מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אם כן, מהי המגבלה (מהירות, נפח זכרון וכו')?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, ללוח אם GA-H67M-UD2H-B3 יש שלושה חיבורי וידאו, האם ניתן לחבר לכולם מסכים בו זמנית ולהציג על כל מסך תצוגה שונה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום זה שייך וזה נראה לי הכי מתאים לפה אני מתכנן לקנות מחשב חדש (כנראה לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3) וכרטיס מסך GTX570. אני מתכנן לחבר אליו שני מסכים אחד להרצת משחקים (24") והשני לדסקטופ (23"). הייתי רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המסך של הדסקטופ ליציאה של הלוח-אם כדי להוריד את העומס מהכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד intel pentium 4 1.5 ולוח אם D850GB המחשב בערך בן 6 שנים יש לי רק 256 זכרון, ואני חייב להוסיף. האם עוד ניתן למצוא זכרונות מתאימים בשביל הלוח אם הזה?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני זוכר שבמערכות ישנות היתה חובה לשים 2 ע"מ לקבל רוחב פס מקסימלי. האם זה עדין נכון עבור ציפסט של H61/H67? אם כן, עד כמה זה משמעותי ואיזה ישומים יפגעו בעיקר (בדגש על משחקים ועריכת סרטים) אם שמים רק סטיק אחד?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם ניתן לעבוד עם זכרונות בעלי מהירויות שונות - למשל DDR 300 ו - DDR400?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום, ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה
-
- 8 תגובות
- 488 צפיות
-
-
האם בביוס ישנה אפשרות לעלות תדרים או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח האם הבא: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d845hv/ מתוצרת אינטל כמובן. אני מעונין לפתוח את האפשרויות הניתנות בכל לוח אם אחר דרך הביוס. המצב הוא שאין לי שום אפשרויות מתקדמות לשיפור הביצועים,מה שממש מעיק עליי ובגלל שאני שונא את אינטל,ואת ניורון כמובן,שמכרו לי את המחשב ברמאות אני ממש ממש רוצה לפצח את ההגנות האלה בדרך כלשהיא. אני רק רוצה לציין שאני לא מפחד להלחים,לשבור,לרסק,לשדרג ולשרוף את לוח האם שלי במטרה להשיג את האפשרויות האלה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה מענינת האם ניתן לפתוח למעבד שלי-amd phenom x3 8450 את הליבה המיותרת וא"כ כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ושבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ניתן לקנות את הלוח אם X58A-UD3R בראש שקט? מחפירות באתרים השונים הוא אומנם מתבלט כלוח שווה לכסף עבור מה שהוא נותן, אך אי אפשר להימלט מבעיות האמינות שלו החל מאי זיהוי הזיכרון, רעשים מוזרים של הלוח עצמו ואפילו לבעיות עם הכרטיס קול והסאונד שהוא מפיק. אשמח אם בעלי הלוח ישתפו בחווית ההתקנה שלהם. מאחר ואני מתכוון להרכיב בעצמי את המחשב ממש לא בא לי להטרטר לחנות ולהסביר להם באותות ובמופתים שיחליפו לי את הלוח... מבחינתי עדיף להוסיף אולי עוד 100 - 200 שקלים (נניח ללוח של ASUS) ולוותר על פיצ'ר כזה או אחר אבל לדעת שאני קונה לוח בלי בעיות מעצבנות... תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש להורים שלי מחשב די ישן למטרת גלישה באינטרנט בלבד במחשב זה יש לוח אם לוח אם gigabyte ga-8siml כרגע הזכרון במחשב זה הוא 256 ביררתי באתר של הלוח אם gigabyte לגבי הלוח אם- הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1335 Memory 2 x 184-Pin DIMM slot Supports up to 2GB DDR266 memory אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב ב 1 או 2 ג'י'גה רציתי לדעת איזה כרטיסים מתאים ללוח האם? כל כרטיס שהוא DDR ובכל גודל של זיכרון למשל ג'יגה? כמו לדוגמא הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1443&CatCode=520 זכרון תוצרת Ceon נפח 1,024MB מהירות cl3 400MHz מהירות זכרון Speed 400MHz סוג Type DDR נפח Capaci…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך עד 3.2MHz, כרגע יש לי 2.4... האם יש אפשרות להוציא את המעבד הקיים ולשים אחד אחר (3.2)? 1. האם הדבר יגרור לתקלה כלשהי? 2. האם יש חנויות שמוכנות להתעסק עם זה או שכולם בקטע של החלפת כל הלוח?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה עקרונית - האם ניתן להחליף את המעבד במחשב נייד למעבד חזק יותר? נגיד אם יש לי CELERON M 1.3 אפשר לשדרג ל-CELERON M 1.4 פשוט על ידי החלפת המעבד? או שחייבים לקנות מחשב נייד חדש לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם גיגהבייט ׁ( eg41mf-s2h (fsb800mhz זכרונות 4G ddr2 800mhz של ocz מעבד e5200 האם ניתן לשדרג את המעבד ל- [h=1]Intel Core 2 Duo E8400 Tray[/h]בהתייחס למחיר שלו שהוא יחסית זול - 350 ש"ח . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694534 האם ההגבלה של מהירות לוח האם 800MHZ מהווה בעיה ? האם כדאי לשדרג למעבד אחר שנמצא ברשימה של zap : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cpu&db205045=205518 תודה
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המפרט הקיים, מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB האם אפשרי להחליף מעבד עם המפרט הקיים למעבדים הבאים : * Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz * Intel Core 2 Duo E6600
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הלוח הוא IP35P של ABIT. תודה!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
לא שאני צריך את זה או משהו כזה, אבל אם על כל לוח יש רק 4 מקומות לשים זכרונות ואין סטיקים של יותר מג'יגה, אז האם לא ניתן לעבור את ה-4?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב , והשאלה היא אם אני צריך לשדרג את הלוח אם . כרגע יש לי לוח של אינטל D915PCY עם מעבד פנטיום 4 540 (סוקט 775) . האם המעבדים החדשים יתאימו (E8400 \ E8500) או שצריך לוח חדש ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
כיום יש בלוח יש 2 סטיקים של 512 מגה DDR 400 . האם ניתן להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד במהירות 667 ?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי חברים יש לי זכרונות של DDR 4 16 GB 2400 מהירות ו אותו דבר 2133 השאלה אם ניתן לשים אותם ביחד בלוח הבא: ASUS-Z170-P (LGA1151)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ושאלה נוספת - האם יש הבדל בין כרטיס רשת לאינטרנט ADSL אשר מובנה על הלוח, או שעדיף כרטיס חיצוני?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כיום יש לי את הלוח Abit IP35P, ואני רוצה להחליף אותו בלוח Gigabyte GA-H77-DS3H. (כמובן המעבד יהיה I5). אני רוצה דווקא את הלוח אם הזה כי יש לו USB3 ותמיכה בSATA3. האם אוכל להשתמש במארז שיש לי היום או שצריך להחליף כי הFORM FACTOR שלו קטן יותר?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-