עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DownLoad_Master,

זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך עזרה בבניית מחשב. יש לי מחשב AMD מלפני 3-4 שנים.. התחלתי לשדרג את המחשב לפני כחצי שנה (קניתי מסך חדש,רמקולים G51 ,מקלדת, עכבר G5 ,דיסק קשיח, כונן וזכרון, בקיצור הכל חוץ מהרכיבים החשובים של המחשב) קניתי כל אחד מהם בנפרד וכבר הגעתי למסקנה שיהיה חכם הרבה יותר אם אני אשקיע עוד קצת ואקנה מחשב חדש.. שזה אומר בשבילי כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. כל שאר הרכיבים חדשים אז אני פשוט אוסיף אותם למחשב החדש. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לי למשחקים חזקים בעלי דרישות גבוהות? איזה מעבדים יהיו טובים לOC כשאני אצטרך את זה? הזכרון שקניתי הוא של DDR3 אז נא להציע לוח אם תומך(אין צורך שלוח האם יתמוך בCrossFire או בSLI). אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע יותר בכרטיס המסך או במעבד. אבל אני מוגבל ב…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by iSolt,

הזמנתי עכשיו מאמזון RAM של 128GB ב1750 שקל שניה אחרי ההזמנה המחיר עלה ל2550 איך זה הגיוני? https://www.amazon.com/gp/product/B097RJ4CZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

4. יש הבדל משמעותי לאדם שמשתמש במחשב לצרכים משרדיים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום , יש לי לוח Epox 8RGA+ והחיבורי USB שלו ממש ממש ממש חלשים ואחד כבר שבור אצלי ! רציתי לדעת אם למישהו זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by lmlm,

כולם יודעים בטוח שקונרו יושק ברבעון ה3 שזה יולי,אוגוסט וספטמבר. לפני כשבוע פירסמו שקונרו יושק ב23 ביולי. אבל אין לזה אישור מאינטל מסתברר. http://www.bit-tech.net/news/2006/06/08/core_2_duo_launch/ למה אינטל לא מאשרת איזה תאריך יציאה וזהו?!

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  7. לאחר שביררתי בכל אתר אפשרי אני ינסה שוב פעם להשיג את הפתרון לפי המפרט שלי ועל הציפסט שקיים על הלוח שלי NF 3 ULTRA צריך להיות לי פיירוול מובנה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את האפליקציה שמובילה להגדרות ( ראה תמונה ) באתר של NVIDIA מצאתי כמה מדריכים ואף בדף ההורדה של הדריבר ניתן לראות בבירור כי אמורה להיות תוכנה שמפעילה את ההתקן ( ראה תמונה נוספת ) דבר נוסף אני חייב לציין שכשאני מתקין את הדרייבר אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה אבל על אף אחת מהם אני לא מוצא פרטים לגבי הפיירוול ** למנהליי הפורום אני רושם את ההודעה כאן בהבנה כי ניסיתי לכתוב את זה בפורום תוכנה ולא נעניתי כלל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

טוב אז יש לי מעבד אינטל 2.8ghz Prescott איזה לוח אתם ממליצים לי ליקנות או יותר טוב לי ה AMD 64 BIT ועם כן אז איזה לוח מה יותר טוב בביצועים בגרפיקה חזקה ובמישחקים (יש לי radeon 9600 pro)

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  9. יש לי מעבד AMD פנום 9550 שאמור לעבוד על 2.2 ג"ה וכך גם מופיע במאפיינים של ה"מחשב" אבל כשאני מריץ CPUZ אני רואה שהוא עובד רק על 1.1 ג"ה כפי שמופיע בתמונה המצורפת. חשוב לציין כי יש לי לוח אם GA-M61PME-S2P ובביוס לא ניתן לשנות הגדרות למעבד. רציתי לדעת אם המהירות שלי מצב תקין. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  10. הוא קונה מעבד AMD ATHLON XP 2800 לוח אם ABIT NF7-S2 זכרון GEIL 256 MB BLUE PC3200 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=6960 והוא לא רוצה לקנות דיסק קשיח חדש בגלל בעיות תקציב והוא רוצה לדעת אם המחשב החדש יתמוך בדיסק הקשיח הישן(20GB)

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by sangoker,

מעבד : i5 2500K קירור למעבד : mugen 2 כרטיס מסך : GTX570 UD דיסק קשיח : Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 ספק : TX 750WCorsair זיכרון : kingston 8GB מארז : HAF 932 צורב : ASUS X24 איזה לוח אם הכי מתאים למפרט הזה? אני עושה OC , ואני מתכוון לעשות מערך כרטיסים של נווידה ,זה למשחקים כבדים , תקציב לא רלוונטי, אני רק צריך שזה יהיה לוח משתלם שמותאם ל-OC ושיהיה בו USB3 ו-SATA3 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  12. עד סוף החופש הגדול החלטתי שאני משדרג את המחשב חזק כלומר זה נהיה די מחשב חדש... אני מעוניין לקנות לוח אם תותחן לOC כמובן יחסית לתקציב (שלא תגידו לי איך אתה רוצה בתקציב שלך לוח אם טוב! ???) ומעבד חדש+קירור מעולה+ספק אני יודע שהקירור והספק לא קשורים לנושא אבל למה להתחיל ללכת מפה לשם לשאול ביחידות בואו נרכז את זה לנושא אחד שיהיה לי יותר פשוט להבין אתכם... (אם אפשר כמובן אני לא רוצה להתחיל לקבוע פה למנהלים את החוקים) עכשיו האפשרויות ששקלתי עד עכשיו: E2160+AC Freezer 7+Asus P5B כאשר הלוח אם תומך בזכרונות 800 ו-Quad Core כך שהוא עונה על שידרוג עתיד-עתיד... השאלה איך הוא ב-OC מישהו יודע? או שלהישאר עם המעבד שלי אבל נראה לי הוא חרא מידי לא יהיה טוב ל-OC חם כמו תנור (הוא 90NM זבל ח…

13. Started by LooseCannon,

אני מתלבט בין השניים ורציתי לדעת האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מספיק בשביל להצדיק לקנות את האולטרה בתוספת של 100 שקל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by אופיר,

ברצוני לרכוש לוח אם עבור AMD AM2 עם CHIPSET 6100. שמתי לב כי ישנם לוחות עם CHIPSET 405 וגם עם 430. עוד שמתי לב כי ה - 405 תומך ב - PCIe X 8 וה - 430 תומך ב - PCIe X 16. האם זה נכון? אם כן מה עדיף לכרטיס מסך PCIe X 16 דוגמת Leadtek 8500GT PCIe? ד"א השאלה קשורה למפרט הזול המומלץ למשחקים שם הלוחות הן כמדומני עם 400/405.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by bv_beaver,

אבא שלי רוצה לקנות לי מחשב חדש ואני אני רוצה לדעת את ההבדלים בין Intel Pentuim לבין AMD ומה יותר טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. TEAMGROUP Elite DDR4 16GB Single 3200MHz PC4-25600 CL22 Unbuffered Non-ECC 1.2V SODIMM 260-Pin Laptop Notebook PC Computer Memory Module Ram Upgrade - TED416G3200C22-S01 https://www.amazon.com/dp/B089W6WV3L

17. שלום, אני רוצה לקנות מעבד חדש כי אני חושב ששלי נהרס.. (המחשב לא מריץ טוב משחקים שאמור להריץ בלי שום בעיה, משחקים עם איכות גרועה יחסית..) והציעו לי את המעבד Duel Core E6300 עכשיו השאלה כזאת, יש מעבד כזה שבה עם מאוורר ויש בלי (BOX וTRAY) מה ההבדל בינהם? (אם רק המאוורר אז כדי לקנות את הBOX והוא מספיק טוב בשביל לקרר את המעבד? או שכדי להוסיף עוד מאוורר שככה המליץ לי המוכר בחנות כי אמר שהמאוורר לא באמת מספיק טוב..) תודה מראשש!!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  18. הלוח אם שלי זה: Gigabyte GA-965P-DS3 אני כרגע עם מאבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600 ועם זכרונות: Kingston 2*1GB DDR2-667 אני מחפש לשפר את הביצועים, חשבתי להחליף את הזכרונות ל 4GB 800Mhz אני עושה צעד נכון או עדיף להחליף למעבד קצת יותר חזק? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  19. שלום לכם יש לי במחשב 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרונות של 2GB כל אחד ושתי סלוטים פנויים ניסיתי לשנות את המיקום של כרטיסי הזיכרון (להחליף לסלוטים השניים) והמחשב לא נידלק. החזרתי את הזיכרונות לסלוטים שהם היו וזה עובד . הלוח שלי הוא ASUS P7P55D EVO מה עושים? ביצעתי עדכון לביוס וזה גם לא עזר יכול להיות ששתי הסלוטים השניים לא תקינים או שצריל להגדיר משהו?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by alexrta,

לחברי הפורום ערב טוב, לאחרונה חבר שלי רכש מחשב חדש שכולל בתוכו: מעבד I7-930, זכרונות OCZ 6GB בתדר של 1800MHZ שעובדים ב TRIPLE CHANNEL ולוח אם של ASUS שכרגע אני לא זוכר את הדגם המדוייק. היום שהוא קיבל את המחשב הוא בדק ב-BIOS וגילה שתדר העבודה של הזכרונות עומד על 1066 השאלה שלי האם זה תקין ועם לא אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, ושיהיה לילה טוב

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  21. זה משפיע על משהו במערכת? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  22. העניין הוא שאני מתלבט בין 2 מפרטי מחשב וראיתי שהi5 עם 2.9 GHZ לעומת ה i3 שהוא 3.3 חשוב לי במחשב החדש שאקנה שהוא יהיה מהיר ויפעיל כמה תוכנות בבת אחת ומשחקים חשובים אך בעדיפות אחרונה אז השאלה היא מה ההבדל בתכלס?

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות
  23. Started by Idan-h,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Black_Devil,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לזהות תושבת של מעבד על לוח האם? בכוונתי לשדרג את המעבד, ונאבדה לי החוברת של הלוח אם. יש איזה שהיא תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את התושבת? או דרך אחרת...?!?! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. 1. איך יודעים אם זיכרון 1GB באתר של חנות מחשבים הוא סטיק אחד של 1GB או שתיים של 512MB ?? 2. יש זיכרון 2GB עם 800MHZ שעולה פחות מ 1300 שקל? (*הזיכרו איכותי עם קרור טוב ותיזמונים נורמלים, כמו 4-4-4-12) ??? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.