מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי מכר שרוצה מחשב אינטל, ואני פשוט רוצה שהוא לא יסבול מרעש ומחום כשהוא יפעיל את המחשב. אני פשוט רוצה לדעת אילו מעבדים של אינטל לא מרעישים ומתחממים יותר מדי (לא Northwood) ואין טעם בלנסות לשכנע אותו לקנות Intel
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה יותר עדיף בכל תחום כאילו באיזה תחומים בddr שולט ובאילו הrdram וגם מבחינת תיזמונים והכל
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
משוטט לי "להנאתי" באתר של ג'יגה בייט בחיפוש אחר דרייברים ללוח אם ואני רואה שם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Storage/Products_Overview.aspx?ProductID=2180&ProductName=GC-RAMDISK סתם חשבתי יהיה מעניין להראות את זה כאן...
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב??? ולמה..? והאם יש הבדל בצ'יפסט 790 לבין780???
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האינסטינקט והנסיון שלי עם חומרה אומר שלא, אבל אני רוצה להיות בטוח. במידה והתשובה היא שאכן אין הבדל, האם הזכרונות האלו מומלצים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4959
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה: יש לי מעבד p-4 1.3GHZ זקן... עם 256 RDRAM PC800 עם כרטיס מסך geforce 4 ti 4200 128mb הכרטיס מסך קניתי לפני חודשיים והוא שיפר לי משמעותית את ביצועי המשחקים אבל עדיין ביצועים די חלשים... אני לא פריק של ביצועים וגרפיקה אבל בעקרון משחקים פועלים לי די לאט גם על גרפיקה חלשה יחסית אין לי בעיה לשים את הגרפיקה על medium או low העיקר שה-fps יהיה גבוה זה לדעתי הכי חשוב במשחקים לפי מה שאני יודע למעבד יש השפעה רבה על ה-fps ואני חושב ששיפור המעבד יעלה לי את הביצועים בהרבה קראתי גם שהחל מכרטיס מסך כמו שלי ומעלה שיפור משמעותי יותר בביצועים יושג ע"י מעבד חזק יותר בקיצור הבעיה היא שיש לי לוח intel 850GB שאינו תומך ביותר מ-2GHZ האם זה כדאי והאם זה אפשרי ל…
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
בשעה טובה אני מרכיב מערכת חדשה ,בשביל לחסוך בעלויות ,אני מזמין חלקים מסוימים מחול (כונן וזיכרונות) ,ואת השאר אני אקנה בארץ (לוח אם,כרטיס מסך,ספק כוח ומעבד) אשמח לעזרה שלכם בבחירת הram ,כאמור אין עוד לוח אם ,הלוח יותאם אחר כך. אלה האופציות: https://www.amazon.com/Corsair-2x16GB-3200MHz-Memory-CMK32GX4M2B3200C16/dp/B016ORTNI2?keywords=corsair+32gb+ddr4+3200mhz&qid=1537309779&sr=8-1&ref=sr_1_1 (1400 ש״ח) https://www.amazon.com/Corsair-32GB-3000MHz-Memory-Systems/dp/B014UYPEXE?keywords=corsair+c15+32gb&qid=1537309603&sr=8-1-fkmrnull&ref=sr_1_fkmrnull_1 (1350 ש״ח) https://www.amazon.com/gp/product/B0171GQR0C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין P5B DELUXE לבין EVGA nForce 680i ? אני מתכוון לעשות OC ... אין לי בעיה עם ההבדל מחירים אבל מה מצדיק הבדל של 500 שקל ביניהם? תודה .
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היום הגעתי לאייבורי והם אמרו לי שהם עובדים רק עם הזיכרון הנ"ל. הם אומנם מתחייבים לאחריות לכל החיים אבל נשמע לי קצת מוזר. מישהו מכיר? האם איכותי?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כיומים קיבלתי את לוח האם החדש שלי ASUS STRIKER 2 EXTREME ואימו 2 כרטיסי זיכרון מסוג DDR3 כאשר קיבלתי את המחשב ראיתי בביוס שכרטיסי הזיכרון שקיבלתי הם 1.060 MHZ שבעקרון ההזמנה שלי הייתה 2 כרטיסי זיכרון DDR3 1.333 MHZ התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את כרטיסי הזיכרון והלוח ושם אמור לי שאלה כרטיסי הזיכרון בתדר של 1.333 רק שבביוס הוא מזהה אותו כ1.060 ועל מנת שיתמוך במהירות זאת צריך לעדכן תביוס .. האמת שניראה לי העינין הזה קצת מוזר העם זה נכון העם זה אדיוני תשוובה אני מצפה ממכם ועוד דבר נוסף ראיתי על הקופסא שהלוח תומך ב2 חריצי DDR3 ו2 חריצי DDR2 שאמרתי למוכר את זה הוא אמר לי שזה בלתי אגיוני וגם כך הטכנאי שעובד שם אין לי מושג איך בודקים את זה לעומק ודעת בברור ה…
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ברשותי Q9450, וTUNIQ TOWER 120. הEIST והC1E מופעלים אצלי בביוס, אבל רציתי לדעת אם זה ממש קריטי. זאת אומרת, החסכון באנרגיה כל כך משמעותי? דרך אגב, המעבד בOC ל3.2 ובלי מאמץ הוא על 2.4 בגלל הEIST... אז זה ממש משמעותי? אי אפשר שזה יהיה על 3.2 קבוע והמחשב ירוץ ממש מהר על הפעולות הקטנות גם? ומה עם הC1E הזה? אשמח לתשובות מפורטות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פרסמתם כתבה זאת https://hwzone.co.il/main-computers/שוברים-הסכמי-סודיות-בסטייל-msi-מציגה-תמי/ לפי הכתבה יש לוחות מוכנים את היצרנים למעבד והמעבד הגיע אליהם לבניית הלוחות זה אומר שנקבל מעבדים אלו לקנייה בינואר 2021 ? יש בלוח 20 קווי PCI-E 4.0 16 הולך לכרטיס זה אומר 4 קווים מתחלקים ל- USB / SATA ועוד , זה אומר לוח חלש , ראו AMD שיש להם 24 קווי PCI-E 4.0 והלא ניתן לקבל 6 SATA כי לוקח את כל קווי PCI-E 4.0
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום לכולם-ש לי אפשרות לרכוש את הזיכרון הזה: http://www.ebay.co.uk/itm/RAMOS-4GB-DDR3-1333MHZ-PC3-10600-COMPUTER-DESKTOP-PC-MEMORY-DIMM-RAM-UPGRADE-/130578826830?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item1e671ac64e RAMOS 4GB DDR3 1333MHZ PC3-10600 COMPUTER DESKTOP PC MEMORY DIMM RAM UPGRADE 2 שאלות כרגע יש לי 2 סטיקים מהזיכרון שבחתימה ונשארו לי עוד 2 סלוטים פנויים .מכיוון שהזיכרון ממש זול חשבתי לקנות 2 סטיקים. 1: האם הוא מתאים ללוח שלי?בחתימה מופיע הלוח. 2.האם הביצועים לא ייפגמו?כי הזכרונות שיש לי יקרים עם תיזמון נמוך. ואפשר לשים 2 מודולים של 2 גיגה ו 2 גיגה ו2 של 4 גיגה ו4 גיגה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש זמן די ארוך לוח אם שיתמוך ב - FEATURES הבאים: 1. FSB 533MHz 2. DDR 333 3. AGPX8 4. UDMA 133 5. SERIALATA 6. USB 2.0 7. RAID 0 IR 1 - OPTIONAL הלוח ASUS P4S8X מספק את הסחורה מבחינת FEATURES. האם הוא שווה את המחיר (כ - 880 ש"ח)? האם יש תחליפים ראויים?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ככה זה המצב : זה המעבד תכירו מעבד INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y זה הלוח שכנראה ישב עליו שוב תכירו http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm GA-8I945GMF מדובר בלוח תומך Supports 1066/800/533MHz FSB Northbridge: Intel® 945G Express Chipset Southbridge: Intel® ICH7 Marvell 8053 Gigabit Ethernet controller Realtek ALC882 audio codec 4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) Supports 1.8V DDR II DIMM Supports dual channel DDR II 667/533/400 DIMM יציאות PCI E כמובן ו IE1394 בקיצור משוכלל ביותר... עכשיו מה שחסר להשלים את השילוש הוא כמובן זכרון ... וכאן השאלה הגדולה . האם העובד שה fbs עוב…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב . אני סטודנט לתואר ראשון -מתמטיקה מחשבים . אני מעוניין לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים לדעת את זת. תודה מראש לעונים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 12:58:39 ן לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 13:06:47 לפירוט :אם אנחנו מסתקלים…
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה , אולי כללית אבל בא נראה... אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש לצורך פיתוח, התקציב כרגע לא משנה, רק שזה עבור פיתוח, יש לי עכשיו מחשב נייד של dell עם I7-1355U יחד עם 16GB ראם וכשאני מריץ קוד (pycharm, intellij), יחד עם docker למשל ו zoom ברקע, המחשב יכול לקרוס ואז נסגרות התוכנות. אז חשבתי לקנות מחשב חדש, ומעניין אותי אולי יש תלות גם בעניין המעבד.. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
תגידו כמה זיכרון אני יכול לנכניס על הלוח שלי? אני חושב שהלוח תומך עד 3 ג'גיה אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי במדוייק? (לוח גיגבייט K8NS עם NF3 הדגם שבחתימה)
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב לפני חצי שנה עם הלוח אם הזה... הוא ביצע פעם אחת עדכון גרסה לביוס דרך תוכנת BIOS@ (לגרסת F6). לפני שבוע הוא ביצע עוד שידרוג לגרסה ל-F8 והמחשב לא מעלה מסך. אני ממש לא מבין בביוס..מה הבעיה? והאם יכול להיות שנשרף הלוח אם?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לשימושים כלליים ומשחקים כמו ג'י טי איי 4. חשבתי לקנות משהו כמו מעבד Q9400 לוח אם מבוסס G31/G41 של גיגבייט/אסוס זיכרון 4GB DDR2 800MHZ CL4 יכול להשיג בסביבות 1500 ש"ח. מה דעתכם? שאר המערכת: (כבר ברשותי) קירור למעבד AC alpine 7 pro . אמור להספיק ל-OC קל. דיסק קשיח Samsung 1GB F3 צורב של Sony מארז Cooler master 334 ספק Seasonic 520W מהסדרה החדשה. כרטיס מסך HD 4850.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איך משנים תזמון של זיכרון בביוס של הלוח gigabyte 965 ds3? איך משנים מ2T ל1T תודה
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקי, אני עומד לקנות את הלוח, ורציתי לשאול את בעלי הלוח שאלה קטנה. לפי ביקורת, מצאתי שהמרווח בין חריץ ה-AGP לבין ה-DIMMים הוא קטן מאוד, ושחייבים קודם כל להתקין את הזיכרונות. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: האם זה באמת ככה? ועוד כמ שאלות: 1)האם גוף הקירור הפסיבי מקרר היטב את הגשר הצפוני? 2)האםהקירור הפסיבי לא צמוד מדי לסוקט ומפריע לחיבור המאוורר של המעבד? 3)והאם אתם מרוצים באופן כללי מתיפקוד הלוח? 4)יש לכם איזשהם בעיות איתו או משהו שאתם לא אוהבים בו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי 512 זיכרון ddr 400mh אין לי מוסג איזה חברה. אני רוצה להוסיף עוד 512 אז רציתי לדעת עם משנה כמה זיכרון יש לי למחשקים. ומה אני שואל זה עם אני מוסיף זיכרון אני ירגיש שינוי במשחקים הוא שזה לא קשור?
-
- 6 תגובות
- 481 צפיות
-