עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 10GaZ,

יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  2. אני גם במחשב המשחקים שלי לא רואה ניצול של יותר מ2.5GB.. לשימוש משרדי+סרטים. ומעט משחקים. האם יהיה ניצול של 4GB בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. DDRROOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL חדשה קצת ישנה אבל צצה לה תמונה שמתארת את העתיד להגיע AMD Magny Cours

4. השאלה בכותרת אני רוצה מאוד לעדכן את הביוס של הלוח לF8 ולקבל עוד הרבה אפשרויות לOC ועוד דברים נוספים אבל אין לו DUAL BIOS ואם במהלך העידכון יש בעיה והמחשב לא ידלק יותר ביגלל שהביוס יהרס אז יש לי אחריות עדיין שיתקנו לי את זה?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Orhan,

טוב אז יש לי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_8VM533M-RZ.htm אני רוצה לקנות זיכרון 512 MB עכשיו מה לקנות כי אני רואה שיש כל מיני סוגים של MHZ

• 7 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by waizman,

אהלן אחי כנראה צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לו GIGABYTE H61M-D2-B3) ואני צריך המלצה לאיזה מומלץ. בעקרון אין בעיית תקציב, רק שיהיה יציב ואמין. אחי צלם מקצועי אז צריך משהו שיתאים לעריכת תמונות ו- וידאו ושיכלול חיבורי USB3. אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה ששווה משהו אז זה יתרון, אבל לא חובה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by m.l,

אם יש ללוח אם מקום ל 4 "סטיקים" ואני שם 2 של 512 כדי שיהיה לי 1 ג'יגה כדאבל צ'אנל..... אז אם אני יוסיף בעתיד נגיד עוד 2 של 512 בשביל 2 ג'יגה הוא ייתייחס לזה כאילו יש לי 2ג'יגה מופרדים...כלומר הכוונה שאם אני ישים בהתחלה 512X2=1GB ואז אני יוסיף נגיד בשני מקומות האחרים הפנויים סטיקים שכול אחד זה 1GB אז זה ייסתדר...כלומר אני יכול להשים בכול זוג סטיקים גודל זיכרון שונה או שחייבים שבכול הסטיקים יהיה אותו גודל?!... וסליחה מראש על כול הבילבול שכל הזה.

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  8. מי שיעזור לי גדולל

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by abc2007,

מבחינת זכרונות למחשב עם מעבר I5 מה עדיף 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65 או 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel עם מתח של 1.35? מה ההבדל בינהם ברמת העיקרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by W0lverine,

איזה חברה היום הכי כדאי לקנות, ולמה ? לצורך אוברקלוקינג או סתם למשתמש ביתי רגיל ואני מדבר על חברות סטנדרתיות שיש היום כמעט בכל חנות Micron Kingston GeIL GeIL Value GeIL Ultra שאין לי מושג מה ההבדל שלה מהדגמים הרגילים של GeIL Mushkin Samsung Twinmos מדובר על זכרונות 333-400 שכמובן הכי נמכרים היום בשוק בנפח של 512-156 מגה בייט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, ברשותי מחשב בן 6 שנים בערך עם מעבד intel core i5 2400 cpu 3.10 GHz. ככל שידוע לי המעבד הוא 32 bit. במאפיינים של "המחשב שלי" כתוב " 32bit operating system, x64 based processor". שאלתי היא: האם ניתן לדעת בוודאות שהמעבד הוא אכן 64bit על סמך המידע במאפיינים ואפשרי להתקין windows בגרסה 64bit ללא בעיות?

12. Started by vourt,

הי!, לוח האם שבמחשב שלי הישן התקלקל -gigabyte aurus z370 gaming 7 והוחלף במסגרת האחריות ללוח אם חדש יותר אך נראה לי הרבה פחות טוב - gigabyte aurus z390 pro הלוח החדש לא כולל כרטיס קול משופר, 2 חיבורי SSD לעומת 3 וLAN רגיל ולא משודרג (KILLER). לא ברור לי אם יש הרבה מה לעשות אך לדעתכם כדי להתעקש על קבלת לוח אחר שעומד לפחות מול הישן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב אז כמו שאמרתי יש לי twinmos ddr2 1G 667MHz ואני מעוניין לקנות עוד אחד מSKYPC הם יעבדו ביחד בדואל צ'נל? או שצריך בשביל זה סט של 2 זיכרונות? זה המידע על הזיכרון שלי וזה מה שאני רוצה לקנות...הם יתאימו? http://www.skypc.co.il/pl_product~TMOS1GBDDR2-667~15~0.htm

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by R0112,

שלום המפרט של המחשב שלי: לוח אם - ABIT IB9, P965, תומך בDDR2 800 ו667 מעבד - Core 2 Dou E6300 הזיכרון שלי כרגע הוא 512*2 667 של G-SKILL אני רוצה לקנות ארבע כרטיסים של 2GB כל אחד כדי להוציא מהמחשב הכל : איזה חברות עכשו הכי טובות בשוק? איזה דגם כדי לקחת?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  15. מחפש לוח אם לבחירה מTMS כי אני קונה שם. אני יקנה : Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray - 779 או ש"חIntel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - 849 ש"ח עכשיו האם משתלם להוסיף את ה70 שקל האלה? בשיפור למשחקים וכו'. ואיזה לוח אם אני ייקח? לTMS אין מבחר של לוחות בכלל... אז האופציה היא רק GIGABYTE אבל איזה? P67 H67 או Z68? אין OC , עדיפות שיהיה 4 סלוטים של זכרון. לא מתוכנן שדרוג עתידי. ואני שם את הזכרונות הללו: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 שניים כאלה.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by wArezm0n,

שלום, בקרוב אני קונה סטיקים DDR עם צ'יפים TCCD ויש לי תקציב עד 2000 שקל עכשיו אני מתלבט בין Geil ONE לבין G.Skill Extreme PC4800 TCCD FR לבין OCZ EL Platinum Elite Edition PC4800 TCCD רציתי לדעת איזה זכרונות מבין השלושה נותן הכי הרבה ביצועים והכי הרבה תדר לOC מכוון שהזכרונות מיועדים לOC כבד עם מעבד Opteron 148 ולוח LANPARTY Ultra-D שיש ברשותי כבר

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by benma,

בסכום כסף קבוע (נניח 1000 ש"ח) איזה מעבד חזק יותר אפשר לקנות, של אינטל או של AMD?

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by orlupo,

שלום, לאחותי היה לוח אם EP43C-DS3 של Gigabyte. אני נתקל כרגע בסירוב לממש אחריות. אני צריך לוח אם חליפי. אני לא מעוניין בלוח אם של Gigabye. בעבר היה לי לוח אם של Gigabyte במחשב עם SOCKET A וגם הוא מת מהר מדי. אשמח להמלצות בהתאם למלאי שנשאר בחנויות. בתודה מראש, אור.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by revz,

בוקר טוב לכולם !! קדום כל תודה על הייעוץ ואני מתחדש ב 4*1024 G.Skill PC6400 CL4-4-4-12 שתי שאלות לי אליכם: 1. ספירת הזיכרון הראשונית של הביוס מראה שיש לי 3400MB אבל CPUZ מראה את כל ה-4G מה לעשות עם הילד השובב שיראה את מה שיש לו (או שזה לא משנה בכלל) 2. אחרי מעבר מזכרון של 1G ל4G (מן הסתם מהיר יותר וכו' ...) איזה הגדרות מומלץ לעשות בXP64 כדי שידע לנצל כמו שצריך את כל הזכרון תודה ויום אלוף לכולם !!

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by SharKiMaN,

לטווח ארוך וביצועים טובים הן של המעבד והן של הלוח AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box + GIGABYTE GA-M55plus-S3G 1394 ש"ח -או- Intel Core 2 Duo E6300 Box + GIGABYTE GA-8I945GZME-RH 1519 ש"ח והאם הלוחות M תומכות בזכרונות DDR2 677MHZ?? (סתם לדוגמא: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 )

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by creep19,

אני מחפש המלצה ללוח אם טוב ל AMD 2200 אני לא כל כך בטוח איזה לוח אם לקנות בבקשה תמליצו לי על לוח אם עם ביצועים טובים ! תודה

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by ngc224,

האם קיים אתר כל שהוא שאפשר להשוות בו ביצועים של חומרה ? למשל מה יותר "חזק" i3 540 או Athlon II X4 640 ? או כרטיסי מסך כמו HD 5770 מול GTS450...

23. Started by nati.menash,

שלום יש לי במחשב שני זכרונות של 4 GB כל אחד מסוג קינגסטון DDR3 . יש עוד שני סלוטים פנויים. אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב. האם עדיף להוסיף אחד של 8 או שניים של 4? האם אפשר לקבל המלצה לזיכרון טוב שאפשר לקנות? אלו הנתונים של המחשב:

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Regev,

איך SOLTEK נחשבים בלוחות אם?????? מה שאני יודע שהם וASUS היחידם שנותנים THERMICAL DIODE לAMD.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by amni2,

שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי בעצמי לפני 4 שנים. יש לי לוח אם P4P800 של Asus ומעבד Pentium 4 2.4 Mhz מתאים. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות, ואני בטוח שהבעיה היא בלוח-אם. אני חושב לקנות מארז ולוח אם חדש, ולהעביר את כל שאר הרכיבים (כוננים, זכרונות, מעבד) ללוח אם החדש. השאלה שלי - האם זה מסוכן להוציא מעבד מלוח אם אחד ולהעביר אותו ללוח אם אחר? למשל, האם יש סכנה שהקירור של המעבד לא יעבוד כמו שצריך אחרי המעבר? שמעתי משהו על דבק תרמי - זה קשור? האם יש דברים מיוחדים שצריך לעשות כשמעבירים מעבד ללוח אם חדש? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.