עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vafel,

שלום, יש לי מחשב עם לוח עם מסוג: M2N-E כיום יש בו שני סטיקים של 1GB מסוג: Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 אני מעוניין להוסיף למחשב לפחות ג'יגה נוסף של זכרון, המחשב מריץ Windows 7 32bit ואני לא מעוניין לעבור ל64bit. תוכלו להמליץ לי איזה זיכרון לקנות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by lt mor,

שלום יש לי במחשב 4 זכרונות DDR של 256 כול אחד. האם אני יכול להוריד 2 ולהוסיף זכרונות של 512 או 1 גיגה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  3. שלום יש לי כרגע 2 סטיקים של 512MB אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה עד כמה שאני זוכר אם אני יוסיף 2 סטיקים של 512MB הדואל צ'אנל לא יעבוד(צריך לוחות ספציפיים או משהו כזה ? לוח במפרט בצד) לכן האופציה העדיפה היא לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולבטל כך או כך את הדואל צ'אנל עד כמה זה עדיף מהמצב הנוכחי ? באמת מידה כלשהיא שתבחרו, עד כמה הביצועים של SC נחותים מ-DC ? אגב - השימושים במחשב הם משחקים, גלישה וסרטים, עם דגש על המשחקים תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Maor88,

יש לי דואל של 256 MB זכרון מסוג 3200 שעובדים כדואל, אני יכול להוסיף עוד 128 MB (גם 3200 ומאותה חברה) ושלא יהרס הדואל? (קיבלתי מחבר 128 MB, זה לא שקניתי..) תודה

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  5. איזה זיכרון יתאים למחשב מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי 512X2 לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G כמה זכרון אני יכול להוסיף ואיזה זכרון מומלץ

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yaronxw,

שלום, יש לי windows7 32bit ויש לי לוח GA-965P-S3 ושני זכרונות של 1G. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף של 1G, זה אפשרי? והאם זה משנה שהזכרון יהיה 800 או 667 (הזכרונות הנוכחים הם 667)? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by lt mor,

שלום, יש לי לוח אם של אינטל >> שרת שיש לו 8 סלוטים. כרגע מחובר 4 של Kingston KHX1600C10D3B1/8G DDR3 8GB http://www.amazon.com/Kingston-1600MHz-240-pin-KHX1600C10D3B1-8G/dp/B007TTEHUY האם אני יכול לאוסיף 4 של Kingston HyperX FURY 2x8GB DDR3 1600Mhz http://ksp.co.il/?uin=22755#

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, ברשותי לוח ASROCK K8Upgrade-VM800 - 2 x DDR DIMM slots - Supports DDR400 / 333 / 266 non-ECC, un-buffered memory - Max. capacity of system memory: 2GB כרגע יש לי בו ג'יגה, 99 אחוז שיש לי שניים של 512, עוד לא פתחתי את המחשב כדי לוודא סופית. כדי לשדרג ל 2 ג'יגה, אין לי ברירה אלא לרכוש פשוט שניים של ג'יגה. הבעיה היא שזה לא הכי זול בזכרון ישן כזה. האם יש אופציה אחרת? האם אני יכול לשים זכרון חדש/מהיר יותר וזה יעבוד? תודה!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by shtrum,

המחשב כבר לא מה שהיה ואני רוצה להתחיל לשפר אותו לאט. קודם זכרון (שהכי חסר לי כרגע) כי יש לי רק 512. אחרי זה מעבד ולוח אם. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כל כך. קודם כל, איך אני מברר איזה סוג זכרון יש לי. אני יודע שיש סוגים ומהירויות. אחרי שאני אברר איזה זכרון יש לי, אתם תגידו לי אם הוא שווה משהו, ואם שווה לי לקנות עוד כרטיסי זכרון מאותו סוג, או שכדאי לי לקנות כרטיסים חדשים לגמרי במקום הישנים. תודה.

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by rafiisak,

שלום. השאלה היא אולי קצת טפשית אבל אני לא ממש מבין בקטע של זכרונות יש לי 512 DDR ואני רוצה להוסיף עוד 512 ואני לא יודע כמה MHZ יש לי בזכרון. האם זה חשוב שלזכרון שאני מוסיף יהיה אותו MHZ כמו לנוכחי? ואם כן איך אני בודק כמה יש לי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by רויטל 24,

שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bora8,

שלום לכם: יש לי במחשב זיכרון של 2GBx2 שלG.SKIL ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 2GBx2 איזה זיכרון הכי מתאים להוסיף לזכרונות שיש לי , והאם כדאי להוסיף רק 2GBx2 או 4GBx2 , או בכלל להחליף גם את הזיכרון שיש לי עכשיו ? המחשב מיועד למשחקים כמו: call of duty ghosts , battlefield 4 וכו' הזיכרון שיש לי עכשיו הוא :G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3-1600 PC3-12800 2048MBx2 DUAL CHANNEL CL7-7-7-24 1.65V הלוח אם שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO P55 SOCKET LGA1156 INTEL I5 תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by Master Boo,

שלום לכולם. יש לי מחשב P4 עם לוח אם מדגם לא נודע (כרגע, לפני השדרוג אני אבדוק מה הדגם כמובן). על הלוח אם יושבים להם בנחת שני סטיקים של 256MB. הWindows לא מרוצה ודורש עוד זכרון. עכשיו- מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אני לא יודע אם הלוח תומך בDUAL CHANNEL או לא. מה הדרך היעילה ביותר לשדרג את הזכרון, במינימום מחיר כמובן? תודה!

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by natla,

יש לי זכרון 256 מגה זכרון PC3200 של סמסונג. אני מעוניין להוסיף עוד 256 מגה. האם יש בעיה מסויימת לערבב זכרונות של חברות שונות על אותו המחשב ? האם כדאי לי לקנות שוב את הזכרונות של סמסונג או שאפשר "לערבב" מבלי שיהיו בעיות ? אגב, עוד שאלה. האם יש הבדל בבנצ'מרק בין סטיק אחד של 512 או שני סטיקים של 256 ? זה משנה בכלל ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by Eden 6600,

יש לי בבית מחשב פנטיום שלוש ורציתי להרחיב לו את הזכרון. היום הוא עובד על 128M RAM. השאלה שלי היא אם יש כל מיני מגבלות בשדרוג הזכרון למחשב ישן? מגבלת נפח, סוג כרטיס, וכל מה שאני צריך לדעת על שדרוג זכרון. תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by tic0n,

שלום, כרגע יש לי שני לוחות של DDR2 שכל אחד בנפח של 512 RAM אני מעוניין להוסיף עוד 1024 RAM באופן מיידי. השאלה שלי היא כזאת- האם הוספת זכרון כרוכה בפרמוט המחשב או שזהו תהליך פשוט של הוספת הכרטיסים הנ"ל. האם צפויות בעיות בדרך זאתי? כמו כן, אם אני מוסיף 2 שני לוחות נוספים של חברה אחרת או פורמט אחר של RAM - האם זהו תהליך תקין או שמומלץ להוסיף זכרונות מאותה הפירמה? בתודה - ארז

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by Shino,

שלום לכולם, יש לי בעייה, יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לשליטה על הבית (בית חכם) זה מחשב ישן שיש לו לוח GA-K8N Pro-SLI ועד כמה שראיתי באינטרנט אין לו תמיכה ב DDR2. יש לו זכרונות OCZ 1024MB DDR 400MHZ Premier Dual Channel CL2.5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_premier_dual_channel ו אני רוצה להוסיף לו לפחות עוד ג'יגה זכרון הבעייה אני לא יודע איזה זכרון לבחור, אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על זה, אין לי צורך בזכרונות חזקים או מהירים ואני רק צריך נפח זה הכל. השאלות שלי הם כאלה. א. האם אני יכול להשתמש בזכרון לא DULE או שזה לא יעבוד ביחד? ב. האם יהיה יותר טוב להוסיף זיכרון זהה? ראיתי אצל נועה שיש אותם ואפשר להזמין. ג. אני מאמין שאני יודע את התשובה לזה אבל …

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by THELAD,

שלום, ברשותי מחשב עם לוח האם הזה: http://www.msi.com/product/mb/G41MP21.html#hero-specification מדובר בלוח אם ישן... כרגע מותקן לי 2GB זכרון, ואני מעוניין להוסיף זיכרון. חשוב לי לרכוש זיכרון שאוכל לחבר למערכת חדישה יותר בבוא העת כשאשדרג, כך שלא אצטרך לרכוש שוב פעם זכרון. הלוח מסוגל לקבל עד 8GB RAM. השאלה היא מה עדיף 2 סטיקים של 4 או אחד של 8 מבחינת הביצועים. כמו כן, הלוח תומך עד 1333MHz, אך אני מעוניין לרכוש זיכרון 1600 מהסיבות שציינתי למעלה, האם כל זכרון 1600 יצליח לעבוד בלוח בתדירות 1333? אשמח לקבל המלצות על זכרונות שיעבדו היטב בלוח הנ"ל. תודה

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by liransason,

ברצוני להוסיף זכרון פנימי למחשב ddr2 800 mhr ללוח אם intel 946gz שתומך ddr2 667 mhr, האם הלוח אם יקבל את הזכרון?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by משתמש חוזר,

מחשב בן כמעט 9 שנים. מפרט בתמונה במצורפת. מעבד Intel Core i5 750 לוח GIGABYTE GA-P55-USB3. כרגע יש 4GB של ADATA על שני סטיקים של 2GB במהירות 1600MHz, תזמונים CL9-9-9-24. אני מעוניין לשדרג ל-8GB. למעשה חשבתי לעשות את זה כבר לפני שנתיים וחצי אבל זה לא יצא לפועל. אני מבין שהזיכרונות עובדים כרגע על 1333MHz כי הלוח או המעבד לא תומכים ב-1600MHz אבל זה לא מפריע לי. לא מזמן שדרגתי את המחשב עם SSD חדש וזה בהחלט משפר את הביצועים וקניתי כרטיס מסך משומש GeForce GTX 750 Ti של MSI. אבל עדיין 4GB לא מספיקים היום אפילו לגלישה עם כמה טאבים לאורך זמן... אני מעוניין שהזיכרון יעבוד ב-Dual Channel באותה מהירות עם אותם תזמונים. למרות שאני יודע שההבדל זני…

21. Started by goldyoav,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד THINKPAD מסוג T40 עם זכרון 256MB מסוג DDR pc2100 266Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256 או 512, ואמרו לי שאפשר להוסיף מסוג pc2700 עם 333MHZ והמחשב יידע להתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר. (הוא יותר זול מה - 266) האם זה נכון, או להתעקש על pc2100? בנוסף, איפה אתם ממליצים לקנות זכרון כזה, אפילו משומש? תודה יואב

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by speed42,

שלום לכולם, יש לי במחשב נייד HP זיכרון 4GB ורציתי לשדרג, מאחר ויש נתונים סותרים בדפים שונים של HP, פניתי לנציג שלהם בשאלה אם ניתן להרחיב את הזיכרון (יש סלוט אחד פנוי) והתשובה שקיבלתי: So to answer your question...yes, you can add a 2 GB chip to the 4 GB chip and get 6 GB but you may as well shoot the moon and get a 4 GB chip, max the thing out to 8 GB, have the memory run in DDR mode and be done with it. The memory will not run in DDR mode with a 4 GB + 2 GB memory configuration. (בהתחלה שאלתי אם ניתן להוסיף 2GB כי משום מה רשמו צירופים שונים אפשריים באתר שלהם אך לא 4ִּּּ+4ׂׂ אך מסתבר שניתן להוסיף 4GB נוספים). מה הכוונה ב DDR MODE ועד כמה זה משמעותי? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by T3,

היי, אני רוצה להוסיף 2 סטיקים למחשב שלי כרגע יש לי 8GB ואני לא מרוצה , בעבר היה לי ASUS RAMPAGE ולא הייתה בעיה, השאלה עכשיו זה הלוח אם שלי כרגע : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#sp וכרגע יש לי 2 סטיקים 4GBx2 1600Mhz CL11 אני כמובן יוסיף חדשים עם פרטים זהים השאלה עם זה יעבוד כמו שצריך ? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב הנייח שלי. לוח האם הינו Intel DH67BL עם chipset -H67-B3. לפי המפרט הטכני של הלוח הוא תומך עד 32GB כאשר הגודל המקסימלי של יחידת זכרון הינו DDR3-1333MHz 4Gb. וכאן מגיעה הבעיה: כיוון שישנם ארבעה slot - ים אז 4x4=16Gb. בד"כ אינטל אינם טועים, האם מישהו יכול להסביר לי מהיכן נובצע ההפרש ? כמו כן אשמח לקבל המלצה לסוג הזכרון המומלץ. כרגע הזכרון שיש לי כרגע הינו 2 יחידות של DDR3-800MHz של Samsung אני מעוניין להחליפו ב - 4 יחידות חדשות. תודה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  25. עשיתי קצת חיפוש בגוגל ויוטיוב ונסות לחפש איזה דרך לסדר את זה.. בהתחלה אמרו רוב המדריכים לשנות בMSCONFIG בחלונית הBOOT שם משהו.. לא עבד.. אחרי זה במאפיינים של ה"מחשב שלי" ב"סיסטם פרוטקשיין" עדיין לא עבד.. הזכרון שקניתי עם המחשב עצמו: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 והקיט שאני רוצה להוסיף G.Skill Performance 2x2GB DDR3 1333Mhz CL9 Kit אני מפעיל WINDOWS 10 64 BIT , הקפדתי שזה יהיה אותו נפח ואותה מהירות, DDR3.. ממה שאני מבין אין סיבה שזה לא יעבוד.. יש דרך לסדר את העניין הזה? יכול להיות שלמרות שהכל תואם הזכרון הזה עדיין לא מתאים באיזו שהיא צורה? האם כדאי לנסות לחבר מראש רק את הקיט החדש? זה הלוח אם שלי: הקיט ה"ישן" מורכב…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.