מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להחליף את לוח האם שלי 965p-ds3 rev3.3 ללוח אם מתקדם יותר. חשבתי יותר לכיוון לוח אם בעל יכולת SLI כמו Gigabyte GA-EP35-DS4, רציתי לדעת איך לוח זה מסתדר עם יכולת OC המעבד העתידי המתבקש הוא E8400 שהמטרה שלי להגיע איתו ל-4GHZ. ה-Gigabyte GA-EP35-DS4 לפי מה שהבנתי מתקדם יותר מה-Gigabyte GA-P35-DS4 עם אופציה לחיסכון באנרגיה למרות שהוא עולה קצת פחות. שורה תחתונה, אני מחפש לוח SLI שיהיה איכותי ובעל יכולות OC גבוהות, מה אתם ממליצים בתקציב 800ש"ח(ניתן לחרוג מעט) תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6000+X2 ואני רוצה להתאים לו לוח טוב שמסוגל לנצל אותו בהתאמה לכרטיס המסך 7900 nvidia איזה לוח מומלץ לא SLI ושמסוגל יהיה לתת לי תמורה גם בעוד חצי שנה המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מחפש זכרונות, DDR3, הכי איכותים שיש (גם מבחינת OC וגם מבחינת קירור ויציבות), ועם המהירות MHZ הגבוהה ביותר. כמו כן,בגלל חלונות VISTA וכול זה, מעדיף בקיט של 4 ג'יגה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
-
אני מחפש שעות ונראה לי שאין דבר כזה.. אני צריך לוח אם שיתאים לסוקט 478 כרטיס מסך AGP וDDR 2 כי אני רוצה להגדיל זיכרון וDDR 1 יעלה לי ת300 שקל לפחות אז עדיף כבר להביא לוח אם יותר מתקדם השאלה אם יש דבר כזה ומה המחיר שלו אשמח אם תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני בונה HTPC ורציתי לדעת האם ה-DG33TL של אינטל (http://www.intel.com/products/motherboard/DG33TL/index.htm) יהיה בחירה טובה? יש באפשרותי להשיג אותו במחיר זול מאוד. אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD 32 דרך DVI ל-HDMI יש לכם אולי המלצות אחרות בנוגע ללוח דומה? שווה להשקיע יותר כסף בלוח אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אסוס p5k p35 אחלה של לוח אם אני מתבאס קצת כי הלוח לא תומך ב- ddr 3 שווה לי להחליף את הלוח מי שמכיר את הלוח יודע שהוא לוח פצצה הוא תומך ב- 3 מעבדים וגם במהירות של 800\667\1066 של הזיכרונות אמרו לי גם שאם אני ישים 4 גיגה זיכרון במהירות 1066 בויסטה אז הוא לא יזהה לי את 4 גיגה האם זה נכון האם כדי להחליף את הלוח בגלל שהוא לא ב-ddr 3 בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה ההבדל בין P35 לQ35,הצ'יפסטים האלה? מי מהם יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש והוא אמור להגיע מחר עם הרכיבים הבאים; Intel E8400 Giga-Byte P35-DS3L Corsair 2gb (1gbx2) dual channel DDR800 CL-4 רציתי לדעת איך הם אמורים להיות מסונכרנים בביוס שיעבדו בצורה הטובה ביותר. איך אני בדוק שהם באמת עובדים בתדר ובמהירות שהם צריכים לעבוד, ובכמה הם אמורים לעבוד? תודה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מעבד ולוח אם שיהיו מיועדים לאוברקלוק (אני מקווה להגיע ל3.2 בערך... לא הרבה יותר). חשבתי לקנות את הGigabyte P31 DS3L ביחד עם איזה E6600/E6750 משומש או E4500. מה הכי כדאי לדעתכם? ועוד דבר אחד- האם הFreezer 7 pro טוב מספיק בשביל להביא מעבד לתדר הזה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בלינק הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2746&ProductName=GA-P35-DS3R רשום באתר שיש 2 בקרי רייד על לוח האם- ds3r: South Bridge: 1. 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3, SATAII4, SATAII5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 2. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 GIGABYTE SATA2 chip: 1. 1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices 2. 2 x SATA 3Gb/s connectors (GSATAII0, GSATAII1) supporting up to 2 SATA 3Gb/s devices 3. Support for SATA RAID 0, RAID 1, and JBOD השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכי raid שונים על לוח האם d…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
XFX nForce 680i LT SLI Motherboard בטווח מחיר שלו יש משו יותר טוב ? ומי יותר טוב מבין שתי אלה בכללי XFX 790I ULTRA SLI או ASUS STRIKER FORMULA 2 ?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשדרג תלוח אם שלי לזה: http://skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm ולהוסיף 2 זכרונות של 1GB 800/667MHz האם זה יוסיף לי לביצועים ??? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום.. יש לי 2 זיכרונות של 512 256MHz .. ובלוח אם שלי יש 4 מקומות אני רוצה מאוד להוסיף זיכרון אחד של kingston 1GB 667MHz ... שווה לי ?? יעזור לי לביצועים של המחשב ?? למהירות ?? מה זה בדיוק יעזור לי?? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6320 במהירות 1.86 2 GB זיכרון 800 MHZ לוח אם gigabyte 965p-s3 כרטיס מסך NX8800GTS-T2D320E-HD OC מהירות GPU: 575MHz Memory: 1700MHz WINDOWS XP אני משחק במשחקים על הגדרות גבוהות ולפעמים המשחק נתקע לי ואחרי שניה ממשיך כשאני מוריד קצת את ההגדרות המשחק רץ בצורה חלקה שאלתי היא אני חושב לשדרג את המעבד בלבד ל-E8500 במהירות 3GHZ במחיר 1100 שח+- שמתי לב שמשחקים מעדיפים 2.6 GHZ אני לא מעוניין ב-4 ליבות אז בבקשה לא להציע אני לא חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי כרגע אלא אם כן תראו לי אחרת תודה
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שמעתי שלוחות-אם תואמי RoHS הם בעלי אורך חיים של מקסימום 4-5 שנים לעומת אלה שהם לא תואמים שיכולים להחזיק מעמד אפילו עשר שנים (יש לי אחד כזה). נדמה לי שזה קשור לחוזק ההלחמות.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם AMD 3200 ורציתי להחליף את המעבד ל AMD x2 4400 עם 2MB זיכרון מטמון. האם אני אראה שיפור בביצועים במיוחד במשחקים? האם הלוח שלי ה ABIT AN8 Ultra יתמוך בזה?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הכוונה לכיסוי של החיבורים מאחורה, איפה שיש את החיבורים של המדפסת, המקלדת, הUSB, יש מין פאנל שחתוך בדיוק לפי הצורה של החיבורים לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם המארז או הלוח אם, מכיוון שהלוח אם משומש, ולא הגיע עם האריזה המקורית, אין לי פאנל מתאים. במארז יש לי פאנל כמעט זהה, אבל עם מקום לשלוש יציאות אודיו, במקום 6 שיש בלוח אם. זה מונע ממני לסדר את הלוח אם בצורה שאני אוכל להבריג אותו למארז, ובלי הכיסוי יש פשוט חור מאחורה... יש למישהו מושג אם ניתן לקנות דבר שכזה ? למי שלא הבין למה אני מתכוון (פשוט אין לי מושג איך זה נקרא, אני סתם מכנה את זה 'פאנל') אני מצרף תמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הזמנתי לחבר את המעבד שהיה במבצע http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=121 לפני שפותחים איזה סטפינג הוא? ואיזה לוח טוב יש ל-OC.. אין לו תקציב להכל ביחד, אז הליצן הזה כל פעם קונה משהו.. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אחד מול השני מי יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
נכון להיום ברשותי מחשב פנטיום 4 3.0Ghz HT אשר תומך ב-DDR2 עד למהירות 553Mhz, ומותקנים עליו 512MB X 2 במהירות הזו. לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8600GT שנתן תאוצה רצינית לביצועים, אך עדיין נוצר לפעמים צוואר בקבוק בגלל חוסר הזיכרון. הלוח שברשותי הינו Gigabyte 8I925X והוא לא מאכזב אפילו אחרי 3 שנים... לאחרונה שמתי לב שהזכרונות ירדו במחירים ירידה תלולה (כיום ראיתי 2 ג'יגה זיכרון ב-200 ש"ח), אז רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את המערכת שלי ובאיזו צורה? הלוח בעל 4 סלוטים לזכרונות, כאשר 2 מנוצלים. ואני מסתבך במה כדאי לעשות עם זה... 1. לקנות עוד 2 באותה תצורה ובסך הכל להגיע ל-2 ג'יגה זיכרון. 2. לקנות 1Ghz X2 שיתפסו רק 2 מקומות ואת הישנים לזרוק למגירה. 3. לקנות עוד 2 ולהגיע ל-3 ג'יגהב…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה זיכרון מינימאלי דרוש בכדיי להריץ בצורה סבירה מערכת הפעלה ויסטה 64BIT? תודה.
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-