מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחו"ל QX6700 ES ב 940 דולר כולל משלוח! שווה? קראתי המון על המעבד והבנתי שהוא הרבה יותר עדיף על הQUAD של AMD.... מה דעתכם על גרסת ה ES אגב? יש לה יתרונות על הגרסה הרגילה? ועוד שאלה ה ZALMAN 9500 LED שלי יספק אותו?
-
- 107 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
בגלל השם המבלבל... יש להם ציפסטים שונים 430 ל M55 Plus ו - 550 ל GA-M55S רציתי לדעת אם יהיה הבדל מבחינת ביצועים (המעבד 4600 X2) בין שני הלוחות. המחיר בין שני הלוחות זהה אוליי הבדל של עד 20 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אבל הוא הגיע בטעות עם GA-965P-S3 (בלי ה-D). אמרו לי שבעוד שבועיים יגיע זה עם ה-D... מה ההבדלים בין השניים? כדאי לחכות שבועיים ל-D, או להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 60 ש"ח? תודה למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
מדובר במחשב בתצורת CF חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל BLKD X58 Smackover Extream מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת? ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל, האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY. מה דעתכם, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני רגע הזמנתי מחשב, היה שווה? מתוכנן לו OC עד לבערך 2.26MHZ - 2.53MHZ אני מתכוון להשתמש בו בעיקר למשחקים הכי חדישים, תוכנות(שהכי כבדה בניהם פוטושופ), צפיית סרטים והאזנה למוזיקה. המפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 WD 80GB 7200 8M MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 Hercules Gamesurround Fortissimo II Aopen DVD 1648 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W + Thermaltake 80mm smart fan סך הכל: 5,872 ש"ח איך המחשב? אני אהנה ממנו? הוא לא יעשה לי בעיות? תודה מראש! אורן
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ידידי המלומדים הרכבתי לעצמי מיפרט - שאני מאוד מרוצה מימנו = והרבה הרבה ביזכות הפורום הזה מעולם לא הגדרתי שאני מעוניין בOC = אבל מעניין אותי לדעת...אם פעם בעתיד אני ירצה להגיע לזה מה הפוטנציאל ? מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O זיכרונות: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4: לוח של אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 מה שאני שואל זה - מה פוטנציאל ההמהרה שיש לחומרה הזו ( אם בכלל)? 1 למעבד ? 2. לכרטיס המסך ? 3. לזיכרונות ? THX(מי יודע = אולי בעתיד אוכל לשחק עם זה?)
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זה בשביל אח שלי שאין לו מחשב AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA-7N400EL NForce 2 NCP 256 DDR PC3200 כל זה ב1100 שקל כולל התקנה אני כנראה יחליף את המעבד לAXP 2400 ובעתיד אוסיף עוד 256MB זיכרון מה דעתכם על החברה NCP? היה לי תקציב מאוד מצומצם וזה מה שהצלחתי לבנות בחנות שקניתי ממנה את כל המחשב שלי (ראה מפרט) ואני קונה את המחשב רק משם! אז מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תאמרו לי מה לעשות בקשר לזיכרון כרגע מוזמנים אצלי שני סטיקים של 256 עכשיו רוב הסיכויים שאני ירצה להחליף ל 512 גם שני סטיקים בעוד שנה עכשיו מה אני צריך לעשות לקנות עכשיו סטיק אחד של 512 ועוד כמה חודשים לקנות אחד נוסף בשביל הדיול או לקנות עכשיו פשוט 2 של 256 ואחר כך אין לי מושג מה לעשות עם הסטיקים האלה מה בדיוק הדיול נותן לי והאם אני יכול להסתדר רק עם סטיק אחד לזמן הקרוב ? p-4 2.8 abit -is7 e memory-sumsung ati 9800 pro תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
אחת מחלוצות תחום המחשבים האישיים הקומפקטיים עושה קאמבק עם שלל דגמים עדכניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מהן הלוחות אם הכי נפוצים בישראל ? ( לא הכי טובים,אלא הכי נפוצים ! ) אני מתכוון לחברות של לוחות אם... asus , msi , GIGABYTE יש עוד ?
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הדגם הזה "CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24 : TR3X6G1600C8" מומלץ? , והחברה אמינה ומוכרת? (המעבד הוא:I7 intel 920")
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את מה שאסוס עשתה לנו בשוק הניידים, היצרנית האמריקאית עושה בשוק המחשבים השולחניים המובנים בתוך המסך - עם שמונה ליבות עיבוד בתצורה חדשה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
למפתחת השבבים האדומה הצומחת אין אמנם פלטפורמה ממוזערת וותיקה ומצליחה שמקבילה למיזם ה-NUC של אינטל – אך זה לא אומר שלא תוכלו למצוא מחשבים סלוניים זעירים מלהיבים שמבוססים על מעבדיה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע ממה עשוי מעבד פנטיום 1 ? הכוונה היא לא לליבה שלו אלא לגוף עצמו. ניסיתי לקדוח אותו בכדי להכין מחזיק מפתחות וזה בקושי שרט אותו. המקדח פשוט עף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על סדרת מעבדים בעלי מעטפות חום נדיבות לביצועי גיימינג ויצירת תוכן מירביים במחשבים ניידים - סדרת HX בדור ה-12לכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
שילוב של ליבות העיבוד החדשות מבית חברת Nuvia תזניק את הביצועים ותאפשר להתחרות במעבדים של אינטל ו-AMD מצד אחד - ובמעבדיה האישיים של אפל מהצד השני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
- 1 follower
-
-
האם AMD תוכל להעניק למשתמשים ביצועים גבוהים עוד יותר במסגרת דור ה-Zen 4 עם תוספת טכנולוגיית זכרון המטמון המוגדל שלה בתוך כשלושה חודשים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, חבר נתקל בבעיה שה־USB הפסיק לעבוד לו לפתע ניסיתי כל דבר אפשרי, לאפס את ההגדרות של ה־BIOS והכל דבר לא הועיל קיבלתי כמה הודעות לא מועילות מה־dmesg של לינוקס, כשחיפשתי מצאתי בעיקר באגים שלא נפתרו ואז החלטתי לעצור את המסך כשמופיעה גרסת ה־BIOS עם הפעלת המחשב ונתקלתי בממצא הבא: על לוח האם מותקנת קושחת BIOS בגירסה F8, כשחיפשתי את הגרסה העדכנית ביותר באתר של Gigabyte נוכחתי לגלות שהגירסה החדשה ביותר היא F4 הדגם המדובר הוא (Rev 1.x) 8S661FXM , מעבד 2.6 (לא שזה משנה משהו) תיארתי לעצמי שכל שעלי לעשות הוא להוריד את הגרסה האמיתית מאתר היצרן יחד עם תוכנת ה־Flasher ופשוט לצרוב קושחה אחרת ל־BIOS ואז לאחר הפעלת התוכנה והנסיון לדרגוש (שדרוג אחורה) של הקושחה נתקלתי בבעיה הבאה: …
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ישנו צד נוסף למלחמת המעבדים המואצת שבין אינטל ל-AMD - יצרניות לוחות האם אשר זקוקות לעמוד בלוחות זמנים כמעט בלתי אפשריים לכתבה
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
דגמי דור ה-Zen 3 השולחניים הצליחו לשים קץ לשליטה הארוכה והמובהקת של אינטל בביצועי גיימינג - וב-AMD רוצים לוודא שתוכלו למצות את היתרונות הללו במלואם עם אחד הכותרים הבולטים לשנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שלא היו לה השקות בומבסטיות להעניק לנו, מפתחת השבבים מסאניווייל כן הציגה דברים חדשים ומעניינים על הבמה של תערוכת החומרה הגדולה בעולם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אינטל מספרת על המשך דרכה במשך חמש שנים הבאות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2649
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הדלפה טרייה מספקת לנו עוד פרטים מעניינים אודות דור מעבדי ה-Coffe Lake העתידי של אינטל לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-