מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
באתר של פנדה ה Winbond מופיעים תחת בכותרת של Samsung, ולמיטב ידיעתי הם לא חברת בת או משהו כזה? מישהו יכול לעדכן אותי? אמיר
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
החלטתי לבסוף לקנות מעבד מסדרת E8000 עם 6MB L2 , אם האם הדבר יהווה שינוי בביצועים אם אני מתקין על המחשב זכרון פנימי במהירות של 800MHZ ? אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מיזה , לכן נשאלת השאלה האם כדאי לעלות בדרגה בכלל ולקנות מעבד מהסדרה הזאת? או מסדרה קודמת ? הזכרון הפנימי יגביל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני בדיוק בשלבים של הזמנת חלקים למחשב החדש, הזמנתי כרטיס מסך BFG GeForce 8800GTS 512MB PCI-E OC http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtse.aspx בעל זיכרון DDR3. האם אני מחוייב/מומלץ לעבוד עם זיכרון פיזי DDR3 או שאני יכול להסתפק בDDR2? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי לא ממזמן העלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245870.0 החליפו לי כרטיס מסך והבעיה עודנה נשארת... בחנות אומרים לי שהלוח אם עושה לי בעיות לכן העלתי את השאלה לכאן,זה העלה לי כמה נורות אדומות בנושא והייתי רוצה לוודא שזו באמת הבעיה... *נ.ב. עוד לא פרמטתי
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
-
חפרתי בהרבה דיונים בפורום, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה מספיק ברורה. נניח שקניתי זכרון לא VALUE, כמו זה: http://www.gskill.com/en/f2-6400phu1-hz.html אם אני מבצע OC, לאיזה תדר ותזמונים אגיע (ללא קניית קירור לזכרון)? מהו אחוז השינוי בתכלס במשחקים/תוכנות כבדות בOC? ואם אני כבר שואל - כמה אחוזי שיפור ניתן להשיג בOC לצ'יפים VALUE?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכול התותחים של הפורום ...... רציתי לדעת אם תהיה תאימות בין שתי הרכיבים האלו: - ASUS - P5B Deluxe - Kingston - 1GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-8500 השאלה נובעת מכך שהזיכרון 1066MHZ והלוח תומך עד 800 ולא מתוכנן OC מה שהתקיל אותי הוא שמפורסמת המלצה של חברת אסוס על שילוב של שניהם : Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (default overclock at 1066 MHz) The Kingston HyperX PC2-8500 is high-frequency memory that delivers outstanding per…
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
K8N Neo4 Platinum ל- OCZ DDR1 500MHZ GOLD GX XTC CL3 2X1GB האם הזכרונות יעבדו בצורה תקינה על לוח האם המוזכר לעיל ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מפרט לעמדת עריכה מקצועית: Avid Media Composer, 3D Max, Lightwave וכו' האם לוח-אם מדגם: GA-EX58A-UD7 יתמוך כראוי בזיכרון של Corsair קיט של 12GB? זה הדגם: HX3X12G1600C9 ישנה עדיפות ל - Kingstone X6 4GB DDR3 1333 ? = סה"כ 24GB באתר של Corsair ישנה התייחסות ללוחות הבאים בלבד: GA-EX58-Extreme ו - GA-EX58A-UD5. וכנ"ל גם באתר של קינגסטון. מדוע אין התייחסות לתאימות עם הלוח GA-EX58A-UD7??? האם מערכת ההפעלה תזהה כמות זו של זיכרון? הסיבה לכמות זו של זיכרון זה מחשב שיעבוד באופן מסיבי לרינדורים 24/7. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת מתי תהיה השקה מסודרת של הלוחות של DFI עם ה NFORCE3 והסוקט החדש. מה יהיה מחירם והאם עדיף להתנפל עליהם ? או להמתין ללוחות אחרים שיהיו לתשובה, כמו חברות ABIT או שASUS.... בקיצור האם יהיה משתלם לרכוש את הלוח החדש עם ה NF3 ?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות למחשב חדש במקום במעבד 6600 ?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אם כן, מה שמה?! ואם אפשר לינק להורדה אני אשמח... תודה
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ממש חדש בשווי 10000 שקל אך אני לא מרוצה ממנו... אני חושב שבגלל שהוא מתחמם מאוד אז הביצועים שלו יורדים.... אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שמודדת את טמפרטורת המעבד בזמן אמת של משחק כלשהו? יש לי את riva tuner אבל זה רק לכרטיס מסך... אני רוצה לבדוק למעבד...(ואם אפשר אולי גם להארדיסק ועוד חלקים) האם יש תוכנה שיכולה להראות לי בזמן אמת כמו riva tuner? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הכוונה שלי כמו שבלוח הקודם שלי (GA) לחצתי על ctrl+f1 וזה הרחיב לי אפשרויות בביוס לOC אז רציתי לדעת אם זה את אותו דבר גם עם אסרוק ,כמובן שניסיתי את השילוב הזה אבל אולי יש צירוף אחר באסרוק שמרחיב תתפריט
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שאלה, יש לוחות אם חדשים שתומכים ב-SLI? כי חבר אמר לי שלוחות אם שתומכים ב-SLI הכי חדישים, הןם מלפני 3 שנים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מישהו הרכיב כבר מעבד QUAD על הלוח הזה? אני שואל כי לקוח מעוניין בו וכרגע ראיתי את השורה הזאת באתר: - Compatible with all FSB1333/1066/800/533MHz CPUs except Quad Core http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
פשוט חבר שלי מצא רק את השם הזה על לוח האם שלו, חוץ מהשם VIA, אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר?
-
חברים שלום. רציתי לברר משהו. רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד. האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם. וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני ליקראת רכישת לוח אם חדש. רוצה לירכוש כרטיס טוב! ( לא מחפש אוברקלוקינג) כרגע אני רק מחפש פיתרון בסיסי לכרטיס מסך - ובעתיד אני יקנה כרטיס טוב נקודה נוספת היא שאני חייב 4 חריצי PCI (גם 3 זה בסדר....אבל גבולי) 1 חשבתי על לוח הבא של ג'יגה ביית - שיש לו כרטיס מסך אינטגראלי http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G 2. או על הכרטיס הבא של אסוס ( שיצריך הוספת כרטיס מסך ניפרד = 100 ש"ח יקר יותר) http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1171&modelmenu=1 הנקודה היא שהיזהירו אותי שזה לא חכם ביכלל לירכוש לוח אם עם כרטיס מסך אינטגראלי = פשוט לא לגעת בזה! השאלות: - האם זה נכון…
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן... אני מתכוון לבנות לי מפרט של I7 המעבד הוא INTEL 920 לוח GIGABYTE X58-EXTREME לגבי זיכרונות אני מתלבט בין Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 עולה בערך (1500 ש"ח) או OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 עולה (800 ש"ח) אני רואה ששניהם אותם נתונים אבל ה OCZ עולה חצי. אז מה לדעתכם עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם AMD 3200+ S939 אבל הלוחות אם למעבדי AMD תומכים רק ב-400 MHZ. האם עדיף כבר לקנות INTEL ו-533 MHZ עם זה? אני משחק הרבה משחקי מחשב כבדים ומתכנן לקנות ג'יגה ראם...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-