עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eytan243,

ראיתי שני סוגי מעבדי שני ליבות של AMD הכוונה היא ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 שניהם עם אותו מפרט אבל באחד רשום Stepping E6 ובשני Stepping E4 מה ההבדל בינהם ??? :s05:

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by KF,

שלום, רציתי לשאול אם יש בלוח אם שלי אפשרות לחבר SSD בתצורת m-sata ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אשמח אם תוכלו לי להגיד לי אם יש הבדל רציני בין השניים למטרת רינדור גרפיקה תלת מימדית ממחושבת ברמה גבוהה יחסית, תודה

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

יש לי כרגע i3 2100 בשילוב עם HD 7970. לפי מה שאני יודע כרטיס המסך הזה חזק ומספיק גם למשחקים מודרניים אבל המעבד קצת בעיה. האם זה הזמן לשדרג? הלוח שלי הוא IPMSB-H61... חשבתי על אפשרות של קניית i5 3470 יד2.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zolder,

לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 התקנתי את הדרייברים מהדיסק ועשיתי עידכון ל-SATA(מה זה בדיוק?) מהאתר של אסוס אבל נראה לי שה-USB לא מותקן. מה אני בדיוק אמור להוריד כי לא מצאתי?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by K0b1,

הוא יגיע מחר ללוגיק מה אתם אומרים P5B DLX ? מחיר 1270 ש"ח והעידכון ביוס עושה את שלו ? יש הבדל בינו לבין DS4 ? מחר אני לוקח את המחשב והוא מגיע מחר אז מה אתם אומרים ללכת על ה P5B DLX יש הבדל רציני ? תודה מראש לכול העונים ;D

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by lior_shenhar,

שלום החלטתי לקנות מעבד q6600 ראיתי כל מיני סוגים של לוחות אם מתלבט לגבי הציפסט לא הבניתי כל כך את ההבדל בין x48 ל p45 אני רוצה לקנות ממש לוח אם טוב ואני מתלבט יש לי כרגע 4 גיגה זכרות במהירות 667 האם להשאיר אותם או לשדרג ל 1066 מה המשמעות של זה מבחינת ביצועים? כמו כן האם כדאי לרכוש כבר לוח שמיועד לזכרונות ddr3 מה זה יתן לי בעצם תודה ליאור

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  8. השאלה בכותרת היא שאלה חשובה, לא מעט צרכנים עומדים בפיתחה של רכישת מחשב ומתלבטים, והיו רוצים לדעת על היציבות והאמינות שהם צפויים לקבל ממכונה חדשה שתהיה מבוססת על פלטפורמת ריזן עם סוקט AM4 שהיא צעירה בשוק. האם מדובר בחוויה בעייתית שאוכלים בה הרבה חצץ, או שהפלטורמה יחסית יציבה. בריאן - אחד הסוקרים המוכרים מ- tech yes city מנסה לענות על שאלה זו, ומשתף מנסיונו במשך שלושת החודשים האחרונים. Three Months on RYZEN... What's it Been Like

9. Started by 1gnition,

שלום לכולם, אני חדש כאן וכרגע אני מרכיב את המפרט של המחשב הבא שלי. יש לי שאלה לגבי זכרון פנימי: מה עדיף? שני זכרונות של 512MB או זכרון אחד של 1GB? אנא פרטו מדוע עדיף כך או אחרת ואם יש לכם לינקים מעניינים בנושא, אתם מוזמנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  10. כמה זמן לוקח לכל מעבד לרנדר בתוכנה.. ופלי זה אני יחליט איזה מעבד יספיק לי..

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  11. שלום אני מעוניין להחליף את המעבד במחשב, וכיוון שלוח האם הנוכחי בעל סוקט ארכאי אצטרך להחליף גם את לוח האם והזכרונות. כיוון שיש הרבה אפשרויות ואני לא עוקב אחרי כל החידושים אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא סביבות ה1000 ש"ח, עם חריגות של 100-200 ש"ח. כרטיס המסך במחשב הוא Radeon 4670. כמו כן, ישנה אפשרות שאקבל ממישהו מעבד Intel Core 2 Duo E6300 ואז אצטרך רק לקנות לוח אם וזכרונות. מה עדיף? האם בתקציב למעלה אוכל לקנות מעבד שניתן להבחין שהוא יותר טוב מאשר מעבד זה? עופר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RoyShefy,

אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  13. שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by oRBenDavid,

Abit Fatal1ty F-I90HD ATI® RX1250 HDMI 1080i מה אתם אומרים עליו? והכרטיס מסך שבנוי עליו הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by Andreyy,

הציעו לי שתי מערכות לקנייה: אחת עם i5 2400 והשניה עם 2500 לפי בדיקת מחירים ב TMS יצא לי הכי זול אבל ב TMS יש 2400 TRAY ו 2500 BOX, הבוקס עולה יותר ומישהו אמר לי ש בוקס זה עם קירור מובנה. ובמפרט שלי יש לי scythe ninja 3. 1. מה הבדל בין tray ל box 2. הבדל בין 2 מעבדים שהזכרתי הנ"ל הוא 148 ש"ח עכשיו זה הבדל זניח מבחינה כספית השאלה אם הביצועים יורגשו?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by imsnoop,

שלום לכולם רציתי לשאול לגבי 2 סוגים של מעבדים. 1.AMD phenom IIx3 Tripple core 710 socket AM3 2.6Ghz 45nm tray או 2. intel core 2 quad q8200 1333 Mhz ' s775 4mb tray תודה רבה לכל העונים. * היה לי עד עכשיו ניסיון ארוך שנים עם INTEL ואני מאוד מאוד מרוצה עד עכשיו , אך עקב בעיות תקציב וניצולו עד תום אני מחשב טוב למשחקים עבור אחי הקטן. האם יש לי ממה לחשוב אם אני יעבור ל AMD.. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by omrit,

שלום, אני מחפש זכרונות value (1GB בתקציב של 750. (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה עם לוח DFI INFINITY NF4U אני קונה מלוג'יק. חשבתי על אלו: Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory 720 ש"ח Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory 760 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory 660 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות נוספות! תודה!

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  18. הי קניתי מחשב עם לוח אם של gigabyte s3 שתומך הddr2 800hz החברה ב ksp הציעו לי לקחת את ה kingston 667*ולא אמרו לי שיש להם 800 * 2gb באותו מחיר כמעט הם עוד אומרים שכדאי יותר להשאר עם ה 667 , גם בגלל שלא בטוח שתהיה תאימות מלאה עם ה twinmos וגם שקינגסטון עדיפים מה דעתכם לשנות ל800? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3872 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 תודה

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by lm007,

זה מה שחשבתי עליו Intel Core 2 Duo E6400 Box ABIT AB9 G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 בסקאי פי סי זה יוצא בתקציב, אבל אם אפשר לשפר מה טוב. איך הלוח הזה כי הוא באותו מחיר ABIt FATAL1TY FP-IN9 SLI NF650i תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the flying sanwich,

האפשרויות מגוונות, ההחלטה קשה, ואני רוצה נימוקים בבקשה, כי אני עוד שבוע קונה מחשב ואינני יודע במה לבחור! CROSAIR (אוברקלוקר מובטח, אבל מחיר יקר נורא!) WINBOND BH-5 (אותו צ'יפ של corasir אבל אין לי הבטחה לOc, חוץ מזה שצריך לקנות לו צלעות קירור במאה שקל!) TWINMOS (שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל גם להם צריך לקנות צעלות קירור! ככה שההבדל מחירים איננו משמעותי)

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  21. אני מחפש את הלוח הכי קטן שיש בשוק עדיף שיהיה עם כניסת רשת וכמה שיותר דברים מובנים על מנת לחסוך במקום. פלטפורמה אין לי בעיה שיהיה אינטל או amd העדפה לאינטל.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by ronin,

אוקיי אז ככה: ראיתי אנשים פה שמפרסמים שעבדו עליהם או רימו אותם, אחרים שקוראים להם לתבוע וכו'... אני הולך לספר מקרה שקרה לי אישית, סיפור שגם התפרסם בעבר וממנו יש מוסר השכל ואפשר להסיק מסקנות ממנו... לפני מס' שנים כשהפנטיום היה השולט (כשאני אומר השולט אני מתכוון P200 היה הכי חזק בשוק) החלטתי לרכוש מחשב אישי לבית, קצת משחקים אינטרנט (כן היה אינטרנט).. לא הייתי מבין גדול במחשבים אבל ידעתי פחות או יותר את הכיוון, חומרה מתאימה ומשתלמת ועוד.. אני ואבי עשינו מס' סקרי שוק והחלטנו לרכוש מחשב עם מעבד פנטיום 166 שהיה אז נורא יקר באופן כללי. בכל מקרה, סגרנו עם בעל החנות על X ו Y, הוא כנראה זיהה פוטנציאל למירמה ופשוט מה שעשה זה נתן לי מחשב עם מעבד פנטיום שרק כתוב עליו 166 אבל לא כך ה…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by AMD 64,

שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  24. שלום חברים, ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: P4 1.6GHZ DDR2 768MB 800MHZ Radedon 9700NP הבעיה היא קירטועים בעת ניגון תכני High Defenition ברזולוציה של 1366X720P. רציתי לדעת, האם הוספת זיכרון פנימי למחשב, תהווה פיתרון הולם לבעיית הקירטועים? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by DaRkOmEgA,

שלום רב, בזמן האחרון יש לי מלא בעיות במחשב. הכול התחיל שיום אחד פירמטתי את המחשב ובאתי להתקין וינדוס מחדש, המחשב עשה לי המון שגיאות בהתקנה פעם הוא טען שהדיסק פגום והוא לא יכול להעתיק קבצים מסויימים (בכול נסיון התקנה חדש הקבצים "הבעייתים" היו שונים) לפעמים הוא כן הצליח להעתיק אך עשה שגיאות בהתקנה זה קרה לי ב 3 וינדוסים XP, 2000, 98 לא יודע איך אחרי 50 נסיונות פתאום זה הצליח להתקין את הוינדוס אך מאז יש לי מלא בעיות. המחשב מקפיץ מסכים כחולים ועושה ריסט, פעם אחרי 5 דקות ופעם אחרי 2 שעות או שהוא פשוט סוגר לי חלונות בלי שום סיבה אני גולש באתר מסויים או עובד עם תוכנה ופתאום היא נסגרת ולפעמים הוא פשוט נתקע ורק ריסטים עוזרים במצב כזה, וגם בד"כ אחרי ריסט דברים מסויימים לא נשמרים כ…

• 7 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.