מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם לוח של ddr2 תומך אחורה בddr רגיל? תעשו לי טובה רק מבינים שיענו
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם לוח של אסוס A7V266-E יכול לתמוך ב T-BRED ???
-
-
רציתי לדעת האם הלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2521&ProductName=GA-945GCMX-S2 יתמוך בזכרון הזה: http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-5400C4.pdf במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך עד 667 Mhz והזכרון הספציפי הוא 675 Mhz. האם זה יעבוד? ואם כן על איזו מהירות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אם אני קונה היום לוח של חברה כל שהית אם הציף של I875P אני יוכל להתקין איתו את הpresscot ??
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם לוח-אם זה טוב לOC ובכללי האם הוא איכותי, אני לא מתעניין בלוחות אחרים אלה מבקש חוות דעת על לוח ספציפי זה: ASUS P5N32-E 680I
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
אוקיי, אז לפני שנתיים אני זוכר שפלטפורמת מעבד+לוח אם של AMD וINTEL עם ביצועים דומים היו זולים יותר במעבדים בינוניים (טווח מחירים של 400-500 ש"ח למעבד) באיזור ה200-300 ש"ח. עכשיו אני מרפרף בין הלוחות של KSP (בTMS יש להם מבחר עלוב שלAMD) ואמנם לא התעמקתי בהכל מכל, אבל בנתיים נראה לי שלוחות עם פונקציות דומות עולים גם מחיר דומה. האם זה רק נדמה לי? או שמבחינת המחיר/ביצע AMD כבר לא אטרקטיבים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב... האם לוחות P35 תומכים בPCI-E 2.0? והאם יש הבדלים בין PCI-E הרגיל ל PCI-E 2.0? האם בקניית לוח אם חדש צריך לתת לזה חשיבות ,אם היעד שלי הוא לשחק יותר נכון האם זה ישפיע לי על FPS במשחקים (כמובן שזה תלוי בכרטיס מסך שיש לי ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוחות החדשים מבוססי P55 תומכים ב- SATA-3 ובין היתר גם ב- USB-3. מקריאת הסטיקי הראשי כאן, שהוא מהשנה שעברה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=443849.0 עושה רושם שהפיתרון של יצרניות לוחות האם כדי לאפשר את התמיכה בתקנים החדשים הוא פיתרון עקום, בעייתי ומאולץ. לא ממש הצלחתי להבין את השורה התחתונה :s05: האם שימוש בלוחות האם החדשים ביותר מבית ג'יגהבייט מהסדרה P55A או מתוצרת אסוס יאפשר ניצול מלא של SSD מרמת ה-HIGH END ,כמו גם דיסקים SSD חיצוניים או DOK מהירים (שמסוגלים כמובן לעבוד במשק USB-3 ) וזאת מבלי לפגוע בביצועים של כרטיס מסך חזק בודד שיושב במערכת? האם מהבחינה הזאת ומתוך ראייה לעתיד כדאי להעדיף את הלוחות היקרים יותר משמעותית שמבוססים על X58 שגם תומכים …
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן בניה זולה כמה שיותר רק כדי שהמחשב יפעל ויעבוד לא צריך יותר מזה ראיתי את המעבד: AMD A6-3670 Quad Core 2.7GHz Radeon HD 6530D FM1 ואני לא מבין בכלל בחלקים של amd הבנתי שהוא בעל תושבת בשם fm1 כשחיפשתי לוח אם בשבילו מצאתי רק לוחות אם תואמים fm2 עכשיו אני שואל אם אני קונה לוח אם fm2 האם הוא יעבוד עם מעבד של תושבת fm1? ועוד שאלה קטנה: הבנתי שעל המעבד הזה יש ׳׳כרטיס מסך״ מובנה אני לא מתכנן לשחק עליו קרייסיס 3 על 4K עם ההגדרות הכי גבוהות אבל הכרטיס מסך הזה שווה משהו מבחינת גיימינג קל? (ובכך אוכל לחסוך בקנית כרטיס מסך.) ראיתי שהוא יכול להריץ כל מיני משחקים ביוטיוב אבל אני לא נוהג להאמין לזה... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אולי לחלקכם זה ישמע שאלה טריוויאלית אבל בכל זאת, אני רוצה לדעת אם לוח אם של למשל 800 שקל ולוח אם של 400 שקל (בוא נגיד שהחיבורים השונים לא מעניינים אותי) יציגו ביצועים שונים במשחקים? או שהFPS זה לא issue של לוח האם בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני שואל זאת בתור לקוח שמתבלט בעצם, למה לא לקחת לדוגמא לוח אם של אינטל? הרי בוא נגיד ש99% מהאנשים לוקחים לוחות של Gigabyte ? למה ככה? אינטל לא מספיק טובה לייצר לוחות? כי אני בקושי רואה מחשבים שיש עליהם לוחות של אינטל... אשמח לתשובה מפרטת
-
- 36 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, האם לוחות אם של אסוס מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, האם אריזת הקרטון מכילה מדבקת פתיחה חד פעמית ? האם השקית בה שוכן לוח האם סגורה הרמטית לפתיחה חד פעמית ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שמעתי שלוחות-אם תואמי RoHS הם בעלי אורך חיים של מקסימום 4-5 שנים לעומת אלה שהם לא תואמים שיכולים להחזיק מעמד אפילו עשר שנים (יש לי אחד כזה). נדמה לי שזה קשור לחוזק ההלחמות.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
גיליתי לאחרונה שברשותי לוח אם מתוצרת intel האם לוחות האם של intel משתווים ללוחות אם של חברות גדולות אחרות כמו asus ושמות גדולים אחרים אם לא למה ואם כן למה אנא ענו לי אני מנוסה מאוד במחשבים יודע שפות תיכנות אך אני לא יודע כלום בנוגע לשמות גדולים ובחומרה אנא עיזרו לי בתודה guru ???
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הכוונה ללוחות שיתמכו במעבדים החדשים של אינטל\איי אמ די האם הלוחות האלה יכנסו למארזים של היום או שיצא איזה סטנדרט חדש ? אני שואל את זה כי אני מתכנן ליקנות מארז ממש יקר (לפחות בשבילי) ואני רוצה שישמש אותי להרבה זמן .
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שמעתי שהלוחות של אינטל לא אמינים במיוחד ביחס ללוחות כמו asus או abit. כלומר האם שווה להשקיע בלוח abit ab9 965 או להסתפק בלוח הבסיסי של intel lemont (הפרש של כמעט 200 ש"ח)? (מחשב לגימינג ב-6.5K ש"ח בערך).
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (12 אלף כולל מסך) ואני ממש רוצה לקנות אותו כבר עכשו השאלה שלי היא ככה : 1. אני יכול לקנות את המחשב רק בסוף פברואר/מרץ ולא לפני ומה שרציתי לקנות זה את ה E6600 עכשו האם כדאי לחכות עוד חודש חודשיים לקנות את הQ6600 (מרובע ליבות) בגלל הורדת המחירים של אינטל או לא ??(ממה שאני הבנתי אין כל כך הרבה הבדל בין ביצועי השניים רק מבחינת גראפיקה יש אבל משחקים וכל השאר אין ממש הבדל רציני) 2. האם בכלל באפריל יש משהו חדש ששווה לחכות לו ?? (אני משתמש במחשב לגלישה מוזיקה משחקים בקושי לגראפיקה) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם לפני כחודש הלך לי המחשב שהיה אצלי בערך חמש שנים-פנטיום 3 חודש לקח לי להתעניין/לקבל אינפורמציה חדשה דרך האתר שלכם בנוגע ללוחות אם, זיכרונות ולמעבדים של ימיינו ולהחליט לבסוף על מחשב שכולל את הלוח והמעבד שאני רוצה ואז ראיתי את הכתבה הזאת על ההוזלת מחירים של אינטל בעוד כ-4 חודש http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ראיתי שלאחר ההוזלה המחיר של הE6600 יהיה זהה למחיר של E6400 היום אז רציתי לדעת אם כדאי לחכות 4 חודשים ולקנות באותו מחיר את הE6600 .? האם ההבדל במהירות הכללית של המחשב תהיה שונה משמעותית בין הE6600 ל E6400 ? שמצדיק את החשיבה המוזרה שלי להיות 4 חודשים ללא מחשב פרטי (יש לאחותי בינתיים אני משתמש בו רק בערב) יש לציין שאני לא מבין כלום בOC ניסיתי ליקרוא על ז…
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין, בגירסת ה- S נקבל מעבדים שחמים ב- 20 מעלות פחות (TDP), אם כי על חשבון הביצועים (טורבו אותו דבר, 10% פחות ב'שוטף'). מכיוון שאני מעוניין במעבד שאינו מתחמם יותר מדי - האם כדאי לי לחכות שגירסאות ה-S יגיעו לארץ? כלומר -- האם בגירסאות אלו באמת נקבל טמפ' נמוכה משמעותית? קישורים נלווים:http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)#Desktop_processors
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים ולהוציא את המיטב מהכסף הרב שאשקיע (מתוכנן 5.5K לא כולל מסך מע' הפעלה או ציוד היקפי) האם ה Penryn למחשב שולחני צפוי לצאת ב2-3 חודשים הקרובים? האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות שייצא ה Penryn ? תודה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם הקונרו הכי חלש יתן ביצועים יותר טובים מאשר הפטניום D930? והאם שווה בכלל לחכות לו מה יהיה מחירו המוערך? ובקשר ללוחות אם אני קצת מודאג כי עוד לא הבנתי איזה צ'פיסט (ללוחות אם של אסוס) עדיף ונחשב לטוב? שיתמוך ב sata2 זכרונות מהירים 800MHZ ? וכמובן כמה לפי דעתכן יצא לוח +המעבד? ומתי צפוי כל הלוחות והמעבדים לנחות בישראל ולא רק בשאר העולם? תודה וסליחה על כל השאלות כי קראתי את הנעוץ וזה קצת בילגן אותי
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-