מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לי לקנות את הזכרון של DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory או משהו אחר..... אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK מטורף בקרוב... המפרט שלי: a7v8x-x asus amd xp 2000 ddr 256 266mhz :-[ עכשיו הלוח אם שלי תומך רק עד 333... האם כדאי לי לקנות את ה512 ב400 מהץ שיעבוד על 333 ואז אני יעביר אותו למחשב הבא בתקווה שיהיה בקרוב ;D ;D ;D ;D מה עדיף עוד 512 במהירות 266 או עוד 512 במהירות 333 ולהעיף ת'ישן
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום קודם בקשר למעבדים: מה ההיתרונות של Intel Core 2 Quad Q9450 על Intel Core 2 Duo E8400 האם Q9450 נותן ביצועים יותר טוב שאני יראה לעומת E8400? שני ליבות על ארבע ליבות האם ההבדל שביניהם - שהוא מחיר כפול שווה את זה? ובקשר ללוחות P45 - אני מתכנן מערכת מחשב עם אחד המעבדים הנ"ל ועם כרטיס מסך- ATI 4870 . איזה לוח הכי טוב של החברות השונות לחלקים הנ"ל, אני רוצה לוח שיהיו לו יציאות לחיבורים שונים? (כרגע לא מתכנן OC )
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! במחשב מותקנים 2 סטיקים (512 מ"ג-DDR 400 ) הזכרונות הם של חברת Kingston . הלוח שיש לי הוא של חברת Abit NF7-S2G . הלוח-אם עבד באופן תקין במשך שנה ולפני מספר שבעות השתגע ונאלצתי להחליף אותו אצל היבואן ללוח חדש ולאחר ההחלפה שמתי לב שהוא מזהה עכשיו את הזכרונות כ- DDR 333 . יש לי מספר שאלות: 1. האם יש אפשרות להגדיר את המהירות של הזכרונות כך שהיא תתאים ל- DDR 400 ( לפי מה שיודע לי המחשב אמור לזהות זאת לבד בלי שום בעיה ?!?) ? 2. כאשר הסתכלתי על הדגם שכתוב על גבי הלוח החדש היה כתוב NF7-S כך שאני רואה שזה אותו דגם. בדקתי את הנתונים של הדגמים השונים מאותה סדרה וכולם תומכים ב- DDR 400 מפני שחשבתי שאולי החליפו בטעות לדגם "דומה שתומך ב- DDR 333 אך זה לא המקרה !! אני מודה מרא…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray מחיר: 928 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L LGA 1156 מחיר: 457 כרטיס מסך ATI Radeon HD 6850 Sapphire מחיר: 1008 מהאתר http://wellcom.co.il/catalog/index.php המטרה של המחשב היא למשחקים, האם אפשר להרכיב חלופה טובה יותר ממשפחת AMD?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
סביר להניח שאני כבר כנראה לא כל כך מכיר כאן אף אחד אך עדיין.... בשלושה חודשים האחרונים אספתי כאן מספר לא קטן של חלקים לבניית תחנת עבודה של שני מעבדים לצרכי עבודה לצערי אני נתקלי בקושי שאני חייב עזרה חיצונית על מנת לפתור כי עזלו האמצעים וגם הכוח כבר מדובר מחשב מבוסס על שני מעבדים מסוקט 2011 מסוג E5 2650 ES לוח אם מסוג asus z9pe-d8 ועוד רבים טובים הרכיבים פשוט זה עיקר הבעיה בעקרון אני נתקלתי בשגיאה שהופיע על חיישן הלוח ותהייתי מה זה אומר בדיקתי בספר שגיאות וההפניה היתה שהלוח לא מסיים לטעון תמעבד דיברתי אם ASUS בחול שלחתי להם את הלוח אם קוד השגיאה חיכיתי שבועיים בסבלנות הם תיקנו אותו לדעתם והרכבתי וזה שוב חוזר על עצמו ועכשיו נשאלת השאלה איפה הבעיה?? בלוח??? או במעבדים??? …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הזיכרונות שולחים למעבד 64 ביט בכל מחזור והמעבד יכול לעבד רק 32 אז זה לא סתם בזבוז?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין להוסיף זכרונות במחשב שקיים אצלי 7 שנים הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 כיום יש סטיק 1 - Kingston 4GB DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם? האם אפשרי? ועד לאיזה נפח ניתן להגיע במצב הקיים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שבכל הלוחות אם החדשים אין את היציאות האלה, מה עושים אם אני צריך אותן? LTP - למסך LCD COM - לשלט. האם יש איזה כרטיס PCI שיש בו את היציאות האלה? אם כן אז אם אפשר קישור בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב אני מדבר על זכרונות יותר לגיימינג במהירות סטוק לפחות לשנה... עד שאני אעשה אוברקלוק מה עדיף לי A-DATA Vitesta 500mhz או OCZ platinium PC3200 400mhz 2-2-2-5 TCCD? מה עדיף לגיימינג? ועוד משהו עדיף לי לקנות תמעבד 3800 כפול ליבה מאשר את ה-3700 ? גם לעתיד וגם לעכשיו? :E כי אני קונה מחשב וזה ואני רוצה שהוא יהיה טוב לכמה שנים 2-4 אז מה כדאי אני קונה תמחשב מחר אז זה ממש חשוב
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי שני סלוטים של 256 של ויבונד 3200 וחשבתי להוסיף עוד שני סלוטים ורציתי לדעת אם תהיה בעייה מבחינת התזמונים כי יש לי וינבונד
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. יש לי כבר מפרט מוכן . הבעיה היחידה היא שאני לא מתמצא בבחירת לוח אם מתאים. הלוח חייב להיות של חברת ASUS מכיון שאני קונה מספק שלהם. התקציב לא מהווה בעיה. פשוט אני צריך את הלוח המתאים ביותר. שאר המערכת: מעבד P4 2.8 E 1024K Presscott HT זיכרון קינגסטון 2 סטיקים של 512 של3200 (400MHZ) אם אתם צריכים את שאר המפרט אני אוסיף.... תודה מראש. מאור
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם ללכת על ה- Twinmos 1GB X2 =1140 (לא מצויינים פרטים טכניים לגביו ב-ksp) או על ה-Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 שיגרור 50 ש"ח משלוח, כלומר: 1250 ש"ח וגם קפיצה נוספת לחנות שתרכיב כדי להביא להם את הזכרונות... לא מתוכנן OC וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום רב. אני שואל בשביל אחד מן המורים שלי בתיכון, אני יודע שזה מאוד מוזר הוא פנה אלי בכדי שאני אברר כמה יעלה לו לוח חדש למחשב שלו, מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא מהירות המעבד היא 800MHZ זיכרון 128 נראה לי SDRAM לא בטוח HDD של 20 GB וזהו, המחשב הזה משמש רק לעבודות בWORD POWER POINT וכדומה, יש לו עוד מחשב AND ATHLON 3000+ 512MB 400MHZ 80GB 7200RPM 8MB BUFFER GEFORCE FX 6200 128MB... הוא רוצה לתקן את המחשב הישן שלו, כמה יעל לו לוח אם חדש שיתמוך בכול מה שיש לו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר של Gigabyte. וגשלתי לקטגוריית של לוחות ה-M. עכשיו אני די חדש בזה.. אני קצת לא מבין מי נגד מי.. באתר הזה : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080516_des_advanced/data/tech_080516_des-a-models.htm הלוחות M כאן בסדר כרונולוגי ? אני מנסה להבין מה הכי טוב שלהם מהסידרה הזאת (P45). קצת הלכתי לאיבוד.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום אנו מעוניינים להרחיב את הזכרון של השרת (כנירא אנחנו צריכים להחליף את כל ה "raiser") אנחנו צריכים זיכרון מסוג DDR2 בנפח 128GB סה"כ אם אפשר לקבל גם הצעת מחיר בנוסף נשמח לטיפים (פרטים טבניים) שעליהם עלינו שלים לב תודה נ.ב. יש לנו שני "Raisers" עם 8 סלוטים
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הציםסט הזה בשביל sli רגיל לא אולטרה עם 2 כרטיסים אם כן איזה לוחות הכי מומלצים ואם לא איזה לוחות אחרים מומלצים גם לקרוס פייר טוב רק שיהיה ddr3 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי בחתימה למטה.. כרגע יש לי 4 גיגה זיכרון 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד מהדגם 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel ה CAS Latency 7-8-7-24-2N זכרונות אלו עלו לי לפני שנה 660 שח,כיום עולים 400 שח. יש בקיי אס פי את הזכרונות האלה 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel הCAS Latency 9-9-9-24-2N שאלתי האם אני אוסיף עוד 4 גיגה של זיכרון ,האם הזיכרון שכתבתי פחות טוב משמעותית ממה שיש לי?וזה יוריד את הביצועים ממה שיש לי כרגע על המחשב?? מה דעתכם?תודה לעוזרים -סהכ הזיכרונות האלו עולים 235 שח לא ייאמן.. עוד דבר..באתר של גיגבייט לא כתוב שהזיכרון הזה תואם..אבל פשט הם כתבו שלא כל סוגי הזיכרון כתובים..האם הזיכרון יתאים ללוח ולמעבד? אני פשוט רוצה ללכת לקנות עכ…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב למשחקים ושיעבור OC וחשוב לי האיכות סאונד. אני יודע שCREATIVE מעולים אבל ראיתי שיש אותם אונבורד רק על לוחות אם מאוד יקרים או על הSNIPER M3 אבל הוא לוח למשחבים קטנים.. האם יש לוח אם במחיר מתחת ל1000 שיש בו אודיו טוב? ומה יותר טוב REALTEC או VIA? תודה
-
- 61 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
התוספת הבאה למשפחת ה-Aspire המיינסטרימית של היצרנית הטאיוואנית תוכל להציע מסך 15 אינץ', מעבד Kaby Lake-R, כרטיס מסך דיסקרטי, גוף מתכתי קומפקטי ועוד בפחות מ-800 דולר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף ? ( כמובן AMD 939 ) א. מבחינת אמינות. ב. מבחינת פיצ'רים. ג. לא מתוכנן לזמן הקרוב אבל אפשרות ל O.C . 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 3. Abit AN8 Ultra ( האם יש תמיכה ב Sata2 ) כל הלוחות בסביבות אותו תקציב.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore? או ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? (אני מתכוון איזה מעבד יותר מהיר? יותר חזק?)
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני שוקל קניית מחשב בטווח הנראה לעין. לפי מיטב הבנתי מעבדי ה penryn הביתיים אמורים לצאת בתחילת 2008, אך רציתי לדעת האם אמור להיות שיפור ביצועים גדול ביניהם (בגירסת הליבה הכפולה) לבין למשל ה e6750? כי בעקרון הם די מבוססים על אותה טכנולוגיה ,וגם המהירות שלהם לא תהיה גבוהה משמעותית מהמעבד הזה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש להימנע מהתקלה המשפיעה על לוחות SB. ברשותי כונן SSD, כונן קשיח "רגיל", וכמובן כונן DVD. למיטב הבנתי, עלי לחבר את כונן ה DVD לחיבור התקול. אבל לא ברור לי מי מבין החיבורים הללו הוא ה"בעייתי" - האם זה ה SATA 2 או ה SATA 3?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע, "אחריות לכל החיים" עדיין בתוקף מה הכתובת לשליחת המעבד לבדיקה ומה הפרוצדורה באופן כללי ? - תוך כמה זמן מקבלים תשובה (אם בכלל) ואופציות להחלפה (הרי לא ייתנו לי את אותו מעבד, כבר לא מייצרים כאלו)? כל פרט יעזור. תודה ושנה טובה !
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-