עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NTT,

שלום,אני מתכנן מחשב עם Intel Q9450,2.66GHz 1333MHz-FSB GA-P35-DS3R 1333MHz FSB 4GB Memory 800MHz CL4 ושיניתי את המעבד ל Intel Q6700 2.66GHz 1066MHz-FSB עכשיו הזכרונות הם CL4,אם אני משנה את התדר של הFSB - אז זה יקח יותר זמן לזיכרון?(וזה אותו CL) וזה אותו תדר של המעבד, אבל FSB קצת יותר נמוך. וגם - מהירות הFSB נקבעת עפ"י הלוח אם או לפי המעבד? (כלומר המהירות של הFSB היא תמיד 1333MHz לפי הלוח אם,או שהיא תהיה לי 1066MHz לפי המעבד?) תודה!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by shumaher,

שלום, קנתי מחשב ב קי.ס.פי לקחתי לוח EX38-DS4 וזיכרון ‏X2 1GB Kingston Value ‎ עכשיו אני רוצה רוצה להוסיף עוד ‏X2 1GB Kingston Value ‎ האם זה יפעל טוב? שמעתי שהזיכרון הוא Dual channel memory מישהוא יכול להסביר מה זה בידוק תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

היי. אני שוקל על לקנות מעבד AMD Phenom 9500, וכבר זמן רב ששאלה זאת נושאת על ליבי - אפשרי לחבר מעבד AM2+ ללוח בעל תושבת AM2? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by KF,

שלום, מה הם ההבדלים בין 2 הזכרונות הללו ? ואילו עדיפים ? http://tms.co.il/product/4690 http://tms.co.il/product/4200 תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז מתי אמור להגיע ה"נהלם" לארץ? מה יהיה מיוחד ושונה בו בהשוואה ל"פרנין"? איך אני כמשתמש ביתי יבחין בזה? כמה הוא עשוי לעלות בערך? מה תהליך הייצור שלו? (כמה פליטת חום/צריכת חשמל תיהיה לו?) והאם זה נכון שתיהיה לו תושבת חדשה?

• 52 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by idani1983,

אני מחפש לוח אם ל E8400 ללא SLI, לא מתכונן OC כרגע אולי בעתיד וגם אז במידה מזערית. חשוב יציאה אופטית! אין בעיה של תקציב , אבל אני מחפש לוח שנותן יחס של עלות מול תועלות מקסימליים. הלוח ייקנה בארה"ב. תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by idani1983,

אני מעוניין לרכוש לוח אם לQ9300 מ NEWEGG או TIGERDIRECT, אני מחפש לוח בתקציב של עד 120$ ולוח שיוכל להביא אותי למהירות של 3 GHZ. חשוב מאוד שתהיה יציאה אופטית בלוח אם. כמו כן אשמח להמלצה על מאוורר שקט שקט. סתם שאלה, האם ה OC יגרום למחשב להיות רועש יותר בצורה ניכרת?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה חשובה יש לי שני זיכרונות של 1 גיגה במחשב במהירות של 800 ואני רוצה לקנות עוד סלוט אחד של זיכרון של 2 גיגה אז ביחד יהיה לי 4 גיגה לפי מה שהבנתי שהמחשב שלי לא יזהה את כל ארבעת הזיכרונות בגלל שיש לי win xp 32 bit האם זה נכון ומה אני יכול לעשות בנידון אני לא יתקין וינדוס מחדש של 32 ביט אני מקווה שיש פיתרון תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  11. אני רק רוצה לוודא. כרגע יש לי שניים של 512MB שעובדים ב DUAL CHANNEL והייתי רוצה להוסיף עוד שניים (מחברה שונה) של 512MB. האם יהיה לי 2GB שיעבוד ב DC? תודה

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  12. שלום אני צריך לבחור בין שני המעבדים הבאים עבור מחשב המיועד לעריכת אודיו ויצירת מוזיקה: E8400 QX9650 האם היתרון בביצועי ה Quad משמעותיים לישומי אודיו, ומצדיקים את העלות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shukilemel,

שלום אנשים. יש לי לוח P5E-VM HDMI של ASUS (מבוסס צ'יפסט G35). אבל מעבד ישן ביותר. אני יכול להשיג את ה-QX9770. האם הוא יוכל לעבוד על הלוח (אני מתאר לעצמי שעם downgrade מסויים) הזה? אשמח לתשובות

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קונה AMD 3800x2 s939. חשבתי על בדיקה ב- CPUZ לראות שזה אכן המעבד, הרצה של SUPERPIE 1M לראות שהזמן תקין(מה הוא אמור להיות אגב?), הרצה של 4M לכמה דקות לראות שלא קורס וחיפוש בגוגל של המספר המוטבע על המעבד לוודא שזה אכן הדגם(כמובן אחרי שמפרקים את המעבד ומרכיבים אחר). יש עוד איזו בדיקה שכדאי לבצע לפני הקנייה?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. אל תהרגו אותי אבל הn-force לא בעייתים? בגלל זה השאלה... תודה ענקית.חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. אז ככה,המליצו לי מפרט טוב אבל אני לא כזה מבין במעבדים יודע שהמומלץ כיום הוא q9300 והחזק אחריו הוא הq9450 אבל המוכר פתאום אמר לי שנכנס עכשיו מעבד חדש e9400 מישהו שמע עליו?? הבנתי שהe אלו גירסאות מוחלשות (כגון "סלרון" של פעם)לא? וזה בכלל 2 ליבות לא 4... ובכלל מהמידע שחישפתי מצאתי שה9400 e הוא מעבד לניידים זה נכון? מה פשר הדבר ,אגב לא יצא לי לשוחח שוב עם המוכר מכיון שאני בבסיס ואין לי את הטלפון שלו...הוא שלח לי את המפרט בפקס. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. מעבד Q9300 או Q6700? ואיזה לוח אם עדיף, DS3L או DS3 ולמה. תודה מראש, גיל

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  18. הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  19. הכל התחיל בזה שרציתי לפרמט את המחשב. אז קודם כל לא הצלחתי להגדיר בוט בביוס כי אי אפשר היה להיכנס , המקלדת הייתה מגיבה רק אחרי הוינדוס (מקלדת USB) בחיבור ה PS2 הוא לא פעיל במחשב הנ"ל כך יצא שגם לא יכלתי להיכנס עם מקלדת רגילה. חשבתי להוציא את הסוללה,לאפס,ובמקרה הכי גרוע לפרמט את המחשב ע"י חיבור של ההארד דיסק למחשב אחר , אבל אחרי שאיפסתי לא רק שזה לא עזר בנוגע למקלדת USB , הגדרות ה BOOTABLE השתנו וגם ההארד דיסק לא מוגדר כפירסט בוט כנראה.. והמחשב פשוט תקוע לא יכולת עבודה , מה לעשות?! תודה ושבוע טוב , אבי.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, יש לי מפרט ואני מתלבט לגבי הזכרונות שמתאימים לו. המפרט הוא כזה (מיועד למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אני רוצה זיכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי? תקציב עד 400 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם! העניין הזה משגע אותי... כרגיל, לפני קניית מחשב חדש, תמיד יש את השאלה, האם למשוך קצת בתקציב ולקנות משהו יותר "יקר" שלוו-דווקא יתן לי משהו, לעומת - להישאר רגוע ולא לקפוץ מעל הפופיק...! לכן, אני פונה אליכם ואשמח לעזרתכם! אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל, שההבדל המהותי הוא ה - Chipset. מס' נקודות: 1) אני לא מאמין בשדרוגי מחשב ומעבד, כך שאני לא בונה מחשב עם אופציה לשדרוג... יעבור זמנו (4-6 שנים), נקנה חדש. 2) המערכת היא מערכת ביתית רגילה + שימוש גדול מאד בתוכנות ווירטואליזציה... משמע, מחשב עם משאבים חזקים... מעבד 9300, זיכרון 4GB 800MHz (אולי בעתיד הקרוב יהפוך ל - 8GB) וכרטיס מסך "פשוט" של 512MB - כעיקרון, משהו כמו 8500, 8600! 3) אינני נוגע כלל במשחקי מחשב! רק שימושי …

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  22. DS3L תומך במערך רייד? מה ההבדל/ים בין DS3L לDS3? איזה לוח אם מומלץ בתקציב הזה (של הDS3L ואם משתלם וההבדלים מצדיקים אז עד הDS3)?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by Green,

שלום... אני קונה מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף. שימושים הם:סרטים FHD, משחקים, אינטרנט ואימיול שתמיד עובד. המחשב הוא לפחות ל2-3 שנים. המעבדים שאני מתלבט בינהם הם בין:Q9450 , Q9300 , E8400 , E8500. ההבדלים בכסף בין המעבדים לא ממש משנה אבל עדיף שהיחס בין הביצועים למחיר יהיה אופטימלי תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Keman,

שלום לכולם. השאלה היא כזאת: למישהו קיים מושג כלשהו איך עושים WAKE ON LAN על לוחות של גיגהבייט K8NSC-939 ועל K8NS-939-ULTRA ? הורדתי MAGIC PACKET SENDER UTILITY ואפילו כמה סוגים שונים, ושום דבר לא עובד !!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. אז כמה דברים... המפרט שלי הוא AMD 4600 ושני זיכרונות של 1 ג"ב 800MHZ של סמסונג ולוח של ASUS M2N-E אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני עובד בעיקר בניקון NX וב PS CS3 לעיבוד תמונות. העניין הוא שהמחשב לא "סוחב"... חשבתי להחליף חזרה לXP הישן והטוב ולהוסיף עוד 2 ג"ב של סמסונג. 1.האם כדאי לי "לזרוק" את הזכרונות ולרכוש 4 ג"ב של מושקין? 2.האם כדאי לשדרג לויסטה 64 ביט על מנת לנצל את כל הארבע ג"ב או שמא לחזור לXP הישנה והטובה? 3.האם יש אלטרנטיבות לשידרוג המחשב עד 1000 ש"ח? בברכה, אורי

• 9 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים