונות ותשובות) תודה רבה אדם.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש אופציה לעשות את זה ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל? טיפים טריקים. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הזיכרונות ולקנות עוד שמונה giga RAM. הבעיה היא שהלוח אם שלי ישן ותומך רק עד 8 ורק DDR2. לכן חשבתי באותה ההזדמנות לקנות לוח אם חדש וכרטיס אחד של 8 כדי שבעתיד אקנה 8 נוספים. כרגע המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed שאלות: 1. איזה לוח אם כדאי לקנות? האם כל לוח אם חדש יתמוך גם במעבד הישן? 2. האם השיפור בביצועים של ה DUAL CHANNEL יהיו מורגשים ועדיף לקנות 2 כרטיסים של 4 ובעתיד לקנות 2 של 8 וכו'? 3. איזה זיכרונות כדאי לקנות? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג תלוח אם שלי לזה: http://skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm ולהוסיף 2 זכרונות של 1GB 800/667MHz האם זה יוסיף לי לביצועים ??? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שקניתי מלפני 6 שנים . לאחרונה המחשב היה עושה לי לפעמים 4 צפצופים בזמן הדלקת המחשב (אחד ארוך ו 3 קצרים) ובסוף לקחתי למעבדה. שם אמרו לי שצריך להחליף לוח אם. הלוח אם שהיה לי: (Asus P5P43TD (s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3, PCI-E 2.0 כעת לוחות האם החדשים לא התאימו למעבד שהיה לי (Intel core 2 quad Q8300 2.5ghz 4MB cache s775 1333mhz) אז גם היה צריך להחליף מעבד. לא רציתי להשקיע המון אך מצד שני לא רציתי לרדת ברמה ורציתי חלקים טובים שיחזיקו להמון שנים כמו המחשב האחרון שהחזיק עד היום. אז הציעו לי לשים לוח אם של אינטל DH76BL נאמר לי שמקצועי מאוד במחיר זול. האם כך הדבר? בנוסף הייתי בטוח שהמעבדים היום אפילו ה i3 יותר טובים ממה שהיה לי…
-
- 24 תגובות
- 9.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום . יש לי לוח אם 946gzis ומעבד e6300 רציתי להחליף אותם כי המעבד עושה לכ.מסך שלי צווארבקבוק ( hd4850) איזה אפשר לקנות במחיר עד 1500 ש"ח? הציעו לי את הלוח P43 עם המעבד E8400 אם יש למישהו הצעה יותר טובה אז בבקשה אולי אני מתכנן לOC אבל לא סגוד על זה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-