עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dor_la,

האם ההבדל בין AMD לאינטל משמעותי למשחקים? איזה לוחות M יתאימו למעבד Phenom 9600 Socket AM2 BoxוAMD

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. למשל האם הוא משתלם? והאם הוא עדיף על ה e8400 של אינטל?. למה לא ראיתי שמצעים אותו במפרטים? איזה דגמים יש

3. Started by draui,

בקרוב אני הולך לקנות לוח-אם מהדגם GA-P35C-DS3R of Gigabyte בגירסה 2.1. בלוח זה ישנם 4 חריצים של DDR2 ו2 חריצים של DDR3. האם ניתן לשלב בינהם באותו הלוח והאם יש השפעה של סוג אחד של זיכרון לשני?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by honda71,

כאמור מפרט המחשב הסופי. מארז בעל 2 מאווררים אחד גדול מאד והוא נמצא בדופן המארז והשני קטן יחסית אליו מותקן מעל לוח האם . {EZ COOL} ספק כח 500 וואט REAL של טרמנטק {יקר מאד} לוח P35 של גיגה בייט מעבד Q6700 כרטיס מסך NX 8600 GT של MSI זיכרון 4 גיגה של קיגסטון הר דיסק 500 גיגה 32 MB צורב DVD x 20 פשוט טיל המחשב הזה לא ייאמן אני עובדת עם תוכנות עריכה יחד גולשת באינטרנט מתקשרת בICQ ואפילו שיחקתי במשחק תוך כדי עבודה והמחשב פשוט מדהים אני מאד מאד מרוצה. יש לי הרושם מבלי לפגוע באף אחד מכם שכל העיניין שאתם מגלים במחשב הוא: תחרות למי יש מחשב הכי מהיר וזאת מבלי שיהיה צורך כל שהוא לכך. ונניח ולאחד יש מעבד Q9XXX עם כרטיס מסך המהיר והטוב בעולם מה בדיוק הוא מתכוון לעשות עם זה חוץ מאשר …

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  5. שלום אני מתלבט בין השניים הנ"ל השימוש : משחקים וורד גלישה מוסיקה הורדות מסרים מידיים - בקיצור , מגוון. המחירים שלהם דומים- כ- 100 ש"ח הבדל האם ה Q מתחמם יותר? המחשב אמור לשמש אותי כמה שנים , כאמור לשימוש מגוון. תודה ערן

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  6. Started by Asking123,

קניתי מחשב לפני חצי שנה חדש יחסית ויש לי 2GB זכרון אני רוצה להוסיף 4GB זיכרון למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג זיכרון יתאים למחשב שלי בגלל שאני לא יודע איזה לוח אם יש לי והכל.. פרטים יחידים שיש לי על המחשב זה שהוא E6600 אני יודע שהכרטיס מסך זה geforce 8800GTX ואני לא יודע איך לבדוק איזה זיכרון יש לי ומה יתאים .. אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב של 4GB ומהיר שיתאים ?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  7. שלום למומחים יש אצלי בלבול קטן אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה זיכרון אבל 32 ביט לא מנצלת יותר מ-3.5 ג'יגה זיכרון מה עושים: 3 ג'יגה לא מתחלק יפה על ה"דואל צ'אנל" (אולי אני כותב שטויות...) 4 ג'יגה - לא מנוצל עד הסוף איך הכי טוב הכי מהיר?? האם לקנות סטיקים של 1 ג'יגה או סטיקים של 2 ג'יגה תודה ערן

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  8. שלום אני צריך לוח למעבד Q6600 במחיר סביר למחשב שעובד הרבה שעות ואולי גם אוברקקלוק עתידי רציתי לדעת האם יש חשיבות למהירות לדוגמה E8400 1333MHZ Q6600 1066MHZ ולמה E8400 יותר זול

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  9. שלום למומחים אני עומד לקנות מחשב ומתלבט מאוד בין המעבדים הנ"ל. האם סדרה 8XXX של אנטל אכן טובה ואמינה יותר מסדרה 6XXX ? התקציב: ללא מסך כ-3500-4000 ש"ח כולל כרטיס מסך 8800 נ וידיה 4 ג'יגה זיכרון (אבל עם XP 32 ביט) השימוש-מגוון: אינטרנט מוסיקה וורד הורדות משחקים לא מעוניין באובר קלוק מעוניים במעבד אמין מהיר שלא סובל מהתחממות יתר סדרה 8XXX חדשה ולא נכללת בסקירה שלכם ואני ספקן לגביה אני לא מקודד ועורך וידאו אז מראש ויתרתי על המרובע-6600 (שמאוד מתחמם לפי הידוע לי) מה דעתכם? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by tiger18,

איזה מעבד יותר טוב? יותר מהיר? לE8500 יש אפשרות לספק 3.15 GHZ? איזה מעבד בין השנים מהיר יותר? מה פחות מתחמם?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by Pika007,

לילה טוב כל מי שער ;D בשעה טובה הגיע הזמן לשדרג את המחשב, לוח ומעבד בחרתי, ועכשיו- זכרונות לגבי חברה, היה ברור לי מראש- OCZ. בעיקר בגלל נסיון ארוך עם מגוון רחב של המוצרים המצוינים שלהם. רציתי לשאול מה יהיה עדיף ל OC- 1066MHZ ב CL5 או 800MHZ ב CL4? והאם שאני עושה OC אני חייב להעלות את תדר הזכרונות גם כן? מדובר על ה REAPER של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=499 אשמח לשמוע את תשובתכם בעניין תודה מראש עריכה- החלטתי על ה 1066, יעבדו עם EP35-DS3R או שיש בעיה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  12. נתוני המחשב לוח אם GA-965P-DQ6 מעבד 6300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI X1950 GT מאוורר למעבד ARTIC COLING 7 PRO זיכרון DDR II 667 2G SUPER TALENT http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 אני צריך לעדכן ל F11 במקום F 9 מה שיש לי עכשיו ללא סיכון שאלה נוספת האם אחרי העידכון ל F 11 הלוח אם יתמוך במעבד 6300 ? המלצה למעבד למשחקים להרבה זמן פחות או יותר , אני חושב על Q6700/Q6600

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  13. אחרי הסרה וניקוי של ההטסינק מרחתי (קצת) משחה והמעבד מתחיל ב 55 מעלות ומגיע ל 60 (רק משהיה בביוס) סביר? או שצריך עוד משחה ? תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, ובמפרט שלי כנראה אני אכניס את הלוח של GB P35-DS3L והכרטיס שאני רוצה לשים איתו נראה לי לא מתאים.הנה הכרטיס: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL לפי מה שהבנתי הלוח לא תומך בPCI-EX 2.0 האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  15. Started by OuTsIDe,

תיראו עוד שנתיים יש לי צבא ואני חושב על מחשב בסביבות ה 2000 שקל בערך. רציתי לישאול מה יותר טוב למישחקים נגיד כמו COD4 ואים ביכלל יש הבדל גדול בין INTEL ו AMD במישחקים כאלה... ותגידו מה ההבדל בן 5000+ ובין 5200+ (אלה מעבדי AMD) תודה...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 8gigi8,

לא יודע אם אתם מכירים את הסוג הזה של הזכרונות-CDDR , זה מאד ישן, עכשיו אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי, ולפי מה שהבנתי כבר לא מוכרים את זה.... למישהו יש רעיון ? אם צריך כסף אז.... 700-1000 ש"ח בלי חריגה. אבל עדיף פתרונות ללא כסף .. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  17. במנוחה ועם קירור סטוק?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by lubian,

לוח אם הישן שלי Gigabyte GA-K8NS הפסיק לזהות דיסקים קשיחים לא IDE ולא SATA. בדקו לי לוח במעבדה ואמרו שכבלים נפוחים וצריך להחליף לוח. לוח Socket 754 וקשה מאוד למצוא כזה היום. האם עדיף לנסות ולמצוא לוח כזה בכל זאת או לקנות לוח+מעבד+זכרון חדשים? ואם כן אז איזה? מחשב הזה שימושי רק לגלישה באינטרנט ולהורדות.

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  19. Started by jambo7,

שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט בין 3 מעבדים. 1 אינטל E 8400. 2 Q6600. 3 amd phenom 9500. כולם בטווח התקציב שלי ,המחשב לא מיועד לאובר קלוק בשלב זה אולי בעתיד. תודה

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  20. בדקתי את הטמפרטורה של המעבד בשתי תוכנות ההבדלים בנהם 10+- האם זה תקין??? realtemp - ממוצע כל 47 מעלות לכל הארבע ליבות coretemp - ממוצע 57 מעלות לכל הארבע ליבות לפי מה אני צריך ללכת... אני אציין שהקירור הוא סטוק. והלוח הוא של ABIT IP35-PRO

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by fatalmelody,

הי, טוב קניתי את המחשב היום (אני עדיין יכול לשנות את המפרט) ואני רציתי לקנות את הq9450 והודיעו לי שיגיע רק ביוני אז המוכר אמר לי שאני יכול לקנות או את ה 9300 או את ה qx6700 והוא אמר לי של oc עדיף את הqx6700 בכל מקרה קניתי אותו. השאלה היא איזה מהם עדיף? אני צריך תשובה מהר כדי לומר להם לשנות את זה. המטרה היא משחקים ו oc את שאר המפרט אתם יכולים לראות בפורום של המפרטים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  22. שלום לכולם, החלטתי לעבור ל VISTA 64 מ 32 ועם זאת להוסיף זכרון למערכת כרגע יש לי 2 ג'יגה - CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL5 בשני סטיקים, ההתלבטות שלי היא, האם להוסיף עוד שני סטיקים זהים (ובעצם למלא את כל חריצי הזכרון שלי) או להשקיע קצת יותר כסף ולקנות שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, 6 ג'יגה בכולל וכך להיות "יותר מוכן" לשדרוגים עתידיים. המחירים כל כך זולים עכשיו שזה נראה לי טעות לקנות רק 2 ג'יגה ועוד בשני סטיקים. תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הי, אני בונה מחשב על לוח gap35ds4 של גיגהבייט סדרה 2.1 וקניתי זלמן cnps7500 cu-led לקרור המעבד Q6600 ולא נראה שהוא יתאים לפי גודל הקופסה בגלל צלעות הקרור של הלוח. האם אני טועה? ואם לא אז איזה זלמן כן יתאים??? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  24. יש לי אפשרות להשיג את הזכרונות הנ"ל ב-400 ש"ח לשני מקלות של 4GB, לא עושה OC האם הם עדיפים מה-MUSHKIN שנמכרים ב350?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  25. הם דווקא נותנים אחריות לכל החיים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים