מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי שתי סלוטים של 256 mb ddr 2 533 mhz האם כדאי לי להמיר אותם ל-512 ? כאילו להחליף שיהיה סלוט 1 של 512?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי חיפוש וקריאה גם בפורום כאן וגם באחרים יש לי כמה שאלות לגבי המעבדים החדשים של אינטל/AMD מול הישנים יותר: 1. ממה שקראתי אני מבין שהCORE DUO מתעלה או לפחות אמור להתעלות מעל המקבילה מבית AMD. האם הכוונה היא למעבדים של AMD השייכים למשפחת הX2 המותאמים לסוקט החדש שלהם, AM2? או שהכוונה היא למעבדים אחרים? 2. אני מבין שכל הCORE DUO שיצאו ויוצאים בחודשים אלו לשוק, בעלי ליבת הCONROE הם בטכנולוגיית ייצור של 65nm. אני מבין גם של AMD אין מעבדים כאלו. האם נכון? 3. האם לאינטל יש מעבדים בטכנולוגיית ייצור של 65nm שאינם ממשפחת הCORE DUO החדשה? כםולי הליבה הקודמים, אינם כאלו? במה הם נבדלים מהחדשים, חוץ מאופן ניהול הcache שמאפשר לשתי הליבות לעבוד ביחד ולא ממש ל…
-
- 7 תגובות
- 479 צפיות
-
-
טוב.. הרכבתי תמחשב החדש שכולל E6300 עם DS3 וג'יגה של CROSAIR VALUE 533MHZ אני מגיע לפוסט וכתוב לי 466MHZ CPU 66X7.. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה וגם שאני פותח את הביוס אז הPC HEALTH מראה שהמעבד עובד על 55 מעלות(ואנחנו מדברים על מעלות במנוחה שעוד לא מותקן וינדוס.. הכל דרך הביוס) מהר כיביתי תמחשב ובאתי לכאן.. על הלוח יש ביוס גירסא F1.. אז חשבתי שהבעיה נובעת מזה.. רק תאשרו לי כדי שאני אתקין וינדוס ויעשה אפדייט לביוס לגירסא F4... http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2314&ProductName=GA-965P-DS3 תראו כאן את כל השיפורים בביוסים.. חשוב לציין שבדקתי פעמיים שהמשחה הטרמית מרוחה כמו שצריך והכל נוגע ויש מגע בין המעבד…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מותר לחנות בכלל להטעות ככה אנשים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היציאות של ה USB שלי, לא מזוההות כ USB 2, ולפי הלוח אם הן כן אמורות להיות!!!מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח של אפוס, אם תצטרכו דגם, אני אחפש אותו.
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחליף כרטיס מסך + לוח אם , כרטיס המסך הולך להיות 6800GT , הלוח .... ככה : AMD 939 , nforce 4 ultra רצוי . הולך לעבוד עם 4 יחידות זיכרון , עם מעבד venice , לא מעניין לא כרטיס קול מובנה , לא כרטיס רשת מובנה , SATA 2 ממש לא מעניין אותי , RAID לא צריך ... אוברקלוק , רצוי , אבל רק למעבד , T2 לא ממש יאהב עבודה עם 4 סטיקים , ככה שOC רק למעבד . המעבד עצמו סוגר כרגע בsetup הנוכחי 2.5 על 1.4 , ככה שאני גם לא צריך להשתולל על המתח שלו . כל הסממנים מצביעים לכיוון הinfinity . יש הצעות אחרות שכדי לי לשקול ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכירו את אחד מלוחות האם הכי מתקדמים שיצרה חברת אסוס אי פעם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשים את מלך העלות-תועלת של עולם המעבדים השולחניים? רוצו לאמאזון לקטוף את הדיל הזה לפני שהוא ייעלם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לא מזמן שדרגתי את המחשב הישן שלי ב6600gt ובזכרון של 1גיגה של סמסונג עכשיו כשהפעלתי אותם לא הייתי מרוצה מהביצועים והבנתי שיש בעיה בציפסט של הלוח אם שלי אז אני פה כדי שתעזרו לי להחליף אותם בעלות הכי נמוכה שאפשר. וגם שאני אוכל לשחק בה משחקים בצורה נורמלית. השדרוג שאני רוצה הוא אך ורק לוח אם ומעבד כי יש לי את כל השאר זכרון גיגה של סמסונג 6600gt של גיגהבייט כרטיס קול SB LIVE ספק 400W של גיירו שני צורבים אחד דיוידי ואחד רגיל והרד דיסק של WD 80G אני מעוניין לעבור למערכת AMD במקום אינטל שמעתי שהם יותר טובים במשחקים אבל מי יותר יקר אינטל או AMD? אז בבקשה תנו הצעות... ???
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם לוח GA-H81M-HD3 http://ca.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4674#ov ומעבד core i5 4460 גירסת הביוס היא f5 והחדש יותר זה f6 האם כדאי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על לוח האם p5wd2 e-premium של Asus בעל שבב 975X של אינטל... האם הוא יתמוך בקנרו? נכון לעכשיו יש עליו זכרונות של OCZ 5400 הגרסא המוזהבת פרופרמנס 2 סטיקים של ג'יגה ומעד PENTIUM D 930
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
למרות שלא היו לה השקות בומבסטיות להעניק לנו, מפתחת השבבים מסאניווייל כן הציגה דברים חדשים ומעניינים על הבמה של תערוכת החומרה הגדולה בעולם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מה ההבדל בין הדגמים ויש לי שני מודולים של 256 הבנתי שצריך לחבר אחד בשלישי או משהו אם אפשר בשני מילים הסבר תודה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר את הלוח ASROCK DUAL SATA 939 למי שלא יודע, יש תושבת לא גרנית למעבד, ובשביל להתקין את רוב סוגי ההיטסינקים צריך להחליף ב BACKPLATE רגיל למזלי קיבלתי את ה BACKPLATE יחד עם ההיטסינק שבא עם המעבד. אבל שלא כמו רוב התמונות של הפלטה הזאת, יש לי מין ציפוי לבן שדבוק לחלק שבא במגע עם הלוח אם (זה מתחבר מלמטה) http://www.svartberg.com/link/backplate_coat.jpg כפי שאתם רואים יש צד מטאלי, וצד עם ציפוי לבן, מה שאני לא יודע זה, אם אני צריך להשאיר את זה ככה, או להוריד את הציפוי הזה ?? אני לא רוצה לדפוק משהו פה, כי זה מה שמחזיק את ההיטסינק, ובמקרה שיש בעיה אתם יודעים מה נפגע פה.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus P4S533-MX עם מעבד Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) מהו המעבד הכי חזק שאני יכול לחבר ללוח הנל? בתודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2GB זכרונות של G.Skill 800MHz CL4 PK יהיה בעייתי להוסיף עליהם עוד 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6690&perur=1&t=8 פשוט יש לי זיכוי שם
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! היום כבר כמעט גמרתי להרכיב את המחשב החדש שלי ונתקלתי בכמה בעיות! 1)יש לי מארז של COMPUCASE 6A19 ויש לו שני מאווררים של 12MM ולשניהם ביחד יש חיבור משותף.. עכשיו חיברתי את זה ליציאה בשם SYS_FAN. ויש לי עוד יציאה של מאוורר מהספק HEC 475W שלי (WTF) אז אי לא יודע לאן לחבר.. יש לי רק חיבור בשם NB_FAN והוא בעל רק 2 פינים : מה לעשות?? 2)עכשיו ההרד שלי בחיבור SATA , חיברתי את הכבל האדום של SATA ללוח וגם חיברתי לספק ... (זה שני חיבורים ממש ליד השני..) עכשיו אני רואה יש לי עוד יציאה לספק כמו בכל CD-ROM ו הרדיסק רגיל .. האם צריך גם לחבר ליציאה שניה? 3)חייבים לחבר משהו ליציאה של CD_IN ? כי גם בצורב דיוידי וגם בכונן רגיל לא קיבלתי שום כבל לחיבור! 4)יש פאקינג דרך לסדר א…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512MB ואני משתגע (DDR2 533), יש לי לוח אם תומך רק DDR2 400/533 מה"ז לפי מה שהבנתי גם 667MHZ יעבוד על הלוח אמנם במהירות של 533, זה נכון? אם כן אז איך הזכרון הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2699 תודה! שאלה של חבר שלי: יש לו מחשב כזה Intel p4 3.2ghz s478 MoBo ASUS P4U800 - X fx5200 מזדיין בתחת 512MB of DDR1 ram (400MHZ) 450W GENERIC הוא חושב שהוא צריך לקנות מחשב חדש אבל הוא רק צריך לשדרג כרטיס מסך וזכרון לא?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 1GB 800Mhz CL 5 של Kingston. עכשיו זה מספיק לי. אני יודע שהמחירים של DDR2 נמוכים מאוד עכשיו אז אני רוצה להוסיף עוד 2GB לפני שDDR3 יתפוס ובעתיד להתקין Windows 7 64 bit כדי לנצל אותם. מה עדיף, 2 סטיקים של 1GB שימלאו לי את הdual chanel או אחד של 2GB?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מעדכן ביוס דרך WINFLASH, הביוס מתאפס וצריך להגדיר מחדש? או שהכל נשאר אותו דבר(הגדרות ,אוברקלוק,מתח וזה) רק הגירסא התחלפה ועוד פונצקיות נוספו? תודה
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חברה איך אני יכול לדעת איזה cl הזיכרון שלי שיש לי במחשב?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב ישן שעדיין משמש לפעמים לעריכת וידאו. שידרגתי את הזיכרון והספתי 2 כרטיסים כל אחד 2 גיגה. (daul) יש לי עוד את הכרטיס זיכרון הישן שהוא גיגה אחד. רציתי לדעת איך הכי טוב לתקין אותם. לוח האם שלי זה asus p5k se שני כרטיסי הזיכרון החדשים הם 800mhz והישן 660mhz הבנתי שהכי טוב לשים את החדשים באותו הערוץ. אז שמתי אותם על הצהוב ואת הישן על השחור. אבל בתפריט ביוס המחשב מזהה רק 4 גיגה זכרון אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב (לוח אם + מעבד + זיכרון) . מכיוון שמשחקים לא חשובים לי, לפחות לא החדשים, אז אפשר לקחת את הכרטיס AGP שברשותי ולחסוך. טוב, לאחר שקראתי הרבה מאמרים / ביקורות על שילובים מסויימים של לוחות אם ומעבדים החלטתי להרכיב מערכת (תקציבית מאוד) כזאת: מעבד C2D e6300 זיכרון DDRII 667Mhz סביר כלשהו 1GB לוח אם שיתמוך גם ב C2D וגם יכיל AGP. במסגרת כוללת של 2000 שח +- לוח ה 775Dual-VSTA התאים. הוא הרי תומך ב AGP וגם ב conroe (כנראה הלוח היחיד). ובכן, הלכתי לחנות מסויימת בת"א כדי לרכוש את הרכיבים הנ"ל - המוכר התעקש שלוח האם לא תומך בשום אופן במעבדי conroe, ואמר שמנסיון של המעבדה שלהם זה פשוט לא עובד - ולא משנה מה היצרן טוען. הוא גם שאל עוד עובד בחנות שאף הוא חיזק א…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-