מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין לוחות האם הבאים:[כולם של ASUS] P5GCMX P5K P5K SE Asus P5KPL-VM בהנחה שישאר לי מספיק כסף איזה מעבד הכי טוב לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח מקסימום? רק מחברת INTEL ? ושהוא יותר מהיר מפנטיום P4 איזה כרטיס מסך מבין שניהם עדיף לי: ATI HD3450 PRO 256MB או PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 256MB
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אז קניתי 2 ג'יגה של Mushkin מהסדרה(?) Enhanced. 800 mhz CL4 4-4-4-12 2.1V קודם כל רציתי לשאול מה הדעה שלכם לגבי הבחירה הזו ושנית לשאלה: לפי המשקל שלהם אני מניח שההיטסינקים שלהם עשויים מאלומיניום, אז האם כדאי להחליף את ההיטסינק שלהם להיטסינק מנחושת(שהיה על הזכרונות הקודמים). עריכה: עוד שאלה שכזו האם בגלל שהלוח תומך ב 667 Mhz זה יפגע בתזמונים וכו'? הוא שפשוט יפעל ב 667 mhz באותם התזמונים?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רכשתי מעבד חדש Q6600 וברצוני להחליף את המעבד הקיים E6420 האם נדרש להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (VISTA) או שניתן פשוט רק להחליף את המעבד תודה מראש לעוזרים לוח: GA-965P-DS3 3.3 כ. מסך: EVGA 8800 GTS 320 ספק: ENERMAX 400 זיכרון : G.skill 4GB 800M CL-4
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני קונה בכמה ימים הקרובים את הQ6600 ו DDR2 4GB 1000MHZ אני רוצה בעצם לקנות לוח יציב לאוברקלוק בסביבות המחירים של 400-550 (חריגה אפשרית 50+) ואם אפשרי שיהיה בעל חיבור E-SATA...תודה
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני חדשה בתחום המחשבים וראיתי את המושג OC לא פעם בדיון בפורום. ממה שהבנתי מדובר בהגברת מהירות המעבד באופן מלאכותי. אני שואלת מספר שאלות. 1. האם הדבר נחוץ ומתי ? 2.איך עושים זאת בפועל? מאחר ואני קונה מחשב חדש אשר חלקי המחשב ניקנים באופן של חלק חלק ולא מחשב מובנה בחנות אני מבקשת המלצה ללוח ומעבד אשר יתנו לי את האופציה הכי טובה ל-OC ובכלל האם בכלל אני צריכה את הדבר. המחשב הינו לצורך עבודה עם תוכנות וגם למשחקים כבדים. אודה לכם על תשובתכם. מועדים לשמחה .
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים מארז שמתאים למארז מיקרו במארד מיד-טאוואר? עם להיות יותר ספציפי: האם לוח האם GIGABYTE GA-G31M-S2L מתאים למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום הרכיבים המרכזיים במחשבי הם: Pentium 4 630 3.0GHz 2GB DDR2 533 GeForce 6800GS יש לי בבית מעבד Pentium D 820 2.8GHz מיותר (אחד המחשבים בבית עבר שדרוג). משחקים חדשים כבר לא עובדים כל כך טוב אצלי. לדוגמא: Rainbow Six Vegas 2, Assassins Creed. האם החלפה למעבד השני תתן לי שיפור משמעותי במשחקים? אני פשוט לא רוצה סתם להחליף ולגלות שהמחשב שלי יהפוך לתנור ללא שום שיפור. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
מה המשמעות של הסימון EP על חלק מדגמי הלוחות של Gigabyte ? לא מצאתי הסבר באתר החברה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המחשב הנ"ל - "מפרט מחשב" רציתי להרחיב את הזיכרון. חשבתי לקנות עוד 4GB - 2*2 אותו סוג ואז יהיה לי 6 ג'גיה אני יודע שכדי לנצל בזה אצטרך ווינדווס של 64 ביט השאלה היא האם יש צורך בדבר כזה 6GB? אני מדבר גם על העתיד... או שאפשר להסתפק בעוד 2GB 2*1 ועוד שאלה... האם אפשר לקנות סוג אחר של זיכרון או שמומלץ לקנות אותו סוג? נ.ב. הצורך של המחשב הוא למשחקים
-
- 4 תגובות
- 417 צפיות
-
-
-
במחשב שלי מותקן 512MB זכרון בתצורה של 256X2, כמו שאתם יכולים לראות במפרט הבא - אני רוצה להרחיב קצת את הזכרון, ולשפר את ביצועי המחשב. השאלה הראשונה היא בכלל האם לקנות עוד סטיק של 1GB, או להחליף (או אולי אפילו להוסיף) את הזכרון הקיים ב 2 סטיקים של 512MB. השאלה השנייה - חיפשתי קצת מידע על לוח האם שלי, ובאתר של אינטל, בכתובת הבאה - http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865PERL/sb/CS-027106.htm נתקלתי במידע על זכרונות שנוסו על לוח האם. הקטע הוא ששם אין שום זכרון עם 1GB. המקסימום הוא 512MB, כשמשיגים 1GB ע"י DS. האם זה אומר שלוח האם שלי לא יתמוך בזכרונות רגילים של 1GB? אפילו אם הם DDR SDRAM 400? הבו עצה, אנשים.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה היתרונות ומה החסרונות בבחירה בלוח nForce 7100 לעומת P35 (כפי שמופיע במפרט האלטרנטיבי) כמו כן, האם ניתן לבחור מארז קטן יותר (micro atx), האם כדאי לעשות זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
מה השילוש הכי כדאי מבוסס C2D שאפשר לקנות עד 1600 ש"ח (אפשר חריגה קלה) בסקיי פיסי? www.skypc.co.il
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מחשב וותיק שמשמש כ-Media Center, עד כה עם 2 סטיקים של Geil מסוג PC3500 (מהירות של 433MHz) בעלי תזמון של 2-6-3-3-2. רכשתי היום 2 סטיקים (משומשים) של Samsung מסוג PC3200 בעלי תזמון של 3-3-3-8-8 ציפיתי שהכל יתיישר לפי הזכרונות האיטיים יותר. הגדרתי את הכל על הגדרה אוטומטית, ביצוע Reset גיליתי תזמונים של 2.5-2-2-6-8. המחשב עובד כמה שעות יציב ותקין. כיצד התזמון הזה הגיוני? האם כדאי/רצוי לשנות משהו בתזמונים ידנית? בנוסף עד כה הזכרונות עבדו ב-Dual Channel, האם בערבוב הנ"ל (ובהנחה שהסטיקים הונחו ב-slot הרלוונטי), הזכרונות ימשיכו לעבוד ב-Dual Channel? תודה. אמיר.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, אני הולך לקנות 2 סטיקים של 2GB DDR2 800MHz, ואני מתלבט בין הCL של ה5-5-5-15 ל4-4-4-12 יש הפרש של איזה 100-150 שקל ביניהם. עד כמה ההבדל הוא משמעותי? זה שווה את הכסף? S: תודה מראש ם:
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 - 500 MHZ (אחרי אובקלוקינג זה בסביבות 800MHZ) יש לי 3 זכרונות של SDRAM 2 מהם 2 הם כאלו: pc133u-222-542 133MHZ 256MB (הם מחוברים למחשב) ועוד 1 של: pc133-333-522 133MHZ 256MB שאני מחבר את הזיכרון הנוסף למחשב המחשב מתחרפן אם זה מתבטא בכך שהוא לא נדלק לא מעלה לי BOOT כדי להפעיל את ה WINDOWS או גם מתי שאני סוף סוף מצליח להדליק את המחשב ומעלה את ה - WINDOWS אני מקבל מסך כחול עם כתוביות לבנות והמחשב נדלק מחדש לבד אחרי שניה וחצי מה אתם אומרים שיכול להיות הבעיה? אני לא יכול להוסיף עוד 256 על ה 512 שכבר קיימים?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש בעיה לעשות OC למעבד עם הלוח הזה ואם אין עד כמה רחוק אפשר להגיע? תודה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים קניתי ת'מחשב שלי לפני שנתיים עם 1 ג'יגה זיכרון ואני חושב שהגיע הזמן להוסיף לפחות עוד 1 ג'יגה, כי המחשב התחיל לזוז לאט רק מה אני צריך את עזרתכם, דבר ראשון: אני לא זוכר איזה זיכרון קניתי כלומר באיזו מהירות הוא כדי שאני יקנה זיכרון תואם באותה המהירות (כי אם המהירות לא תואמת אז זה יעבוד לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר ,זה למיטב הבנתי) *העלתי לכם תמונות מתוכנת ה EVEREST שתוכלו להגיד לי דבר שני: אני צריך את המלצתכם מה כדאי לי לקנות איזה זיכרון (סוג חברה,נפח,מהירות) ,אני אודה לכם מאוד בתודה מראש אסף
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
על הקופסא רשום SLACR שזה GO הנתונים של אוורסט מראים שזה B3 מעבד Q6600 איך ניתן לודא בנוסף לאוורסק מה הפרטים של המעבד.
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי על לוח האם והמעבד הבא:[תגידו לי מה טוב יותר] לוח אם:Asus P5GPL מעבד:Intel Pentium 4 3.00GHz עם רכיבים אלו^^ יש לי נסיון ואני דיי מרוצה מהם לבין: לוח אם:Asus P5KPL-VM מעבד:Intel® Core2 Quad Q6600 את שאר המפרט אני ירכיב בהמשך בינתיים הבעיה שלי זה להחליט בין הרכיבים הנ"ל אמרו לי שפנטיום 4 יותר מהיר מ Intel® Core2 Quad Q6600 זה נכון בכלל??
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין P35 לבין EP35 ההבדל במחיר הוא 3 שח. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בקרוב אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם אני הולך להרכיב בו מעבד Q9450 וכרטיס מסך 9800GTX (אחרי כמה חודשים אני יוסיף עוד אחד ) אני רוצה שהיה לו תמיכה ב SLI ואני הולך לעשות OC מיפלצתי ממולץ שהיה לוח של ASUS האים שווה לחכות לצ'יפסט P45 או של NVIDIA
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-