עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by GamePad,

איך מעדכנים את הביוס של ga-6iem של גיגה בייט? ניסיתי עם העדכון האוטומטי של הלוח ולא קרה כלום, ניסיתי להוריד מהאתר ועדיין... מה עושים? והאם זה באמת נחוץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן חברה, אני מתלבט אם לשדרג לצורך משחקים לוח אם, מעבד וזיכרון. יש לי כרגע לוח אם ASUS M2N32-SLI PREMIUM VISTA EDITION מעבד AMD 6000+ X2 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ 2GB CL 4-4-3-15 מה אתם אומרים? כי אני הולך לשדרג את הכרטיס המסך אז חשבתי האם כדאי לשדרג כבר הכל תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by theguy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקר שימושו משחקים אני מתלבט אם לקנות E6600 עם 1 GB זיכרון 667 או לקנות E6420 עם 2 GB זיכרון 667 או לקנות 5600 X2 עם 1 GB זיכרון 800 ? אנא עזרו לי

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Anonymous1,

אני מתלבט בין Celeron d 3.33 ל Sempron 3400+. לא מצאתי השוואה בין שניהם. מאתר אחד נדמה לי שהם המקבילים. יש לקחת בחשבון שאם אקח מעבד של AMD, אוכל מבחינת מימון, לשים זיכרון 667Mhz במקום 533Mhz. האם Sempron זה הוא גם כפול ליבה?

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

ישנה האפשרות שאני אקח מארז micro atx למערכת חזקה ורציתי לדעת איזה לוחות חזקים [ל - E6600] מתאימים .. ומה הכי עדיף בתקציב של עד 1600 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 442 צפיות
  6. Started by slowly but surely,

לוח נוכחי: אסוס P5VDC-MX מעבד נוכחי: אינטל פנטיום 4 PD820 2.8 2M DUALCORE ספק כוח: Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU DDR (זכרונות):1GB DDR2 667MHZ CEON דגם מארז: מארז לפנטיום 4 OC*: אין לי צורך בזה כרטיס מסך:ABIT SILURO FX5200 DT תקציב: טכנאי אמר שלוח אם יעלה 600 ש"ח ועדיף כבר לקנות מחשב חדש סיבת הקנייה***: לאחר שהספק כוח שבק חיים,החלפתי אותו והמחשב עדיין לא עבד. שלחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי מחשבים שאמר שהכל בסדר חוץ מלוח האם. ושלהחליף לוח אם יעלה לי 600 ש"ח או יותר כי המחשב מאוד ישן וכך גם החלקים שקשה למצוא היום. אשמח לדעת אם מהנסיון שלכם ניתן להשיג לוח אם זול והאם באמת שווה כבר לקנות מחשב חדש.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  7. אני מחפש לוח אם לA64 ורציתי חוות דעת על הAlbatron K8X800 ProII . האם יש לוחות יותר טובים ממנו במחיר הזה (כ 800-900) ? (אני לא מתכוון לעשות OC.. אולי.. אבל לא משמעותי..) תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  8. כאחד בעל 939 ורצון להשתדרג קראתי בצימאון את ההצהרה של AMD על ההורדה הצפויה ב 30.10. אולם התאריך מאחורינו והמחירים נשארו בעינם.היכן ההורדה המובטחת???.האם החנויות נצלו את ההורדה לגלגל רווחים לכיסיהן?? אני לא רץ להחליף את כל המערכת ל AM2 כי אני לא רואה צורך אולם מעבד בהחלט. מקווה לתגובות ועצות כי אני לא מבין מה קורה פה.ומצאתי חנות אחת שמוכרת אתלונים כפולי ליבה "ישנים" ואני לא יודע אם לחכות לאופטרונים או לקנות. :-[ :-[ עזרה... כי במחירים הם אותו דבר.אתלון מחיר ישן..אופטרון מחיר חדש...

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by barhanin,

כרגע יש ברשותי בתוך המחשב רק RDRAM 128 800MH 45 עכשיו חשבתי לי להוסיף עוד 256 כדי שמחשב יראה כמו מחשב ולא כמו מחשבון.. חפשתי זיכרון יד שניה ומצאתי זיכרון RDRAM 128 800MH 40 האם זה תואם כאילו הם יעבדו על הלוח שניהם בייחד כאשר אחד 40 ואחד 45 ?!

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by faceman_007,

1.באיזה גרסאות חד לביות יש 2MB קאש? 2.האם בגלל שהBUS שלו 1000 ושל הוא פחות טוב מATHLON?

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  11. שלום, אחרי שהבנתי שאני חייב להחליף את הזכרון הקיים שלי, שעושה לי מסך כחול עם הבעיה watchdog.sys. הלוח אם הקיים שלי הוא gigabyte p43-ds3l. והבנתי שאני לא יכול לשים בתוכו כל זכרון, כי הוא תומך רק בddr2 או משהו כזה. (לא בטוח בזה). אז רציתי את עזרתכם בבחירה של זכרון שיתאים ללוח אם שלי, וייתן ביצועים טובים. אני רוצה שהזכרון יהיה 4gb. מערכת הפעלה: windows xp sp3. (אם זה משנה) התקציב שלי הוא בערך 400+-. (אני מקווה שזה מספיק).

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

קניתי amd 64 3000 939 עם הלוח הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2672 כמו שאתם רואים, באתר של החנות רשום שזה nforce3 ultra , וכך גם ב user manual של הלוח. אבל מסיבה שלחלוטין לא ברורה לי בנתיים, על הדיסק של הדרייברים שמצורף רשום nforce3 250. כמו כן, בקטגורית ה system devices ב device manager יש אזכור לnforce 3 250........... מה לעזאזל הולך כאן?

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  13. היי, מישהו יודע מתי מעבדי אינטל החדשים צפויים להגיע ארצה? יש סיכוי שזה עוד יהיה החודש? ואם כבר, מישהו יודע את המחיר הצפוי למעבדי ה - 8200-8400? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MDK,

שלום יש לי 512 ראם (ראה מפרט) ותהיתי אם כדאי לי לבטל לחלוטין את הזיכרון הוירטואלי.... אם כן, אז כיצד עושים זאת? אם לא, אז מדוע לא? תודה לכם מראש

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  15. תגידו ההבדל בין amd am2 3800 וג'יגה זיכרון לביןintel e6400 ושתי ג'יגה זיכרון(שניהם עם אותו כרטיס מסך) יכול להיות משהו כמו 40-50 fps במשחקים או שזה לא משפיע כ"כ והעיקר זה הכ"מ?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by kimi,

שאלה בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב.. על מה כדאי לו ללכת, על פנטיום סדרה D או על מעבד AMD ? באותו מחיר כמובן המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש סטנדרטי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה וכו'...) איך בכלל הפנטיום D ? תודה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by SMSM,

השגתי P41.6A בתול - ללא ניסיונות OC, ויש לי זכרון 3200CAS2, אני רוצה לקנות לוח מתאים, מה אתם ממליצים ?! לוח שתומך רשמית ב 3200 או משהו עם תמיכה ב 2700 שעם OC יגיע ל 400MHZ ?! דרך אגב, הזמנתי מפנדה OCZ 3200REV2 - איך הם ל OC ?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dor_la,

איזה עדיף ?? P5B-DELUXE ASUS או Gigabyte GA P35 DS3L ?? ועוד השוואה Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 BOX או וCore 2 Quad Q6600 BoxוIntel

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by tzahif,

אני מתכנן על מחשב חדש אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו. לפי המפורסם עד היום, נראה כי בקונרו כדאי לקחת לפחות E6600 ולא E6400 ליישומים כאלו. כמו כן לוחות האם המוצעים נראים יקרים (מעל 1000 ש"ח) וכן הזכרונות במהירות 800 (אני צריך לפחות 2Gb). השאלה היא, האם לא כדאי להשקיע במפרט דומה, אך עם מעבד Pentium D950 וזכרונות במהירות 667 ? האם התוספת המשמעותית עבור הקונרו תספק רמת ביצועים הרבה יותר גבוהה ? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג למערכת.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

סתם מתוך סקרנות מהו המעבד הכי יקר שכסף יכול לקנות היום (מעבדים לשוק הביתי ושרתים לא מדבר על מחשבי-על) בין הכי יקרים שאני מכיר הם: AMD OPTERON 275 ITALY 2.2GHZ X2 4800 FX57 P4 3.4EE PD 840 EE יש יותר יקרים (אני מתאר לעצמי שכן!)

21. יש למישהו איזה שהוא מידע האם הדור הבא שיצא (ומתי הוא יצא) יהיה נקי מהבעיה הזאת ומכת הביצועים שהפתרון הנוכחי גורם לה ? בהמשך לדיון שהיה פה למה לא לקנות עכשיו מחשב - האם זו לא סיבה עיקרית ? שכל מה שנקנה עכשיו יאבד בין-10% ל-30% ביצועים בגלל כל מיני פטצ'ים ותיקונים לבאגים שגילו במעבדים של אינטל ? נראה לי שבעקבות המתנה של הציבור לדור הבא - תהיה ירידת מחירים מאסיבית במעבדים הנוכחיים, השאלה אם השוק מבין את האירוע הזה. תכלס רציתי לרכוש מחשב חדש, ועכשיו אני חושב אם לא כדאי לחכות לדור הבא שיצא "נקי" מהמפעל......

22. Started by oldiegoldie,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג מחשב ישן שהלוח שלו הוא אינטל cc820 (פנטיום 3- 550). יש לו שני חריצי זכרון ל-SDRAM. כרגע יש בו 128x2 PC100. הוא עובד די בסדר כי מריצים עליו Windows 2000 עם יישומים בסיסיים בלבד. אבל בכל זאת לא יזיק לשדרג אותו קצת, ל-512 מגה, תקרת הזכרון שלו. לפי המפרט של אינטל, הלוח מאוד מפונק בזכרון שהוא דורש: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/CC820/sb/CS-012766.htm Pc100, עם דרישות כאלו: 168-pin SDRAM DIMMs with gold-plated contacts 100 MHz SDRAM (only) Non-ECC (64-bit) memory 64 Mbit and 128 Mbit SDRAM component density (see table below) 3.3 V memory (only) Serial Presence Detect (SPD) memory (only) Non-ECC and ECC DIMMs (ECC DIMMs will…

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  23. אני מתכוון ספציפית למעבד Xeon e5-2699-v4 של אינטל, שניתן למצוא אותו באיביי במחירים סבירים, אבל רק בגרסת (ES (Engineering Sample. העניין עם מעבדים בגרסה כזו הוא שהם לא עובדים על כל לוח. הסיווג של ES גורם לחלק מהלוחות לדחות אותם ולא לאפשר אתחול. אפילו לא לתוך הביוס. ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של אסוס ונראה לי שהם לא ממש יודעים על מה אני מדבר. האם מישהו/י התנס/תה בשילוב כזה שעבד? או שלא עבד? אני לא מתכוון להוציא מאות דולרים רק כדי לגלות שהמעבד לא עובד אצלי. מדובר במעבד 22 ליבות שיושב בסוף הרשימה של המעבדים אותם הלוח שלי יכול לקבל. המחיר הרגיל שלו קרוב יותר ל-2000 דולר - שאני לא מתכוון להוציא. אשמח לתגובות, תודה!

24. Started by asili,

יש לי שאלה היה לי לוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ובמקומו קניתי לוח של גיגהבייט 7VTHX+ עכשיו אני אמור לקבל את אותו לוח תקין שאלתי היא האם כדאי להחליף בין הלוחות או שכבר כדאי להשאר עם הגיגהבייט? חשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ושיש לי דיסק שתומך ב ATA133

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות עם הלוח הזה והתוכנה של MSI? כבר לוח שני שפשוט מראה נתוני טמפ' שגויים. המעבד הוא A64 3200 Winchester תודה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.