מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם שווה לשלם 300 שקל בשביל לקחת 2.6 ולא 2.4 גיגה הרץ ?
-
שלום אני רוצה לקנות למחשב שלי עוד זיכרון, להוסיף 256 ל256 שכבר יש לי ולקבל 512, הבעיה שאנשים אמרו לי שבגלל שזה זיכרון sdram לא שווה אפילו לשפר את זה כי זה עובד בכפולות נמוכות או משהו בסגנון ואני לא ירגיש בהבדל... הזיכרון הוא למטרת משחקים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אוקי השאלה שלי טיפה מסובכת, ולא יכולתי לקלוע בכותרת, אז אני אפרט: בעבר חשבתי שכרטיס המסך הוא תמיד השורה התחתונה כשמדובר בframe rate במשחק מחשב. כלומר, אם המעבד מספיק חזק כדי "לעמוד בביצועיו" של הכרטיס הגרפי- אז לא יהיה שום שיפור בקצב הפריימים גם אם אני אשים מעבד פי שניים יותר חזק. אבל, לאחרונה נתקלתי בבנצ'מרקים של משחקים, שבהם בודקים גם את הביצועים עם מעבדים שונים- אבל על אותו כרטיס(mid-high end). למשל הבנצ'מרק הזה של קרייסיס 3: http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-8.html כמו שאתם רואים, הם לקחו כרטיס חזק(אבל לא מאד חזק) ושמו אותו על מעבדים שונים. מתקבל פער משמעותי מאד בביצועים בין מעבדי הi7 החזקים לבין מעבד הi5 שהוא חזק כשלעצמו.…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
/שלום למומחים.. יש לי מחשב בן 4 DDR2 2 GB מהירות 667 G31 ציפסט E6550 מעבד XP PRO מכיון שמגבלות תקציב מונעות ממני להחליף חשבתי להוסיף סטיק של 1GB השאלה שלי האם זה ישדרג את המחשב ואיך בדיוק? אני לא משחק רק גולש אבל פתוחים אצלי תמיד 5-10 חלונות דפדפן במקביל לתןכנת מסחר במניות....ולאחרונה הרגשתי טיפה עייפות בתגובה של המחשב..טסק מנגר מראה לי שימוש של 1.2-1.6 GB מכמות הזיכרון הכללית שידרוד עולה 100 שח או פחות שוה או זה סתם ביזבוז?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשחקים נטו. המעבד הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23482/cat/24 צריך להדאיג אותי שהוא הוריד את הHS הפנימי? זה פוגע או הורס משהו?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן.. אני חשבתי לשדרג את המחשב שלי(LGA1156 socket) קצת ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את המעבד שלי כפי שרשום בכותרתת כלומר האם ההבדל יהיה משמעותי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי שילוש מבוסס פנום 2 מרובע ליבות(מפרט מלא בחתימה) וברשותי כ1600 ש"ח לרכישת שילוש חדש,האם שילוש חדש מבוסס I5+8GB יביא לי שיפור ביצועים ניכר? אם כן,אשמח להצעות.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאשר אם הייתי הולך רק על זיכרון 2666 במערכת RYZEN תודה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party D416G2666SA3D 2 ₪ 231 ₪ 462 HP DDR 4 16G 3000 CL16 V6 7EH65AA 1 ₪ 319 ₪ 319
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 וזיכרון 1 גיגהבייט (512*2) ש kingston במהירות של 667Mhz CL5..בדואל צ'אנל (Windows Xp) אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל3 גיגה כלומר להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד. השאלות הן: 1. אם אקנה זיכרונות במהירות של 800Mhz - זה יהיה שווה? כלומר יכול שיפור כלשהו? או שזה יעבוד לפי הזיכרונות האיטיים יותר (צוואר בקבוק?) 2. האם אני חייב (או מומלץ) לקנות זיכרונות של kingston דווקא (לתאימות אולי?!) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הי חברה יש ברשותי מעבד2.8GHZ מרובע ליבות של אינטל Q9550, על המעבד יושב לו זלמן נחמד ובנוסף יש 4 מאווררים במארז.(2*12 סמ ועוד 2*9סמ) כאשר אני מריץ מספר אפליקציות אני נותן להם לעבוד "רק" על שני ליבות וזאת על מנת שיהיה לי עוד כח עיבוד לצרכים בסיסיים רגילים (אינטרנט הורדות צפיה בסרטים וורד אקסל וכו') רצתי לשאול מס' שאלות: 1.האם שימוש תדיר 24\7 ללא כיבוי כמעט בכלל במשך נניח שנה שלמה יכול להזיק למעבד? יש לציין כי שני הליבות שפועלות נמצאות כל הזמן ב100% והסך הכללי של שימוש המעבד הוא בערך 60%. האם זה שוחק\הורס? האין כל תפקידו של המעבד לתת עבודה ומערך המאוורים לתת תמיכה על מנת לשמור עליו? אני יודע שהיצרן מוציא לשוק את המעבד אחרי שעבר בדיקות מחמירות ועם אוברקלוקינג אני יכול להגיע א…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי במחשב שני סטיקים של 2GB DDR 800 הראשון Kingston והשני TEAM (יש חברה כזאת..מסתבר) העלתי שני תמונות ויש שינוי בנתונים של הזכרון , האם זה פוגע בביצועים של הזיכרון עצמו ? (כי לאחרונה המחשב איטי כזה , ולוקח לו הרבה זמן לעבור מBIOS ל BOT) בתודה, מיכאל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שב2006 יצא פנטיום חדש עם windwos viasta ואיתם יצאו מעבדים חדשים (דגמים) האם זה נכון? ואם תוכלו לתת לי עוד מידע על הפנטיום החדש שיצא .... [move]תודה לעוזרים [/move]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב. הזמנתי את הזיכרון: RIPJAW 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 לפני כמה ימים רציתי להוסיף עוד סטיק של 4 GB לסלוט הפנוי שלי וכדי לבדוק איזה זיכרון יש לי בדיוק, הורדתי CPU-Z. CPU-Z, בלשונית של SPD רושם בMAX BANDWITH שיש לי: PC3-10700 (667 MHZ) o האם זה אותו הזיכרון? ואם כן, מה עליי לחפש בEBAY? 12800? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון ל OCZ 4200EL: באתר של NEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227202 וביקורת: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=1902
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי שאלת זכרונות: לפני כמעט שנה קניתי בחו"ל את הזכרון של המחשב שלי (corsair xms 512mb pc3200 pt אם אני זוכר נכון). עכשיו קצת מדגדג לי להשלים ל 1GB. הבעיה שאין לי כבר אפשרות לקנות בחו"ל ובארץ הזכרון הזה יקר. האם יש בעיה לצרף לסטיק שכבר יש לי עוד אחד אבל של חברה אחרת (כמובן שמבחינת המהירות ושאר המאפיינים אני אשתדל שהוא יהיה הכי דומה לזכרון שכבר יש לי. וגם אני מדבר על חברה נורמאלית כמו OCZ או GEIL) ? טכנית אני מניח שזה יעבוד, אבל האם יש סיכונים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת תודה
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי חבר שאומר לי שחבר שלו הצליח לחבר שני ליבות של 1.6 לליבה אחת של 3.2 השאלה שלי אם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה אני אמרתי לו שאין דבר כזה אז מחכה לדעות שלכם בנושא
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם ram בכמות שונה, במהירות שונה או מחברה אחרת יכול לא לעבוד ביחד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל לא כל כך יודע לאיזה כיוון ללכת. הבעיה שלי היא כזאת: מצד אחד זה מחשב ביתי שאני ובני משפחתי משתמשים בו לדברים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות, קצת משחקים וכ"ו. מצד שני, אני משתמש בו כמעבדה ביתית ללמוד ולהתאמן בכל מיני טכנולוגיות מידע שמצריכות שרת יותר רציני (כמו למשל Hadoop clusters). לצורך כך יצרתי מספר VM's ועליהם התקנתי את הכל. יש לי שטח דיסק גדול והרבה זיכרון אבל המעבד הוא רק i5 2500. גם כרטיס המסך כבר ישן. בקיצור, אופציה אחת היא להחליף כרטיס מסך ומעבד לאחד האינטרלים החדשים יותר. אלא שלמיטב הבנתי ההבדל בביצועים כמעט לא יורגש. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא ללכת לכיוון של שרת אמיתי. לקנות לוח אם של שרת ומעבד Opteron עם 8-16 ל…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי שתי סטיקים של RDRAM האחד של חברת סמסונג 256MB 800-45 16BIT והשני של חברת טושיבה 800-45 16B 256MB כפי שניתו לראות תכונות זהות למדי הבנתי ששביל להתשמש צריך 2 זכרונות על מנת לסגור מעגול האם יעבדו יחדיו בהתחשב בהצגת הנתונים לתשובתכם אודה ראוי לציין שבעין הם נשראים זהים לחלוטין
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרגע נמצא על 800MHZ הוא לא אמור להיות על 1000MHZ או שזו מגבלת הלוח? ניתן לראות מפרט בצד תודה מראש למגיבים!! ???
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי במחשב 512 מגה זיכרון DDR בלבד...(כן כן...בלבד..) הזיכרון שלי מורכב משני זכרונות של 256 והם מוכנסים לי בסלוטים #1 ו-3#. בעבר כאשר ניסיתי להכניס זיכרון של 256 לסלוט מספר 2 המחשב לא עלה לי והציג לי הודעת שגיאה! ברצוני לדעת אם באפשרותי לחבר זיכרון בעל קיבולת של 512 מגה DDR בסלוט 2# או 4# מבלי שתהיה התנגשות מסוימת או כל בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-