עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DardaDai,

ראיתי שקיימות 4 רויזיות שונות של הלוח אם הזה (1.0, 1.1, 2.0, 2.1) מבירור קצר שעשיתי רוב החנויות מחזיקות את rev 1.0 או rev 1.1. ולא מצאתי השוואה באינטרנט בין הרויזיות ללוח אם הזה - מישהו יודע מה ההבדל, והאם ההבדל הוא מינורי או משמעותי? תודה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  2. אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב בחודש הקרוב והגעתי להתלבטות בנוגע ללוח אם הלוחות שכרגע אני מתלבט בינהם הם: ASUS P5K GIGABYTE GA-P35C-DS3R Abit IP35 Abit IP35-E וכל לוח אחר בתקציב שאתם תציעו בעיקרון אני מחפש לוח אמין,משתלם,אוברקלוקר סביר (במידה וארצה לעשות OC קטן) ובמחיר סביר. לפי מה שאני רואה אין בתקציב לוחות SLI נורמלים אז כרגע אני מתבלט בין רגילים (אלא אם כן יש לוח SLI בתקציב הזה). אשמח לשמוע את עצות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. הלוח מבוסס על ערכת השבבים החדשה של NVIDIA ה790 ULTRA מישהו יודע מתי צריך להגיע לארץ? ומה יהיה טווח המחירים שניתן יהיה להשיג אותו ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Q6600 עולה כ-1200 ¤ והוא מעבד חם יחסית שדורש heat sink נורמאלי בעלות נוספת של כ- 200 שקל . חשבון פשוט : 1200+200 1400= כאשר Q9300 עם הקירור של אינטל שמספיק בהחלט ,עולה פחות מזה לא מאמינים ? ,הקישו על הלינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433 למי שיש אפשרות ,הכי מומלץ להוסיף סכום זניח יחסית של כ-150 ¤ ולקחת בכלל q9450 : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3394&category_id=2a2408a93538dcf6881554c4da8a606d& נישבר לי ה- ז *** לראות ששורצים פה בפורום , בהמוניהם , נציגים של חנויות רשת, שמיעוטם מתחזים לחברי פורום אובייקטיביים לכאורה ונותנים המלצות על מעבד כמו q6600 , שאבד עליו הכלח לחלוטין (לפחות עד שמחירו ירד דרמטית ,כך שהוא יתאים למערכות low e…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתלבט מאוד בין שני לוחות אם: 1.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3778 2.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3625 הלוחות שניהם תומכים בצי'פסט החדש X38 למען העתיד שאני יוכל לשדרג ללא צורך בהחלפת הלוח כמובן ואם אפשרי להסביר לי מה השוני בין הלוחות הללו?? הלוחות ישודכו למעבד E8400 ויתבצע OC לכיוון ה4GHZ (יש TT BT כקירור אוויר וזיכרונות GSKILL HZ 2GB). אז מה ההבדל והאם השדרוג לP5E שווה את הכסף כמובן למען שידרוג עתידי רק של מעבד ולא החלפה של לוח +מעבד בעוד שנה-שנתיים. ושאלה נוספת היא מהם ההבדלים בין לוח מוביל מבית ASUS עם צי'פסט P35 כי הבנתי שהם לא תומכים 100% במעבדי ה45NM וכי הצי'פסט החדש תומך בהם במאת האחוזים. אם תוכלו להמליץ לי על לוח P…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. שלום לכולם החלטתי שאני מעוניין בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA זה אני בטוח לגבי מעבד אני מעוניין בהצעתכם בהיתלבטותי בין /6600 או /9450 , אני פתוח להצעות - 1500 ש"ח פחות או יותר כמו כן חשבתי על כרטיס מסך 3870X2 512 פתוח להצעות 1500 ש"ח פחות או יותר זיכרון שיהיה מהיר 2 ג"ב לפחות - 600 ש"ח פחות קירור טוב למה שצריך 200-600 ש"ח מעוניין ב OC ספק כוח טוב - מחיר שלא יהיה בשמיים 500 פלוס מינוס תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  7. אני צריך לוח אם, מעבד, וזיכרונות ב 3000 ש''ח שיתאימו למשחקים חדשניים כי את השאר כבל יש לי

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by ElemenTal,

יש לי מחשב ישן P3 800MHZ עם 128 זכרון. התקנתי אליו XP, וזה דווקה עובד בסדר. אבל מרגישים שזה איטי. אז שאלה ראשונה: האיטיות זה בגלל הזכרון או בגלל המעבד (ואני לא מדבר על דברים כבדים, סתם להכנס לתיקיה, לצייר, לקרוא מתוך דיסק) שאלה שניה: אם זה בגלל הזכרון, אז עוד 256mb ישפרו את זה, או יותר אם נחוץ ? שאלתה שלישית: ניסיתי להוסיף למחשב הזה זכרון DDR 400MHZ וזה פשוט לא התאים פיזית, יש משהו יותר ישן מ DDR ? איפה ניתן להשיג ? תודה לעזורים טל

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  9. שלום, ראיתי פה דיון על זה שהQ9450 יצא והגיע לארץ, אבל החנות שהביאו ללינק לא הייתה כל כך חנות טובה,והרבה רשמו עליה בזאפ ששילמו ולא קיבלו אז אולי הם מרמים, אז באמת יצא הQ9450? ועוד משהו: אם אני בוחר את הQ9450,אז מה אני צריך לבדוק בלוח אם מסויים אם הוא מתאים למעבד? אם יש לשניהם את אותו SOCKET?או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק?(קראתי את המאמר פה על לוחות האם,אבל אני רוצה לדעת ב100%,אז תענו בבקשה ואל תתנו לינק למאמר ההוא) ואיזה צ'יפסט עדיף לשימוש עם הQ9450? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by GOVNER_T.S.Y,

היות והמודרייטורים פה יושנים בשמירה החלטתי להביא את העניין לתשומת לב הקהילה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3272

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by manenbu,

יש לי מחשב ישן עם Athlon 64 X2 3800 וזה כבר לא מספיק לי. עם אוברקלוק הצלחתי לתת לו עוד 400 מה"צ (היה 2000 במקור, רץ על בערך 2400 עכשיו). אני לא רוצה לשדרג את כל המחשב (כי זה אומר לוח, כרטיס מסך גם כי יש לי AGP וכו'), אלא רק את המעבד. הבעיה שלמצוא מעבדים של סוקט 939 זה קרוב לבלתי אפשרי. ניסיתי בלוחות יד שנייה ואין. אני מחפש משהו בכיוון של המעבדים המהירים יותר (אני זוכר שהיה אחד של 2400 מה"צ), אולי אפילו Athlon FX-60. השאלה איפה מוצאים כזה? ועד כמה באמת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק למעבדים האלה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by babu,

למטרות OC ללא לשבור שיאים אבל לOC רציני מי יתן ביצועים הכי טובים ויתמוך בטכנולוגיות שחייב לעתיד וגם אני שם קירור TT ULTRA 120 EXTREM ואיזה לוח אם עד 900 שקל יהיה הכי טוב לדרישות? הכרטיס מסך הוא 88GT זכרונות 2GB OCZ אם צלע קירור XTC (אפשר קצת הסבר אולי על זה?)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בהתחשב בירידית המחירים ובכך שאפשר להשיג 4 ג'יגה באיזה 500-800 שקל, האם שווה לקחת שני KITS כאלו ולשים 8 ג'יגה? (כמובן שמדובר במחשב שיריץ מערכת 64 ביט כמו VISTA 64)

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Lancer,

יש לי כרגע לוח אם Epox 8kdaj3 שקניתי לפניי קצת יותר מ 3 שנים,ורציתי לשאול האם הוא יתמוך בזכרון DDR2? תודה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. עכשיו ראיתי שכבר מוכרים את הQ9300 בכמה חנויות ובמחיר יחסית לא יקר בכלל ..השאלה שלי אם לקחת אותו או מעבד אחר מהסדרה החדשה או לקחת את הQ6600.. אני לא מתכוון לעשות OC השימושים במחשב הם משחקים כבדים,מעט סרטים, שירים ואינטרנט.. תודה למי שעוזר נץב- האם זה הגיוני ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1121 נראה לי חשוד גם זול מאוד ועם קירור בנוסף

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by haim652,

1) איך מעדכנים ביוס ללוח אם P5GC-MX/1333, בדקתי באתר של ASUS לא מצאתי (לוח אם של ASUS) 2) איפה בביוס נצאים המחלקות של הזיכרונות (אני רוצה לשנות למחלק של 1:1) 3) ואני רוצה לדעת המתח של הספק כדי שיספק יותר כח כדי לעשות OC טוב יותר? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  17. פתחתי את המארז ולא ראיתי שום דבר שהתפרק או שחוטים מפריעים לו. כביתי והפעלתי מחדש עד שזה פסק לבד. ממה זה יכול להיות? זה מסוכן או מעיד שמשהו לא תקין?

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by doktor1,

כאשר אני מפעיל את המחשב לפני עלית מערכת ההפעלה מופיעה לי unknown cpu isdetected updating bios is required to unieash full power ואז הוא נותן אופציה ללחוץ אל f1 ורק אז הוא ממשיח לעלות מערכת הפעלה ניסתי לעדכן ביוס וגם נישאר אותו הדבר הלוח הוא לוח של asus p5kc והמעבד של intel והדגם q9300 הודעה אם תוכלו לעזור לי מה עלי לעשות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. Started by quepasa,

משהוא יכול לספק הסבר כמה שיותר מפורט לגבי זמני גישה (CL אם אני לא טועה ) ומה המספרים (7-7-9-5 לדוגמא אומרים) לא אילו ספציפית כמובן

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. אוקיי... למרות שזה לא כל כך החומרה שמיועדת לשרת... אני רוצה להתייעץ איתם לגבי העדיפות. השרת המדובר הוא שרת אבטחה שהמטרה העיקרית שלו היא לצלם 6 תמונות במעגל סגור ממצלמות )לגבי חיבורי המצלמות אני עדיין לא יודע( וכמובן גם להקליט בהפרשים של שבוע משמע שבוע מוקלט ולאחר מכן נמחק. ובנוסף להכל הוא פתוח כשרת יתן לי גישה למצלמות דרך האינטרנט... עכשיו השאלה שלי היא כזאת... מה היא העדיפות העיקרית AMD ATHLON 2600 או INTEL P4 2.0\2.8 ובנוסף מה כמות הזיכרון שאתם ממליצים עליה תודה רבה מראש לכולם... נ.ב. אם אתם מכירים תוכנה שמסוגלת לעשות את כל מה שנרשם כאן למעלה... תודה GS

• 5 תגובות
    • 414 צפיות
  21. ? ומה יהיה טווח המחירים בערך? לדוגמא אלו של ASUS כמו הULTRA ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by quepasa,

שלום הייתי מעוניין לדעת עם משהוא יודע עם יש אות המעבד QX9770 ? כמה הוא עולה ? ועם שווה בכלל לקנות אותו?

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by bluz,

היי, יש לי את הלוח אם המדובר, ויש בו 2 חיבורי PCI-E עם 16 נתיבים. השאלה שלי היא, האם אני יכול להשתמש בו בקונפיגורציית SLI או CF? ואם כן, בכמה נתיבים יעבוד כל כרטיס?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. אני מתכוון ל-Q9100 וה-Q9450 אמורים בתחילת אפריל לא ? וכמה הם אמורים לעלות בארץ...[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 22:32:53 הקפצה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי שאלה טוב אז ככה יש לי מעבד פנטיום 3 (סתם מפורק) כזה כמו בתמונה הראשונה ורציתי לדעת מה יש בתוך המעבד פנטיום 3 אם פותחים אותו האם יש מעבד כזה כמו בתמונה הראשונה?? תודה מראש..! nimrods [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים