עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofekmirzai,

יש לי מעבד של AMD ולוח אם שתומך רק בAMD והייתי רוצה לעבור לINTEL מהסיבה שהם הרבה יותר טובים בעבודה עם מוצרי ADOBE, זה המפרט שלי: MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2712 MHz Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 ATI Radeon HD 2600 XT 2GB RAM EZCool 450W 19" WideScreen SyncMaster Samsung 160GB HDD האם זה הגיוני להחליף לוח אם ומעבד בלי לצאת בנזק של יותר מ700 שקל בכיס?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by muli900,

מה עדיף לי לקח? MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS(לא AGP) כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 או INTEL מקורי Newberry Lake CHIPSET INTEL 945GC כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by Holography,

איך מחשבים מהירות של זיכרון, אם הוא PC 5000 לדוגמא, איך מחשב בכמה MHz הוא עובד ?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by bcarmi,

המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by hal,

שלום, לשימוש רגיל ללא אוברקלוקינג, איזה מהם יותר מהיר בקידוד או במשחקים? 1. pqi 512mb pc3200 ddr400mhz x2 cl-2.5448 cl with overclocking-2.5333 2. kingston value ram 512mb pc3200 ddr 400mhz x2 cl-3 תודות.

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by sh_idan,

הזמנתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם זכירונות של ADATA 500 מגהרץ בנפח 2*512. היום הבחור בחנות ממנה אני קונה אמר לי שהייתה לו בעיה להזמן אותם והוא הזמין לי זיכרונות של TwinMOS שלטענתו הם יותר טובים. דבר ראשון, הם הוא צודק? האם ביצועיהם טובים יותר? (אני מתכנן אוברקלוקינג עוד שנה בערך) ודבר שני, האם יש הבדל מחירים ? אם הם יותר זולים הוא רימה אותי אם יותר יקרים אז הוא יצא גבר רצח תודה

7. Started by iveco,

שני המעבדים עולים 1170 שקל ה 12700 יש לו 8 ליבות ביצועים ו 14600 יש 6 ליבות ביצועים ויותר ליבות חסכוניות , אני מחפש מעבד סביב 1000-1200 שקל . ה 12700 חזק מ 14600 או חלש ממנו ?

8. Started by hp1610,

אודה לכל הסבר או קישור להסבר. תודה

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  9. אני רוצה לעשות עיבוד סרטי וידאו במחשב איזה מעבד כדאי לקחת ואיזה לוח אם?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by Omri643,

כרגע יש לי 965P-S3 עם E6550 ו 8800GT אני עם אוברקלוק למעבד על 3.15 רציתי לדעת אם החלפת לוח תעזור לי לתוספת ביצועים? יש לי תקציב של בערך 600 לאחד חדש אבל חייב את הדברים הבאים: עדיף שתהיה אופציה ל RAID כמה שיותר חיבורי USB 2.0(עדיפות לשמונה) לפחות שלושה חיבורים למאוורר כרטיס קול מובנה כמה שיותר איכותי שיאפשר אוברקלוק כמובן שישפר בכמה שיותר מהלוח הנוכחי שלי שיעלה כמה שפחות בלי חריגה...

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  11. אהלן אני רואה שכל הזמן מתווכחים מה יותר טוב טירה חדשה או פטיש טלפיים..... לפטיש יש יותר קאש באמת... אבל הבנתי שהוא מתחמם....... אוקיי מה נותן ביצועים יותר טובים? מה מתחמם יותר? מה עדיף יותר לOC? מה יקר יותר? ושורה תחתונה מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON 9700 PRO של GIGABYTE זה אומר שהוא לא מתאים ללוח אם הזה ? הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://img412.imageshack.us/img412/2487/memtestad9.jpg יש לי 4 סטיקים 2 של 512 ו-2 של ג'יגה

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by yuri1987,

כרגע אני יודע שHZ של GSKILL הם D9 מה לגבי ה CORSAIR DHX ? יש עוד אופציות בארץ?

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by tinkerball,

יש לי את הלוח אם של אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם זה עם דואל 2 מה זה דואל ומה זה נותן בביצועים(ללא OC) 3 כמה סטיקים של זיכרון אני יכול לשים בלוח הזה? 4 האם יש דואל ב-AND

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by 47,

מרגע שראיתי את הלוח אם הזה הרגשתי בחילה :poke: .... למה? למה לזהם את הסדנדרטים המצויינים שיש לנו היום עם איזה שיט 12X12 ללא אפשריות בכלל לשדרוג ומפרט נוראי. ואפילו AGP אין!!! למה? למה?! למה?!?!?! הרי אם רוצים מחשב קטן יש את הלפטופים, למה זה לא מספיק טוב?! ואיפה לעזאזל תוקעים זכרון ראם(**אני יודע שזה prototype**)?!?!? חוץ מזה, מי צריך כזה דבר פיצפון?!? מחשב דלעת ?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by Dragongk,

יש לי אפשרות להביא זיכרון מארה"ב... המושקין עולה 200 הגייל 210 והLC עולה 235 המעבד AMD 3200 VENICE עם TT BT עליו וAS5 והלוח DFI LP NF4U-D אם יש לכם הצעות לעוד זכרונות בתקציב הזה תציעו אני רוצה מקסימום ביצועים במשחקים, לא לשבור שיאים או משהו תודה

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by INFERNO,

על המעבד כבר ממש חשבתי Athlon 64 X2 3800+ Socket 939 AMD האם החשיבה נכונה ? השאלה היא איזה לוח , בהתחשב בכך שאני מחפש לוח טוב עם DDR 1 ולא 2 (כי יש לי ג'יגה וחצי אז חבל סתם לבזבז ) כמו כן שאלה קטנה לגבי המעבד , באיזה פקודות המעבד הנ"ל תומך (SSE ,SSE 2 ? וכו' ? ) אהה כן והמטרות הן : עריכת וידאו , עבודה בתלת מימד (לא משהו רציני סתם חובבני ) ומשחקים פה ושם . תודה וחג שמח .

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by redead,

אני רוצה לקנות 4 ג'יגה של דדר2 800.. מעבד : Q9400 לוח אם : GIGABYTE EP43-DS3L של איזה חברה לקחת את הזיכרון ואיזה תזמונים וכו'.. יש ממש הפרשי מחירים גדולים ואני לא מבין את ההבדלים.. תודה..

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by KoDkOd,

שלום אני מחליף בימים אלו את הליבה של המחשב שלי, השאלה שלי אם בהחלפה של מעבד לוח וזכרונות יש לבצע ריפר של הווינדוס או שאפשר כמו בסטיק בראש הפורום למחוק את הדריברים של הלוח,אם כן מצורפת תמונה אני אשמח אם תגידו לי מה למחוק. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  21. אני יודע שהם BH-5 לפי הביוס,הם ב2.6 ושמעתי שהם לא שווים הרבה בלי מתח גבוה,יש לי אחריות עד 2.8,מומלץ?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  22. שלום. ראיתי את המעבדים החדשים של אינטל ולשם השוואה אבקש שתענו לי על תשובה אם אפשר...אני יודע שפנטיום D זה זבל וC2D עוקף אותם בסיבוב אבל אני רוצה לדעת משהו... ‏Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB נגד E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB מי מבינהם יותר חזק...לא משנה פליטת חום וכאלה רק הכוח עיבוד...פשוט יש לנו בבית מחשב קיים עם לוח טוב אבל עם המעבד D925 והשאלה שלי אם הE2140 יותר חזק ממנו ואם כן בכמה אחוזים? פשוט הסידרה E2XXX ניראת לי מאוד חלשה

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by ksn1981,

מעבד i5-2500K על לוח מבוסס H67 אמנם לא ייתן לי לנצל את האפשרות של המהרת המעבד.. אבל אקבל ליבה גרפית HD3000 (לעומת HD2000 במעבד ללא ה-K).. - האם למעבד ה-K קיים יתרון גם מבחינת ההמהרה של הליבה הגרפית ? - האם היתרונות הגרפיים של מעבד ה- K יבואו לידי ביטוי בכל לוחות ה- H67 ? - האם הפרש הביצועים בין שתי הליבות הגרפיות, מצדיק את ההפרש במחיר ? נ.ב. היתרון הגרפי שאני מחפש הוא חיבור שני מסכים במקביל! תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kadury,

אני מעניין לקנות מחשב. חשבתי שהמהירות שבה המעבד מדבר עם הזכרון RAM היא הערך הנמוך מבין שלושת הערכים הבאים: 1. המהירות שהמעבד יכול לדבר עם הבס. 2. המהירות שהבס יכול לדבר עם הזכרון או המעבד. 3. המהירות של הזכרון. אני רואה הרבה מפרטים המהירויות המקסימליות הן: מעבד שיכול לדבר ב-1333MHz עם בס שיכול לדבר נניח 800MHz עם הזכרון, וזכרון של 667MHz. לפי מה שהבנתי קונפיגורציה כזו תעבוד ב-667Mhz. האם אני טועה ואם כן למה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.