מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מחזיק בלוח אם asus h81m-dgs DDR3 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר (DDR 4/5)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיהיה טוב לאוברקלוקינג ושיתמוך בSLI(אני רוצה לעשות שני 8800GTS). תודה לכל מי שיעזור.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד יש לי 2*256 MB + 512MB ועכשיו אני רוצה להוסיף עודה 1GB סטיק אחד. ברגע שאני מחבר הכל המחשב עולה עד הרגע שהווינדוס אמור להיטען ואז שניה אח"כ הוא עושה RESET למה לא עובד??
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לפורום החשוב מבין פורומי החומרה אני רוצה לבנות שרת אחסון ביתי. כרגע יש לי ספק של 450W (לא גנרי - Coolermaster), מארז אנטק 300 (עם תמיכה ב6 עד 9 הרדיסקים), 2 הרדיסקים של טרהבייט ופנטיום 4 - אבל לרוע מזלי ללוח האם העתיק שלי יש רק 2 חיבורי SATA, וגם הם רק SATA-1 - אז אני רוצה לראות כמה יעלה לי לשדרג את ה"מסביב" (=לא ההרדיסקים). אני יודע שאי אפשר להשיג תמיכה ב-SATA-2 על סוקט 487, אז אני איאלץ להחליף את כל המערכת, ולכן בעצם אני צריך: * תמיכה במינימום 6, רצוי 9 הרדיסקים ב-SATA-2, ואם אפשר גם RAID לכמה שיותר מהם. * כמות זיכרון שתאפשר פעולה שוטפת (המחשב מיועד להחזיק מע' הפעלה, uTorrent ואנטיווירוס בלבד. אפילו אין לו מסך!) * מעבד שיאפשר פעולה שוטפת, ויחזיק 24/7 (למרות ש…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! קניתי לוח אם של GIGABYTE ב K.S.P ןהם אמרושהלוח מקולקל ויקח עד 3 חודשים להביא כזה כי זה לא לוח חדש ויש לשלחו לחברה. רציתי לדעת אם משהו מכיר יבואן של GIGABYTE כך שאולי אוכל דרכו לעשות זאת מהר יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי שאלה . . . אולי זה ישמע קצת טפשי . נכון יש את המעבד של א.מ.ד 3200 ולפניו בא הדגם של ה-3000 אז רציתי לדעת מה בא לפני הדגם של ה-3000 ?? פשוט המעבדים הנ"ל מאוד יקרים ואין לי את הכסף לרכוש אותם . תודה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך חוות דעת בקשר להמרות, אני רוצה לערוך סרטים עם פרמייר cs6 ולהמיר קבצי mxf שצולמו בsony xdcam לקבצי mov עם carbon coder. כיום במחשב שלי (שמפורט למטה) התהליך לוקח שעות רבות. לפי הבנתי מה שמאט את כל העניין זה הזיכרונות. (667MHZ) רציתי לדעת איזה זיכרונות לשים במקום שלושת הזיכרונות שיש עכשיו. המפרט שלי כרגע: Intel® Core™ i7-930 Processor Intel® Desktop Board DX58SO NVIDIA GeForce GTS 450 3X Kingston DDR3 PC3-10700 (667 MHz) 2GB 2X hitachi HDS721050CLA362 (0F10381) 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.52 תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום נפל לי הקירור של המעבד ותלש איתו את התופסנים של הסמגרת של הסוקט אז אני מנסה להשיג מסגרת חדשה..רציתי לשאול אם זה בכלל בר-השגה ? למי שלא הבין מדובר בזה: http://img244.imageshack.us/img244/3416/gigabytegak8nf9ubignl6.jpg החלק השחור שהקפתי באדום(בלי הסוקט עצמו כמובן- המרובע החיצוני) אם מישהו מכיר חנויות שמחזיקות בדברים כאלה אני אשמח לדעת תודה מראש, לירן
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כמו שידוע לנו, אינטל מתכננת כל שנתיים ארכיטקטורה חדשה, והארכיטקטורה הבאה אחריי Core היא כמובן Nehalem שתושק ב2008 (לפי מפת הדרכים) המעבד הראשון (לפחות שנחשף) יהיה Bloomfield אשר יהיה מעבד עם ארבע ליבות ימבוסס הארכיטקטורה החדשה Nehalem וכמובן 45 NM. Bloomfield יהיה ארבע ליבות כמו שציינת אך יוכל לעשות 8 דברים/נושאים בו זמנית כדומה לטכנולוגית Hyper-Threading אך יותר מתקדמת. Bloomfieild יכלול בקר זיכרון מתקדם משולב אשר ידרוש כמובן סוקט חדש אשר יקרא: Socket B ועם 1366 פינים. המעבד והסוקט החדש ישוקו באמצע 2008. להזכירכם: Yorkfield אשר יהיה גם מרובע ליבה ו45NM יהיה בארכיטקטורת Core ומרובע "אמיתי" ולא כמו קנטפילד שני קונרוים ביחד. יושק ברבען השלישי של 2007 (Yorkfield כ) h…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה סתם מסקרנות יש לי i7 2600 עכשיו ראיתי כל הזמן שהוא מגיע 3.8 GHZ בטורבו בוסט הזה עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם הטורבו הזה תמיד פועל או שאני צריך לעשות משהו בשביל להפעיל אותו... המחשב חדש נקנה לפני חודש וחצי ולא נגעתי בכלום... לא יודע עם יש לו צורך בזה בכלל עכשיו ומה זה נותן לי הטורבו הזה אבל אשמח לדעת עם זה פועל תמיד או איך להפעיל אותו.. עוד שאלה קטנה עם לא נגעתי בביוס בכלל אז הגוף קירור מתאים את עצמו למידת החום? או שהוא עובד 100 אחוז קבוע?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel pearl creek האם הוא יהווה צוור בקבוק עם E6550 ו HD4870? או שמישהו מסתלבט עלי? :-X
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ויש לי 1GB X 2 ואני רוצה עוד 2 ג'יגה אז השאלה האם להחליף הכל כבר 2X2 או לקנות עוד 1X2 ולהוסיף אותם , יש לי גם ככה עוד 2 מקומות פנויים על הלוח אם P35-DS3L האם זה משנה ככה או ככה ?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח יומיים ויש לי בעיות מוזרות 1) אין לו מצב DOS ואני חושד שבגלל זה חלק מהתוכנות לא רצות. האם יש אפשרות שיהייה מצב כזה או שזה לא נורא 2) הוא לא נכנס למצס BIOS בלחיצה על F2 כמופיע במסך. מה עושים נקנה במקום מעולה אני רק רוצה לדעת לבד הכל בתודה מראש, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=91
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למחשב שיחזיק די הרבה זמן בלי שידרוג ואולי אחרי שנתיים ישודרג קצת (זיכרון/SLY/CROSSFIRE?) מחשב שאני רוצה שיריץ באופן סבבה משחקים בזמן הקרוב והרחוק בשביל מסך 19 אינט'ש וכנ"ל המעבד עצמו שיחזיק ויהיה תואם לתוכנות שיבואו אז מה עדיף מעבד ב 2000 שקל וכרטיס מסך ב 1500 דוגמת קונרו e6600 + 7900gt נגיד או מעבד ב 1300 שקל וכרטיס מסך ב 2000 קונרו e6400 + X1800 XT 512mb לא מחייב שאלו הכרטיסי מסך שיהיהו..הכוונה היא למשהו במחיר הזה.. באיכות הזאת ועוד שאלה זה מה בדיוק ההבדל בביצועים בין 4 מגה קאש לעומת ה 2 מגה קאש בין ה e6660 ו e 66330 ומה תהיה ההשפעה בעתיד הרחוק כי רק בגלל זה אני מיתלבט אם לקנות את ה 6600 או את ה 66300 תודה
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מבקש דעה על הלוח אם הבא: 945GME-DS2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E +חלופה באותו מחיר רק חשוב שהלוח אפ יהיה עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים כמו זה
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם ב600 שקל בערך, המליצו לי על: - P4P800 נראה טוב, של ASUS. עולה 640 ש"ח - IS7 עולה בערך 615 שקל מומלץ מאוד לפי מה שהבנתי. -IS7-E (זול ב115 שקל מהIS7!, חוץ מפחות כמה פיצרים יש הבדל בביצועים? אם לא, אני קונה) דוגרי ( ), אני לא צריך את כל הפיצ'רים שיש בלוחות אני רק צריך לוח טוב ושיהיה נוח לOC קטן, וכרטיס קול טוב. אני צריך גם זכרון טוב, אבל בלא יותר מ 720 שקל 256X2 DDR 400 הכי טוב שמצאתי מבחינת תזמונים הוא של GEIL +גוף קירור, יש להם גם את הGOLDEN DRAGON אבל חוץ מזה שהוא יפה אין לו שום יתרון. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 CAS 2.5 6-3-3- הכי מהיר ששראיתי במחיר כזה. הוא עולה בדיוק 720. תודה לאל שהפורום חזר, אני ממש בלחץ ע…
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מחשב שרוב הזמן ישמש כמחשב משרדי אך מדי פעם קצת למשחקים שלא יהיה יקר מדי וגם שלא ירעיש השאלות שלי לגבי סמפרון הם: 1. האם ההשפעה על משחקי תלת מימד (רב הזמן אני משחק באסטרטגיות למיניהם) היא משמעותית (לעומת אתלון X2 3800 ) או האם מדובר במשהו זניח. אני לא מחפש מפלצת ביצועים... ולפי הבנתי מעבדי סמפרון הם "מעל הראש" עבור יישומים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו'). ואם הוא יקבל פחות נקודות במבחן ביצועים כזה או אחר. ממש לא משנה לי כהוא זה. 2. מבחינת טמפרטורה של עבודה האם קירור פסיבי יכול "לספק את הסחורה" - ואם כן על מה אתם ממליצים 3. מבחינת צריכת האנרגיה של המעבד - האם היא גבוהה? תודה, גבריאל נ.ב. אני שוקל לרכוש את הכרטיס הזה - http://www.zap.co.il/model.as…
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=6951&advertisor=zap אני יקנה מעבד מתאים ללוח הכי טוב אז לא להתיחס לזה והעניין של הכסף הוא לא משמעותי בכלל ... אני רק רוצה לדעת איזה מבין ה 3 הכי טוב והכי משתלם תודה...
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לפרסם את השאלה הזאת ברצוני לקנות לוח לפנטיום 4 עם RAID ב SATA, ולחבר שני רפטורים בסטריפינג. עדיין לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין הצ'יפסטים של אינטל, הבנתי שה PAT שיש ל875 עובד יותר טוב רק בתאורייה אבל אף אחד לא הוכיח את זה עדיין, אבל שהוא גם מגיע עם בקר RAID שיכול לחסוך בעלויות. הלוח שאני מחפש חייב להיות אמין ואיכותי. משהו שיעבוד בלי תקלות. עכשיו כמובן שאני מחפש לוח שיהיה כמה שיותר זול. בגדול אני מתלבט בין שלושה לוחות שהבנתי שהם טובים. Gigabyte GA-8I875 שעולה 871 בזיגזאג ומגיע עם אחריות לשלוש שנים, שני SATA בצ'יפסט של אינטל, ושש מקומות לזיכרון. הבנתי שזה לוח איכותי מאוד שלא עושה בעיות, אבל שלא משתווה ל ABIT. Abit IC7 שעולה 670 ב KSP, מגיע עם אחריות לשנתיי…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד למטרת אינטרנט (כולל אופציות לפחות לחיבור אלחוטי), OFFICE, תכנות JAVA, C. אני צריך כונן של לפחות 30 גיגה (כמה זה נוראי ה 4200RPM?), 256 מגה מן הסתם מינימום, המעבד הוא נקודה חשובה, אני צריך משהו שיחזיק לפחות שעתיים ללא חיבור לחשמל ומכאן אני מניח שאנחנו מדברים רק על מעבדי M ואילך... שמתי לב שה AMD יותר זולים גם כאן מאינטל ולכן אפשר להשיג דגמי AMD - M במחירים מצויינים ראיתי דגמים של HP. זהו הייתי מעוניין גם את אפשרות לשחק GENERALS ודומיו במחשב אבל אני מניח שבשביל זה צריך כרטיס מסך של 9200M לפחות ואין לזה תקציב כאן (באסה!!!!). כמו כן ראיתי את המחשבים של KSP אני שוקל מאוד ברצינות לקנות מהם או מ HP. המחשבים של KSP הם פשוט זולים הדבר היחיד הבעייתי …
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מדובר על E8500 בנסיון לOC עכשיו לפי מה שהבנתי הגבול שלו הוא 72 מעלות. עכשיו תוכנות כמו EVEREST וSPEEDFAN מראות לי בול 10 מעלות יותר ממה שREALTEMP מראה לי. לדוגמא אם בריל הטמפ' היא 39 אז ב2 האחרות היא 49 וזה משתנה בהתאם, הבדל של 10 מעלות תמיד. אז איך אני יודע מה הטמפ' האמיתית שלי?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אבל שאוכל להרכיב עליו גם כרטיס חיצוני, אמרו לי שעדיף שיהיה לוח עם כרטיס מובנה בנוסף לכרטיס מסך שלי בכדי שאם יקרה משהו חס וחלילה לכרטיס מסך שלי אז שיהיה לי לפחות כרטיס על הלוח וגם שכך אוכל לבדוק את הבעיה במקרה ותהיה בעיה עם הכרטיס החיצוני..
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברשותי הנתונים המצורפים בתמונות. האם ניתן להוסיף לקיים פס זיכרון נוסף אבל של SDRAM בניגוד ל- DDR שקיים כבר כעת ? , או שעלי לשמור על סוג אחד של זיכרון ללוח ? והאם זה משנה אם זה CL-ים שונים על אותו הלוח ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-