מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בעסר היה פועל כבר ה DUAL CHANNEL DDR על זכרונות אחרים אבל החלפתי אותם כי הם נדפקו.. קניתי KINGSTON PC3200 512 X2 שמתי אותם בסולטים עם אותו צבע (בדיוק איפה שהיו הזכרונות הישנים שעבדו בדואל) וחרשתי את כל ה BIOS ואין בשום מקום משהו שמזכיר DUAL DDR הלוח הוא ASUS P4P800 Deluxe הינה דוח מ CPUZ hipset ------------------------------------------------------------------------- Northbridge Intel i865P/PE/G/i848P rev. A2 Southbridge Intel 82801EB (ICH5) rev. 02 Graphic Interface AGP AGP Revision 3.0 AGP Transfer Rate 8x AGP SBA supported, enabled Memory Type DDR Memory Size 1024 MBytes Channels Single Memory Frequency 199.9 MHz (1:1) CAS# latency (CL) 3.0 RAS# to…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב ... חבר שלי מתכונן לקנות מחשב וביקש שאני ימליץ לו על מה לקנות.. הוא כבר היה מוכן לפני איזה חדשיים אבל אני אמרתי לו שיחכה עוד איזה חודש עד ליציאתו של Ti 4200 ... טוב הזמן הגיעה וגם ה Ti4200 . אז עוד הייתי נעול על AMD אבל היום המצב השתנה לגמרי , כלומר מבחינת מחיר כבר עדיף לקחת P4 1.6A וזכרונות RDRAM לא כאלו יקרים היום ... אני גם לא כל כך רוצה לקחת בשבילו AMD כי הוא לא כל כך מבין בכל העניין הזה :-/ כי אחרי זה יבוא עלי בטענות ,מה בחרת לי ,כל פעם ניתקע לי במשחקים ... יש לי בעיות . ואני לא צריך את זה . אני לעצמי אולי הייתי לוקח AMD .. אבל כמו שהסברתי כבר שווה יותר P4 . בקיצור הוא לוקח בלי מסך ואני התחלתי להיסתכל כבר איזה חלקים לקחת ... הוא אמר שרוצה להיכנס במסגרת של 4,00…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,הרכבתי את הלוח Epox 8KDA3J....הכל עובד מצוין אבל על המוניטור שתי ספרות שיש על הלוח כתוב 'FF' האם זה מורה על כשל מסוים או שמה זה אמור שהכל עובד כראוי?
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K ולכן אני רוצה להחליף את הלוח השילוש הקיים בשילוש חדש (יש לי מארז סונטה 3 מצויין + כונן אופטי + 2 דיסקים קשיחים ב-RAID0). אני מבקש למצוא לוח שיכיל עליו סוקט 1155 + USB3 + PCIE16+ PCIEX4 (ה-4 זה בגלל שאני הולך לרכוש SSD מבוסס PCIE ) ו-FIREWIRE (שזה הכי פחות חשוב אבל אשמח אם יהיה) אני רוצה 8 ג"ב זיכרון + קירור שהכי חשוב לי שיהיה שקט (שום OC לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד) ואמין. כמו כן אני גם רוצה לשאול לגבי תמחור של החלקים הללו שאני רוצה להחליף כעסקת חבילה - כמה סביר לדרוש עליהם כיד שניה (המעבד לא עבר OC גם לא לשניה). GA-73PVM-S2H G. SKILL 2X2GB DDR2 Intel Core 2 Duo E8400 ThermalRight SI-128 תודה, גבריאל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי הלוח לפני חודש והחלפתי אותו. הדגם ASROCK P4VM800. הלוח + הרכבה 500 ש"ח. היה לי לוח ASUS P4P800SE, אני לא מרגיש הבדל בביצועים. משתלם? טוב? תגיבו ותגידו לי מה יותר טוב... תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי חברה ! יש לי מחשב ישן (לוח אם ASUS P2B) עם P2-350 (כזכור, מעבד בפורמט SLOT1) המתפקד כמחשב שני/אינטרנט בלבד. לאחרונה המאוורר של ה CPU החל להרעיש בטירוף-נפתר (חלקית וזמנית) עי ניקוי אוויר. לאימתי, למחרת בערב (כשהמחשב היה דלוק מהבוקר ללא הגדרות POWER MANAGMENT וכו) ראיתי שהמאוורר מת. היות וחיפשתי תרוץ (לעצמי) לרכוש מחשב חדש (מה לעשות, 350MHZ לא בדיוק סוחב...) השארתי את המעבד ללא מאוורר, ויתרה מזאת, גלשתי באינטרנט, ראיתי סרטים, ואף הרצתי עליו PRIME95 אבל (להפתעתי) המחשב המשיך לעבוד ! אני נהנה מזה כחודש (24/7-לא מכובה אף פעם) ממחשב סופר שקט-ללא שום CASE FAN, ללא מאוורר CPU (אבל עם גוף הקירור המקורי שלו וגריז טרמי זול כלשהו), אלא רק מאוורר של ספק הכח ENERMAX FCA (עם י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, איזה מהלוחות עדיף? ל AMD64 3200+ 939 SOCKET ... MSI K8N NEO PLATINUM או GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מהו הלוח אם הטוב ביותר שיש היום למעבדי 64 ביט AMD ? האם יש דואל לוח אם למעבדים כאלה? אפשר לרשום לינקים בבקשה.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחרי שנגמר לחנות המלאי של הלוח שלי אז הציעו לי להחליף באחת הלוחות הללו: ABIT KX7 333 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2.0 Chaintech 7VJL APOGEE KT333 AMD מה כדאי? ובבקשה אפשר נימוקים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזכרונות של מושקין הם הכי זולים שמצאתי האם הם בסדר? למה הם כל כך זולים? ועוד שאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm מזתומרת 1000Mhz? למה זה לא 1066Mhz?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
(אני יודע שהכותרת מטעה אבל המשמעות האמיתית של הזמנת הלוח הזה , היא בעצם קבלת קבלת לוח עם ביצועים דומים מאוד ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp מבלי לוותר על רכישת כרטיס pci-express בעתיד.) לאחר שהתייאשתי מלהשיג את הלוח אם המסויים הזה בארץ ,גיליתי שהוא נימכר היטב בהרבה אתרים באנגליה ובארצות הברית במחירים מצחיקים של 70$ שגם אם אני אשלם מעמ ודמי משלוח (+-150שח) זה עדיין יצא זול יחסית (פחות מ-500 שח בסך הכול) עבור לוח שקורע את הלוחות שמבוססים על nf3 , kt800pro ונותן ב- benchmarks תוצאות דומות לאלו של לוחות מבוססי nforce4. הלוח הוא :http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm אין שום ספק שזה הלוח האידיאלי להרבה אנשים שכבר יש …
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם P4S533-MX הזמנתי הזיכרון הזה : http://cgi.ebay.com.au:80/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330258395640 והזיכרון שהגיע הוא זה שבתמונה אפשר לראות עם CPU-Z אם זה עוזר ... נראה לי שזה לא אותו הזיכרון כי בזיכרון שקיבלתי(שבתמונה) המהירות שלו היא רק 166MHz . מעניין אם זה באמת טעות ? תודה לכלום, שלומי[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 19:19:06 אולי צריך להגדיר משהו בBIOS ????[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רואה שיש שני סטיקים של זיכרון, אבל המחשב קורא לי דרך MY COMPUTER 3.25 גיגה. האם עשו פשלה בחנות, או שמא WINDOWS ככה מציג את הזיכרון ? g0vner_x3
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז מפאת תקציב מוגבל מתכנן לשדרג רק את השילוש כרגע בעתיד מתכנן לשדרג גם כרטיס מסך ומארז רכיבים שקיימים היום מעבד E8400 לוח אם P35DS3L כ.מסך HD 6870 ספק כוח COUGAR A660 דיסק קשיח ראשי SAMSUNG 840 PRO 256 כאמור כרגע מתכנן להחליך רק מעבד זכרונות ולוח בתקווה שהכרטיס מסך לא יהווה מגבלה בשדרוג אם הוא כן מהווה בעיה אז כנראה שאחליף גם אותו תקציב לשילוש הוא 2500-3000 לגבי OC כרגע לא מתוכנן אלא אם אהיה חייב (צוואר בקבוק וכו) מוכן לשלם על האפשרות של אוברקלוק כמה שקלים נוספים חשוב לי שיהיו בלוח הרבה פיצרים כמו WIFI ושאר ירקות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לבדוק במחשב של אחי את הלוח אם שלו ואת הצי'פסט סבבה לוח אם ראיתי msi אוקיי עכשיו תראו מזה מציג לי בלשונית של הצ'יפסט http://www.siz.co.il/my.php?i=jmzmtwajjy3i.jpg אז מזה אמור להיות p45 p43 או G האלה למה מוצגים 4 ציפסטים מז"א? באמת תודה למי שיעזור לי שבסוף אני לא יגלה שרימו אותו :\ וגם חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, איזה מהלוחות הבאים טוב יותר? ומה ההבדל ביניהם? ASUS M3A78-EM http://skypc.co.il/pl_product~31626~83~0.htm M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI תודה!
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מפרט מבוסס Intel C2D E6300 / E6400. האם מישהו יכול להציע לוח אם טוב, עם כרטיס גרפי מובנה, בסביבות 500-600 ש"ח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי זיכרון Kingston DDR מחנות לא ממש מוכרת באינטרנט. וקיבלתי את: http://www.freeimagehosting.net/image.php?7c4d398409.jpg שמתי לב שהלוגו של הזיכרונות זה "K" בסגול, שעשיתי חיפוש של תמונות של הזיכרון הזה בשום מקום לא ראיתי כזה לוגו, באף זיכרון של KINGSTON, וגם הזיכרונות הקודמים שלי לא נראים ככה, האם זה אומר שזה מזויף ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה זמן נכון לשדרג ללוח אם שתומך בזכרונות DDR4? אני שואל כי אני רואה שהמחירים של הזכרונות ירדו ודי זהים למחירי ה DDR3 וגם כי אני הולך לקנות כרטיס מסך MSI GTX980 מה דעתכם על לוחות האם GAMING של חברת MSI?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע כל מה שקיבלתי זה לוח אם הנ"ל שני סטיקים של 1GB DDR 2 667Mhz ושני הארד דיסקים 160GB SATA2 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ומעבד בעוד חודשיים בערך מקווה שהמחירים יפלו אם אתם רוצים אני יכול לעלות תמונות כמו כן יש הבדל משמעותי בינו ובין ה DS3 כי ביקשתי DS3 והוא הביא לי את זה לא נורא כל כך נכון?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
צהריים טובים לכול חברי הפורום. יש לי שאלה קצת....מוזרה. אפשר להתקין 2 מעבדים על לוח אם אחד?אתמול ראיתי כמה סרטונים בYOUTUBE ושם מדברים על מערכת בעלת 8 ליבות(מעבד 4 ליבות 2X ) זה אפשרי?אם כן,אז אפשר לפרט על זה קצת...? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב Lenovo Desktop 8GB RAM מה המקסימום שאני יכול לשים, ובאיזה מהירות? חיפשתי מידע על הלוח אם ולא מצאתי, הכי קרוב שמצאתי זה זה- https://openbenchmarking.org/result/1802279-FO-1802270FO46 אני רואה שזה 32GB.. אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה אכן המקסימום? ובאיזה מהירות? אשמח לעזרה, תודה
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך לוח פנטיום 3 (370 Pin ) .... יש הצעות? תודה מראש? ד"א - חבר שלי סיפר לי שיש לוחות ל-P3 שתומכים ב- DDR , זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום קניתי 2 סטיקים של זיכרון DDR 1GB ורציתי להוסיף אחד מהם למחשב שלי שיש בו כבר 2 סטיקים של 500MB כל אחד. כשהוספתי סטיק אחד מהחדשים, המחשב לא עולה, המסך אפילו לא מציג כלום. ניסיתי להחליף סלוטים ולא עבד.. הדבר המוזר הוא כשאני מוסיף את שני הסטיקים החדשים בנוסף ל- 2 הישנים של ה-500MB, הכל עובד מצויין. יש למישהו מושג למה זה קורה? הסטיק השני מיועד למחשב אחר כך שאני מעוניין להפעיל את המחשב הזה עם סטיק חדש אחד. עדכון: עידכנתי את ה-BIOS ועכשיו אמנם המחשב עולה, אבל אני לא מצליח בשום סידור שהוא של הסטיקים לעלות עם יותר מג'יגה וחצי. בקומבינציות מסויימות הוא מזהה רק 1 ג'יגה וגם חצי ג'יגה, בכל האופציות שלושת הסטיקים בפנים (2 של חצי ג'יגה ואחד חדש של ג'יגה). איך אני גורם למחשב לזהות א…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-