עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני חושב שהמעבד נידפק אחרי ניסיון הרצה של CPU-Z הוא פ]שוט עושה לי ריסט!! למה? ואחרי זה ניסיתי להריץ WCUPID 3 והוא גם עשה לי ריסט :'( מה קרה? מישהו יכול לעזור לי? :-\

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by manbot,

אחד המחשבים במפרט שלי (p3 550) שבק חיים. עכשיו אני רוצה להוציא את הסינק של המעבד. איך פותחים את המנגנון המסובך הזה שאינטל עשו?

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם בעל סוקט 478 לפנטיום 4 של אינטל. שיתמוך בזכרון DDR400 (דואל צ'אנל) ויהיה לו כרטיס מסך / קול / ורשת מובנה. החברה לא כלכך משנה, רק שיעבוד. ויהיה יציב. תודה רבה לכולם, פיטר.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by amirx19,

ש: 4G זיכרון על מערכת הפעלה 32BIT, האם זה אפשרי? ת: אפשרי עם מגבלה אחת - המערכת תדע לזהות רק 3 עד 3.5 ג'יגבייט כי מערכות 32BIT מוגבלות בכמות הכתובות שיש להן. ש: במידה ויש לי 4G זיכרון על מערכת 32BIT האם המערכת תוכל להשתמש בכל מה שמזוהה? ת: כן. למי שתוהה זה לקוח מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148745.0 בסוף העמוד ממש בתחתית

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני ניצב מול דילמה כזאת לקנות I5 עם לוח חדש וזיכרונות חדשים שכל הסיפור זה איזה 1500 שקל + - או פשוט לקנות PHENOM X4 955 באיזה 900 שקל שכבר יש לי לוח שתומך במעבד וגם קניתי זיכרונות מעולים לפני חודשיםם 2X2GB Kingston HyperX וחבל לי עליהם שהם כמעט ולא היו בשימוש ואני נוטה לכיוון ה955 גם כי זה משתלם וגם כי ראיתי המון ביקורות והשוואות בין שתי המעבדים וברוב ה955 מנצח במבחני המשחקים שזה השימוש העיקרי שלי במחשב. וגם מה שהכי מרתיעה אותי בI5 זה הלוחות שהתושבת שלהם לא טובה ועושים בעיות בOC ואני לא מסוגל לחיות בלי OC כי אפילו אם לא צריך אני עושה סתם בשביל הכיף. מה אתם אומרים?

6. ושאלה נוספת מה ההבדל בין הלוחות הללו של גי'גבייט EP45C-DS3R ו ה GA-EP45C-DS3? המעבד : Q9550 2.83 12MB 1333MHZ בעקרון אני מחפש לוח שיאפשר לי לעשות שיפורים בעתיד.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by o07,

האם עדיף שתי סטיקים של 4 או אחד של 8? יש לי את הלוח אם הזה: GA-P55M-UD2 gigabyte מה אתם ממליצים? עריכה: לסטיק הזה יש ביקורות טובות מה אתה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6818

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איזה מעבד יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by IlanF,

יש לי סט של 7 כבלים מהפאנל הקדמי: MIC BIAS MIC FPOUT-L L-RET R-RET FPOUT-R AUD GND עכשיו אין לי מושג מה מהם מתחבר לאן בחיבור ללוח אם. על פי המדריך של הלוח יש לי 2 סוגי חיבור, אחד ל AC'97 והשני לHD. אני מניח שאני מחבר לפי AC'97 כי בשביל ה HD אין לי מספיק כבלים. מה אני אמור לחבר לאן? *מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אין לי מושג איפה לפרסם את זה

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  10. מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3? נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, ברצוני לשדרג את הזכרונות שלי ל8GB, זאת אומרת, לפעמיים 4096. בלוח האם שלי יש אפשרות לזוג זכרונות, יש לי את הEP43-DS3L של גיגהבייט. כרגע חשבתי לכיוון של הF3-10666CL9D-8GBRL של G.Skill, מה אתם אומרים? אני יכול להשיג זיכרונות עם אותם מאפיינים בזול? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771031 צריך חוות דעת, הצעות. עריכה: לאחר שבדיון הבנתי שהבעיה ככל הנראה לא נובעת מהזכרונות, אני צריך עזרה ממי שמבין מה יכול לגרום לבעיה ובנוסף, מה יעשה לי רינדור מהיר יותר של קבצי וידאו בתוכנות לעריכת וידאו. תודה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by tzahi04,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פנטיום. כבר הרכבתי מפרט. הדבר היחיד שמפריע לי היא אפשרות הבחירה, מה עדיף מעבד פרסקוט או נורת'ווד ? בפורומים אחרים אמרו לי שעדיף נורת'ווד 512 מגה קאש. שנורת'ווד מהיר יותר. ופרסקוט 1 מגה קאש, בנוסף לבעיית ההתחממות שלו נופל בביצועים בהשוואה לנורת'ווד. האם כל זה נכון ? ואיזה מהם בכל זאת כדאי לי לקנות ? ומה שמוזר זה שבשתי חנויות גדולות וזולות בראשון לציון היכן שאני גר - הם מוכרים רק פרסקוט. לאחת מהחנויות קוראים KSP. במחירון באתר שלהם לא רשום איזה מעבד הוא C נורת'ווד או E פרסקוט, האם ניתן לזהות את סוג המעבד לפי גודל הקאש שלו? למשל אם כתוב: מעבד 3 ג'יגה הרץ 512 קאש אז בטוח שזה נורת'ווד או שזה יכול להיות גם פרסקוט ?? התקשרתי אליהם והמוכר בחנות אומר ש…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by HeroesCut,

שלום, רציתי לדעת אם הלוח אם DP55WB תומך בCrossfire, ואם לא אז זה אומר שכרטיס כמו 5870X2 לא יעבוד לי ?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by kingscorpion,

Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR,5.1 D-Sound,SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) אני מחפש אם יש לוח אם יותר טוב מזה ויותר זול אם קיים כזה דבר תעזרו לי בבקשה תודה....

15. Started by almog_sh,

שמעו זה ממש ממש דחוף אני הזמנתי מKSP מחשב ב6700 שקל עכשיו הלוח אם במפרט הוא: ASUS P8Z68-V PRO (LGA1155 CORE I3/I5/I7 INTEL Z68 DDR3 1600 3XPCI-E עכשיו אני מתכנן SLI של NVIDIA GEFORCE GTX 560 TI כבר הזמנתי ביום חמישי והכל והיום התקשר הסוכן מכירות של KSP אמר שהמחשב כימעט מוכן אבל שיש בעיה קטנה עם המחשב שהלוח אם לא תומך בSLI הזה יענו הוא אמר משו שהמהירות היא X8 בלוח אם וזה צריך X16 ושזה לא יעבוד טוב ככה ושהדבר היחיד שאפשר לעשות זה או להחליף לוח אם לאחד שהוא אמר שהיחיד שיש להם שהוא יענו מהירות X16 זה עוד 1000 שקל הפרש בין מה שאני בחרתי לזה עכשיו לפני שאני עושה משהו עם זה רציתי לבדוק פה אם הוא מבלבל לי את השכל או שהוא צודק ועכשיו אני בבעיה כי אין לי מושג מה אני עושה עכשיו... …

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום, אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס במחשבי (פעולה שעשיתי כבר מספר רב של פעמים בהצלחה רבה). מסתבר שמשהו לא הצליח, ולאחר הריסוט פשוט שום דבר לא עלה (כלומר לא מופיע דבר על הצג, ואפילו לא שומעים את הביפ הראשוני). אני מניח שכנראה הביוס נדפק. ניסיתי לעשות Clear CMOS וזה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות? מפרט: PII 350Mhz (כרגע על 233 עם לוח 440LX שעובד ב 66FBS מקסימום ). ECS P6BX-A (ערכת שבבים 440BX). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by Powellz,

שלום, איזה מעבד יותר טוב? למשחקים בעיקר וגם לעריכה בפוטושופ (יש לי מערכת הפעלה win 7 64bit אם זה משנה) ועוד שאלה אני צריך גם המלצה ללוח אם מתאים ושלא יהיה יקר מדי ד"א יש לי ספק PRO82+ 525W האם הוא מספיק בשביל להפעיל מעבד כזה וכרטיס מסך Gainward GTX260 896MB ? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by OutRaGe,

שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. אני צריך זיכרון למחשב החדש,המחשב ישמש לOC ולמשחקים כבדים. הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ₪932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם ASUS P5Q SE ₪650 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31203 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ₪1233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28314 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪129 כמות:1 http:…

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by shaul,

איזה מהם אוברקלוקר יותר טוב כשהlanparty הוא לא בגירסאת האולטרה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by eido,

יש לכם מושג אם יש עליו כרטיס מסך מובנה? כי אני רוצה לקנות בנוב את ה GEFORCE 9800 GTS אז אין טעם שאני עכשיו אקנה כרטיס חדש

• 7 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by XCG120,

שלום, יש ברשותי לוח אם של אסוס דגם ASUS RAMPAGE FORMULA X48 LGA 775 עכשיו ברצוני לעשות מערך של 8ג"ב זיכרון רכשתי 2 קיטים של זכרון 4ג"ב דגם KINGSTONE KHX8500D2K2/4G שיוצר ביחד 8ג"ב זכרון עכשיו כאשר שמתי את ארבעת הזכרונות בסלוטים בלוח האם ואני מדליק את המחשב ,המחשב נשאר על מסך שחור ולא מגיע למצב של ביוס כלום מסך שחור וזהוא. המחשב נידלק וגם המסך אבל אין ביוס וגם לא תהליך הבדיקה של הביוס עים הציפצופים ,אבל כאשר אני שם רק 4ג"ב זה מסתדר והמחשב נידלק ומזוהה עים 4ג"ב זכרון מה הסיבה למצב זה? מה עלי לעשות למה המחשב לא עולה ולא מגיע אפילו לביוס במצב של 8ג"ב זכרון. תודה מראש.

23. Started by santakelev,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא E8400 ב-OC קטן ל-3.6gHz. כרטיס מסך HD5850 (גם עם מעט OC), 4 ג'יגה זכרון על לוח אם של ג'יגהבייט EP43-UD3L. עד כאן הכל דבש, אבל לקראת באטלפילד 3 הבא עלינו לטובה, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר כבד כמו ה-GTX570 או HD6970. האם לדעתכם המעבד כבר יהווה פה צוואר בקבוק, או שיהיה בסדר? ואם כן, האם ולאיזה דגם כדאי לשדרג את המעבד, או שאנסה לדחוף את הנוכחי קצת יותר לכיוון ה-4gHz? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by natan805,

1 gb של זיכרונות cl.3 או 512 של cl2.5 למשחקים.אני שואל זאת כי יש לי פה שני זיכרונות אחד של cl3 ואחד של 2.5האם מומלץ לחבר את שניהם ואני יקבל 1 ג'גה? או רק את ה2.5 ואני יקבל 512

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by psychuil,

השאלה בכותרת ואם אפשר, תחפרו בבקשה (:

• 7 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.